Μακριά δεν προλαβαίνει να πάει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άστο έγινε πουλί κι έβγαλε φτερά και πέταξε στα αψηλά!!!
(πώ πω αναρίσιασα...)
Μακριά δεν προλαβαίνει να πάει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ δεν θέλω το γαριδάκι του....Μην κολας ρε παλιε...κατα βαθος ολοι σε ζηλευουν!Ανεβασε μερικες φωτο ακομα να δεις πως θα φυγει με την ουρα στα σκελια (και οχι μονο) ο περσονας και οι κλωνοι του και οι κλικαδοροι του!
Μην κολας ρε παλιε...κατα βαθος ολοι σε ζηλευουν!Ανεβασε μερικες φωτο ακομα να δεις πως θα φυγει με την ουρα στα σκελια (και οχι μονο) ο περσονας και οι κλωνοι του και οι κλικαδοροι του!
εγώ δεν θέλω το γαριδάκι του....
τα μινέρβα βρακάκια του θέλω να δω........
Αυτό το κιτρινάκι μου άρεσε τα μάλα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μηηηηηηηηη το κάνεις αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοο
με τρόοοοομο σου φωνάζωωωωωωωωωωωωω
Μα σε παρακαλώ τώρα.....άστο έγινε πουλί κι έβγαλε φτερά και πέταξε στα αψηλά!!!
(πώ πω αναρίσιασα...)
Για αυτήν που έλεγε ο pitsi ''τα κανόνια του Βυζαρόνε'';ρε μαγκες την ΑΡΧΟΝΤΟΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ?![]()
![]()
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.!!!
η κιτρινίλες είναι δείγμα αγαμησιάς.... Οπως τα αστέρια στις φανέλες....Αρεσουν στα ρωσιδακια αυτα τα ασπρα βρακακια?τι λες εσυ σαν ειδημων?![]()
Η κιτρινιλα ειναι για να ξεχωριζει το μπροστα μερος απο το πισω![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι καιρος να αδειασει λιγο το σιτε απο κοσμο![]()
![]()
![]()
Εγώ άλλο κατάλαβα να εννοεί παλιέΤι σημαίνει αυτό ρε Whitey? Θα με ρουφιανέψεις να με διαγράψουν; Και ξέρεις θάχω μια φαγούρα στα αρπίδια μου. Δεν γουστάρω νάμαι σε ένα φασιστικό site που σε θέλουν με μπάρες στα μυαλά και άμα πας να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου στην πέφτουν 5-10 ρουφιάνοι και άλλοι τόσοι κλώνοι να στην πουν και να σε μειώσουν σαν άνθρωπο. Το μόνο που ζημιώνετε όλοι/όλες εσείς με αυτή τη ρουφιανο-φασιστική συμπεριφορά σας είναι το ίδιο το site!
Τι σημαίνει αυτό ρε Whitey? Θα με ρουφιανέψεις να με διαγράψουν; Και ξέρεις θάχω μια φαγούρα στα αρπίδια μου. Δεν γουστάρω νάμαι σε ένα φασιστικό site που σε θέλουν με μπάρες στα μυαλά και άμα πας να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου στην πέφτουν 5-10 ρουφιάνοι και άλλοι τόσοι κλώνοι να στην πουν και να σε μειώσουν σαν άνθρωπο. Το μόνο που ζημιώνετε όλοι/όλες εσείς με αυτή τη ρουφιανο-φασιστική συμπεριφορά σας είναι το ίδιο το site!
εσύ κόψε τις εικαστικές παρεμβάσεις αρκετά πονάει το στομάχι μου πα τα γέλια.....Εγώ άλλο κατάλαβα να εννοεί παλιέ![]()
![]()
![]()
![]()
Τι σημαίνει αυτό ρε Whitey? Θα με ρουφιανέψεις να με διαγράψουν;
Και ξέρεις θάχω μια φαγούρα στα αρπίδια μου. Δεν γουστάρω νάμαι σε ένα φασιστικό site που σε θέλουν με μπάρες στα μυαλά και άμα πας να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου στην πέφτουν 5-10 ρουφιάνοι και άλλοι τόσοι κλώνοι να στην πουν και να σε μειώσουν σαν άνθρωπο. Το μόνο που ζημιώνετε όλοι/όλες εσείς με αυτή τη ρουφιανο-φασιστική συμπεριφορά σας είναι το ίδιο το site!
έχει καταντήσει αηδία......παντού ο περσόνας με 500 νικ και 1000 κλακαδόρους....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...να τα μάσει και να σηκωθεί να φύγει......μας τάπρηξε.....τα πόδια απ την ορθοστασία....Μην κολας ρε παλιε...κατα βαθος ολοι σε ζηλευουν!Ανεβασε μερικες φωτο ακομα να δεις πως θα φυγει με την ουρα στα σκελια (και οχι μονο) ο περσονας και οι κλωνοι του και οι κλικαδοροι του!
Rouli, θες να πιασεις το πoυλι μου;φεύγω πανικόβλητη...
να πιάσω...
πουλιά... στον αέρα![]()
Ολα στο μυαλο σου ειναι![]()
ασπρούλη......
είσαι κίτρινος δημοσιογράφος ρε;
είσαι εκπρόσωπος του κίτρινου τύπου;