You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 884
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κανένα τέλος δεν θα υπάρχει, προσωπικά φοβάμαι ότι ακόμη είμαστε στην αρχή.... Και κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, επειδή η παρούσα κυβέρνηση θα επανεκλεγεί πανηγυρικά, έχει πολύ μέλλον ακόμη..... Και ενώ θα βρίζουν τους εαυτούς τους κάποιοι που τους ξαναψήφισαν, μπροστά στην κάλπη Καραμανλή θα ψηφίζουν και θα ηδονίζονται.....Δεν θα υπαρχει ποτε τελος στο θεμα αυτο φιλαρακο εμεις να τα βλεπουμε και πρατουμε αναλογα
Και η είδηση της ημέρας:Πήγε ο κ. πρωθυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με τη συνοδεία καμερών, για να δώσει εντολές για την ακρίβεια!!!Λες και δεν μπορούσε να τις δώσει τηλεφωνικώς ή να φωνάξει τον Υπουργό του στο Μέγαρο Μαξίμου. Και είπε να επιδειχθεί τόλμη και αποφασιστικότητα!!! Και θα λυθεί το πρόβλημα της ακρίβειας!!!Και το ακόμη καλύτερο, το Μέγκα βγαίνει με υπότιτλους του στυλ ''Παρέμβαση Καραμανλή για την ακρίβεια''!!!Απόψε θα κοιμηθώ πιο ήσυχος, διότι από αύριο, με τις αυστηρές εντολές του κ. πρωθυπουργού από αύριο θα πιάσουν δουλειά στα σούπερ μάρκετ και θα πέσουν οι τιμές.... Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ με τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αγαπητέ φίλε λάιον...τι έγινε ακόμα να τελειώσουν οι ανακοινωσεις της χαριλάου τρικούπη?......έλεος φίλε....λες και διαβάζω εντολές της κλαδικής είναι......είπαμε να πούμε την γνώμη μας ...όχι να δημοσιεύουμε μανιφέστα......σύστημα ΚΚΕ μου θυμίζει.....φιλικά ...μην αγριέψεις....
και μην ρωτήσεις τι θα ψηφίσω....αυτή την στιγμή......ΤΤΠΟΤΑ
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Και η είδηση της ημέρας:Πήγε ο κ. πρωθυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με τη συνοδεία καμερών, για να δώσει εντολές για την ακρίβεια!!!Λες και δεν μπορούσε να τις δώσει τηλεφωνικώς ή να φωνάξει τον Υπουργό του στο Μέγαρο Μαξίμου. Και είπε να επιδειχθεί τόλμη και αποφασιστικότητα!!! Και θα λυθεί το πρόβλημα της ακρίβειας!!!Και το ακόμη καλύτερο, το Μέγκα βγαίνει με υπότιτλους του στυλ ''Παρέμβαση Καραμανλή για την ακρίβεια''!!!Απόψε θα κοιμηθώ πιο ήσυχος, διότι από αύριο, με τις αυστηρές εντολές του κ. πρωθυπουργού από αύριο θα πιάσουν δουλειά στα σούπερ μάρκετ και θα πέσουν οι τιμές.... Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ με τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας......
Ποιος ακριβώς περιμένεις να ντραπεί;;;;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
άει γαμήσου μωρή δεξία κωλόγρια......αγαπητέ φίλε λάιον...τι έγινε ακόμα να τελειώσουν οι ανακοινωσεις της χαριλάου τρικούπη?......έλεος φίλε....λες και διαβάζω εντολές της κλαδικής είναι......είπαμε να πούμε την γνώμη μας ...όχι να δημοσιεύουμε μανιφέστα......σύστημα ΚΚΕ μου θυμίζει.....φιλικά ...μην αγριέψεις....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ΤΣ ΤΣ ΤΣ.....νευράκια?.....άει γαμήσου μωρή δεξία κωλόγρια......
Επισκέπτης
το καλυτερο εγινε τωρα!! ο δαλαιλακης επεστρεψε στην κοινοβουλευτικη ομαδα!! α ρε μπενζετακου θαυματα κανεις!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και γω σε αγαπάω και θα σε γαμάω κι ας μου κάνεις κόνξες.....ΤΣ ΤΣ ΤΣ.....νευράκια?.....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σου θίξαμε το κόμμα ρε?....βαλεριάνα αμέσως....ηρεμεί.....και γω σε αγαπάω και θα σε γαμάω κι ας μου κάνεις κόνξες.....
Επισκέπτης
Δεν αφηνετε τα πολιτικα λεω και να πατε να γαμησετε λιγακι?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν αφηνετε τα πολιτικα λεω και να πατε να γαμησετε λιγακι?
σαν πιτσούνια είμαστε στο κρεββάτι.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπααα............ο περσόνας όσο και να γαμήσει....πάντα στο γαμωσταυρίδι είναι....Δεν αφηνετε τα πολιτικα λεω και να πατε να γαμησετε λιγακι?
Επισκέπτης
σαν πιτσούνια είμαστε στο κρεββάτι.
ξενοπηδιεσαι μωρη καργιολα?
Φιλικά και εγώ σου λέω ότι δεν παίρνω καμία εντολή από καμία κλαδική και από κανέναν κερατά, την άποψή μου γράφω. Ούτε χρωστάω κάτι σε κανέναν. Το να γράφεις αυτά που συμβαίνουν, δεν σημαίνει ότι δημοσιεύεις μανιφέστα.αγαπητέ φίλε λάιον...τι έγινε ακόμα να τελειώσουν οι ανακοινωσεις της χαριλάου τρικούπη?......έλεος φίλε....λες και διαβάζω εντολές της κλαδικής είναι......είπαμε να πούμε την γνώμη μας ...όχι να δημοσιεύουμε μανιφέστα......σύστημα ΚΚΕ μου θυμίζει.....φιλικά ...μην αγριέψεις....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είδες ασπρούλα όταν το ζευγάρι είναι δεμένο πόσο καλά γνωρίζει η σύζυγος τα χούγια του άντρα;μπααα............ο περσόνας όσο και να γαμήσει....πάντα στο γαμωσταυρίδι είναι....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ εντολή παίρνω μόνο απο το πουλί μου.Φιλικά και εγώ σου λέω ότι δεν παίρνω καμία εντολή από καμία κλαδική και από κανέναν κερατά, την άποψή μου γράφω. Ούτε χρωστάω κάτι σε κανέναν. Το να γράφεις αυτά που συμβαίνουν, δεν σημαίνει ότι δημοσιεύεις μανιφέστα.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
του ποιού?......είδες ασπρούλα όταν το ζευγάρι είναι δεμένο πόσο καλά γνωρίζει η σύζυγος τα χούγια του άντρα;
Και η είδηση της ημέρας:
Πήγε ο κ. πρωθυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με τη συνοδεία καμερών, για να δώσει εντολές για την ακρίβεια!!!Λες και δεν μπορούσε να τις δώσει τηλεφωνικώς ή να φωνάξει τον Υπουργό του στο Μέγαρο Μαξίμου. Και είπε να επιδειχθεί τόλμη και αποφασιστικότητα!!! Και θα λυθεί το πρόβλημα της ακρίβειας!!! Και το ακόμη καλύτερο, το Μέγκα βγαίνει με υπότιτλους του στυλ ''Παρέμβαση Καραμανλή για την ακρίβεια''!!!Απόψε θα κοιμηθώ πιο ήσυχος, διότι από αύριο, με τις αυστηρές εντολές του κ. πρωθυπουργού από αύριο θα πιάσουν δουλειά στα σούπερ μάρκετ και θα πέσουν οι τιμές....
Μα με τι ασχολείστε βρε παιδιά?
Πίσω από ΚΑΘΕ κίνηση (δημόσια) των δημόσιων προσώπων μας υπάρχει ένα επιτελείο, των λεγόμενων "image makers".
Έ λοιπόν, στην παρούσα φάση, το επιτελείο (που κάθεται και συσκέπτεται τι κίνηση θα κάνει ώστε να "ανεβάσει" την εικόνα του προσώπου που φροντίζει) συνέστησε να πάει ο μεγάλος στο Υπουργεία Ανάπτυξης να "εποπτεύσει προσωπικά το έργο της καταπολέμησης της ακρίβειας και να δώσει εντολές".
"Αυτό" και έκανε. Τον έβγαζε και το πρόγραμμα (δεν είχε Βρυξέλλες, ΟΗΕ, Μόσχα, ή τίποτε άλλο τέτοιο αυτές τις μέρες).
Κουβέντα να γίνεται.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, τέτοιες κινήσεις έχουν μια (μικρή, αλλά έχουν) "απόκριση" στο εκλογικό σώμα.
Αν δεν είχαν, δε θα τις έκαναν.
Συμφωνούμε αγαπητέ μου Σταύρο ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μία απλή επικοινωνιακή τακτική άνευ οιασδήποτε ουσίας.Μα με τι ασχολείστε βρε παιδιά?
Πίσω από ΚΑΘΕ κίνηση (δημόσια) των δημόσιων προσώπων μας υπάρχει ένα επιτελείο, των λεγόμενων "image makers".
Έ λοιπόν, στην παρούσα φάση, το επιτελείο (που κάθεται και συσκέπτεται τι κίνηση θα κάνει ώστε να "ανεβάσει" την εικόνα του προσώπου που φροντίζει) συνέστησε να πάει ο μεγάλος στο Υπουργεία Ανάπτυξης να "εποπτεύσει προσωπικά το έργο της καταπολέμησης της ακρίβειας και να δώσει εντολές".
"Αυτό" και έκανε. Τον έβγαζε και το πρόγραμμα (δεν είχε Βρυξέλλες, ΟΗΕ, Μόσχα, ή τίποτε άλλο τέτοιο αυτές τις μέρες).
Κουβέντα να γίνεται.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, τέτοιες κινήσεις έχουν μια (μικρή, αλλά έχουν) "απόκριση" στο εκλογικό σώμα.
Αν δεν είχαν, δε θα τις έκαναν.