Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τι ερώτηση ειναι αυτηηηηηή!
Οι περισσότερες απο εδώ ειναι η μπάζα και ψάχνονται η επαγγελματίες που πάλι ψάχνονται!!!

Ακου Πόσο συχνά γαμιέστε;  :headbang: :headbang: :headbang:
Απ' ότι φαίνεται η επιλογή να πληρώσεις για να γαμήσεις είναι μονόδρομος... :rolleyes:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
poor old Fethry... :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Στ' αρχίδια μου ρε Πάπιε ποιοι και πότε με ειρωνευτήκανε και ποιοι γελάνε μαζί μου (προφανώς κάτι καραγκιόζηδες σαν εσένα)! Αν δεν γράφω μέρα νύχτα εδώ είναι γιατί έχω και ζωή εκεί έξω. Και ούτε έβρισα ούτε προσέβαλα κανένα (είμαι πολύ ευγενικός και γίνομαι καθίκι μόνο σε πούστηδες που πάνε να μη του βγούνε, όπως εσύ). Μου έκανε απλά εντύπωση πώς σε όλα τα site του κόσμου οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες ενώ εδώ το παίζουν απελευθερωμένες στη θεωρία και είναι κότες στην πράξη! Και μην ξανασχοληθείς μαζί μου Πάπια ή μου κάνεις πουστιές γιατί θα σε ξεπουπουλιάσω ολόκληρη! 

ποστ... τεχνη ολοκληρη

τα λινκς γινανε λινκς ολου του κοσμου... κ ΕΝΑ σε μας να μην δινει... τι εγωισμος..

Επισκέπτης
Ω ρε συ κούραση. Μαλώνουν και στο πιο απλό θρέντ τα παλικάρια. Σκέψου τι κυκλοφορεί εκει όξω και μετά αναρωτιούνται γιατι δεν πηδιόμεθα μαζί τους αλλά με άλλους που είναι μάγκες.. Λοιπόν παλικάρια όσο και να χτυπάτε τον ποπό σας κάτω εμείς πάντα θα βρίσκουμε σεξ ευκολο και εσείς οχι. Αμα πια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπόν παλικάρια όσο και να χτυπάτε τον ποπό σας κάτω εμείς πάντα θα βρίσκουμε σεξ ευκολο και εσείς οχι. Αμα πια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!
Ακομα και η τελευταια "μπουλντοζα" ολο και θα βρει καποιον σαβουρογαμη

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στ' αρχίδια μου ρε Πάπιε ποιοι και πότε με ειρωνευτήκανε και ποιοι γελάνε μαζί μου (προφανώς κάτι καραγκιόζηδες σαν εσένα)! Αν δεν γράφω μέρα νύχτα εδώ είναι γιατί έχω και ζωή εκεί έξω. Και ούτε έβρισα ούτε προσέβαλα κανένα (είμαι πολύ ευγενικός και γίνομαι καθίκι μόνο σε πούστηδες που πάνε να μη του βγούνε, όπως εσύ). Μου έκανε απλά εντύπωση πώς σε όλα τα site του κόσμου οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες ενώ εδώ το παίζουν απελευθερωμένες στη θεωρία και είναι κότες στην πράξη! Και μην ξανασχοληθείς μαζί μου Πάπια ή μου κάνεις πουστιές γιατί θα σε ξεπουπουλιάσω ολόκληρη! 

Πριν με ξεπουπουλιάσεις, μήπως γίνεται να με πληροφορήσεις πότε θα ποστάρεις φωτογραφία με τα κάλλη σου, εσύ που είσαι "απελευθερωμένος", καθόλου κότα στην πράξη και ασφαλώς όχι ελλέεινας;
Άντε να σε δω να ξεβρακώνεσαι! 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bolan3535

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Να ξέρατε πόσο βαρετοί γίνεστε για κάποιον που μπαίνει εδώ για να χαζέψει και να πάρει καμιά πληροφορία γενικότερα , και σε όλα τα θέματα που διαβάζει αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
21 σελίδες και επί της ουσίας τίποτα.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μάγκες.. Λοιπόν παλικάρια όσο και να χτυπάτε τον ποπό σας κάτω εμείς πάντα θα βρίσκουμε σεξ ευκολο και εσείς οχι. Αμα πια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το σημαντικο για τις γυναικες δεν ειναι να τις πηδηξουν αλλα να ασχοληθουν μαζι τους. Τα περισοτερα μπαζα νομιζουν οτι είναι καποιες επειδη θελουν να τις πηδηξουν , αλλα δεν ειναι ετσι. Αυτο συμβαινει επειδη οι ανδρες ειναι ετσι και οχι γιατι αυτες είναι θελκτικες. Εξαλου εχουμε δει εδω μεσα οτι αρκετα μελη εχουν πηδηξει παπιες , κατσικες , κοτοπουλα, εξατμησεις μηχανων , διαφορα φαγητα κ.α. σε γυναικα δεν θα το κανανε; οπως και να ηταν;  :headbang: ψοφος στους σαβουρογαμηδες.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ε καλά μην τρελαίνεσαι συμβαίνουν αυτά. Δεν τα παιρνουμε προσωπικά. Ο καθένας την γνώμη του λεει γλυκιά μου
Απ' ότι βλέπω το επίπεδο είναι και απ' τις δυο μεριές το ίδιο...
(και δεν κάνω πλάκα τώρα)

Επισκέπτης
Το σημαντικο για τις γυναικες δεν ειναι να τις πηδηξουν αλλα να ασχοληθουν μαζι τους. Τα περισοτερα μπαζα νομιζουν οτι είναι καποιες επειδη θελουν να τις πηδηξουν , αλλα δεν ειναι ετσι. Αυτο συμβαινει επειδη οι ανδρες ειναι ετσι και οχι γιατι αυτες είναι θελκτικες. Εξαλου εχουμε δει εδω μεσα οτι αρκετα μελη εχουν πηδηξει παπιες , κατσικες , κοτοπουλα, εξατμησεις μηχανων , διαφορα φαγητα κ.α. σε γυναικα δεν θα το κανανε; οπως και να ηταν;  :headbang: ψοφος στους σαβουρογαμηδες.

ρε συ για συναίσθημα μιλάς πάλι; αχ ρομαντικά παιδια είστε κατα βάθος.

Επισκέπτης
Ω ρε συ κούραση. Μαλώνουν και στο πιο απλό θρέντ τα παλικάρια. Σκέψου τι κυκλοφορεί εκει όξω και μετά αναρωτιούνται γιατι δεν πηδιόμεθα μαζί τους αλλά με άλλους που είναι μάγκες.. Λοιπόν παλικάρια όσο και να χτυπάτε τον ποπό σας κάτω εμείς πάντα θα βρίσκουμε σεξ ευκολο και εσείς οχι. Αμα πια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιο ευκολο απο τους αντρες ? Μαλλον δεν εχεις ακουσει Β. Παπακωσταντινου......

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Απ' ότι βλέπω το επίπεδο είναι και απ' τις δυο μεριές το ίδιο...
(και δεν κάνω πλάκα τώρα)

βρε ευκολοπιστε τι περιμενεις αληθεια? να απανταμε με αναλυτικη φιλοσοφικη διαθεση ποσες φορες γαμιωμαστε και μετα να φερουμε και καναν ειδικο να μελετησουμε το θεμα εξονυχιστικα? γαμιωμαστε οσο γαμιωμαστε αλλες λιγο αλλες πολυ, αλλες με εναν αλλες με πολλους μαζι, οπως γουσταρει η καθεμια βρε αδερφε... τωρα κανουμε και το χαβαλε μας απανταμε τις μαλακιες μας και διασκεδαζουμε... δεν ειναι κακο ουτε δειγμα του υψηλου η χαμηλου επιπεδου μας... με αγαπη στα λεω αυτα για να μην τρελλαινεσαι :-*

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
βρε ευκολοπιστε τι περιμενεις αληθεια? να απανταμε με αναλυτικη φιλοσοφικη διαθεση ποσες φορες γαμιωμαστε και μετα να φερουμε και καναν ειδικο να μελετησουμε το θεμα εξονυχιστικα? γαμιωμαστε οσο γαμιωμαστε αλλες λιγο αλλες πολυ, αλλες με εναν αλλες με πολλους μαζι, οπως γουσταρει η καθεμια βρε αδερφε... τωρα κανουμε και το χαβαλε μας απανταμε τις μαλακιες μας και διασκεδαζουμε... δεν ειναι κακο ουτε δειγμα του υψηλου η χαμηλου επιπεδου μας... με αγαπη στα λεω αυτα για να μην τρελλαινεσαι :-*
Υπάρχουν όμως και όρια στην πλάκα...(όταν αυτή γίνεται προσβλητική και μάλιστα σε κάποιον που δεν σε προσέβαλε) Έτσι???

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πεστα βικυ σε ενα ακομα ΄΄καμμενο΄΄θρεντακι.
Ρε ''παλιε που σαι αλλιως΄΄ αν δεν γουσταρεις τις Ελληνιδες(το εχουμε εμπεδωσει)καντηνε ωραια και με ελαφρια βηματακια προς το αλλοδαπο για να παιζουμε εμεις μπαλα με τις free και σωστες γκομενες.
Παντα ο ανδρας πρεπει να εχει αξιοπρεπεια και σε λιγο χρονο να πιανει αν τα ΄΄κυματα ειναι συντονισμενα στη σωστη συχνοτητα΄΄

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom