Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δλδ ρε παλαιε
εσυ που στα 2/3 των ποστς σου μας θιγεις κ μας πληγωνεις (λεμε τωρα αν ιδρωνε τ αυτακι μας) κ μας προσβαλεις κοκ...
τι επρεπε να σε θεωρουμε? εκτος απο... λιγο παραξενο παιδι
χαχαχα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
έρι εγω βολευομαι πάντως και με μία πιο χαλαρή
φώτο!....  :2funny:  :2funny: 
στείλε πμ να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις!....  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :boobies: 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Έχω κολλητές που έχουν πάρει τη μισή Αθήνα. Δεν τις θεωρώ πουτάνες. Γυναίκες όμως που πονηρά και σκόπιμα επιχειρούν να θίξουν ή πληγώσουν συνάνθρωπο τους τις θεωρώ ΜΕΓΑΛΕΣ πουτάνες (και τους αντίστοιχους άντρες ΜΕΓΑΛΟΥΣ πούστηδες).

Πιστεύω τότε ότι ο όρος ''σκατοχαρακτήρες'' είναι ποιό δόκιμος. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το ''πουτάνα'' σε προσφώνηση. Ουτε στο γαμήσι. Δεν ξέρω γιατί.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ο παλιός σίγουρα πάντως δεν είναι μισογύνης!...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δλδ ρε παλαιε
εσυ που στα 2/3 των ποστς σου μας θιγεις κ μας πληγωνεις (λεμε τωρα αν ιδρωνε τ αυτακι μας) κ μας προσβαλεις κοκ...
χαχαχα

Είδες πως την αμόλησες και συ την πουτανιά σου....

Εγώ ότι λέω το λέω αντρίκια. Ούτε πονηρά υπονοούμενα ούτε μείωσα προσωπικά στοιχεία κανενός. Δεν είμαι και μαλάκας όμως να κάθομαι σε ένα site και να τρώω στη μάπα τη μούφα κάποιων γυναικών που άλλο είναι στην πραγματικότητα και άλλο υποκρίνονται ότι είναι εδώ μέσα.  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Erinal εξιλεώνεσαι μόνο αν θα βάλεις φώτο του νινιού σου εδώ (που 99,999999999999999999999999999999999999 % δεν θα βάλεις ποτέ)!
ρε δε μπας να πλύνεις τα σώβρακά σου παλιόγυφτα.
Αει σιχτίρ έχεις βγάλει εδώ μέσα όλα τα κόμπλεξ από τότς που γεννήθηκες......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Εγώ ότι λέω το λέω αντρίκια. Ούτε πονηρά υπονοούμενα ούτε μείωσα προσωπικά στοιχεία κανενός. Δεν είμαι και μαλάκας όμως να κάθομαι σε ένα site και να τρώω στη μάπα τη μούφα κάποιων γυναικών που άλλο είναι στην πραγματικότητα και άλλο υποκρίνονται ότι είναι εδώ μέσα.  

να μην κάθεσαι ρε παπάρα... Να πάς να βάλεις κάνα πλυντήριο.
Γελοίο υποκείμενο.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ερη ????? ποια Ερη ???? η του Βενιζέλου μηπως ?????

Χαλατε φαια ουσία για μαλακίες..........

Ουτε αστειά είναι ουτε σοβαρά... ιμιτασιον !!!! όπως είναι τα πάντα σε αυτή τη χώρα .

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

ναι
οπως τα λες ειναι
ακριβως ετσι
μην πιστεψεις σε ουδεμια περιπτωση οτι ειναι αλλιως τα πραγματα
οχι
ποτε
εχεις δικιο
ναι μαλιστα εχεις

αν μαζευαμε τα ποστ του θα γεμιζαμε εκεινο το υπεροχο θεμα με τα καλυτερα ποστ ολων των εποχων χαχαχα

Επισκέπτης
δλδ ρε παλαιε
χαχαχα

μπαιτ ποτε δεν έκανε χιουμορ ο παλιος. Μας ειπε ξακαθαρα πουτάνες, κατινες κτλ Ολα κι ολα. Σε αυτο εχει δικιο.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε δε μπας να πλύνεις τα σώβρακά σου παλιόγυφτα.
Αει σιχτίρ έχεις βγάλει εδώ μέσα όλα τα κόμπλεξ από τότς που γεννήθηκες......

Καλώς το μεγάλο ρουφιάνο των bourdela.com! Πόσο σωστός και ισορροπημένος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που διαφημίζει εδώ μέσα τα πόσα λεφτά βγάζει, που πληγώνει γυναίκες - μέλη λέγοντας τους ότι έχουν άσχημο βυζί και που χρησιμοποιεί άλλους 30 κλώνους για να την "βγαίνει" στον κόσμο;

Πόσο λίγος και κακομοίρης είσαι ρε φουκαρά (έχε χάρη που είσαι τσάτσος εδώ μέσα)!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
μπαιτ ποτε δεν έκανε χιουμορ ο παλιος. Μας ειπε ξακαθαρα πουτάνες, κατινες κτλ Ολα κι ολα. Σε αυτο εχει δικιο.

τωρα που το λες δικιο εχεις
παντως κ εγω εντελως ξεκαθαρα του λεω οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του να πω... ειναι λιγο κρειζι να πω.. για το δαφνι να πω.. δεν εχει παρει τα χαπια του κανα διμηνο να πω...

αυτα.. χωρις παρεξηγηση κ φιλικοτατα που λεει κ το νιτσακι χαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλώς το μεγάλο ρουφιάνο των bourdela.com! Πόσο σωστός και ισορροπημένος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που διαφημίζει εδώ μέσα τα πόσα λεφτά βγάζει, που πληγώνει γυναίκες λέγοντας ότι έχουν άσχημο βυζί και που χρησιμοποιεί άλλους 30 κλώνους για να την "βγαίνει" στον κόσμο;

Πόσο λίγος και κακομοίρης είσαι ρε φουκαρά (έχε χάρη που είσαι τσάτσος εδώ μέσα)!

Αντε και γαμήσου ρε κομπλεξικό αρχίδι...
Δεν έχεις αφήσει νικ για νικ να βρίζεις. Ο ένας είναι ρουφιάνος, ο αλλος πούστης, η άλλη πουτάνα, ο άλλος μαλάκας.
Σάλτα και γαμήσου ρε μουνόπανο που σε αφήνουν ακόμα και σουλατσάρεις ακόμα εδώ μέσα.
Κάνε την πλάκα σου και μη μας ζαλίζεις άλλο τ αρχίδια γαμώ την ανωμαλία που κουβαλάς καραγκιόζη.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
τωρα που το λες δικιο εχεις
παντως κ εγω εντελως ξεκαθαρα του λεω οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του να πω... ειναι λιγο κρειζι να πω.. για το δαφνι να πω.. δεν εχει παρει τα χαπια του κανα διμηνο να πω...

αυτα.. χωρις παρεξηγηση κ φιλικοτατα που λεει κ το νιτσακι χαχαχα

Συνέχισε να είσαι πουτάνα στην ψυχή...Καλά πας....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αντε και γαμήσου ρε κομπλεξικό αρχίδι...
Δεν έχεις αφήσει νικ για νικ να βρίζεις. Ο ένας είναι ρουφιάνος, ο αλλος πούστης, η άλλη πουτάνα, ο άλλος μαλάκας.
Σάλτα και γαμήσου ρε μουνόπανο που σε αφήνουν ακόμα και σουλατσάρεις ακόμα εδώ μέσα.
Κάνε την πλάκα σου και μη μας ζαλίζεις άλλο τ αρχίδια γαμώ την ανωμαλία που κουβαλάς καραγκιόζη.

Έλα ρε μαλάκα έξω να μου τα πεις αυτά!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ντούρα κάνε με μιούτ γιατί θα αρχίσω να βρίζω μάνες σε λίγο....
Απειλές αρχίδι αλλού........

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αυτον τον παλαιο ποτε θα τον κανουν μιουτ αραγε?
ποσο περισσοτερο πρεπει να βρισει πια...

αν κ αν τον κανουν εμενα θα μου λειψει... τα ποστ του ειναι θησαυρος

Επισκέπτης

΄

Παλιε ..
Με βρίζεις πουτανα στην ψυχή.
Δεν είναι αυτο προσωπικο μου στοιχείο; Είναι.
Είναι δική σου εκτιμηση; Είναι.
Την πιστευεις ; Ναι
Θέλεις να με βλάψεις; Ναι (ασχετα αν εμένα με νοιαζει τι λες.)
Αυτό το θεωρείς αντρική συμπεριφορα.
Ας δούμε και την δική μου συμπεριφορά.

Κάνω χαβαλέ με το πουλί σου που ΕΣΥ ποσταρες για να δούμε σε ολο το σαιτ.
Λέω δικές μου εκτιμήσεις υπερβολικές λογω του χιουμορ για οτι βλεπω; Ναι
Τις πιστεύω; Φυσικά οχι δεν σε ξέρω
Εχω σκοπο να σε βλάψω; Οχι (δεν πιστευα καν οτι μπορεις να πληγωθεις)
Αυτό ειναι πουτανια στην ψυχή.
  Ε ρε υπομονη που εχω η πουτανα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom