Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ αν η ΝΔ καθησει στην εξουσια οσο το ΠΑΣΟΚ θα φανε τα 10πλασια τα λιγουρια.
Απλη αναλογικη στις εκλογες. Οτι ψηφιζει ο κοσμος να βγαινει οχι το 20-25% να κυβερναει. Διοτι η ΝΔ ποσο πηρε? 45 ας πουμε.
μπορει να φανε και τα 20πλασια αλλα μονο η Παγιατακη μπορει να το ξερει!!!

δεν γινεται να κυβερνησει κανεις με 45% των εδρων. Αυτα τα λεει ο συν. και το κκε γιατι ξερουν οτι δεν προκειτε ποτε να κυβερνησουν, λογια του αερα.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Φίλε έκανες ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ να τα γράψεις όλα αυτά, αλλά δε διαβάζονται. Κανονικά έπρεπε να σβήσω όλο το post σου (απαγορεύονται τα Greeklish - αν διάβαζες τους κανόνες θα το είχες δει), αλλά το λυπάμαι τόσο μεγάλο που είναι. Οπότε μίκρυνα τους χαρακτήρες (να μη πιάνει και τόσο χώρο) και το άφησα. Μπορεί κάποιος μαζοχιστής να θέλει να το διαβάσει. Αλλά μπορεί και κάποιος αυστηρότερος mod να στο σβήσει τελείως.

Αν δε σου κάνει κόπο, γράψε μια περίληψη του σε κανονικά ελληνικά.

¨Αντε γιατί είμαι καλό παιδί ορίστε ένας Greeklish <--> Greek translator

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως πιστεύω ότι η ΝΔ αν απομακρύνει κάποιους υπουργούς σούργελα, (Τσιτουρίδης, Ντόρα, Πολύδωρας, Γιαννάκου-Κουτσίκου, Κεφαλογιάννης, Παπαθανασίου ) είναι μια (για τα δεδομένα της Μεταπολιτευτικής προδοσίας που ζούμε 30 χρόνια τώρα ) σχετικά καλή κυβέρνηση.
Γνώμη μου .

Φίλε Germaon, αν εξαιρέσεις τη Ντόρα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

+ 1000

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Φίλε Germaon, αν εξαιρέσεις τη Ντόρα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

+ 1000
Αν εξαιρεσεις την Ντορα και προσθεσεις τον Παυλοπουλο,τον Ρουσοπουλο,τον Αβραμοπουλο,τον Βουλγαρακη,τον Αλογοσουφη και τον Μειμαρακη κατι γινεται...Α και τον Καραμανλη φυσικα!!!!μπουχαχαχαα!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Προσπαθούν οι κακομοίρηδες, αλλά πρωταθλητές δύσκολα θα γίνουν.

IMHO, τα ρεκόρ και τις προηγούμενες επιδόσεις είναι δύσκολο να τα πλησιάσουν καν.

Βέβαια, μετά από 2 τετραετίες, τα πάντα θα είναι πιθανά, αλλά τότε το ξανασυζητάμε.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μιλάμε διάβασα τη σελίδα που έδωσε ο psaxnwtrans και αντίθετα από τον lioma δεν γέλασα  καθόλου. Μου γύρισε το κεφάλι διαβάζοντας όλες αυτές τις αλλάγές που προωθούσε η ΝΔ, και δεν έγιναν από τότε, αλλά έγιναν τόσο άργα αργα, επί Σιμήτη και Καραμανλη. Υποθέσεις δηλαδή που μπορούσαμε να είχαμε κλείσει απο το '92-'93 (αναφέρονται μέσα στο κείμενο παιδεία,ιδιωτικοποιήσεις,ασφαλιστικό κτλ), τις λύσαμε σε 15 χρόνια ή στις πιό πολλές περιπτώσεις ακόμα σέρνουμε. Η φάτσες δε τις φωτογραφίας είναι η επιτομή του Καραέλληνα βαλκάνιου κουτοπόνηρου ψευτοσοσιαλιστη και βολεμένου δημοσίου υπαλλήλου της δεκαετίας του '80, που έξυναν τα αρχίδια τους, παραγωγής Ανδρέα Παπανδρέου 100%. Μιλάμε διάβαζα το άρθρο και σφίχτηκε η καρδιά μου. Θυμήθηκα πόση αντίδραση είχε σηκωθεί από κάθε μερια, λόγω του νοικοκυρέματος που ξεκίνησε να γίνει , μπας και πιάσουμε τα standards των άλλων χωρων. Πόσο έξω ήμασταν από το κλίμα που επικρατούσε σε όλη την Ευρώπη, χρόνια τώρα. Ευτυχώς έχουν μειωθεί αύτου του είδους οι αντιδράσεις και βασικός λόγος είναι ότι και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αρχισε να εφαρμόζει φιλελευθερη πολιτικη, οπότε πλέον δεν μπορεί να κοροιδέψει τον κόσμο και να τον ξεσηκώσει αποτελεσματικά , όπως έκανε τότε που είχε πιό έντονο το ψευτοσοσιαλιστικό του προφιλ.

Λοιπόν ευχαριστώ τον φίλο που εστειλε τη σελίδα μετάφρασης απο greeklish σε greek. Οπότε παραθέτω παρακάτω το μαμουθ post που έβαλα πριν 2 μέρες.

Για όσους με κατηγόρησαν ότι μιλάω άσχημα, ή ότι είμαι κομματόσκυλο, σας πληροφορώ ότι έχω ψηφήσει Σημίτη την δεύτερη τετραετία, και εκτιμώ όπως έχω προαναφέρει πολλά στελέχη απο το ΠΑΣΟΚ, μέσα και τον Γιωργάκη, που όμως νομίζω ότι στην παρούσα φάση δεν κάνει γκελ και ούτε θα κάνει στον κόσμο.

Ένα τελεθταίο, είναι ότι τους πολιτικούς δεν θα πρέπει να τουσ κρίνετε από το πως σας φαίνονται στην τηλεοραση, πως βγαίνουν μπροστά στην κάμερα και αν κάνουν σαρδαμ. Τους πολιτικους θα πρέπει να τους κρίνουμε με βάση την εργασία τους σαν στελέχη κυβέρνησης ή κομμάτων, σε διάφορους τομείς, αν έχουν προσπαθήσει να φέρουν κάποια αλλαγή, ή αν κοιμόντουσαν όρθιοι. Είναι τιμή αυτών των πολιτικών που προσπαθούν να φέρουν μια αλλαγή που πιστεύουν καλή για τη χώρα τους και αναλαμβάνουν όλο αυτό το πολιτικό κοστος.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεστε τον Αρσένη πως χαντακώθηκε πολιτικά , επειδή πήγε να αλλάξει την παιδεία τέλη της δεκαετίας του '90. Εγώ όμως του βγάζω το καπέλο. Αυτός είναι πολιτικός και ασ τρώει και κάνα φράγκο παραπάνω. Είχε όμως το πάθος μέσα του και πήγε να αλλάξει πράγματα, στη χώρα του βολέματος, σε αυτή τη ριμαδοχώρα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και επειδή κανένας τους δεν κάνει καμιά εργασία, ούτε έχει προσπαθήσει για κάποια θετική αλλαγή, τους κρίνουμε ανάλογα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Πάντως πιστεύω ότι η ΝΔ αν απομακρύνει κάποιους υπουργούς σούργελα, (Τσιτουρίδης, Ντόρα, Πολύδωρας, Γιαννάκου-Κουτσίκου, Κεφαλογιάννης, Παπαθανασίου ) είναι μια (για τα δεδομένα της Μεταπολιτευτικής προδοσίας που ζούμε 30 χρόνια τώρα ) σχετικά καλή κυβέρνηση.
Γνώμη μου .

Μιλας για τη μιση κυβερνηση. Χαιρω πολυ. Οσο για την ΚΟυτσικου δεν ξερω τελικα κατα ποσο εχει αδικο....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
bombast απο οσα διαβασες το ποσο ξυλο εριχναν τα ΜΑΤ δεν το πειρες χαμπαρι?τον ολο φασισμο της εποχης δεν τον καταλαβες?

rory6gal

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Μάγκες,αν και στις προηγούμενες εκλογές δεν ψήφησα διότι δε μένω στην Ελλάδα,με τις παπαριές που λέτε οι δεξιοί μας πορώνετε να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και με τα 2 χέρια.Αν δε γίνουν εκλογές μέσα σε 2 μήνες που θα είμαι ακόμα στην Ελλάδα,θα χαραμίσω 2500? για εισιτήρια να έρθω να ψηφίσω,για να μη βγει ο mr σεμνά και ταπεινά!Φίλε str81977 ο Τσιτουρίδης θα πάει στη Φυλακή;Ή θα πάνε οι κ.κ που έφαγαν τα λεφτά;Όπως πήγαν οι κουμπάροι...2 μήνες και μετά έξω.Αυτή είναι η ΝΔ κύριοι.Βγήκε,θα φάει και θα πάει στο σπίτι της.Θα κάνει καμιά 8ετια να δει ξανά κυβέρνηση.ʼντε με τις υγείες σας!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Καποιος προ ημερων ανεφερε οτι ο βασικος μετοχος δεν ηταν φιασκο αλλα θα τον εφαρμοσει η Ε.Ε τελικα...Να τον ενημερωσω οτι σημερα ειχαμε νεα παραπομπη της χωρας μας απο την Ε.Ε για αυτη την ''τεραστια ιδεα'' της ΝΔ...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καποιος προ ημερων ανεφερε οτι ο βασικος μετοχος δεν ηταν φιασκο αλλα θα τον εφαρμοσει η Ε.Ε τελικα...Να τον ενημερωσω οτι σημερα ειχαμε νεα παραπομπη της χωρας μας απο την Ε.Ε για αυτη την ''τεραστια ιδεα'' της ΝΔ...

Νέες ιδέες φίλε.Τον θυμάσαι τον Κούβελα;Τον Φρανς Τσαγκάρη;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θα φτάσει ακόμη πολύ μακριά με την ψήφο των ομογενων που προωθεί

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
επι ΠΑΣΟΚ ρωτηστε πόσες πασοκηκες οικογένειες βολέυτηκαν: ΚΑΜΙΑ...ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ γιαυτο πήραν τα 3 τους μετά...
επι ΝΔ: ΟΛΟΙ οι γαλάζιοι εχουν βολευτει...

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ? Πασόκοι οι χαμένοι μιας ζωής...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε Πασόκοι δεν έχετε καθόλου τσίπα πάνω σας; Πως είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα.Όλο το δημόσιο είναι γεμάτο πρασινοφρουρούς που κάνουν συστηματικά πόλεμο στην κυβέρνηση.Δεν ντρέπεστε καθόλου; Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι και ούτε πρόκειται να απαντήσω αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της.Ρημάξατε και καταχρεώσατε τη χώρα και όμως συνεχίζετε να δείχνετε την ίδια αλλαζονεία και ξεδιαντροπιά για την οποία σας τιμώρησε ο λαός.Ντροπή σας.Ο λαός όμως θα σας απαντήσει ξανά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom