Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
bombast,
καποτε για να παρεις δανειο εβαζες μεσον!
Τωρα σε παρακαλανε και δουλευεις πλεον ολη σου την ζωη για να πληρωσεις τις τραπεζες, αυτο που οι Αμερικανοι το εκαναν 50 χρονια, τωρα το ανακαλυψαμε και εμεις. Εχουμε πλασμα, αυτοκινητο κλπ γιατι καποιος σου δινει ενα μικροποσο και πλεον δουλευεις για αυτον το υπολοιπο της ζωης σου! Τοτε ο κοσμος εφτιαχνε σπιτια με γραμματια, τωρα κανεις δεν παιρνει γραμμάτια, τωρα οι τραπεζες παιρνουν πισω σπιτια! Απλα ανακαλυφθηκε ο ευκολος τροπος για να δουλευεις για αυτους!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Το σημαντικότερο  που πρέπει να αναφερθεί είναι το εξής:

Ο λόγος για την οποία σκάνε τα σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο είναι πως τα κανάλια χρόνια τώρα εδραιωμένα επί ΠΑΣΟΚ και τα σκουλίκια οι δημοσιογράφοι χτυπάνε την κυβέρνηση για να ανεβάσουν τις ταρίφες τους.Οταν τους λαδώσουν ή τους σουτάρουν στην επόμενη τετραετία θα δείτε πόσο ρόδινη θα δείχνει η ίδια κυβέρνηση...

Ακόμα θυμάμαι το τι γινόταν με τον νόμο 3037 που έκλεισε επιχειρήσεις και άφησε πέριπου 50.000 κόσμο άνεργους γιατί οι μαλάκες έπρεπε αν κάνουν την καλή στα καζίνα.Κάποιος μάλιστα είχε συμβολικά κρεμαστεί στον Λευκό πύργο αλλά όχι τα κανάλια δείχναν τα Bikini και τι είπε ο Manolito στην Χουανίτα.Ας όψετε η προεκλογική περίοδος όμως.

Και αμέσως μετά που την χάσαν αρχίσαν να το παίζουν δαιμόνιοι ρεπόρτερ....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Το σημαντικότερο  που πρέπει να αναφερθεί είναι το εξής:

Ο λόγος για την οποία σκάνε τα σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο είναι πως τα κανάλια χρόνια τώρα εδραιωμένα επί ΠΑΣΟΚ και τα σκουλίκια οι δημοσιογράφοι χτυπάνε την κυβέρνηση για να ανεβάσουν τις ταρίφες τους.Οταν τους λαδώσουν ή τους σουτάρουν στην επόμενη τετραετία θα δείτε πόσο ρόδινη θα δείχνει η ίδια κυβέρνηση...

Ακόμα θυμάμαι το τι γινόταν με τον νόμο 3037 που έκλεισε επιχειρήσεις και άφησε πέριπου 50.000 κόσμο άνεργους γιατί οι μαλάκες έπρεπε αν κάνουν την καλή στα καζίνα.Κάποιος μάλιστα είχε συμβολικά κρεμαστεί στον Λευκό πύργο αλλά όχι τα κανάλια δείχναν τα Bikini και τι είπε ο Manolito στην Χουανίτα.Ας όψετε η προεκλογική περίοδος όμως.

Και αμέσως μετά που την χάσαν αρχίσαν να το παίζουν δαιμόνιοι ρεπόρτερ....

Οι δημοσιογραφοι φταινε που τα βγαζουν. Οχι αυτοι που κλεβουν ε?
Ρε συ αν η ΝΔ καθησει στην εξουσια οσο το ΠΑΣΟΚ θα φανε τα 10πλασια τα λιγουρια. Και να ξερετε συνηθως τα λεφτα δεν τα τρωνε οι υπουργοι. Τα τρωνε αυτοι που ειναι απο πισω και δεν τους ξερει ο πολυς κοσμος.
Το σκανδαλο με τα ομολογα ειναι τεραστιο.

Μια ειναι η λυση για καθαρση. Απλη αναλογικη στις εκλογες. Οτι ψηφιζει ο κοσμος να βγαινει οχι το 20-25% να κυβερναει. Διοτι η ΝΔ ποσο πηρε? 45 ας πουμε. Αυτο το ποσοστο ειναι επι των ατομων που ψηφισαν (χωρις τα λευκα και ακυρα). Πρεπει να υπαρχουν κυβερνησεις πολλων κοματων η κυβερνησεις που να τις εχει ψηφισει ο λαος με τεραστια πλειοψηφια.

Επισκέπτης
Ρε συ αν η ΝΔ καθησει στην εξουσια οσο το ΠΑΣΟΚ θα φανε τα 10πλασια τα λιγουρια.

Έχω ένα πράγμα να προσθέσω ακόμα και δεν συνεχίζω γιατί προσβάλλεται η νοημοσύνη μου!

Βλέπω "λιγούρια" από εδώ, "λιγούρια" από εκεί για τους τύπους της ΝΔ. Ε, ναι... προσβάλλεται η νοημοσύνη μου ΠΑΡΑ πολύ. Γιατί υποτίθεται η "δεξιά" είναι οι έχοντες το χρήμα και ο "σοσιαλισμός" είναι ο λαουτζίκος!

Λοιόν... τα ΛΙΓΟΥΡΙΑ ήταν (είναι και ΘΑ είναι) τα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ! Γιατί? Γιατί λιγούρια ήταν ρε. Από τα χωριά και τα λαγκάδια μας ήρθαν το '81 με τις ευλογίες του σκατόγερου (σκατά στον τάφο του). Πήξαμε ξαφνικά στο βλαχαδερό στις δημόσιες υπηρεσίες. Κάτι μουστακαλήδες με τα ταγάρια στον ώμο. Αυτοί πριν από 10 χρόνια βοσκούσαν τα πρόβατα στον Θεσσαλικό (και όχι μόνο) κάμπο. Και ξαφνικά τους δόθηκε χρήμα και καβαλήσαν το καλάμι! Έτσι δεν είναι ο Έλληνας σήμερα? Βλέπεις χιλιάδες αρχικάγκουρες όπου το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου να κοστίζει 10 φορές πιο πολλά από το ίδιο το αυτοκίνητο (συνήθως κάνα Starletάκι με ρόδες από τζιπ!). Η Γλυφάδα είναι τίγκα στους γυφτονεόπλουτους. Και πολλά πολλά άλλα! Τα κοπροσκυλάδικα μπουζούκια ήρθαν από το '81. Έτσι ήταν τα μπουζούκια τις δεκαετίες 50-60-70?

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά παιδιά. Και στην Αμερική που είχα πάει κάποτε σε ένα κοπροσκυλάδικο, συνάντησα μέσα σε έναν υπερπολυτελή χώρο κάτι καραγυφτοέλληνες οι οποίοι είχαν πιάσει τα φράγκα τους στην Αμερική. Η όψη τους όμως ίδια: Κοιλαράδες, τσελιγκομουστακαλήδες, με το χρυσό δόντι, την χρυσή καδένα, την χρυσή ταυτότητα, το νυχάκι στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού και το άσπρο σοσονάκι με το μαύρο μοκασίνι.

Κι όλοι εσείς που κράζετε με την εξυπηρέτηση (ε? τι είναι αυτό!) στις δημόσιες υπηρεσίες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, κτλ, κτλ, κτλ... να ξέρετε ότι όοοοοολα αυτά είναι προϊόντα αυτού του ΣΚΑΤΟγερου και των αυλικών του. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει ΠΟΤΕ μπροστά, όποιος και να ανέβει πάνω πια. Το τρένο έχει χαθεί. Η σήψη έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση "ίασης". Η "εγκατεστημένη βάση" που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια δεν ξεριζώνεται με τίποτα.

Και για όλα αυτά φταίει 100% το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί ήταν κυβέρνηση τόσα χρόνια. Ενδεχομένως η ΝΔ στην θέση τους να τα είχε κάνει και καλύτερα και τα ίδια και χειρότερα. Αν ήταν η ΝΔ, θα την έβριζα ανελέητα όπως βρίζω και σιχαίνομαι το ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή.

Και μετά μιλάμε για το ποιοι ήταν (και ΕΙΝΑΙ) τα λιγούρια... αυτοί που δεν αφήσαν ΤΙΠΟΤΑ, έτσι έστω κάνα ψίχουλο ρε παιδί μου για το τυπικό της υπόθεσης!

Η ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδος ήταν... κρίμα και περαστικά μας.

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
17: η αγορα του αιωνα;

Αν κι έχω για όλα απαντήσεις,δεν έχω χρόνο.Όμως στην "Αγορά του αιώνα" θα απαντήσω.

Θυμάσαι τι περιείχε η αγορά αυτή και γιατί ονομάστηκε του Αιώνα;Επειδή μάλλον οι κωλοφυλάδες που διαβάζεις δε σου το είπαν,να σου θυμήσω.80 μαχητικά F-16 block30 & Mirage2000.Ποτέ ξανά η Ελλάδα δεν είχε κάνει τέτοια επένδυση.Θυμάσαι επίσης ποιος ήταν ΥΠ.ΕΘ.Α τότε;Ο κ.Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.Πιο τίμιος πολιτικός δεν έχει υπάρξει.Και πραγματικός δημοκράτης.Και ούτε ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να τον κατηγορήσει.Αλλά έτσι είστε όλοι οι δεξιοί.ʼσχετοι και φαφλατάδες.Μεταφέρετε αυτούσια τις μαλακίες που γράφουν οι κωλοφυλάδες της ΝΔ.Τα Non Papers τα θυμάσαι;Την επόμενη ημέρα της αποκάλυψης,οι κωλοφυλάδες έγραφαν "Ρεύμα στα αυθαίρετα".Πρέπει να έχετε φάει πολλά λεφτά επί ΠΑΣΟΚ για να είστε τόσο πολύ εναντίον του."Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος" έλεγε ο Ισοκράτης...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ειναι πολλα αυτα που εχω να απαντησω κι αν το κανω δεν θα τα διαβασει κανεις λογω μεγαλου κειμενου...παω στα βασικα:
''9: ο εμπλουτισμο ς της ελλαδας με απειρους λαθρομετανα στες (για να εχουν μεγαλο κερδος αυτοι που ειχαν παρει τα εργα) τι ηταν; και φυσικα οι ελληνες εξω απο δουλειες, αυριο εξω απο σχολεια κλπ....''
Ειναι δυνατον να λες οτι το Πασοκ εφερε τους λαθρομεταναστες στην Ελλαδα οταν βοα το συμπαν οτι τα συνορα τα ανοιξε ο Μητσοτακης?
Για τον bombast...Φιλε μου προσπαθησα να διαβασω οσο μπορεσα απο το κειμενο σου γιατι δεν ηταν κι ευκολο..Αυτο που συμπερενει ευκολα κανεις ειναι οτι απλα εισαι κομματοσκυλο και μαλιστα μεγαλο(σορυ για την εκφραση αλλα δεν μου ριξες και λιγους χαρακτηρισμους).Δεν δεχομαι ολους αυτους τους χαρακτηρισμους για τον Ανδρεα και την κριση σου οταν τον αναγνωριζουν σε ολο τον κοσμο για την πολιτικη του δυναμη!Ο κοσμος εφαγε ψωμακι επι Ανδρεα και το παραδεχονται και οι υγιως σκεπτομενοι δεξιοι..
Για τον βασικο μετοχο που λες οτι και να ηταν δεν εχει δικαιωμα μια παραταξη να ταζει κι οταν γινει κυβερνηση να λεει οτι ''δεν μπορει να υλοποιηθει''.Ειναι ανευθηνοτητα πως να το κανουμε!Καποιος ειπε και για τα καναλια?Μα σοβαρα μας λετε οτι ολοι τους ειναι Πασοκοι?Οτι επι Πασοκ δεν τα χωνανε?Αν το πιστευει αυτο ο φιλος τοτε δεν βλεπει ειδησεις και δεν διαβαζει εφημεριδες..Και κλεινοντας να πω αυτο που εχω ξαναπει εδω, οτι εδω μιλαμε για το ποσο μακρια θα φτασει η ξεφτιλα με τη ΝΔ!Το γεγονος οτι η απαντηση σας σε αυτο ειναι τι εκανε το Πασοκ τοσα χρονια κι οχι τι γινεται σημερα τα λεει ολα.Η ΝΔ κυβερναει κι οχι το Πασοκ...Αν κυβερνουσε το Πασοκ κι εκανε τα ιδια θα ελεγα οτι λεω τωρα για την ΝΔ οπως τα εχωνα και στα κακως κειμενα επι Πασοκ!!!!
Υ.γ Οταν αγοραζετε εφημεριδες οι δεξιοι,καντε και τον κοπο να παρετε και καμια αντιπολιτευομενοι οπως κανω κι εγω αντιστοιχα!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.510
Πόντοι
506
Ρε μαλάκα lioma, φασίστα, ρατσιστή. Πως μιλάς έτσι για άλλους ανθρώπους πιος νομίζεις ότι είσαι, και τα σκατά στα μούτρα σου πανί.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα lioma, φασίστα, ρατσιστή. Πως μιλάς έτσι για άλλους ανθρώπους πιος νομίζεις ότι είσαι, και τα σκατά στα μούτρα σου πανί.

Ανταποδίδω τα μέγιστα! Και χαίρομαι που κατάφερα να ελέγξω τα νεύρα σου και να σε βγάλω εκτός εαυτού  :2funny:

ʼντε ψώφα λοιπόν κι εσύ τώρα, πίστεψέ με, δεν θα λείψεις στην κοινωνία :cheesy:

Φιλακια! :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι πραγματικά γραφικό το πως κάποιοι έχουν για όλα έτοιμη την απάντηση: "Φταίει το πασοκ".

Αυτή τη στιγμή δεν κυβερνά το πασοκ, αλλά η νδ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Έχω ένα πράγμα να προσθέσω ακόμα και δεν συνεχίζω γιατί προσβάλλεται η νοημοσύνη μου!

Βλέπω "λιγούρια" από εδώ, "λιγούρια" από εκεί για τους τύπους της ΝΔ. Ε, ναι... προσβάλλεται η νοημοσύνη μου ΠΑΡΑ πολύ. Γιατί υποτίθεται η "δεξιά" είναι οι έχοντες το χρήμα και ο "σοσιαλισμός" είναι ο λαουτζίκος!

Λοιόν... τα ΛΙΓΟΥΡΙΑ ήταν (είναι και ΘΑ είναι) τα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ! Γιατί? Γιατί λιγούρια ήταν ρε. Από τα χωριά και τα λαγκάδια μας ήρθαν το '81 με τις ευλογίες του σκατόγερου (σκατά στον τάφο του). Πήξαμε ξαφνικά στο βλαχαδερό στις δημόσιες υπηρεσίες. Κάτι μουστακαλήδες με τα ταγάρια στον ώμο. Αυτοί πριν από 10 χρόνια βοσκούσαν τα πρόβατα στον Θεσσαλικό (και όχι μόνο) κάμπο. Και ξαφνικά τους δόθηκε χρήμα και καβαλήσαν το καλάμι! Έτσι δεν είναι ο Έλληνας σήμερα? Βλέπεις χιλιάδες αρχικάγκουρες όπου το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου να κοστίζει 10 φορές πιο πολλά από το ίδιο το αυτοκίνητο (συνήθως κάνα Starletάκι με ρόδες από τζιπ!). Η Γλυφάδα είναι τίγκα στους γυφτονεόπλουτους. Και πολλά πολλά άλλα! Τα κοπροσκυλάδικα μπουζούκια ήρθαν από το '81. Έτσι ήταν τα μπουζούκια τις δεκαετίες 50-60-70?

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά παιδιά. Και στην Αμερική που είχα πάει κάποτε σε ένα κοπροσκυλάδικο, συνάντησα μέσα σε έναν υπερπολυτελή χώρο κάτι καραγυφτοέλληνες οι οποίοι είχαν πιάσει τα φράγκα τους στην Αμερική. Η όψη τους όμως ίδια: Κοιλαράδες, τσελιγκομουστακαλήδες, με το χρυσό δόντι, την χρυσή καδένα, την χρυσή ταυτότητα, το νυχάκι στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού και το άσπρο σοσονάκι με το μαύρο μοκασίνι.

Κι όλοι εσείς που κράζετε με την εξυπηρέτηση (ε? τι είναι αυτό!) στις δημόσιες υπηρεσίες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, κτλ, κτλ, κτλ... να ξέρετε ότι όοοοοολα αυτά είναι προϊόντα αυτού του ΣΚΑΤΟγερου και των αυλικών του. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει ΠΟΤΕ μπροστά, όποιος και να ανέβει πάνω πια. Το τρένο έχει χαθεί. Η σήψη έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση "ίασης". Η "εγκατεστημένη βάση" που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια δεν ξεριζώνεται με τίποτα.

Και για όλα αυτά φταίει 100% το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί ήταν κυβέρνηση τόσα χρόνια. Ενδεχομένως η ΝΔ στην θέση τους να τα είχε κάνει και καλύτερα και τα ίδια και χειρότερα. Αν ήταν η ΝΔ, θα την έβριζα ανελέητα όπως βρίζω και σιχαίνομαι το ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή.

Και μετά μιλάμε για το ποιοι ήταν (και ΕΙΝΑΙ) τα λιγούρια... αυτοί που δεν αφήσαν ΤΙΠΟΤΑ, έτσι έστω κάνα ψίχουλο ρε παιδί μου για το τυπικό της υπόθεσης!

Η ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδος ήταν... κρίμα και περαστικά μας.

Απο τη στιγμη που μιλας ετσι για ενα νεκρο εγω θα σου ελεγα οτι χανεις το δικιο σου, αν εχεις. Σου αξιζει ενα καραμπινατο ban οσο και αν εχεις προσφερει στο site.

Οταν λεω λιγουρια να σου εξηγησω τι εννοω. Εχεις δει αντρα που δεν εχει γαμησει 20 χρονια? Που βλεπει γυναικα, οτι γυναικα και να ειναι και του τρεχουν τα σαλια? Ετσι ειναι η ΝΔ γιατι ηταν εκτος εξουσιας τοσα χρονια. Δε μπορουσε να βολεψει τα παιδια της, δε μπορουσαν να φανε τα κοματοσκυλα, να μπουν στα πραγματα τελως παντων.

Ξερεις τι γινεται με τα ρουσφετια? Εγω ξερω απο πρωτο χερι και γι'αυτο μιαλω. Βγαζουν προκηρυξεις για θεσεις και βαζουν τους δικους τους μεσα συνεντευξεων. Οι θεσεις διδονται πριν βγει η προκηρυξη. Το ΑΣΕΠ πια σπανια επεμβαινει. Ξερεις ποσοι καθηγητες εχουν γινει μονιμοι χωρις ΑΣΕΠ?
Ξερεις τι εγινε στον ΟΤΕ το καλοκαιρι? Ξερεις τι γινεται στη ΔΕΗ τωρα?

Σε ΟΛΕΣ τις διεθυντικες θεσεις εχουν μπει οχι απλως γαλαζια παιδια αλλα ανθρωποι που εχουν πολυ μεγαλες θεσεις η γνωριμιες μεσα στο κομα. Αυτοι ειναι που κανουν το μεγαλο φαγοποτι και οχι ο Καραμανλης και ο Αλογοσκουφης. Ανθρωποι με μεγαλη πειρα και εργο σε διευθυντικες θεσεις ξηλωθηκαν σε μια νυχτα επειδη δεν ηταν κομασκυλα.

Το ΠΑΣΟΚ βολεψε πολυ πρασινο λαο στο δημοσιο αλλα επαιρναν μεγαλες θεσεις και Νεοδημοκρατες, ιδιως τα επομενα χρονια. Απο καποια στιγμη και μετα οπου δε μπορουσε πια να εχει το καθε μαλακα να ζηταει θεσεις για ολο του το σοι, φτιαξανε το ΑΣΕΠ για να υπαρχει αξιοκρατια σε καποιες θεσεις. Γιατι το εχουν πεταξει στην ακρη το ΑΣΕΠ? Μα για να βολεψουν τους δικους τους.

Και κατι τελευταιο. Οταν επισημαινουμε τις λοβιτουρες της ΝΔ η απαντηση πρεπει να ειναι πανω σε αυτο, οχι στις λοβιτουρες του ΠΑΣΟΚ. ΑΝ χασει ο γαυρος και τον ρωτησω γιατι εχασες θα μου πει για τον Παναθηναικο?

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Φιλε GIORGOSK ο liomas ειναι εγκριτο μελος αυτου του χωρου και δεν δικαιουσε να μιλας ετσι ακομα κι αν διαφωνεις με οσα λεει...Κι εγω διαφωνω αλλα δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι...
Φιλε Todok,ειναι παγια τακτικη των δεξιων να ειναι τραμπουκοι.Εχεις βρεθει ποτε σε συνελευση φοιτητων να δεις πως κανουν οι δαπιτες?ειναι σιχαμροι και γλυωδεις..Εμενα μου θυμιζουν κατι ''χλαπατσες'' που βγαιναν παλια....Ενα σιχαμερο ρευστο...

Επισκέπτης
Απο τη στιγμη που μιλας ετσι για ενα νεκρο εγω θα σου ελεγα οτι χανεις το δικιο σου, αν εχεις. Σου αξιζει ενα καραμπινατο ban οσο και αν εχεις προσφερει στο site.

Δεν παίρνω τίποτα πίσω φίλε, κι αν είναι να φάω ban για αυτό τον λόγο ας το φάω. Αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, ας με κρίνουν οι διαχειριστές και ας με διαγράψουν.

Όσο για τα υπόλοιπα, sorry φιλαράκο αλλά δεν τα διάβασα, οπότε δεν απαντώ. Δεν με πείθεις, δεν σε πείθω οπότε η κουβέντα σταματάει :)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Είναι πραγματικά γραφικό το πως κάποιοι έχουν για όλα έτοιμη την απάντηση: "Φταίει το πασοκ".

Αυτή τη στιγμή δεν κυβερνά το πασοκ, αλλά η νδ.

Το εχει παρει χαμπαρι η ΝΔ οτι αυτη κυβερναει? Ουτε αυτοι δεν το εχουν καταλαβει. Παντως αν ολα αυτα τα χρονια που ηταν αντιπολιτευση εκαναν σωστο σχεδιασμο και οχι μονο λυσαλεο αγωνα για να εκλεγουν με 4-5 μεταρυθμισεις θα μπορουσαν να αλλαξουν την Ελλαδα προς το καλυτερο σε 2 χρονια. Τι εκαναν? Αρχιδια. Και οταν ανοιξει το ασφαλιστικο τοτε να δειτε πως θα σφιξουν οι κωλοι.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Να προσθεσω στα οσα ειπε ο πισοχοστις την προσφατη αποκαλυψη ''αιτησης ρουσφετιου'' του πολιτικου γραφειου του Ζαγοριτη..Δεν ξερω αν το ειδατε...Ηταν μια αιτηση που επερνες απο το γραφειο του και συμπληρωνες τι ρουσφετι ηθελες!Με την υπογραφη παντα και τα στοιχεια του κ.κ.κ.κ. Ζαγοριτη!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.510
Πόντοι
506
Φίλε psaxnwtrans εγώ σέβομαι τον κάθε άνθρωπο που υπάρχει σε αυτή γη, και δεν τους διαχωρίζω και μάλιστα με αυτόν τον χυδαίο τρόπο και πάνω από όλα σέβομαι τους νεκρούς.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Να προσθεσω στα οσα ειπε ο πισοχοστις την προσφατη αποκαλυψη ''αιτησης ρουσφετιου'' του πολιτικου γραφειου του Ζαγοριτη..Δεν ξερω αν το ειδατε...Ηταν μια αιτηση που επερνες απο το γραφειο του και συμπληρωνες τι ρουσφετι ηθελες!Με την υπογραφη παντα και τα στοιχεια του κ.κ.κ.κ. Ζαγοριτη!

Καλα ρε αυτον που τον βρηκανε και τον βαλανε ΓΓ? Καλυτερο δεν ειχανε?
Ο Μειμαρακης παρολο που ειναι τραμπουκος και ψιλοαλητης μπροστα στο Ζαγοριτη ειναι θεος. Εμενα σαν υφος μου κανει πιο πολυ ο Βουλγαρακης (πιο πολιτισμενος) αν και τα εκανε σκατα στο υπουργειο Δημοσιας Ταξης.

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Ρουσόπουλος πού βρήκε και αγόρασε τη βίλα στη Φιλοθέη;Από τη δουλειά του;Ή από τα πολλά χρόνια που είναι στην πολιτική;

Με τον Σπήλιο Σπηλιοτόπουλο θυμάται κανείς τι είχε γίνει;

Ο άλλος μίλησε για το γάμο του Τσοχατζόπουλου στο Παρίσι.Τόσα χρόνια βουλευτής και υπουργός με χοντρό μισθό,δε θα είχε λεφτά;Αλλά αυτά τα λέει ο Γιακουμάτος που μίλησε για λαμόγια του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έστειλε κανέναν φυλακή.Και πριν κάποια χρόνια ο Μητσοτάκης μιλούσε για κάθαρση,έστησε ειδικό δικαστήριο,και το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό.Σοβαρευτήτε...Εδώ επαναφέρουν την αγροφυλακή να βολέψουν όσους δεν πρόλαβαν.Κάθε μέρα τόσα αποκαλύπτονται,κι εσείς ρίχνετε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ.Και στον ύπνο σας ΠΑΣΟΚ θα βλέπετε.Ελπίζω όταν γαμάτε καμιά πουτάνα να μη λέτε "παρτα ΠΑΣΟΚ"!!!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Καλα ρε αυτον που τον βρηκανε και τον βαλανε ΓΓ? Καλυτερο δεν ειχανε?
Ο Μειμαρακης παρολο που ειναι τραμπουκος και ψιλοαλητης μπροστα στο Ζαγοριτη ειναι θεος. Εμενα σαν υφος μου κανει πιο πολυ ο Βουλγαρακης (πιο πολιτισμενος) αν και τα εκανε σκατα στο υπουργειο Δημοσιας Ταξης.
O Βουλγαρακης?Κι εμενα καποτε μου ηταν συμπαθης!Αλλα ειναι πολυ αληταρας!Παντα ητανε!

GIORGOSK εχεις απολυτο δικιο σ αυτο που λες αλλα μιλωντας ετσι χανεις το δικιο σου...Αναμφησβητητα ειναι ιεροσηλεια να μιλας ετσι για εναν νεκρο και ειδικα για τον συγκεκριμενο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom