1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
το αρωματικό στην τουαλέττα είναι χάρπικ;Πάρτε και μία μήτρα που τρομπάριζα την Κυριακή
...
το αρωματικό στην τουαλέττα είναι χάρπικ;Πάρτε και μία μήτρα που τρομπάριζα την Κυριακή
...
είναι χτικιάρα και είπε να την παχύνει λίγο....τρομπάριζα?....τι διάολο..σαμπρέλλα είναι?......
ειπα να ανοιξω ενα θεμα που να μας απαντουν τα κοριτσακια, στο προφανες ερωτημα: ''ποσο συχνα γαμιεστε;''
Και πως να βελτιωθούμε; Για δώσε οδηγίες!!!Για να έχουμε και μερικές απαντήσεις επί του θέματος, το θέμα φίλτατε δεν είναι πόσο συχνά, είναι πόσο καλά... και παρόλο που ξέρω ότι θα στενοχωρήσω μερικά από τα διακεκριμένα μέλη της αξιοπρεπούς αυτής διαδικτυακής οικογένειας θα απαντήσω συχνότατα στο "πόσο συχνά" και σπανιότατα στο "πόσο καλά". Βελτιωθείτε γιατί χανόμαστε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
όχι ρε πούστη μου...πάλι θα παω ....φροντιστήριο...μετεξεταστέος μια ζωή...ΦΤΟΥ....Για να έχουμε και μερικές απαντήσεις επί του θέματος, το θέμα φίλτατε δεν είναι πόσο συχνά, είναι πόσο καλά... και παρόλο που ξέρω ότι θα στενοχωρήσω μερικά από τα διακεκριμένα μέλη της αξιοπρεπούς αυτής διαδικτυακής οικογένειας θα απαντήσω συχνότατα στο "πόσο συχνά" και σπανιότατα στο "πόσο καλά". Βελτιωθείτε γιατί χανόμαστε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εσύ στα μαθήματα θα ψάχνεις με το τσπιμπηδάκι.........όχι ρε πούστη μου...πάλι θα παω ....φροντιστήριο...μετεξεταστέος μια ζωή...ΦΤΟΥ....
Αυτό είναι θέμα άλλου θρεντ όμωςΚαι πως να βελτιωθούμε; Για δώσε οδηγίες!!!
ανα..τριχιαστικέ...εσύ στα μαθήματα θα ψάχνεις με το τσπιμπηδάκι.........
Οι κραυγές δε θα είναι βογγητά... Πόνος απ τις τρίχες που θα βγάζεις για να τοβρεις θα είναι....
εσύ στα μαθήματα θα ψάχνεις με το τσπιμπηδάκι.........
Οι κραυγές δε θα είναι βογγητά... Πόνος απ τις τρίχες που θα βγάζεις για να τοβρεις θα είναι....
Επί του θέματος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεανα..τριχιαστικέ...
τι να σου πούμε βρε σία....πόσο συχνά πηδιόμαστε?.......ρώτα τον..λίλα...Επί του θέματος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επί του θέματος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Συγγνώμη καλέεεεεεεεεεεεεεε, δεν το κατάλαβα καλά το θέμα... να πάω να ποστάρω στο θρεντ της Εύαςτι να σου πούμε βρε σία....πόσο συχνά πηδιόμαστε?.......ρώτα τον..λίλα...
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω. Τι μας νοιαζει πόσο συχνά το κάνουν γενικά? Το θέμα είναι ποσο συχνά πάνε μαζί σου. Αμα δεν γάμας θα το γυρίσεις να κρατας τα στατιστικα ?
Για Θεα δεν ξερω. Παντως πουτανα εισαι συγουρα!!!!Ειμαι Θεα η πουτανα !!!!!!!
καραπούτανος θα έλεγα...Για Θεα δεν ξερω. Παντως πουτανα εισαι συγουρα!!!!
Tι θα γίνει ρε θα το ξεμπροστιάσεις το 5αποντο???καραπούτανος θα έλεγα...
Εσύ δεν παίζεις τσου λου σήμερα?Tι θα γίνει ρε θα το ξεμπροστιάσεις το 5αποντο???
θέλω να δω και το 2ο ημίχρονο...εσένα περιμένουμε...Rocco
Σε είδαμε κι εσένα που παίζεις...από το 25' και μετά έβαλα οδοντογλυφίδες στα μάτια για να μην αποκοιμηθώ...Εσύ δεν παίζεις τσου λου σήμερα?
Α ναι ξέχασα ντορτμουντακι εισαι!