Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
μουνιτσα μου όπως είπες και εσύ εύστοχα το βρακι ειναι : βλέπω το θανατό σου..
Αν ποσταρω φώτο μου θα τον παίζει όλο το σαιτ, θα άνεβουν οι πωλήσεις και δεν έχω κάνει τα κονε με την διευθυνση για το ποσα θα παρω.. καταλαβες;χεχεεχ

Προς Erinal, Mounitsa (sic), Thaleia, Biteme και άλλες Κατίνες εδώ μέσα:

Τόπα και το ξαναλέω: πρώτα θα ανατείλει ο Ήλιος από τη Δύση και μετά θα βγάλετε εσείς εδώ φώτο του δικού σας νουνιού! Πώς το ξέρω; Γιατί κάνει μπαμ από μακρυά ότι είσαστε κατίνες του κερατά! Κουτοπόνηρες, μικρο-αστικές, υποκριτικές, τσατσο-δικτυωμένες, ηλίθια συντηρητικές Ελλεηνίδες! Από αυτές που κάνουν στη ζούλα και μουλωχτά τα μύρια όσα (έτσι δηλώνετε εσείς οι ίδιες), αλλά υποκρίνονται τις σοβαρές και αξιοπρεπείς έξω στην κοινωνία. Και στην πραγματικότητα δεν είσαστε τίποτε άλλο από σοβαροφανείς υποκρίτριες, κοινές κακομοίρες!

Υ.Γ. Έχετε και "περί πολλού" τον εαυτό σας (κλασικό γνώρισμα των κατίνων). Η erinal δε βαυκαλίζεται ότι άμα βγάλει το μουνί της εδώ θα αρχίσει να τραβάει μαλακία όλο το site, λες και οι άντρες σε αυτό το site δεν έχουν δει ποτέ τους μουνί ή δεν βλέπουν συχνά στη ζωή τους!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

Τόπα και το ξαναλέω: πρώτα θα ανατείλει ο Ήλιος από τη Δύση και μετά θα βγάλετε εσείς εδώ φώτο του δικού σας νουνιού! Πώς το ξέρω; Γιατί κάνει μπαμ από μακρυά ότι είσαστε κατίνες του κερατά! Κουτοπόνηρες, μικρο-αστικές, υποκριτικές, τσατσο-δικτυωμένες, ηλίθια συντηρητικές Ελλεηνίδες! Από αυτές που κάνουν στη ζούλα και μουλωχτά τα μύρια όσα (έτσι δηλώνετε εσείς οι ίδιες), αλλά υποκρίνονται τις σοβαρές και αξιοπρεπείς έξω στην κοινωνία. Και στην πραγματικότητα δεν είσαστε τίποτε άλλο από σοβαροφανείς υποκρίτριες, κοινές κακομοίρες!

Υ.Γ. Έχετε και "περί πολλού" τον εαυτό σας (κλασικό γνώρισμα των κατίνων). Η erinal δε βαυκαλίζεται ότι άμα βγάλει το μουνί της εδώ θα αρχίσει να τραβάει μαλακία όλο το site, λες και οι άντρες σε αυτό το site δεν έχουν δει ποτέ τους μουνί ή δεν βλέπουν συχνά στη ζωή τους!

τωρα αμα πω οτι παλι μας προσβαλεις κ δεν ειναι σωστο βρε παιδι μου
θα με πεις οτι παλι εχω τη μυγα? χαχα

παντως για μενα μπορω να σου πω πως.. πραγματι ποτε των ποτων δε θα βγαλω τπτις τετοιο στο σαιτ
κ επισης πως ναι ειμαι συντηρητικη σε οτι αφορα τη δικια μου ζωη
τα υπολοιπα που ειπες δεν ειμαι αλλα ειτε τα πιστευεις ειτε οχι.. ξερεις δεν θα κοιμηθω το βραδυ χαχαχαχα

για τους ανδρες στο σαιτ δεν ξερω τι εχουν δει στη ζωη τους.. αλλα για σενα εχω τις αμφιβολιες μου (βλ το υγ σου)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
λεγε τετοια κ μετα ο παλαιοςπουναιαλλιως θα πιστευει οτι ετσι.. "δηλωνουμε τα μυρια οσα οτι καναμε" χαχαχα

δεν εχει κ ιχνος χιουμορ αυτο το ατομο...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
καλά κάρλος ας την ανεβάσει και βλέπουμε!....  :grin:  ;)
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης

Παλιέ σύνελθε.
Μάθε να ξεχωρίζεις  την σοβαρότητα, την σοβαροφάνεια και το χιούμορ.
Την αξιολόγηση την έκανα για να δεις ότι είσαι χαζο να μαλώνεις, να βρίζεις και να αντιπαρατίθεσαι χωρίς λόγο ενώ κάνουμε χαβαλέ. Δεν αποδεικνύεις τίτοτα με την συμπεριφορά σου ακόμα και αν έχεις δίκιο. Προκαλείσαι τσιμπας, πιάνεις το δόλωμα που σου ρίχνουν και τελικά βγαίνεις χαμένος.
Τώρα δεν ξέρω αν θέλεις να καταλάβεις αυτά που σου λέω, αλλά πάντως ειλικρινά γέλασα με την ψυχή μου με το όλο θεματάκι.
Τέλος πάντων αν είναι να μας τον στείλεις όρθιο ..κάντο εδώ, και θα ζητήσω να μου κρατάει το χέρι η μουνίτσα για να μην πάθω συγκοπή..
Επίσης σου επαναλαμβάνω είμαι συντηριτική, και σπαστική μέχρι θανάτου. Επίσης δεν τα κάνω όλα, δεν γαμιέμαι και είμαι και μπάζο. Μην επανερχόμεθα στο θέμα. Δεν θεωρώ βρισιά τα παραπάνω, στο ξεκαθαρίζω. Εσύ έχεις μικρό πουλί, έχω είμαι μπάζο. Ετσι είναι ο κόσμος.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δεν ξέρω ποιό θρεντ να πρωτοβάλω ως παράθεση!....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom