Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22
OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ο Ρουσόπουλος πού βρήκε και αγόρασε τη βίλα στη Φιλοθέη;Από τη δουλειά του;Ή από τα πολλά χρόνια που είναι στην πολιτική;

Με τον Σπήλιο Σπηλιοτόπουλο θυμάται κανείς τι είχε γίνει;

Ο άλλος μίλησε για το γάμο του Τσοχατζόπουλου στο Παρίσι.Τόσα χρόνια βουλευτής και υπουργός με χοντρό μισθό,δε θα είχε λεφτά;Αλλά αυτά τα λέει ο Γιακουμάτος που μίλησε για λαμόγια του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έστειλε κανέναν φυλακή.Και πριν κάποια χρόνια ο Μητσοτάκης μιλούσε για κάθαρση,έστησε ειδικό δικαστήριο,και το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό.Σοβαρευτήτε...Εδώ επαναφέρουν την αγροφυλακή να βολέψουν όσους δεν πρόλαβαν.Κάθε μέρα τόσα αποκαλύπτονται,κι εσείς ρίχνετε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ.Και στον ύπνο σας ΠΑΣΟΚ θα βλέπετε.Ελπίζω όταν γαμάτε καμιά πουτάνα να μη λέτε "παρτα ΠΑΣΟΚ"!!!
Αυτος που ειπε για τον Τσοχατζοπουλο ας ανατρεξει στα οσα εκανε προσφατα ο Βαρβιτσιοτης κι ας το ξανασκεφτει...

Το θεμα ρε μαγκες ειναι οτι η ΝΔ ηταν τοοοοοοοοσα χρονια αντιπολιτευση και δεν μπορεσε να οργανωσει ενα στοιχειωδες προγραμμα διακυβερνησης!Οτι σχεδιασε τιποτα δεν εκανε..Φαντασου ποσο αχριστοι ειναι οταν εχοντας τοσο χρονο να οργανωθουν τα καναν τοσο σκατα!Εδω οταν βγηκαν καποιος εγκεφαλος ειπε ''θα εφαρμοσουμε οικονομικη πολιτικη με βαση το προγραμμα του 90-93''.Ο κοσμος παγωσε στο ακουσμα αυτο και μετα τρεχαν να μιλησουν για επικοινωνιακο λαθος!Ειναι δυνατον να οργανωνεσαι τοσα χρονια και να κανεις τετοια πατατα?Ασχετα αν η οικονομικη πολιτικη εγινε οπως το 90-93 και γινεται ακομα πραξη!Ας μην ξεχναν οι ΝΔκρατες οτι ο επιτιμος προεδρος τους οποτε βγει στα καναλια λεει:Ο Ελληνας θα σφιξει κι αλλο το ζωναρι...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
0+0=14%
Αυτή είναι η δεξιά πολιτική!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Οποιος εχει στομαχι και αντεχει ας διαβασει αυτο το κειμενο που βρηκα στο νετ μολις...Να δειτε τι ειναι δεξια!
εκει να δεις ξυλο απο τα ΜΑΤ,απολυσεις,απεργειες και φιλοαμερικανισμο!

Επισκέπτης
Οποιος εχει στομαχι και αντεχει ας διαβασει αυτο το κειμενο που βρηκα στο νετ μολις...Να δειτε τι ειναι δεξια!
εκει να δεις ξυλο απο τα ΜΑΤ,απολυσεις,απεργειες και φιλοαμερικανισμο!

:2funny: :2funny: :2funny:

Τις φάτσες τις είδατε? Νομίζω είναι ό,τι ακριβώς περιέγραψα σε προηγούμενο post. Κλασσικά ΠΑΣΟΚόμουτρα! ʼντε... και πάλι περαστικά μας.

(Sorry, ξέρω ότι είχα πει ότι θα σταματήσω την κουβέντα αλλά μόλις το είδα ψόφισα στα γέλια!!! ΟΚ, σταματώ εδώ) :)

Επισκέπτης

Τις φάτσες τις είδατε? Νομίζω είναι ό,τι ακριβώς περιέγραψα σε προηγούμενο post. Κλασσικά ΠΑΣΟΚόμουτρα! ʼντε... και πάλι περαστικά μας.

(Sorry, ξέρω ότι είχα πει ότι θα σταματήσω την κουβέντα αλλά μόλις το είδα ψόφισα στα γέλια!!! ΟΚ, σταματώ εδώ) :)

+1.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16

Ολο σταματας αλλα ολο εδω εισαι!!!χεχεχεχε
Εκτος απο τις φατσες διαβασε και το κειμενο και σχολισαε..Θα σου συγχωρεσω ακομα ενα ποστακι  ;) ;) ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το είπα και παλιότερα, το ξαναλέω και τώρα..
Στα 3 χρόνια που κυβερνά η νδ είχαμε επιτέλους πάνω από 30 παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών έως και υπουργών για ζητήματα που ο αντίστοιχος πασόκος δεν θα έμπαινε στον κόπο να εκδώσει ανακοίνωση...
Είδαμε να γίνεται μια απειροελάχιστη έστω προσπάθεια να χτυπηθούν μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι (προστιμα σε φάγε κτλ, καρτέλ στο γάλα, καταχρηστικοί όροι σε τράπεζες)..
Είδαμε επιτέλους πολυφωνία στην τηλεόραση (που έως το Μάρτη του 2004 τα ιδιωτικά κανάλια- όλα- δε διάβαζαν δελτία ειδήσεων αλλά τις ανακοινώσεις της Χ. Τρικούπη για την έλευση του Μεσσία...)
Είδαμε να σκάει το παραδικαστικό..Και άλλα πολλά.

Είδαμε με λίγα λόγια να σπάει αυτή η γαμημένη ομερτά που τόσα χρόνια φάγαμε στη μάπα και να μην συγκαλύπτονται όλα μα όλα, όπως επί 20ετίας...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ειναι πολυ περισσοτεροι απο 30 πλεον!!Μονος σου τα λες οτι ειναι διεφθαρμενοι Κι αν το δουμε κι αλλιως φαντασου ποσο αχρηστοι ειναι οι δεξιοι και δεν μπορουσαν να αποκαλυψουν τις ρε μουλες που εκανε το Πασοκ...Πολυ χτυπημα στους επιχειρηματιες τι να σου πω..
Το παραδικαστικο δεν το εφερε η δεξια στην επιφανεια,αυτοι ηθελαν συγκαληψη...
Τελος παντων δεν θα σε πεισω εγω αν δεν θες να δεις τα χαλια της παραταξης σου...Αν εισαι εσυ ικανοποιημενος με αυτους τοτε μην δεις την αληθεια!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε ΞΥΠΝΑΤΕ..οι ίδιοι λύνουν κ δέρνουν επι ΤΟΣΑ χρόνια τώρα..Αγγελόπουλου,Λαμπράκηδες και Κόκκαλης,Βαρδηνογιάννης...Ηταν που θα καθάριζε το τοπίο ο χοντρός.. :dancing: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Διαφθορά υπάρχει παντού και θα υπάρχει πάντα...Μόνο ένας μαλάκας θα υποστήριζε ότι οι μεν είναι όλοι αδιάφθοροι και οι δε όλοι λαμόγια. Το ζήτημα είναι αν αποκαλύπτεται...Και με χαρά μου βλέπω ότι δεν μένει τίποτα κρυφό και όλα σκάνε στη φόρα σχεδόν μόλις συμβούν...
Δυστυχώς αυτό δε συνεβαινε πάντα...Και ήταν δέιγμα παθογένειας να γίνεται της πουτάνας παντού και η μόνιμη απάντηση ήταν "όποιος έχει στοιχεία να τα στείλει στον εισαγγελέα" ...

Και δεν είναι παράταξή "μου"....Όπως κάποτε ψήφισα Σημίτη (άλλοι πάνε με γυναίκες με πουλί, να μην έχω κάνει και εγώ κάτι διαστροφικό; ) επειδή έκρινα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι έτσι το 2004 ψήφισα αυτούς...Το 2008 βλέπουμε...
Δεν έφαγα επί πασόκ όπως δεν έχω φαει επί νδ....Τώρα αν κάποιοι αναπολούν χαμένους παραδείσους και περασμένα μεγαλεία και τους ξυνίζουν όχι τα σκάνδαλα γενικώς αλλά το γεγονός ότι (αποπειράθηκαν να) φάνε και άλλοι, πρόβλημά τους..

Και για να δούμε και τις διαφορές: Με το που σκάει το σκάνδαλο με την Ακρόπολις η ΝΔ αλλάζει άμεσα το νομικό  πλαίσιο με το οποιο επενδύουν τα ταμεία τα αποθεματικά τους για να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο (το σκάνδαλο έγινε χάρη στο θεσμικό πλαίσιο που είχε καθιερώσει το πασοκ- πήγανε και αυτοί να φάνε αλλά οι μεταξωτές κομπίνες θέλους και επιδέξιους- πράσινους- κώλους)..
Με το που έσκασε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, τα παπαγαλάκια του πασοκ άρχισαν να λένε  : ας πρόσεχαν οι μαλάκες που πίστεψαν όσα έλεγαν οι υπουργοί της κυβέρνησης και φυσικά άφησαν το ίδιο θεσμικό πλαίσιο...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
str8 θεωρείς επιτυχία τις παραιτήσεις υπουργών,αντί να ζήταγες να μην υπάρχουν σκάνδαλα;Καλά εσείς οι δεξιοί δεν πάτε καλά.Από τα τόσα χρόνια που ήσασταν στον "πάγκο" έχετε σαλτάρει...Αλλά θέλω να μου θυμίσεις ποιος παραιτήθηκε.Βλέπεις μένω μακρυά-τώρα βέβαια είμαι στην Ελλάδα-και δεν τα ξέρω καλά!

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
str81977 το θέμα είναι τα αποκαλύπτουν άλλοι και όχι η κυβέρνηση.ʼλλαξε το νομικό πλαίσιο σε κάτι που δε θα έπρεπε να γίνει.ʼσε μην προσπαθείτε να βγείτε και από πάνω.Αν δεν αποκάλυπτε κανείς την πουστιά,τίποτα δε θα γινόταν και το φαγοπότι θα συνεχιζόταν.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Διαφθορά υπάρχει παντού και θα υπάρχει πάντα...Μόνο ένας μαλάκας θα υποστήριζε ότι οι μεν είναι όλοι αδιάφθοροι και οι δε όλοι λαμόγια. Το ζήτημα είναι αν αποκαλύπτεται...Και με χαρά μου βλέπω ότι δεν μένει τίποτα κρυφό και όλα σκάνε στη φόρα σχεδόν μόλις συμβούν...
Δυστυχώς αυτό δε συνεβαινε πάντα...Και ήταν δέιγμα παθογένειας να γίνεται της πουτάνας παντού και η μόνιμη απάντηση ήταν "όποιος έχει στοιχεία να τα στείλει στον εισαγγελέα" ...

Και δεν είναι παράταξή "μου"....Όπως κάποτε ψήφισα Σημίτη (άλλοι πάνε με γυναίκες με πουλί, να μην έχω κάνει και εγώ κάτι διαστροφικό; ) επειδή έκρινα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι έτσι το 2004 ψήφισα αυτούς...Το 2008 βλέπουμε...
Δεν έφαγα επί πασόκ όπως δεν έχω φαει επί νδ....Τώρα αν κάποιοι αναπολούν χαμένους παραδείσους και περασμένα μεγαλεία και τους ξυνίζουν όχι τα σκάνδαλα γενικώς αλλά το γεγονός ότι (αποπειράθηκαν να) φάνε και άλλοι, πρόβλημά τους..

Και για να δούμε και τις διαφορές: Με το που σκάει το σκάνδαλο με την Ακρόπολις η ΝΔ αλλάζει άμεσα το νομικό  πλαίσιο με το οποιο επενδύουν τα ταμεία τα αποθεματικά τους για να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο (το σκάνδαλο έγινε χάρη στο θεσμικό πλαίσιο που είχε καθιερώσει το πασοκ- πήγανε και αυτοί να φάνε αλλά οι μεταξωτές κομπίνες θέλους και επιδέξιους- πράσινους- κώλους)..
Με το που έσκασε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, τα παπαγαλάκια του πασοκ άρχισαν να λένε  : ας πρόσεχαν οι μαλάκες που πίστεψαν όσα έλεγαν οι υπουργοί της κυβέρνησης και φυσικά άφησαν το ίδιο θεσμικό πλαίσιο...
Τα περι διαστροφης κομενα φιλε μου μην γινουμε κολος!Οσο για τα οσα λες αρκει που εισαι τοσο σιγουρος οτι ''Και με χαρά μου βλέπω ότι δεν μένει τίποτα κρυφό και όλα σκάνε στη φόρα σχεδόν μόλις συμβούν...''Αφου ξερεις οτι γινεται αυτο εσυ επρεπε να κυβερνας μμιας κι εισαι και μαντης!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν με πείθεις, δεν σε πείθω οπότε η κουβέντα σταματάει :)

Lioma, μια  κουβέντα πρέπει να συνεχίζεται όσο υπάρχει προοπτική να πειστεί κάποιος από τους συνομιλητές; Νομίζω (ίσως κάνω λάθος) ότι  η κουβέντα, πρωτίστως, αποτελεί παράθεση/ανταλλαγή απόψεων με σκοπό να δοθεί τροφή για σκέψη, κριτική διερεύνηση και ανάλυση και, ίσως, αποδοχή των απόψεών μας από το συνομιλητή ή αντίστροφα...Πάντα με γνώμονα όμως, να βγούμε σοφότεροι ή πιο ενημερωμένοι από τη διαδικασία του διαλόγου...

Αναφορικά με τον τίτλο του thread, για το πότε θα σταματήσει η λαμογιά των Νεοδημοκρατών (και των Πασόκων θα συμπληρώσω εγώ), η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή:
Θα σταματήσει,  όταν θα πάψει να υφίσταται αυτό το thread ( και άλλα παρόμοια )  όπου μορφωμένοι  άνθρωποι πλακώνονται για τους πολιτικάντηδες...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καταρχήν θέλω να πώ πως δεν συμφωνώ καθόλου στην εξύβριση των νεκρών...προτιμώ να βρίζω τους ζωντανούς που τουλάχιστον θα μπορούσαν να με αντιμετωπίσουν...είναι πάγια αρχή μου...και ο μεγαλύτερος εχθρός μου να ήταν δεν θα το έκανα....κατά τα άλλα συμφωνώ με τους φίλους που λένε ότι τα μεγαύτερα εγκλήματα(οικονομικά) και η νοοτροπία που δεν δουλέυουμε αλλά τα παίρνουμε και πολλά άλλα...έγιναν από το 1981 και μετά....μην ξεχνάτε τα γαλάζια και τα μπλέ καφενεία(έχω καταγωγή από χωριό  και τα βίωσα),τον συνδικαλισμό στα σχολεία(από το γυμνάσιο),την έξαρση της πορνείας...φυσικά το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο έγινε επί ΠΑΣΟΚ(ΧΑΑ) και μην ξεχνάμε την αλλαγή από την δραχμούλα στο Ευρώ που στις 31 Δεκ 2001 κάποια προϊόντα είχαν π.χ 50 δραχμές και την επόμενη είχαν 50...λεπτά!!!Αυτή την ανικανότητα του υπουργείου Ανάπτυξης(τότε) δεν την κατάλαβα ποτέ.....Αλλά δεν αξίζει να τσακωνόμαστε...σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές...και ο σοφός λαός θα μιλήσει.....
Υ.Γ κάποιος φίλος είπε για τον γάμο του Τσοχατζόπουλου....εγώ δεν ανέφερα όνομα...είπα αόριστα...κάποιος Υπουργός του ΠΑΣΟΚ....άρα κάτι θα ξέρει ο φίλος.....

Επισκέπτης
Lioma, μια  κουβέντα πρέπει να συνεχίζεται όσο υπάρχει προοπτική να πειστεί κάποιος από τους συνομιλητές; Νομίζω (ίσως κάνω λάθος) ότι  η κουβέντα, πρωτίστως, αποτελεί παράθεση/ανταλλαγή απόψεων με σκοπό να δοθεί τροφή για σκέψη, κριτική διερεύνηση και ανάλυση και, ίσως, αποδοχή των απόψεών μας από το συνομιλητή ή αντίστροφα...Πάντα με γνώμονα όμως, να βγούμε σοφότεροι ή πιο ενημερωμένοι από τη διαδικασία του διαλόγου...

Αναφορικά με τον τίτλο του thread, για το πότε θα σταματήσει η λαμογιά των Νεοδημοκρατών (και των Πασόκων θα συμπληρώσω εγώ), η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή:
Θα σταματήσει,  όταν θα πάψει να υφίσταται αυτό το thread ( και άλλα παρόμοια )  όπου μορφωμένοι  άνθρωποι πλακώνονται για τους πολιτικάντηδες...

Ακριβώς επειδή συμφωνώ με τις 6 τελευταίες λέξεις του post σου, για αυτό και σταματώ την κουβέντα. Και γενικά δεν είμαι της αντιπαράθεσης, ιδιαίτερα μέσω ενός forum ή γενικά του Internet.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
str8 θεωρείς επιτυχία τις παραιτήσεις υπουργών,αντί να ζήταγες να μην υπάρχουν σκάνδαλα;Καλά εσείς οι δεξιοί δεν πάτε καλά.Από τα τόσα χρόνια που ήσασταν στον "πάγκο" έχετε σαλτάρει...Αλλά θέλω να μου θυμίσεις ποιος παραιτήθηκε.Βλέπεις μένω μακρυά-τώρα βέβαια είμαι στην Ελλάδα-και δεν τα ξέρω καλά!

Σου είπα, σκάνδαλα, μίζες, λοβιτούρες θα γίνονται με κάθε κυβέρνηση...Το ζήτημα είναι να αποκαλύπτονται και ευτυχώς αποκαλύπτονται..Το γεγονός ότι έστω και τρίτοι τα φέρνουν στη φόρα είναι θετικότατο διότι έως και πριν λίγα χρόνια όποιος μιλούσε για σκάνδαλα αντιμετωπιζόταν ως μίζερος και γραφικός που δε θέλει την προόδο της ελλάδας...
Για το ποιοι παραιτήθηκαν ψάξε το λίγο - είμαι σίγουρος ότι στις εφημερίδες που θα διαβάζεις θα έχει συχνές ανασκοπήσεις των παραιτήσεων κυβερνητικών στελεχών, μην τα θέλεις όλα έτοιμα!

Τα περι διαστροφης κομενα φιλε μου μην γινουμε κολος!Οσο για τα οσα λες αρκει που εισαι τοσο σιγουρος οτι ''Και με χαρά μου βλέπω ότι δεν μένει τίποτα κρυφό και όλα σκάνε στη φόρα σχεδόν μόλις συμβούν...''Αφου ξερεις οτι γινεται αυτο εσυ επρεπε να κυβερνας μμιας κι εισαι και μαντης!

Ανδρικός ή γυναικείος κώλος;
Από τη στιγμή που βγάζεις φάτσα- κάρτα τις προτιμήσεις σου (σε κάθε περίπτωση σεβαστές) μαζί με την εμετική φωτό στο άβαταρ να δέχεσαι και την  καλοπροαίρετη- σε διαβεβαιώνω γι' αυτό- πλακίτσα/ καζούρα...Το όλο ύφος ήταν χιουμοριστικό. Εκτός αν δε νιώθεις εσύ άνετα με τις επιλογές σου.
Το κόβω εδώ γιατί δεν αφορά τους άλλους.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το θεμα ρε μαγκες ειναι οτι η ΝΔ ηταν τοοοοοοοοσα χρονια αντιπολιτευση και δεν μπορεσε να οργανωσει ενα στοιχειωδες προγραμμα διακυβερνησης!Οτι σχεδιασε τιποτα δεν εκανε..Φαντασου ποσο αχριστοι ειναι οταν εχοντας τοσο χρονο να οργανωθουν τα καναν τοσο σκατα!
Δεν ειναι αχρηστοι φιλε,ολα τα κομματα χρονια τωρα ειναι ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΑ.
Το θεατρο που βγαζουν εξω ειναι για τους πολλους.Ολοι εχουν συμφεροντα και ολοι εξυπηρετουνται.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πάντως πιστεύω ότι η ΝΔ αν απομακρύνει κάποιους υπουργούς σούργελα, (Τσιτουρίδης, Ντόρα, Πολύδωρας, Γιαννάκου-Κουτσίκου, Κεφαλογιάννης, Παπαθανασίου ) είναι μια (για τα δεδομένα της Μεταπολιτευτικής προδοσίας που ζούμε 30 χρόνια τώρα ) σχετικά καλή κυβέρνηση.
Γνώμη μου .

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ανδρικός ή γυναικείος κώλος;
Από τη στιγμή που βγάζεις φάτσα- κάρτα τις προτιμήσεις σου (σε κάθε περίπτωση σεβαστές) μαζί με την εμετική φωτό στο άβαταρ να δέχεσαι και την  καλοπροαίρετη- σε διαβεβαιώνω γι' αυτό- πλακίτσα/ καζούρα...Το όλο ύφος ήταν χιουμοριστικό. Εκτός αν δε νιώθεις εσύ άνετα με τις επιλογές σου.
Το κόβω εδώ γιατί δεν αφορά τους άλλους.
Aν κανεις χιουμορ δεκτο αλλα οι επιλογες μου σιγουρα δεν αφορουν εσενα κι οταν αντιπαρατηθεσαι με καποιον δεν μπαινεις στα προσωπικα του...τουλαχιστον αν θες να σε υπολογισει ο αλλος!Αυτες ειναι τακτικες οπου δεν υπαρχουν επιχειρηματα...Δεν θα ξαναεξηγησω τι παιζει με το ονομα.Ας διαβαζες ποιο πανω...Μια ζωη με δεξιες νοοτροπιες θα κοντραριζεστε ρε φιλε μου ημαρτον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom