1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ταράτσααααααααααΕσύ δεν παίζεις τσου λου σήμερα?
Α ναι ξέχασα ντορτμουντακι εισαι!
πίπα κώλο σάββατο πίπα κώλο σήμερα......
ταράτσααααααααααΕσύ δεν παίζεις τσου λου σήμερα?
Α ναι ξέχασα ντορτμουντακι εισαι!
Σεμνά στον πρωταθλητή Ευρώπης φλούφλη!Σε είδαμε κι εσένα που παίζεις...από το 25' και μετά έβαλα οδοντογλυφίδες στα μάτια για να μην αποκοιμηθώ...
Μια απο τα ίδια και σε εσένα, και στον πρωταθλητή Αγγλίας!ταράτσαααααααααα
πίπα κώλο σάββατο πίπα κώλο σήμερα......
τσίμπα 2 λιβερ - πουλάκια και άει κίχου.......Σεμνά στον πρωταθλητή Ευρώπης φλούφλη!
μπαγλαμά μπαγλαμά τσίμπα ένα ακόμα αρχιδάκι.....Μια απο τα ίδια και σε εσένα, και στον πρωταθλητή Αγγλίας!
Μπαγλαμά!
Τι εισαι τελικα, μαυριδερος αρβανιτης;;τσίμπα 2 λιβερ - πουλάκια και άει κίχου.......
πάρε και τα πελέ μας.......
πάνε να μάσεις εσύ τα μποζόνια και κάνε μας τη χάρη..Τι εισαι τελικα, μαυριδερος αρβανιτης;;
Τελικά βρε Μ'νιτσα το λιολιό μου δεν θα το βγάλω στο νετ λόγω τεχνικού κολλήματος.Παντα ονειρευομουνα να με βγαλει σε ενα φορουμ ενας που φοραει γυαλια ηλιου στο πουλι του και περιγραφοντας πως με "Τρομπαριζε" το σαββατο.....
ειδικα αμα ειναι απελευθερωμενος και δε θεωρει πουτανες τις γυναικες κτλ κλ κτλ κτλ (τις ιδιες πιπες που λεμε τοσες σελιδες)
Τελικά βρε Μ'νιτσα το λιολιό μου δεν θα το βγάλω στο νετ λόγω τεχνικού κολλήματος.
Που να βρεθεί τώρα τόσο μεγάλη οθόνη να το χωρέσει....
Εσυ καλή μου τι ενδοιασμούς έχεις???
[move] Show us your titties M'nitsa [/move]
Τι ζόρι τραβάς ρε λαλάκα μαζί μου (κατά 99% κλώνε του personanongrata); Τόσο σχιζοφρενιασμένος και κομπλεξικός είσαι που βγαίνεις με 20 διαφορετικά nicks εδώ μέσα; Και θεωρείσαι σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος εσύ που μπορείς να εκφράσεις και άποψη; Ένα ανθρωπίδιο και μισό είσαι ρε! Και αν είμαι πούστης έλα να με συναντήσεις έξω για να το διαπιστώσεις! Αν μην τι άλλο δεν είμαι πούστης στην ψυχή όπως εσύ!
Έχω βρεθεί με γυναίκες που έχουμε έρθει πολύ κοντά, ετοιμαζόμαστε να κάνουμε έρωτα και κάνουν την ανάγκη τους μπροστά μου και γυρνάω τα μάτια γιατί δεν θέλω ακόμη και κείνη τη στιγμή να δω τα ιδιαίτερα τους σαν ηδονοβλεψίας αλλά πάνω στη μαγική στιγμή της συνεύρεσης.
Κουρελακι το αβαταρ σου ειναι η αγαπη που τρεφεις για τις ελλεηνιδες και η υποστηρικη σου σε αυτες?
Σκηνικό: Μάνα αααα είμαι τουαλέτα μισοοοοοοο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με πεθανε αυτοοοοοοοο
τι θα γινει ρε μητρα-εριν....θα βαλεις καμια φωτο απο κανενα που σε τρομπαριζε τις προαλλες?