Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πάρτε και μία μήτρα που τρομπάριζα την Κυριακή

kavlini26cy4.jpg
...
το αρωματικό στην τουαλέττα είναι χάρπικ;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το αρωματικό στην τουαλέττα είναι χάρπικ;

με άρωμα...σκορδοστούμπι.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ειπα να ανοιξω ενα θεμα που να μας απαντουν τα κοριτσακια, στο προφανες ερωτημα: ''ποσο συχνα γαμιεστε;''

Για να έχουμε και μερικές απαντήσεις επί του θέματος, το θέμα φίλτατε δεν είναι πόσο συχνά, είναι πόσο καλά... και παρόλο που ξέρω ότι θα στενοχωρήσω μερικά από τα διακεκριμένα μέλη της αξιοπρεπούς αυτής διαδικτυακής οικογένειας θα απαντήσω συχνότατα στο "πόσο συχνά" και σπανιότατα στο "πόσο καλά". Βελτιωθείτε γιατί χανόμαστε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Για να έχουμε και μερικές απαντήσεις επί του θέματος, το θέμα φίλτατε δεν είναι πόσο συχνά, είναι πόσο καλά... και παρόλο που ξέρω ότι θα στενοχωρήσω μερικά από τα διακεκριμένα μέλη της αξιοπρεπούς αυτής διαδικτυακής οικογένειας θα απαντήσω συχνότατα στο "πόσο συχνά" και σπανιότατα στο "πόσο καλά". Βελτιωθείτε γιατί χανόμαστε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon:
Και πως να βελτιωθούμε; Για δώσε οδηγίες!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι ρε πούστη μου...πάλι θα παω ....φροντιστήριο...μετεξεταστέος μια ζωή...ΦΤΟΥ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
όχι ρε πούστη μου...πάλι θα παω ....φροντιστήριο...μετεξεταστέος μια ζωή...ΦΤΟΥ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ στα μαθήματα θα ψάχνεις με το τσπιμπηδάκι.........
Οι κραυγές δε θα είναι βογγητά... Πόνος απ τις τρίχες που θα βγάζεις για να τοβρεις θα είναι....

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εσύ στα μαθήματα θα ψάχνεις με το τσπιμπηδάκι.........
Οι κραυγές δε θα είναι βογγητά... Πόνος απ τις τρίχες που θα βγάζεις για να τοβρεις θα είναι....
ανα..τριχιαστικέ...
Επί του θέματος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω. Τι μας νοιαζει πόσο συχνά το κάνουν γενικά? Το θέμα είναι ποσο συχνά πάνε μαζί σου. Αμα δεν γάμας θα το γυρίσεις να κρατας τα στατιστικα ? :idiot:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ δεν παίζεις τσου λου σήμερα?
Α ναι ξέχασα ντορτμουντακι εισαι!
Σε είδαμε κι εσένα που παίζεις...από το 25' και μετά έβαλα οδοντογλυφίδες στα μάτια για να μην αποκοιμηθώ... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom