Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νομίζω είναι η ώρα κάποιος να ποστάρει ένα κώλο μπας και εξημερωθούν τα ήθη..
Παρακαλώ κάποιον απο την γνωστή κλίκα να χειριστεί το θέμα αναλόγως και να επιληφθει..

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σορρυ που μπαινω σφηνα σε αυτη την ωραιοτατη αντιπαραθεση που εχετε αλλα θα ηθελα να πω στον παλιο μηπως θα μπορουσε να ανεβασει φωτο απο το πισω μερος της πετρας του σκανδαλου  :huh: :huh: :huh:   ασφαλως στο σοβρακο αναφερομαι  :grin:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ρε παπαρες σταματηστε επιτελους να την λετε στον παλιο, μπας και προλαβουμε να δουμε τη συνεχεια του εργου αποψε.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σορρυ που μπαινω σφηνα σε αυτη την ωραιοτατη αντιπαραθεση που εχετε αλλα θα ηθελα να πω στον παλιο μηπως θα μπορουσε να ανεβασει φωτο απο το πισω μερος της πετρας του σκανδαλου  :huh: :huh: :huh:   ασφαλως στο σοβρακο αναφερομαι  :grin:

Ρουφιάνος και συ; Σίγουρα πάντως ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ για να επιλέξεις να χτυπήσεις τον αδύναμο της αντιπαράθεσης. Μπράβο ρε μεγάλε άντρα!

Επισκέπτης
Η κίνηση ενός άντρα που πάει και χτυπάει έναν άλλο την ώρα που τον έχουν στριμώξει άλλοι δέκα κλικαδορο/ρουφιάνοι μόνο αντρισμό δεν δείχνει από την πλευρά σου αγαπητέ!

να σκέφτεσαι τι λες καλύτερα

Νομίζω είναι η ώρα κάποιος να ποστάρει ένα κώλο μπας και εξημερωθούν τα ήθη..
Παρακαλώ κάποιον απο την γνωστή κλίκα να χειριστεί το θέμα αναλόγως και να επιληφθει..

δυστυχώς η Λίλα δεν ανήκει στην κλίκα μας :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μάγκα φίμωσε με γιατί θα με τρως συνέχεια στη μάπα! Ρουφανιο-φασισμούς, κλίκες, τσατσιλίκια, γυναίκες μούφα δεν σηκώνω....
λοιπόν
εντάξει
εγώ είμαι ρουφιάνος και κλικαδόρος και τσάτσος.
η έριναλ πουτάνα στην ψυχή,
η μπάιτ πουτάνα κανονική
ο τάλος είναι πούστης στην ψυχή
ο πάθος είναι κότα.
ΟΚ το εμπεδώσαμε.
Σάλτα και γαμήσου τώρα.
και εάν θές να κυκλοφοράς εδώ μέσα όλους αυτούς θα τους τρως στη μάπα.
Την επόμενη φορά που θα αρχίσεις τις ίδιες μαλακίες ως σωστός τσάτσος θα σε κάνω μπαν γιατί κούρασες πολύ κόσμο και πολλούς κλώνους.
Σου δίνω άλλη μια ευκαιρία γιατί πάρα πολλοί διασκεδάζουν αφάνταστα μαζί σου.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πρώτα απ' όλα ο λούτσος μου ταυλωμένος είναι αλλιώς....

Καλημέρα αγαπητέ.
Δέχομαι κατ' αρχήν την παραπάνω δήλωσή σου, γιατί σαν σκηνοθέτης της τσόντας που λέγαμε πρέπει να φροντίζω για τη σωστή "πρώτη ύλη" που θα δώσω στο κοινό.
Επειδή όμως ο λούτσος σου στη φωτο που μας έστειλες (την αταύλωτη) μου θυμίζει γαριδάκι Τσιπίτα, γίνεται να μας ποστάρεις άλλη μία όπου θα είναι σε μέγεθος Πύθωνα, όπως επίσης ισχυρίστηκες;
Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υμέτερος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
βρε παθος
τον εχεις πληγωσει ανεπανορθωτα τον πaλαιο.. τι του χεις κανει?  *P

εσύ είσαι δεσμευμένο κορίτσι δεν πρέπει να ασχολείσαι με τα αγόρια, αντε να μου φτιάξεις κανα σαντουιτσάκι, γιατί η νύχτα αναμένεται δύσκολη :grin: :2funny:

παω... ποσα θες? *P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
λοιπόν
εντάξει
εγώ είμαι ρουφιάνος και κλικαδόρος και τσάτσος.
η έριναλ πουτάνα στην ψυχή,
η μπάιτ πουτάνα κανονική
ο τάλος είναι πούστης στην ψυχή
ο πάθος είναι κότα.
ΟΚ το εμπεδώσαμε.
Σάλτα και γαμήσου τώρα.
και εάν θές να κυκλοφορά εδώ μέσα όλους αυτούς θα οτυς τρως στη μάπα.
Την επόμενη φορά που θα αρχίσεις τις ίδιες μαλακίες ως σωστός τσάτσος θα σε κάνω μπαν γιατί κούρασες πολύ κόσμο και πολλούς κλώνους.
Σου δίνω άλλη μια ευκαιρία γιατί πάρα πολλοί διασκεδάζουν αφάνταστα μαζί σου.

Σάλτα και γαμίσου εσύ ρε μαλάκα! Εγώ δεν σε βρίζω αλλά είμαι άντρας και δεν μπορώ να κάθομαι να με βρίζεις!

Όλοι αυτοί ανήκουν στην κλίκκα σου. Το bourdela.com είναι όμως 60.000 μέλη. Δεν σημαίνει ότι 10-15 κλικαδόροι εδώ μέσα (έστω και τσάτσοι της διεύθυνσης) εκπροσωπούν 60.000 κόσμο. Ήδη αυτά τα post τα έχουν διαβάσει χιλιάδες άνθρωποι που δεν είναι της κλίκας σου. Εσέις πάντως οι φασιστο-ρουφιάνοι ζημιώνετε απίστευτα αυτό το site!  

Επισκέπτης
Από δώ και πέρα το θεμά δεν έχει πλάκα. Το να βάλουμε όλοι εναντίον ενός είναι εκ φύσεως άναδρο. Και επειδή η σκατόψυχή μου φύση στεναχωριέται,  είτε έχουμε δίκιο είτε όχι, νομίζω ότι δεν έχει νόημα και είναι σκόπιμο να ηρεμήσουμε. Ευχαριστώ και εύχομαι να εισακουστώ.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Ρουφιάνος και συ;

Παλικαρια τον βρηκαμε τον ρουφιανο επιτελους. Ειναι η σιγανοπαπαδια ο beavis

Φτου σου μωρη αγαμητη Λεελοο   :piss:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μα τι πίνει;        :think:
ούτες ποικιλία στα μπινελίκια δεν έχει...
ότι γράφω ξαναγράφει....
και ξανά μανά......
ρε πούστη βαρέθηκα με 3 ποστς...
Μιλάμε με σένα δε βαριόμουνα για ώρες.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φεθρούκο μου είσαι μεγάλη αξία στο μπουρδέλα τελεία κομ............ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Κορίτσια.... τα cosmogirls απεφάνθησαν ότι είμαστε αγάμητες και μπάζα.

Λές να έχουν δίκιο ???

Χρειάζεται παραπάνω.... προσπάθεια μάλλον. Είμαστε και μπάζα άλλωστε... θέλει ακόμα περισσότερη προσπάθεια  :boobies:

:-* μπάιτ.... φτιάξε ένα και για μένα πλς... πεινάωωωωωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
[quote  :rolleyes:=39749.msg716485#msg716485 date=1221746247]
Κορίτσια.... τα cosmogirls απεφάνθησαν ότι είμαστε αγάμητες και μπάζα.

Λές να έχουν δίκιο ???

Χρειάζεται παραπάνω.... προσπάθεια μάλλον. Είμαστε και μπάζα άλλωστε... θέλει ακόμα περισσότερη προσπάθεια  :boobies:

:-* μπάιτ.... φτιάξε ένα και για μένα πλς... πεινάωωωωωωωωωωωωωωωω
[/quote]

Μα... είμεθα.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom