Δεν μπορω παρα να χειροκροτησω τον ΝτουροAν πρόκειται ν' ανοίξουμε τέτοια συζήτηση... νομίζω θα πρέπει για να είμαστε δίκαιοι, να επεκτείνουμε το θέμα κ σε "Σκάρτη Αντιπολίτευση" γιατί κι αυτοί τόσα χρόνια που κυβέρνησαν είναι εξίσου συνυπεύθυνοι για τα χάλια της Ελλάδας ΜΑΣ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 884
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
επομενως να το κανουμε "σκαρτη η διακυβερνηση της χωρας?"Aν πρόκειται ν' ανοίξουμε τέτοια συζήτηση... νομίζω θα πρέπει για να είμαστε δίκαιοι, να επεκτείνουμε το θέμα κ σε "Σκάρτη Αντιπολίτευση" γιατί κι αυτοί τόσα χρόνια που κυβέρνησαν είναι εξίσου συνυπεύθυνοι για τα χάλια της Ελλάδας ΜΑΣ...
νομιζω ταιραιαζει καλυτερα
και να το εμβαθυνουμε ιστορικα
μαλλον ναι ή μαλλον οχι?Μαλλον
Δεν μπορω παρα να χειροκροτησω τον Ντουρο
Σ΄ ευχαριστώ Συναγωνιστή η εκτίμηση είναι αμοιβαία...
Μπαταριολογε με την αδεια μου κανε οποιες μετατροπες νομιζεις...Σ΄ ευχαριστώ Συναγωνιστή η εκτίμηση είναι αμοιβαία...
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Τι να πρωτοαναφέρουμε...
Τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη από τις "Εξωστρακισμένες σφαίρες του αστυνομικού??
Τους "Αναρχικούς" που δημιούργησαν σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε "χαοτικές καταστάσεις" στην χώρα και μας εξευτέλησαν όπως λένε στο εξωτερικό ...??
Τις τράπεζες που κάνουν ότι γουστάρουν σε σχέση με το εξωτερικό??
Τον παραλίγο νεκρό αστυνομικό της τάξεως των "700 ευρώ"??
Τα ευτράπελα της Τουρκίας που στέλνει στο Αιγαίο για "βολτούλα" φρεγάτες??
Τις δηλώσεις του Κούγια για να συγκαλύψει τον φρουρό?? Ο οποίος παρουσίαζε τον εν λόγω νεαρό ως "παλιόπαιδο" με χαμηλή διαγωγή??
Την οικονική κρίση που δεν λέει να σταματήσει και μας έχει κατασφαγιάσει όλους??
Τα "παιχνίδια" των Κυβερνήσεων εν αγνοία των πολιτών??
Ή μήπως τον πόλεμο στην Γάζα...??
Υ.Γ Ξεστραβώσου! Δεν είναι η κοινωνία που ζείς αυτή που νομίζεις!
Τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη από τις "Εξωστρακισμένες σφαίρες του αστυνομικού??
Τους "Αναρχικούς" που δημιούργησαν σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε "χαοτικές καταστάσεις" στην χώρα και μας εξευτέλησαν όπως λένε στο εξωτερικό ...??
Τις δηλώσεις του Κούγια για να συγκαλύψει τον φρουρό?? Ο οποίος παρουσίαζε τον εν λόγω νεαρό ως "παλιόπαιδο" με χαμηλή διαγωγή??
Την οικονική κρίση που δεν λέει να σταματήσει και μας έχει κατασφαγιάσει όλους??
Μπαταριολογε με την αδεια μου κανε οποιες μετατροπες νομιζεις...
Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι... αλλά νομίζω ότι το θέμα έχει καλυφθεί από παρόμοιες αναλυτικές συζητήσεις σε διάφορα άλλα threads...
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
THIS IS.... SKAAARTAAAAA!!!
Ε εντάξει τώρα...
δεν είπαμε σε άλλο thread να υπάρχει μια σοβαρότητα??
ορισμενα που μου ερχονται ειναι το ροζ σκανδαλο - υποθεση Ζαχοπουλου,
καθως και η υποθεση Βατοπεδιου...
ειναι τοσα πολλα που αν τα βαλουμε κατω
εκτος του οτι θα φρεσκαριστει η βαση δεδομενων μας,
θα εχουμε την ευκαιρια να τα συζητησουμε ολα μαζι...
καθως και η υποθεση Βατοπεδιου...
ειναι τοσα πολλα που αν τα βαλουμε κατω
εκτος του οτι θα φρεσκαριστει η βαση δεδομενων μας,
θα εχουμε την ευκαιρια να τα συζητησουμε ολα μαζι...
Επειδη ειμαι βλακας, να κάνω μια ερώτηση;
Νομίζω οτι ως λαός δεν ειμαστε και τοσο πολύ ασχημοι αισθητικα, νταξηη δεν ειμαστε θεοι και θεες, αλλα οπως και ναχει δεν ειμαστε χαλια σες εξωτερικοι εμφανιση. Απορω που τους βρίσκει όλους αυτούς τους ασχημους/ες για υπουργους. Καλα συν όλα τα άλλα από τα μουτρα φένονται ποσο λαμογια είναι. Δεν θα μιλησω για το ΠΑΣΟΚ, εκει πέζουνε κατι καλα μιλφακια, ηδομεν.
Νομίζω οτι ως λαός δεν ειμαστε και τοσο πολύ ασχημοι αισθητικα, νταξηη δεν ειμαστε θεοι και θεες, αλλα οπως και ναχει δεν ειμαστε χαλια σες εξωτερικοι εμφανιση. Απορω που τους βρίσκει όλους αυτούς τους ασχημους/ες για υπουργους. Καλα συν όλα τα άλλα από τα μουτρα φένονται ποσο λαμογια είναι. Δεν θα μιλησω για το ΠΑΣΟΚ, εκει πέζουνε κατι καλα μιλφακια, ηδομεν.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τι να πρωτοαναφέρουμε...
Σαφως και ειναι σκαρτη.
Ολα αυτα που αναφερει παραπανω ο συναγωνιστης ειναι μονο ενα δειγμα...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ε εντάξει τώρα...
δεν είπαμε σε άλλο thread να υπάρχει μια σοβαρότητα??
Δε γελοιοποίησα το θρεντ, έκανα ένα σχόλιο που εμένα μου φάνηκε αστείο.
Δε χρειαζόταν καν απάντηση, ώστε να πεις ότι βγαίνω οφ τόπικ.
και η ΝΔ εχει κατι καλα βλ.Ελενα Ραπτη , αν και παντρευτηκε τωρα...Επειδη ειμαι βλακας, να κάνω μια ερώτηση;
ειδικα στη ΔΑΠ-ΠΑΣΠ και λοιπες φοτιτικες οργανωσεις,
που ειναι πιο κοντα στο target group μου,
πετυχαινεις τα καλυτερα -- και φθηναααααα!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
μη γινεσε πνευμα αντιλογιας...Πιστεύω είναι καλύτερα έτσι... αλλά νομίζω ότι το θέμα έχει καλυφθεί από παρόμοιες αναλυτικές συζητήσεις σε διάφορα άλλα threads...
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
πολυ μακρια
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
Προκεται για την πιο βρωμικη έκδοση της πιο βρώμικης παραταξης ever. Και οσο παει γίνονται χειροτεροι. Τους τρώω στο κεφαλι κάθε μερα. Γονατισαν τα ταμεία και κοροϊδεύουν τον κόσμο με λογιστικες απατεωνιες και ξενα λεφτά. Οτι κάνουν και οι προηγούμενοι απλα στον υπερτατο βαθμό. Ευτυχώς που δεν κυβερνησε και πολύ ο πατέρας μητσοτακης γιατί σημερα θα ζούσαμε στις σπηλιες
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
2 χρόνια απληρωτη ΕΥΔΑΠ.
Απο το Γεναρη θα ερχοτανε ο κλητηρας να κατασχέσει επιπλα και γρσφεια κι ακόμα τον περιμένουμε.
Θα εχασε το δρομο ο καημενος
Απο το Γεναρη θα ερχοτανε ο κλητηρας να κατασχέσει επιπλα και γρσφεια κι ακόμα τον περιμένουμε.
Θα εχασε το δρομο ο καημενος
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.500
- Πόντοι
- 8.846
Τύπε δε χρειάζεστε βοήθεια, κάποιοι τα καταφέρνετε άψογα μόνοι...Προκεται για την πιο βρωμικη έκδοση της πιο βρώμικης παραταξης ever. Και οσο παει γίνονται χειροτεροι. Τους τρώω στο κεφαλι κάθε μερα. Γονατισαν τα ταμεία και κοροϊδεύουν τον κόσμο με λογιστικες απατεωνιες και ξενα λεφτά. Οτι κάνουν και οι προηγούμενοι απλα στον υπερτατο βαθμό. Ευτυχώς που δεν κυβερνησε και πολύ ο πατέρας μητσοτακης γιατί σημερα θα ζούσαμε στις σπηλιες