Νέα

Πόσο σας επηρεάζει η μαντάμ για το αν θα περάσετε στο δωμάτιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατά τη γνώμη μου το Α και το Ω σε ένα μπουρδέλο είναι η μαντάμ.

Το μπουρδέλο είναι το κατάστημα.

Το εργαζόμενο κορίτσι είναι το προϊόν.

Η μαντάμ είναι ο πωλητής.

Και όπως σε κάθε επιχείρηση το Α και το Ω είναι ο πωλητής έτσι και στη συγκεκριμένη, κατά τη γνώμη μου, η μαντάμ μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την λειτουργία ενός μπουρδέλου. Βέβαια αν το προϊόν είναι σκάρτο κανένας πωλητής του κόσμου δεν μπορεί να το πουλήσει. Μπορεί να βρει στην αρχή κάποια θύματα αλλά στη συνέχεια θα αποτύχει.

Στην περίπτωσή μας η μαντάμ πέρα από τον πάρα πολύ σημαντικό ρόλο που έχει στο να διατηρεί καθαρό το χώρο θα πρέπει να ψήνει τους υποψήφιους πελάτες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ένας πελάτης μπορεί να ξαναγυρίσει στο μπουρδέλο αν του άρεσε η κοπέλα, αλλά σίγουρα δεν θα ξαναγυρίσει αν η μαντάμ του φέρθηκε με απρέπεια.

Από προσωπικές εμπειρίες έχω δει πολύ καλές μαντάμ που έχουν πιάσει το νόημα και δουλεύουν υποδειγματικά. Η μεγάλη πλειοψηφία όμως είναι τελείως ανεκπαίδευτες και ακατάλληλες για πωλήτριες και απορώ με τα αφεντικά  πως δεν έχουν πάρει τα μέτρα τους ώστε να τις εκπαιδεύσουν.

Επιγραμματικά σημειώνω  ότι κανένα προϊόν του κόσμου δεν πουλιέται από μόνο του. Κάθε προϊόν επίσης θα πρέπει να έχει την σωστή τιμή  (μεγάλη ή μικρή) και θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να έχουν όλα τα μπουρδέλα την ίδια λίγο πολύ τιμή. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν οι τιμές να έχουν μεγαλύτερη <ψαλίδα> ανάλογα όχι μόνο με τις υπηρεσίες αλλά από την ποιότητα και εμφάνιση της κοπέλας καθώς επίσης και από την ποιότητα του χώρου.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Την γραφεις στ'αρχιδια σου την τσατσα οπως κι αν φερεται,αν το προιον αξιζει απο ολες τις αποψεις τα λεφτα του...

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Την γραφεις στ'αρχιδια σου την τσατσα οπως κι αν φερεται,αν το προιον αξιζει απο ολες τις αποψεις τα λεφτα του...

Κάνεις όμως το ίδιο και όταν πάς να πάρεις π.χ. μια τηλεόραση ?

Γράφεις στα @@ σου τον πωλητή...που θα θέλει σίγουρα να σε ψήσει για να κάνεις την αγορά, αλλά ίσως σε βοηθήσει και για να σε ενημερώσει?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Γράφεις στα @@ σου τον πωλητή...που θα θέλει σίγουρα να σε ψήσει για να κάνεις την αγορά, αλλά ίσως σε βοηθήσει και για να σε ενημερώσει?
Η τσατσα τι θα μου πει δηλαδη?Πως αναβει και πως σβηνει?Η θα κανω διακανονισμο μαζι της για ατοκες δοσεις?Καμια σχεση φιλε,ο ρολος της τσατσας ειναι καθαρα "κομοδινου",το Α και το Ω ειναι η κοπελλα.

Επισκέπτης
:think: :think: :think: :think: :think:

Νομίζω δεν ελέγχεται αγορονομικά  :huh: :2funny:

Βεβαίως ἐλέγχεται. Ἀσφυκτικῶς. Ἀνεφάνησαν ὡρισμέναι δυσκολίαι μὲ τὴν πρόσφατον μετατροπὴν τὴς παρανόμου πορνείας εἰς πταῖσμα (πρωτοβουλίᾳ κ. Καστανίδου), πλὴν τὰ ἀστυνομικὰ ὄργανα πάντοτε εἶναι ἀναμεμειγμένα εἰς τοιαύτας ὑποθέσεις.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Κατά τη γνώμη μου το Α και το Ω σε ένα μπουρδέλο είναι η μαντάμ.

Το μπουρδέλο είναι το κατάστημα.

Το εργαζόμενο κορίτσι είναι το προϊόν.

Η μαντάμ είναι ο πωλητής.

Και όπως σε κάθε επιχείρηση το Α και το Ω είναι ο πωλητής έτσι και στη συγκεκριμένη, κατά τη γνώμη μου, η μαντάμ μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την λειτουργία ενός μπουρδέλου. Βέβαια αν το προϊόν είναι σκάρτο κανένας πωλητής του κόσμου δεν μπορεί να το πουλήσει. Μπορεί να βρει στην αρχή κάποια θύματα αλλά στη συνέχεια θα αποτύχει.

Στην περίπτωσή μας η μαντάμ πέρα από τον πάρα πολύ σημαντικό ρόλο που έχει στο να διατηρεί καθαρό το χώρο θα πρέπει να ψήνει τους υποψήφιους πελάτες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ένας πελάτης μπορεί να ξαναγυρίσει στο μπουρδέλο αν του άρεσε η κοπέλα, αλλά σίγουρα δεν θα ξαναγυρίσει αν η μαντάμ του φέρθηκε με απρέπεια.

Από προσωπικές εμπειρίες έχω δει πολύ καλές μαντάμ που έχουν πιάσει το νόημα και δουλεύουν υποδειγματικά. Η μεγάλη πλειοψηφία όμως είναι τελείως ανεκπαίδευτες και ακατάλληλες για πωλήτριες και απορώ με τα αφεντικά  πως δεν έχουν πάρει τα μέτρα τους ώστε να τις εκπαιδεύσουν.

Επιγραμματικά σημειώνω  ότι κανένα προϊόν του κόσμου δεν πουλιέται από μόνο του. Κάθε προϊόν επίσης θα πρέπει να έχει την σωστή τιμή  (μεγάλη ή μικρή) και θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να έχουν όλα τα μπουρδέλα την ίδια λίγο πολύ τιμή. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν οι τιμές να έχουν μεγαλύτερη <ψαλίδα> ανάλογα όχι μόνο με τις υπηρεσίες αλλά από την ποιότητα και εμφάνιση της κοπέλας καθώς επίσης και από την ποιότητα του χώρου.
εμενανε με επιρεαζει πολθ οτα παω στο πορδελλο στη φθλης ποθ ειναι η τσατσα ΕΒΑ!
οταν τη βλεπω μοθ σηκωνεται και επειδη ειμε καβλωμενοσ και επιρεασμενοσ απο τη τσατσα μπαινω και ριχνω ενα μποθντζον σε οποια ποθτανα εχει βαρδια!
τι να καμω λοιπον επιρεαζομε απο τη τσατσαν!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

στα αρχιδια μας η τσατσα οπως και ο πωλητης
για τα μπουρδελα ενημερωνεσαι απο δω για ηλεκτρονικα απο αλλα φορουμ

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εμενα τις προαλλες με βουτηξε η τανα με εσπρωξε μεσα στο δωματιο και μου εβγαλε τα ρουχα χωρις να προλαβω να κανω τπτ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σηνηθος ειναι σπασαρχιδες οι τσατσαδες και νομιζουν οτι λεγωντας μαλακιες κανουν καλο
για μενα καλη τσατσα ειναι η ανυπαρκτη τσατσα  :dancing:

Καπου το λεγαμε και προχθες , οι τιμες μπορουν να αναρτηθουν σε καταλογο σαν το καφενειο
η τσατσα θα πρεπει αν τηρει την σειρα , να καθαριζει καλα , και να μην μιλαει πολυ  :s&m_1:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
φιλε giasou,να προσεχεις που τον δινεις,γιατι καμμια φορα απ το καμαρακι της ευας της ναζιαρας,βγαινει ο τυπακος που πουλαει κυλοτες..[χωρις παρεξηγηση παληκαρι μου].

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ρε γιουχου παρε ενα πληκτρολογιο της προκοπης

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλα να ειναι τσατσα. Το χειροτερο ειναι καποιοι πουστηδες γλοιωδεις τσατσοι

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν έχουν πιάσει το νόημα της ερώτησης οι περισσότεροι. Όταν λέω να σε επηρεάσει δεν εννοώ να σε επηρεάσει μόνο θετικά, γιατί για κάτι που δεν σ ου αρέσει δεν το  αγοράζεις με τίποτα. Μιλώ κυρίως να σε επηρεάσει αρνητικά όταν δηλαδή είναι σπασαρχίδω και ανεκπαίδευτη και εσύ εκεί που κοντοστέκεσαι και είσαι αναποφάσιστος με τη στάση της να σε κάνει να πάρεις δρόμο.

Επίσης πολλές φορές θέλεις να κάνεις πρώτα την τσάρκα σου σε όλα τα μπουρδέλα και μετά να αποφασίσεις που θα πας. Σίγουρα δεν θα ξαναπας σε μπουρδέλο που η τσατσά σου την είπε φεύγοντας, κι΄ ας είναι καλή η γκόμενα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
να με διωξει αν θελω να μπω μπορει , να με τραβηξε-ψησει αν δεν θελω με τιποτα

Στην επιλογη προγραμματος επισης μηδαμινο ρολο παιζει ( εκτος αν κανει εκπτωσεις)

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
να με διωξει αν θελω να μπω μπορει , να με τραβηξε-ψησει αν δεν θελω με τιποτα

Στην επιλογη προγραμματος επισης μηδαμινο ρολο παιζει ( εκτος αν κανει εκπτωσεις)

Εκπτώσεις και προσφορές τον τελευταίο καιρό παίζει σε ορισμένα κάτι τέτοιο.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
σωστη η παρατηρηση του gameover..εχει τυχει παληοτερα να θελω να παω να δω τι παιζει,σε συγκεκριμενο studio και δεν το κανα λογω σπασαρχιδως τσατσας..που,αν δεν περναγες σε μπινελικωνε με το ματι..και καβαλαμε και 2τροχο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom