Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εγω παντως  βαλεντινε μια βδομαδα να κανω τη σημερινη διατροφη μου... φακλανα δε λες τπτ (χοντρη ειναι η φακλανα σωστα? χαχαχα)λευκε για σενα μονο πριβε
αλλα μην το πεις της αρραβωνιαρας σου κ με ξεμαλλιασει
ο συγκεκριμενος rossi σημαινει Κοκκινος και οχι Ρωσος ασχετη, τεσπα ναι φακλανα αυτο σημαινει, αληθεια γιατι δεν βαζεις μια αληθινη φωτο σου απο σωμα μονο οχι προσωπο;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιέ σύνελθε.
Μάθε να ξεχωρίζεις  την σοβαρότητα, την σοβαροφάνεια και το χιούμορ.
Την αξιολόγηση την έκανα για να δεις ότι είσαι χαζο να μαλώνεις, να βρίζεις και να αντιπαρατίθεσαι χωρίς λόγο ενώ κάνουμε χαβαλέ. Δεν αποδεικνύεις τίτοτα με την συμπεριφορά σου ακόμα και αν έχεις δίκιο. Προκαλείσαι τσιμπας, πιάνεις το δόλωμα που σου ρίχνουν και τελικά βγαίνεις χαμένος.
Τώρα δεν ξέρω αν θέλεις να καταλάβεις αυτά που σου λέω, αλλά πάντως ειλικρινά γέλασα με την ψυχή μου με το όλο θεματάκι.
Τέλος πάντων αν είναι να μας τον στείλεις όρθιο ..κάντο εδώ, και θα ζητήσω να μου κρατάει το χέρι η μουνίτσα για να μην πάθω συγκοπή..
Επίσης σου επαναλαμβάνω είμαι συντηριτική, και σπαστική μέχρι θανάτου. Επίσης δεν τα κάνω όλα, δεν γαμιέμαι και είμαι και μπάζο. Μην επανερχόμεθα στο θέμα. Δεν θεωρώ βρισιά τα παραπάνω, στο ξεκαθαρίζω. Εσύ έχεις μικρό πουλί, έχω είμαι μπάζο. Ετσι είναι ο κόσμος.

Erinal προσωπικά δεν χαρακτηρίζω πουτάνες τις γυναίκες που έχουν πολλούς συντρόφους (καύλα τους και χαλαμπαλίκι τους). Λέω όμως ξεκάθαρα εδώ ότι είσαι πουτάνα εσύ! Γιατί ενώ υποτίθεται ότι κάνεις "πλακίτσα" πονηρά μου πετάς υπονοούμενα για το μέγεθος του λούτσου μου. Και αυτό το κάνει μόνο μία γυναίκα που είναι πουτάνα (στην ψυχή).  

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
το οτι μπορει να ειναι και φακλανες το σκεφτηκε κανεις;
εγω παντως ρωσε βαλεντινε μια βδομαδα να κανω τη σημερινη διατροφη μου... φακλανα δε λες τπτ (χοντρη ειναι η φακλανα σωστα? χαχαχα)
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Και εγω που εφερα και το φαγητο μου ακομα να φαω μπροστα στο πισι περιμενοντας ανα στιγμη να δω ενα strip show απο την bite :headbang:
λευκε για σενα μονο πριβε
δεν ξέρω ποιό θρεντ να πρωτοβάλω ως παράθεση!....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

νικολακη τι αβαταρι ειναι αυτο?? ντροπη...  *P

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Erinal προσωπικά δεν χαρακτηρίζω πουτάνες τις γυναίκες που έχουν πολλούς συντρόφους (καύλα τους και χαλαμπαλίκι τους). Λέω όμως ξεκάθαρα εδώ ότι είσαι πουτάνα εσύ! Γιατί ενώ υποτίθεται ότι κάνεις "πλακίτσα" πονηρά μου πετάς υπονοούμενα για το μέγεθος του λούτσου μου. Και αυτό το κάνει μόνο μία γυναίκα που είναι πουτάνα (στην ψυχή). 
παλιέ θαρρώ πως υπερβάλλεις....  :rolleyes:  :rolleyes:  :think:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εσύ νικ επειδή είσαι καλό παιδί ..ξεκίνα πριν την βάλω .Δεν θα με πειράξει :2funny: :2funny: :2funny:
όπως θα έχεις καταλάβει από αρκετά ποστ εδώ μέσα
η διαδικασία αυτή για μένα δεν είναι ΠΟΤΕ μοναχική!....  ;)  :sunglasses:
:2funny:  :2funny:  :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγω παντως ρωσε βαλεντινε μια βδομαδα να κανω τη σημερινη διατροφη μου... φακλανα δε λες τπτ (χοντρη ειναι η φακλανα σωστα? χαχαχα)λευκε για σενα μονο πριβε
νικολακη τι αβαταρι ειναι αυτο?? ντροπη...  *P
αυτά που μερικές φορές κάνω είναι ντροπή  ;)  ;) 
αυτά που μερικές φορές κάνεις είναι ντροπή  ;)
όχι το αβατάρι!....  :grin:  :-*  :-*  :-*
:2funny: 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
απάντησα ρε μάστορα
να κοιτάμε λίγο....  :rolleyes:  :rolleyes:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) πονηρά μου πετάς υπονοούμενα για το μέγεθος του λούτσου μου.

2)Και αυτό το κάνει μόνο μία γυναίκα που είναι πουτάνα (στην ψυχή).

Σορρυ για την παρεμβαση αδελφε..Δεν εχουμε ξαναμιλησει.

1) Αν δεν ηθελες υπονοουμενα για τον λουτσο σου, τοτε γιατι τον εβγαλες φορα παρτιδα στο σαιτ ?

Και εαν σου εγραφε " Ααα..Τι ωραιος και μεγαλος πουτσος, πως θα ενιωθες τωρα ?

2) Τι μας πειραζει αν μια γυναικα ειναι πουτανα στην ψυχη η' στο σωμα ?
  Παλι θα φυγει μολις "τελειωσουμε"..

Επισκέπτης

Α ρε παλιέ..τι να σου πρωτοεξηγήσω από όσα εγώ θεωρώ αυτονόητα;ας πιάσουμε ένα που θα σου μάθει και κάτι ισως. Γιατί αν σε αρχίσω στα δυνατά θα μου χαθείς.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα:
Λοιπόν με λέω μπαζο.
Πιστεύεις είμαι;
Με λέω 150 κιλά πιστεύεις είμαι;
Με λέω χοντρή, αγαμητη, χαζή κτλ Είμαι;....
Σου λεω τον έχεις μικρό. Τον έχεις;.... (και για να είμαι συγκεκριμένη δεν το υποννοησα το είπα καθαρα)
Με λίγα λόγια... το χιουμορ γίνεται με περιέργους όρους αυτοσαρκασμου. Εδώ είπα ότι θα τον παίζει όλο το σαιτ και υπάρχουν καποιοι που μου απαντάνε σοβαρα..
Δεν ξέρω ρε παιδί πως να στο εξηγήσω αλλο. Βαρέθηκα.

Σύνελθε

Η κατινάρα ερίνα..(αυτό λέγεται αυτοσαρκασμος)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αυτά που μερικές φορές κάνω είναι ντροπή  ;)  ;) 
αυτά που μερικές φορές κάνεις είναι ντροπή  ;)
όχι το αβατάρι!....  :grin:  :-*  :-*  :-*
:2funny: 

τπτ απ αυτα που κανουμε γιατι το θελουμε δεν ειναι ντροπη...

αρχισαμε να φιλοσοφουμε χαχαχα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σορρυ για την παρεμβαση αδελφε..Δεν εχουμε ξαναμιλησει.

1) Αν δεν ηθελες υπονοουμενα για τον λουτσο σου, τοτε γιατι τον εβγαλες φορα παρτιδα στο σαιτ ?

Και εαν σου εγραφε " Ααα..Τι ωραιος και μεγαλος πουτσος, πως θα ενιωθες τωρα ?

2) Τι μας πειραζει αν μια γυναικα ειναι πουτανα στην ψυχη η' στο σωμα ?
  Παλι θα φυγει μολις "τελειωσουμε"..

Πρώτα απ' όλα ο λούτσος μου ταυλωμένος είναι αλλιώς....

Και δεν είναι τα λόγια φίλε μου nokia αλλά ο τρόπος που τα χειρίζεται κάποιος. Και η erinal τα χειρίστηκε όπως θα τα χειριζόταν μία γυναίκα πουτάνα στην ψυχή! Και κάνεις λάθος στο τελευταίο. Μία γυναίκα κατίνα + πουτάνα στην ψυχή ποτέ δεν σου δίνεται πραγματικά γιατί δεν αγαπάει πραγματικά τους άντρες. 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Α ρε παλιέ..τι να σου πρωτοεξηγήσω από όσα εγώ θεωρώ αυτονόητα;ας πιάσουμε ένα που θα σου μάθει και κάτι ισως. Γιατί αν σε αρχίσω στα δυνατά θα μου χαθείς.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα:
Λοιπόν με λέω μπαζο.
Πιστεύεις είμαι;
Με λέω 150 κιλά πιστεύεις είμαι;
Με λέω χοντρή, αγαμητη, χαζή κτλ Είμαι;....
Σου λεω τον έχεις μικρό. Τον έχεις;.... (και για να είμαι συγκεκριμένη δεν το υποννοησα το είπα καθαρα)
Με λίγα λόγια... το χιουμορ γίνεται με περιέργους όρους αυτοσαρκασμου. Εδώ είπα ότι θα τον παίζει όλο το σαιτ και υπάρχουν καποιοι που μου απαντάνε σοβαρα..
Δεν ξέρω ρε παιδί πως να στο εξηγήσω αλλο. Βαρέθηκα.

Σύνελθε

Η κατινάρα ερίνα..(αυτό λέγεται αυτοσαρκασμος)
εγώ μιλάω πάντα σοβαρά
και σου απάντησα ΠΟΛΥ σοβαρά έρι!....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :-*

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Erinal εξιλεώνεσαι μόνο αν θα βάλεις φώτο του νινιού σου εδώ (που 99,999999999999999999999999999999999999 % δεν θα βάλεις ποτέ)!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom