Ρε συ αν η ΝΔ καθησει στην εξουσια οσο το ΠΑΣΟΚ θα φανε τα 10πλασια τα λιγουρια.
Έχω ένα πράγμα να προσθέσω ακόμα και δεν συνεχίζω γιατί προσβάλλεται η νοημοσύνη μου!
Βλέπω "λιγούρια" από εδώ, "λιγούρια" από εκεί για τους τύπους της ΝΔ. Ε, ναι... προσβάλλεται η νοημοσύνη μου ΠΑΡΑ πολύ. Γιατί υποτίθεται η "δεξιά" είναι οι έχοντες το χρήμα και ο "σοσιαλισμός" είναι ο λαουτζίκος!
Λοιόν... τα ΛΙΓΟΥΡΙΑ ήταν (είναι και ΘΑ είναι) τα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ! Γιατί? Γιατί λιγούρια ήταν ρε. Από τα χωριά και τα λαγκάδια μας ήρθαν το '81 με τις ευλογίες του σκατόγερου (σκατά στον τάφο του). Πήξαμε ξαφνικά στο βλαχαδερό στις δημόσιες υπηρεσίες. Κάτι μουστακαλήδες με τα ταγάρια στον ώμο. Αυτοί πριν από 10 χρόνια βοσκούσαν τα πρόβατα στον Θεσσαλικό (και όχι μόνο) κάμπο. Και ξαφνικά τους δόθηκε χρήμα και καβαλήσαν το καλάμι! Έτσι δεν είναι ο Έλληνας σήμερα? Βλέπεις χιλιάδες αρχικάγκουρες όπου το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου να κοστίζει 10 φορές πιο πολλά από το ίδιο το αυτοκίνητο (συνήθως κάνα Starletάκι με ρόδες από τζιπ!). Η Γλυφάδα είναι τίγκα στους γυφτονεόπλουτους. Και πολλά πολλά άλλα! Τα κοπροσκυλάδικα μπουζούκια ήρθαν από το '81. Έτσι ήταν τα μπουζούκια τις δεκαετίες 50-60-70?
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά παιδιά. Και στην Αμερική που είχα πάει κάποτε σε ένα κοπροσκυλάδικο, συνάντησα μέσα σε έναν υπερπολυτελή χώρο κάτι καραγυφτοέλληνες οι οποίοι είχαν πιάσει τα φράγκα τους στην Αμερική. Η όψη τους όμως ίδια: Κοιλαράδες, τσελιγκομουστακαλήδες, με το χρυσό δόντι, την χρυσή καδένα, την χρυσή ταυτότητα, το νυχάκι στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού και το άσπρο σοσονάκι με το μαύρο μοκασίνι.
Κι όλοι εσείς που κράζετε με την εξυπηρέτηση (ε? τι είναι αυτό!) στις δημόσιες υπηρεσίες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, κτλ, κτλ, κτλ... να ξέρετε ότι όοοοοολα αυτά είναι προϊόντα αυτού του ΣΚΑΤΟγερου και των αυλικών του. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει ΠΟΤΕ μπροστά, όποιος και να ανέβει πάνω πια. Το τρένο έχει χαθεί. Η σήψη έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση "ίασης". Η "εγκατεστημένη βάση" που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια δεν ξεριζώνεται με τίποτα.
Και για όλα αυτά φταίει 100% το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί ήταν κυβέρνηση τόσα χρόνια. Ενδεχομένως η ΝΔ στην θέση τους να τα είχε κάνει και καλύτερα και τα ίδια και χειρότερα. Αν ήταν η ΝΔ, θα την έβριζα ανελέητα όπως βρίζω και σιχαίνομαι το ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή.
Και μετά μιλάμε για το ποιοι ήταν (και ΕΙΝΑΙ) τα λιγούρια... αυτοί που δεν αφήσαν ΤΙΠΟΤΑ, έτσι έστω κάνα ψίχουλο ρε παιδί μου για το τυπικό της υπόθεσης!
Η ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδος ήταν... κρίμα και περαστικά μας.