Επισκέπτης
Παλιε...δεν υπαρχει σωτηρια βλεπω ![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Το φιδάκι αυτό που βλέπεις είναι τελείως ξεφούσκωτο (με φωτογράφισε κολητός ο οποίος ξέρεις δεν με ταυλώνει).
μουνιτσα μου όπως είπες και εσύ εύστοχα το βρακι ειναι : βλέπω το θανατό σου..
Αν ποσταρω φώτο μου θα τον παίζει όλο το σαιτ, θα άνεβουν οι πωλήσεις και δεν έχω κάνει τα κονε με την διευθυνση για το ποσα θα παρω.. καταλαβες;χεχεεχ
Αν ποσταρω φώτο μου θα τον παίζει όλο το σαιτ..
Προς Erinal, Mounitsa (sic), Thaleia, Biteme και άλλες Κατίνες εδώ μέσα:
Τόπα και το ξαναλέω: πρώτα θα ανατείλει ο Ήλιος από τη Δύση και μετά θα βγάλετε εσείς εδώ φώτο του δικού σας νουνιού! Πώς το ξέρω; Γιατί κάνει μπαμ από μακρυά ότι είσαστε κατίνες του κερατά! Κουτοπόνηρες, μικρο-αστικές, υποκριτικές, τσατσο-δικτυωμένες, ηλίθια συντηρητικές Ελλεηνίδες! Από αυτές που κάνουν στη ζούλα και μουλωχτά τα μύρια όσα (έτσι δηλώνετε εσείς οι ίδιες), αλλά υποκρίνονται τις σοβαρές και αξιοπρεπείς έξω στην κοινωνία. Και στην πραγματικότητα δεν είσαστε τίποτε άλλο από σοβαροφανείς υποκρίτριες, κοινές κακομοίρες!
Υ.Γ. Έχετε και "περί πολλού" τον εαυτό σας (κλασικό γνώρισμα των κατίνων). Η erinal δε βαυκαλίζεται ότι άμα βγάλει το μουνί της εδώ θα αρχίσει να τραβάει μαλακία όλο το site, λες και οι άντρες σε αυτό το site δεν έχουν δει ποτέ τους μουνί ή δεν βλέπουν συχνά στη ζωή τους!
κ επισης πως ναι ειμαι συντηρητικη σε οτι αφορα τη δικια μου ζωη
Εγω στην Αγια Ναπα αλλα σε ειχα δει να κανεις περισυ το καλοκαιρι :o
Αν ποσταρω φώτο μου θα τον παίζει όλο το σαιτ,
καλά κάρλος ας την ανεβάσει και βλέπουμε!....;)
![]()
![]()
![]()
Μην περιμένετε με τίποτα παιδιά. Οι συγκεκριμένες είναι καρα-κατίνες....
παμε ολοι μαζι..Αν ποσταρω φώτο μου θα τον παίζει όλο το σαιτ..
το οτι μπορει να ειναι και φακλανες το σκεφτηκε κανεις;Μην περιμένετε με τίποτα παιδιά. Οι συγκεκριμένες είναι καρα-κατίνες....
αυτο περιμενα σε ολη μου τη ζωη και ακομη περιμένωΜην περιμένετε με τίποτα παιδιά.
Προς Erinal, Mounitsa (sic), Thaleia, Biteme και άλλες Κατίνες εδώ μέσα:
Τόπα και το ξαναλέω: πρώτα θα ανατείλει ο Ήλιος από τη Δύση και μετά θα βγάλετε εσείς εδώ φώτο του δικού σας νουνιού! Πώς το ξέρω; Γιατί κάνει μπαμ από μακρυά ότι είσαστε κατίνες του κερατά! Κουτοπόνηρες, μικρο-αστικές, υποκριτικές, τσατσο-δικτυωμένες, ηλίθια συντηρητικές Ελλεηνίδες! Από αυτές που κάνουν στη ζούλα και μουλωχτά τα μύρια όσα (έτσι δηλώνετε εσείς οι ίδιες), αλλά υποκρίνονται τις σοβαρές και αξιοπρεπείς έξω στην κοινωνία. Και στην πραγματικότητα δεν είσαστε τίποτε άλλο από σοβαροφανείς υποκρίτριες, κοινές κακομοίρες!
Υ.Γ. Έχετε και "περί πολλού" τον εαυτό σας (κλασικό γνώρισμα των κατίνων). Η erinal δε βαυκαλίζεται ότι άμα βγάλει το μουνί της εδώ θα αρχίσει να τραβάει μαλακία όλο το site, λες και οι άντρες σε αυτό το site δεν έχουν δει ποτέ τους μουνί ή δεν βλέπουν συχνά στη ζωή τους!
ειναι σιγουρο, εγώ το εχω ξαναγραψειτο οτι μπορει να ειναι και φακλανες το σκεφτηκε κανεις;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε πως την εχουν δει καποιες, μας νομιζουν ολους για 16χρονα
γαμησε τα νικ. υπερ-παραγωγη !!!!δεν ξέρω ποιό θρεντ να πρωτοβάλω ως παράθεση!....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()