μιλάμε διάβασα τη σελίδα
που έδωσε ο psaxnwtrans και αντίθετα από τον lioma δεν γέλασα καθόλου. Μου γύρισε το κεφάλι διαβάζοντας όλες αυτές τις αλλάγές που προωθούσε η ΝΔ, και δεν έγιναν από τότε, αλλά έγιναν τόσο άργα αργα, επί Σιμήτη και Καραμανλη. Υποθέσεις δηλαδή που μπορούσαμε να είχαμε κλείσει απο το '92-'93 (αναφέρονται μέσα στο κείμενο παιδεία,ιδιωτικοποιήσεις,ασφαλιστικό κτλ), τις λύσαμε σε 15 χρόνια ή στις πιό πολλές περιπτώσεις ακόμα σέρνουμε. Η φάτσες δε τις φωτογραφίας είναι η επιτομή του Καραέλληνα βαλκάνιου κουτοπόνηρου ψευτοσοσιαλιστη και βολεμένου δημοσίου υπαλλήλου της δεκαετίας του '80, που έξυναν τα αρχίδια τους, παραγωγής Ανδρέα Παπανδρέου 100%. Μιλάμε διάβαζα το άρθρο και σφίχτηκε η καρδιά μου. Θυμήθηκα πόση αντίδραση είχε σηκωθεί από κάθε μερια, λόγω του νοικοκυρέματος που ξεκίνησε να γίνει , μπας και πιάσουμε τα standards των άλλων χωρων. Πόσο έξω ήμασταν από το κλίμα που επικρατούσε σε όλη την Ευρώπη, χρόνια τώρα. Ευτυχώς έχουν μειωθεί αύτου του είδους οι αντιδράσεις και βασικός λόγος είναι ότι και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αρχισε να εφαρμόζει φιλελευθερη πολιτικη, οπότε πλέον δεν μπορεί να κοροιδέψει τον κόσμο και να τον ξεσηκώσει αποτελεσματικά , όπως έκανε τότε που είχε πιό έντονο το ψευτοσοσιαλιστικό του προφιλ.
Λοιπόν ευχαριστώ τον φίλο που εστειλε τη σελίδα μετάφρασης απο greeklish σε greek. Οπότε παραθέτω παρακάτω το μαμουθ post που έβαλα πριν 2 μέρες.
Για όσους με κατηγόρησαν ότι μιλάω άσχημα, ή ότι είμαι κομματόσκυλο, σας πληροφορώ ότι έχω ψηφήσει Σημίτη την δεύτερη τετραετία, και εκτιμώ όπως έχω προαναφέρει πολλά στελέχη απο το ΠΑΣΟΚ, μέσα και τον Γιωργάκη, που όμως νομίζω ότι στην παρούσα φάση δεν κάνει γκελ και ούτε θα κάνει στον κόσμο.
Ένα τελεθταίο, είναι ότι τους πολιτικούς δεν θα πρέπει να τουσ κρίνετε από το πως σας φαίνονται στην τηλεοραση, πως βγαίνουν μπροστά στην κάμερα και αν κάνουν σαρδαμ. Τους πολιτικους θα πρέπει να τους κρίνουμε με βάση την εργασία τους σαν στελέχη κυβέρνησης ή κομμάτων, σε διάφορους τομείς, αν έχουν προσπαθήσει να φέρουν κάποια αλλαγή, ή αν κοιμόντουσαν όρθιοι. Είναι τιμή αυτών των πολιτικών που προσπαθούν να φέρουν μια αλλαγή που πιστεύουν καλή για τη χώρα τους και αναλαμβάνουν όλο αυτό το πολιτικό κοστος.