Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μην κολας ρε παλιε...κατα βαθος ολοι σε ζηλευουν!Ανεβασε μερικες φωτο ακομα να δεις πως θα φυγει με την ουρα στα σκελια (και οχι μονο) ο περσονας και οι κλωνοι του και οι κλικαδοροι του!
εγώ δεν θέλω το γαριδάκι του....
τα μινέρβα βρακάκια του θέλω να δω........
Αυτό το κιτρινάκι μου άρεσε τα μάλα.....
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μην κολας ρε παλιε...κατα βαθος ολοι σε ζηλευουν!Ανεβασε μερικες φωτο ακομα να δεις πως θα φυγει με την ουρα στα σκελια (και οχι μονο) ο περσονας και οι κλωνοι του και οι κλικαδοροι του!

μηηηηηηηηη το κάνεις αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοο

με τρόοοοομο σου φωνάζωωωωωωωωωωωωω

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το κακο ειναι οτι πλεον μετα απο 3 χροννια λειτουργιας το σιτε εγινε ψυχιατρειο και δυστηχως επιστροφη δεν υπαρχει.Δεν ξερω τι εξυπηρετει αυτη η κατασταση αλλα ειναι κουραστικη.Κλωνος ο ενας,ποιος ειναι ο ιδιοκτητης ο αλλος,τι ζορια τραβανε οι γκομενες και εαν γαμιουνται(που ξεκωλιαζονται ειναι η αληθεια)κτλ.ρε μαγκες την ΑΡΧΟΝΤΟΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ? :rockon: :rockon: :rockon:

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.!!!

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΗΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ. :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
εγώ δεν θέλω το γαριδάκι του....
τα μινέρβα βρακάκια του θέλω να δω........
Αυτό το κιτρινάκι μου άρεσε τα μάλα.....
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Αρεσουν στα ρωσιδακια αυτα τα ασπρα βρακακια?τι λες εσυ σαν ειδημων? :uglystupid: :headbang:

Η κιτρινιλα ειναι για να ξεχωριζει το μπροστα μερος απο το πισω :boobies: :boobies: :boobies: :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
άστο έγινε πουλί κι έβγαλε φτερά και πέταξε στα αψηλά!!!

(πώ πω αναρίσιασα...)
Μα σε παρακαλώ τώρα.....
Μη μου γράφεις τέτοια γιατί,

Η αρρώστια των πουλερικών
μ' εχει απασχολήσει
μη μου ψοφήσει το πουλί
που μου 'δωσε η φύση.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκες την ΑΡΧΟΝΤΟΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ? :rockon: :rockon: :rockon:

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.!!!
Για αυτήν που έλεγε ο pitsi ''τα κανόνια του Βυζαρόνε'';  :2funny: :2funny: Και τελικά τι να δω... Τριαράκια τα βυζιά....  :2funny: :2funny:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
φεύγω πανικόβλητη...

να πιάσω...

πουλιά... στον αέρα :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αρεσουν στα ρωσιδακια αυτα τα ασπρα βρακακια?τι λες εσυ σαν ειδημων? :uglystupid: :headbang:

Η κιτρινιλα ειναι για να ξεχωριζει το μπροστα μερος απο το πισω :boobies: :boobies: :boobies: :uglystupid:
η κιτρινίλες είναι δείγμα αγαμησιάς.... Οπως τα αστέρια στις φανέλες....
Κάθε κιτρινίλα είναι ενας μήνας αγαμησιά..........

Επισκέπτης
Τα αποτελεσματα μιας αναλογης μελετης-σφυγμομετρησης ,που εγινε απο το Παντειο,θα ανακοινωθουν λιαν συντομως!Θα προσπαθησω,μολις ολοκληρωθει η εργασια,να τα μεταφερω!Απ'οτι ξερω,ηταν πανελλαδικη,με δειγμα 10.000 ατομων,ολων  των ηλικιων και κατηγοριων!Θεωρω(εαν και εφ'οσον ηταν ειλικρινεις οι απαντησεις) ο΄τι θα βγουν ΠΟΛΛΑ συμπερασματα!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ειναι καιρος να αδειασει λιγο το σιτε απο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny:

Τι σημαίνει αυτό ρε Whitey? Θα με ρουφιανέψεις να με διαγράψουν; Και ξέρεις θάχω μια φαγούρα στα αρπίδια μου. Δεν γουστάρω νάμαι σε ένα φασιστικό site που σε θέλουν με μπάρες στα μυαλά και άμα πας να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου στην πέφτουν 5-10 ρουφιάνοι και άλλοι τόσοι κλώνοι να στην πουν και να σε μειώσουν σαν άνθρωπο. Το μόνο που ζημιώνετε όλοι/όλες εσείς με αυτή τη ρουφιανο-φασιστική συμπεριφορά σας είναι το ίδιο το site!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τι σημαίνει αυτό ρε Whitey? Θα με ρουφιανέψεις να με διαγράψουν; Και ξέρεις θάχω μια φαγούρα στα αρπίδια μου. Δεν γουστάρω νάμαι σε ένα φασιστικό site που σε θέλουν με μπάρες στα μυαλά και άμα πας να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου στην πέφτουν 5-10 ρουφιάνοι και άλλοι τόσοι κλώνοι να στην πουν και να σε μειώσουν σαν άνθρωπο. Το μόνο που ζημιώνετε όλοι/όλες εσείς με αυτή τη ρουφιανο-φασιστική συμπεριφορά σας είναι το ίδιο το site!
Εγώ άλλο κατάλαβα να εννοεί παλιέ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ασπρούλη......
είσαι κίτρινος δημοσιογράφος ρε;
είσαι εκπρόσωπος του κίτρινου τύπου;

Επισκέπτης
Τι σημαίνει αυτό ρε Whitey? Θα με ρουφιανέψεις να με διαγράψουν;

Εσυ αυτο καταλαβες απο αυτα που γραφω? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και ξέρεις θάχω μια φαγούρα στα αρπίδια μου. Δεν γουστάρω νάμαι σε ένα φασιστικό site που σε θέλουν με μπάρες στα μυαλά και άμα πας να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου στην πέφτουν 5-10 ρουφιάνοι και άλλοι τόσοι κλώνοι να στην πουν και να σε μειώσουν σαν άνθρωπο. Το μόνο που ζημιώνετε όλοι/όλες εσείς με αυτή τη ρουφιανο-φασιστική συμπεριφορά σας είναι το ίδιο το site!

Εχεις μεγαλο προβλημα μεγαλε...δεν ξερω αν οντως ευθυνεται η κιτρινιλα-αγαμησια στο σωβρακο σου αλλα πρεπει να το κοιταξεις καπως...
Ολα στο μυαλο σου ειναι :uglystupid:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έχει καταντήσει αηδία......παντού ο περσόνας με 500 νικ και 1000 κλακαδόρους....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...να τα μάσει και να σηκωθεί να φύγει......μας τάπρηξε.....τα πόδια απ την ορθοστασία.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom