Επισκέπτης
Φτιάξε μου ενα διπλο εσπρεσακι να κάνω και μισο πακέτο τσιγάρα μπας και ξυπνήσω..
ούτες ποικιλία στα μπινελίκια δεν έχει...
ότι γράφω ξαναγράφει....
και ξανά μανά......
ρε πούστη βαρέθηκα με 3 ποστς...
Μιλάμε με σένα δε βαριόμουνα για ώρες.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φεθρούκο μου είσαι μεγάλη αξία στο μπουρδέλα τελεία κομ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλές φορές δέκτηκες πρόσκληση... αλλά κότεψες.... αντε με καναν αλβανο να χορέψετε ζεμπεκικο ντανσ![]()
![]()
![]()
Όλοι αυτοί ανήκουν στην κλίκκα σου. Το bourdela.com είναι όμως 60.000 μέλη. Δεν σημαίνει ότι 10-15 κλικαδόροι εδώ μέσα (έστω και τσάτσοι της διεύθυνσης) εκπροσωπούν 60.000 κόσμο. Ήδη αυτά τα post τα έχουν διαβάσει χιλιάδες άνθρωποι που δεν είναι της κλίκας σου. Εσέις πάντως οι φασιστο-ρουφιάνοι ζημιώνετε απίστευτα αυτό το site!
αυτον τον παλαιο ποτε θα τον κανουν μιουτ αραγε?
ΜΜμμμμ..αρχίζω και ξυπνάω..νέες αγάπες νέοι έρωτες ..
φέρθυ είσαι παιδί μου ποδολάγνος; :S
λοιπόν
εντάξει
εγώ είμαι ρουφιάνος και κλικαδόρος και τσάτσος.
Δεν είμαι ιδιαίτερα, αλλά για σένα να γίνω έρι.![]()
λαμόγιο σήμερα πήρες μια γεύση παλιού καλού περσόνα....Σκατα εισαι ρε.Κλωνος μου εισαι ρε και μιλας?![]()
Φέρθυ είσαι μεγάλη ψυχή τελικά δίκιο έχει ο περσόνας. χαχαχαχαχαχχαχα
Αλλά δεν το έχω ως βιτσιο.
Φέρθυ είσαι μεγάλη ψυχή τελικά δίκιο έχει ο περσόνας. χαχαχαχαχαχχαχα
Αλλά δεν το έχω ως βιτσιο.
λαμόγιο σήμερα πήρες μια γεύση παλιού καλού περσόνα....
Φεύγω τώρα φρόντισε να με αντικαταστήσεις επάξια γαμώ τις ρωσσίδες πουτάνες σου.
είναι ψυχούλα.. Απλά η δεξιά έχει αφήσει πάθη............
γι αυτό και γω για χάρη του θα ψηφίσω αλέξις.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου χε λειψει οντως πολυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ανησυχεις αλλα το καλο που σου θελω λιγα με τις ρωσσιδες ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
αφου το λεει ισως και να ειμαι κανεις δεν ξερει...αλλα εσενα ryu θα σε δωσω πρωτα στην leelo και μετα στο αγορι της τον neronΠαλικαρια τον βρηκαμε τον ρουφιανο επιτελους. Ειναι η σιγανοπαπαδια ο beavis
Φτου σου μωρη αγαμητη Λεελοο![]()
Καλά, εσύ ΜΙΑ είχες και τρόμαζες να την κουμαντάρεις, τώρα βρέθηκες διαχειριστής ρωσοστούντιο;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο συγκεκριμενος rossi σημαινει Κοκκινος και οχι Ρωσος ασχετη, τεσπα ναι φακλανα αυτο σημαινει, αληθεια γιατι δεν βαζεις μια αληθινη φωτο σου απο σωμα μονο οχι προσωπο;
αφου το λεει ισως και να ειμαι κανεις δεν ξερει...αλλα εσενα ryu θα σε δωσω πρωτα στην leelo και μετα στο αγορι της τον neron
![]()
![]()
Η αρχηγία,νεαρά δεσποινίς, απαιτεί θυσίες.δεν βαζω για να μην παθετε εγκεφαλικο.. ποσες φορες να το πω πλεον? εσας σκεφτομαι χαχαχα
Αντε να σας βαλω μερικα αβαταρ μπας και ηρεμησετε![]()