Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδια μιας που αρχισατε τα μπινελικια,ριχτε και καμοια μαντιναδα να γελασουμε :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παντα ονειρευομουνα να με βγαλει σε ενα φορουμ ενας που φοραει γυαλια ηλιου στο πουλι του και περιγραφοντας πως με "Τρομπαριζε" το σαββατο.....

ειδικα αμα ειναι απελευθερωμενος και δε θεωρει πουτανες τις γυναικες κτλ κλ κτλ κτλ (τις ιδιες πιπες που λεμε τοσες σελιδες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι εισαι τελικα, μαυριδερος αρβανιτης;;  :2funny:
πάνε να μάσεις εσύ τα μποζόνια και κάνε μας τη χάρη..
Ο Terrace είναι πληγωμένος γίγαντας αυτή τη βδομάδα....
Τον τορπίλισε το κίτρινο υποβρύχιο......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παντα ονειρευομουνα να με βγαλει σε ενα φορουμ ενας που φοραει γυαλια ηλιου στο πουλι του και περιγραφοντας πως με "Τρομπαριζε" το σαββατο.....

ειδικα αμα ειναι απελευθερωμενος και δε θεωρει πουτανες τις γυναικες κτλ κλ κτλ κτλ (τις ιδιες πιπες που λεμε τοσες σελιδες)
Τελικά βρε Μ'νιτσα το λιολιό μου δεν θα το βγάλω στο νετ λόγω τεχνικού κολλήματος.
Που να βρεθεί τώρα τόσο μεγάλη οθόνη να το χωρέσει....
Εσυ καλή μου τι ενδοιασμούς έχεις???

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Show us your titties  M'nitsa :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τελικά βρε Μ'νιτσα το λιολιό μου δεν θα το βγάλω στο νετ λόγω τεχνικού κολλήματος.
Που να βρεθεί τώρα τόσο μεγάλη οθόνη να το χωρέσει....
Εσυ καλή μου τι ενδοιασμούς έχεις???

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Show us your titties  M'nitsa :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

γιατι? κλαψ....για να με αποκαλειτε μητρα μετα??????????? σνιφ......
και να λετε οτι με τρομπαρετε????? μπουχουχουυυυυυ
εχω ενα ιματζ εγω ρε......ενα κουτελο......αυτα τα κανουν οι απελευθερωμενες.....χαχαχαχαχα

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι ζόρι τραβάς ρε λαλάκα μαζί μου (κατά 99% κλώνε του personanongrata); Τόσο σχιζοφρενιασμένος και κομπλεξικός είσαι που βγαίνεις με 20 διαφορετικά nicks εδώ μέσα; Και θεωρείσαι σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος εσύ που μπορείς να εκφράσεις και άποψη; Ένα ανθρωπίδιο και μισό είσαι ρε! Και αν είμαι πούστης έλα να με συναντήσεις έξω για να το διαπιστώσεις! Αν μην τι άλλο δεν είμαι πούστης στην ψυχή όπως εσύ!

οποιος διασταυρωνει τις ηληθιοτητες που λες και διαπιστωνει ποσο αναξιοπιστος εισαι ειναι κλωνος καποιου αλλου?ας δει καποιος τα μηνυματα μου να δει με ποιους εχω σχεση ή και την ip αλλα δεν φενεσαι να στροφαρεις ιδιαιτερα για κατι τετοιο.εγω δεν σε ειπα πουστη,εξαλου δεν μ αρεσει να βριζω και να πουλαω μαγκια κι αντρειληκεια ανωνημα σ ενα φορουμ.εχω αλλη φιλοσοφια σ αυτο το θεμα.
Απλα ειναι μεγαλο ρεζιλικη και υποκρισια να "κλεβεις" ψηφιακο και πρωσοπικο υλικο για να το υπερασπισεις τις αποψεις σου και μετα να κρυβεσαι κι ολας.
Τωρα για τις διαπιστωσεις δεν καταλαβαινω τι εννοεις σαν αντρακλας που εισαι περιμενω να το ξαναεξηγησεις εξαλου εγω δεν ειμαι σοβαρος ενα κουρελι ειμαι.
χαιρομαι παντως που υπαρχουν αρσενικαρες σαν εσενα γιατι εκτος απο το γελιο που μας χαριζεις,εχω γινει φανατικος αναγνωστης σου, απελπιζοντε και οι 'ελλεεινιδες' οπως τις λες και βρισκουμαι χωρο πιο ευκολα και οι υπολοιποι.
παλιουρα συνεχισε ετσι και σε λιγο καιρο θα ζητησω αυτογραφο δωσε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στο λαο...............................................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κουρελακι το αβαταρ σου ειναι η αγαπη που τρεφεις για τις ελλεηνιδες και η υποστηρικη σου σε αυτες? :P :P :P

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχω βρεθεί με γυναίκες που έχουμε έρθει πολύ κοντά, ετοιμαζόμαστε να κάνουμε έρωτα και κάνουν την ανάγκη τους μπροστά μου και γυρνάω τα μάτια γιατί δεν θέλω ακόμη και κείνη τη στιγμή να δω τα ιδιαίτερα τους σαν ηδονοβλεψίας αλλά πάνω στη μαγική στιγμή της συνεύρεσης.    

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εισαι ωραιος σου λεω................................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
happening2xm7.jpg

Αξιολογηση:

Μέγεθος πουλιού: Ξύπνα μικρό μου και ακουσε...

Κατάσταση:Πως ήσουν και πως έγινες..

Ικανότητες στύσης: Μια φορά και ένα καιρο..

Τριχοφυία: Της κοντής ψωλής της φταινε οι τρίχες

Βρακί: Η βρακα μας η κουρελού η χιλιομπαλωμένη

Πάχος: Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου

Σκηνικό: Μάνα αααα είμαι τουαλέτα μισοοοοοοο

τελικός βαθμός -40 συνθήκες πολικου ψύχους...(και είμαι και επιεικής) :jerking: :jerking: :helpplea: :helpplea: :idiot: :uglystupid: :headbang: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με πεθανε αυτοοοοοοοο

τι θα γινει ρε μητρα-εριν....θα βαλεις καμια φωτο απο κανενα που σε τρομπαριζε τις προαλλες? :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οφειλω να πω οτι το βρακι ειναι "Βλεπω το θανατο σου" (το Δυο οχι το Ενα)
Το δε πουλι ειναι "Ο καιρος γαρ εγγυς" (και ουχι το ξυπνημα της κοκκινης αρκουδας)
Το σκηνικο πλησιαζει με αυτο της εριν θυμιζοντας μου το "μαμα εκανααααααααααααααααα"

Τριχοφυια ομολογω οτι σιγουρα το μπικινι ΔΕΝ ηταν τελειο κοριτισααααααα

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κουρελακι το αβαταρ σου ειναι η αγαπη που τρεφεις για τις ελλεηνιδες και η υποστηρικη σου σε αυτες? :P :P :P

η Ελληνιδα εναι η μανα μας,η αδερφη μας,η κοπελα μας,η κορη μας.οσοι σας βριζουν και οχι κριτικαρουν,γιατι και μενα μου την σπατε ωρες ωρες,ειναι σαν βριζουν την ιδια τους την οικογενεια!

Υ.Γ.
παλιε ειμαι κλωνος και του παπιου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με πεθανε αυτοοοοοοοο

τι θα γινει ρε μητρα-εριν....θα βαλεις καμια φωτο απο κανενα που σε τρομπαριζε τις προαλλες? :2funny:

μουνιτσα μου όπως είπες και εσύ εύστοχα το βρακι ειναι : βλέπω το θανατό σου..
Αν ποσταρω φώτο μου θα τον παίζει όλο το σαιτ, θα άνεβουν οι πωλήσεις και δεν έχω κάνει τα κονε με την διευθυνση για το ποσα θα παρω.. καταλαβες;χεχεεχ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχ κουρεαλακι κατι τετοια διαβαζω και φουσκωνουν τα στηθια μου απο υπερηφανια :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom