You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 884
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
και με ΜΑΚΑΚΕΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΒΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ..
μ αρέσεις γιατί βλέπεις πέρα από τον σαχλομαλάκα που γελάει με τις παπαριές του Λάκη..........
Α και Λάκη..... Δεν είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ..... Αντιπολίτευση στη Ν.Δ. πρέπει να κάνεις....
Αντε μαλάκα και συ......
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Δεν μπορώ απλά να το δεχτώ οτι αυτή η κατάσταση ξεκίνησε πρίν απο 30 χρόνια.Ηρεμήστε λιγάκι, το ότι αποδείχθηκε για άλλη μία φορά τι τραγικοί άνθρωποι είναι στο κόμμα της ΝΔ, δεν αναιρεί μια κατάσταση, που ρίζες της βρίσκονται 30 χρόνια πριν. Είναι τόσο στρουθοκαμηλικό, όσο αστεία κατηγορία είναι ότι φταίει το ευρώ για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Ποτέ δεν στήριξα Ανδρέα και το συρφετό του.
Μάλλον που πηγαίνει πολύ πιο πίσω....
μ αρέσεις γιατί βλέπεις πέρα από τον σαχλομαλάκα που γελάει με τις παπαριές του Λάκη..........
Α και Λάκη..... Δεν είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ..... Αντιπολίτευση στη Ν.Δ. πρέπει να κάνεις....
Αντε μαλάκα και συ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο ανθρωπος φιλε ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ..
βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,εξυπηρετει τα συμφεροντα του Κοντομηνα,αρα ΔΕΞΙΑ..
Και κατι αλλο αλλα οφ τοπικ:ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ,ΓΚΕΙ Κ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ 18ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..Κ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ..
Psaxnw, εσυ και εγώ καλώς ή κακώς τα βγάζουμε πέρα - όσο κι αν γκρινιάζουμε
Υπάρχει όμως κόσμος που έχει πρόβλημα. Ο,τι γίνει, θα γίνει απο τους ΜΗ-βολεμένους. ΄Η απο τους βολεμένους που θα αποκτήσουν πρόβλημα.
Πότε θα γίνει; Δεν ξέρω. Αν ειμαι εδω θα το πολεμήσω. Αλλα ελπίζω να μην ειμαι.
Οντως ο λαζόπουλος έχει ατζέντα. Επιλεκτική σάτυρα δεν ειναι σάτυρα. Ειναι διατεταγμένη υπηρεσία.
Υπάρχει όμως κόσμος που έχει πρόβλημα. Ο,τι γίνει, θα γίνει απο τους ΜΗ-βολεμένους. ΄Η απο τους βολεμένους που θα αποκτήσουν πρόβλημα.
Πότε θα γίνει; Δεν ξέρω. Αν ειμαι εδω θα το πολεμήσω. Αλλα ελπίζω να μην ειμαι.
Οντως ο λαζόπουλος έχει ατζέντα. Επιλεκτική σάτυρα δεν ειναι σάτυρα. Ειναι διατεταγμένη υπηρεσία.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ορθόν.....Δεν μπορώ απλά να το δεχτώ οτι αυτή η κατάσταση ξεκίνησε πρίν απο 30 χρόνια.
Πότε δεν στήριξα Ανδρέα και το συρφετό του.
Μάλλον που πηγαίνει πολύ πιο πίσω....
Ετσι είμαι και γω γαυρόπουλε κρητικέ μου.....
Επειδή δεν έχω TV σπίτι δε βλέπω καθόλου τηλεόραση (έχω να δω χρόνια). Πάντως laplace ο Λαζόπουλος είναι ομοφυλόφιλος , αυτό το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο. Δεν ξέρω αν υπονοείς αυτό.
Enforcer αυτό που λες για το χαζοκούτι δυστυχώς δεν ισχύει , ας πούμε εγώ που δεν παρτακολουθώ το χαζοκούτι δεν κατέβηκα στους δρόκους ποτέ. Και πριν εφευρεθείη τηλεόραση , το ράδιο , η τυπογραφία κλπ. ο κόσμος από μόνος του δεν έκανε ποτέ επανάσταση. Όπτε γινόταν επανάσταση άλλοι την οργανώνανε την επιχείρηση. Είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις αυτό , απλά θέλεις (και θέλουμε) να πιστεύουμε το αντίθετο.
Και κάτι άσχετο , έχεις σχέση με Σερβία;
Enforcer αυτό που λες για το χαζοκούτι δυστυχώς δεν ισχύει , ας πούμε εγώ που δεν παρτακολουθώ το χαζοκούτι δεν κατέβηκα στους δρόκους ποτέ. Και πριν εφευρεθείη τηλεόραση , το ράδιο , η τυπογραφία κλπ. ο κόσμος από μόνος του δεν έκανε ποτέ επανάσταση. Όπτε γινόταν επανάσταση άλλοι την οργανώνανε την επιχείρηση. Είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις αυτό , απλά θέλεις (και θέλουμε) να πιστεύουμε το αντίθετο.
Επειδή δεν έχω TV σπίτι δε βλέπω καθόλου τηλεόραση (έχω να δω χρόνια). Πάντως laplace ο Λαζόπουλος είναι ομοφυλόφιλος , αυτό το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο. Δεν ξέρω αν υπονοείς αυτό.
εννοω φιλε οτι προσπαθει να περασει στα 18χρονα το να γινουν λουγκρες σαν αυτον..K δεν εννοω γκει,ο γκει ΣΕΒΕΤΑΙ τον αλλον κ δεν παει πλαγιως να σου περασει μηνυματα,εννοω ΛΟΥΓΚΡΑ,δηλαδη αυτον που συνεζως προπαγανδιζει υπερ του να εισαι γκει..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ(που να μην την κοροιδευει,να πει ρε παιδι μου ΤΙ ΜΟΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ) κ μονο ασχολειται με γκει,αυνανισμους κ πως το πεος μεγαλωνει..
Επισκέπτης
εννοω φιλε οτι προσπαθει να περασει στα 18χρονα το να γινουν λουγκρες σαν αυτον..K δεν εννοω γκει,ο γκει ΣΕΒΕΤΑΙ τον αλλον κ δεν παει πλαγιως να σου περασει μηνυματα,εννοω ΛΟΥΓΚΡΑ,δηλαδη αυτον που συνεζως προπαγανδιζει υπερ του να εισαι γκει..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ(που να μην την κοροιδευει,να πει ρε παιδι μου ΤΙ ΜΟΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ) κ μονο ασχολειται με γκει,αυνανισμους κ πως το πεος μεγαλωνει..
Αυτό φίλε laplace είναι μια γενική τάση που επικρατεί στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς θα συνεχίσει να γίνεται για καιρό από ότι φαίνεται. Ο λόγος είναι πολύ απλός - ΠΟΥΛΑΕΙ- και ότι πουλάει προβάλλεται και με διάφορες παραλλάγες. Όταν ο κόσμος το βαρεθεί θα έρθει κάτι άλλο ίδιας χαζομάρας. Το λέω αυτό γιατί βλέπω τα παρασκήνια καθημερινά λόγω του ότι επαγγελματικά ανήκω στο χώρο της επικοινωνίας και της τηλεόρασης.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προσπαθουν να περασουν το πασοκ
δυσκολο ομως
χαχαχαχ
δυσκολο ομως
χαχαχαχ
Επισκέπτης
προσπαθουν να περασουν το πασοκ
δυσκολο ομως
χαχαχαχ
Ως ακατόρθωτο θα έλεγα
Επισκέπτης
καλα...
παμε στο 2009 και ορισμένοι ακόμα μιλάνε για πασοκ και νδ...
περαστικά
Δυστυχώς φίλε Enforcer οι περισσότεροι εθελοτυφλούν και νομίζουν ότι τα πραγματικά προβλήματα οφείλονται στον δικομματισμό και όχι στους ίδιους που συντηρούν αυτό το κατεστημένο της ρεμούλας και αταξίας που επικρατει στη χώρα μας
Δυστυχώς φίλε Enforcer οι περισσότεροι εθελοτυφλούν και νομίζουν ότι τα πραγματικά προβλήματα οφείλονται στον δικομματισμό και όχι στους ίδιους που συντηρούν αυτό το κατεστημένο της ρεμούλας και αταξίας που επικρατει στη χώρα μας
Πεστα ρε φιλε
Ολοι στο κόλπο ειναι
Δεν υπάρχουν κόμματα. Επιχειρήσεις ειναι. Που συνεργάζονται
δειτε κι αυτο το θεμα που ανοιξα κι ειναι ομορφο κι επικαιρο...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μπορεί κανεις να σκεφτεί ένα πράγμα στο οποίο η παρέα που ορισμένοι κύκλοι ονομάζουν "κυβέρνηση της χώρας" έχει βελτιώσει αποφασιστικά μετά απο 5 χρόνια στην εξουσία;
Οικονομία;
Εξωτερική πολιτική;
Κοινωνική συνοχή;
Παιδεία;
Ασφαλιστικό;
Δικαιοσύνη;
Περιβάλλον;
Οχι σοβαρά, μπορει να σκεφτεί κανεις; str81977 μήπως μπορεις να μας βοηθήσεις;
Ναι, μπορώ αλλά δεν θα έχει και ιδιαίτερο νόημα...
Να χαλάσω το κλίμα ομόνοιας του εν λόγω thread;
Jamais!
Μπορείτε να συνεχίσετε να φαντασιώνεστε ανενόχλητοι αυτοδικίες (και btw ασφαλώς και διαφωνώ με αυτά που έγραψες), το χαμένο παράδεισο πριν το 2004 και τον Αλαβάνο ΠτΔ με πρωθυπουργό τον Τσίπρα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Ναι, μπορώ αλλά δεν θα έχει και ιδιαίτερο νόημα...
Να χαλάσω το κλίμα ομόνοιας του εν λόγω thread;
Jamais!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Αστο σου λέω μην το κουράζεις,
είσαι αγάπη αλκοολική και με τρομάζεις...........
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Tι Jamais ρε..... Kατευθείαν για τας Jamai-ca-s είσαι.........
Επιχειρήματα δημοτικού, από τζαζεμένους μορφωμένους.....
Θα προτιμούσα να μου έλεγες ότι είσαι έμμισθος.......
Θα είχες μια λογική εξήγηση βρε αδερφέ........
Τώρα μόνο η βλακεία μπορεί να το εξηγήσει όλο αυτό....
Αντε και η συγγένεια Α' Βαθμού με κανένα από τα ραπανάκια που κυβερνάνε...........
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αστο σου λέω μην το κουράζεις,
είσαι αγάπη αλκοολική και με τρομάζεις...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tι Jamais ρε..... Kατευθείαν για τας Jamai-ca-s είσαι.........
Επιχειρήματα δημοτικού, από τζαζεμένους μορφωμένους.....
Θα προτιμούσα να μου έλεγες ότι είσαι έμμισθος.......
Θα είχες μια λογική εξήγηση βρε αδερφέ........
Τώρα μόνο η βλακεία μπορεί να το εξηγήσει όλο αυτό....
Αντε και η συγγένεια Α' Βαθμού με κανένα από τα ραπανάκια που κυβερνάνε...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια Τζαμάικα δεν θα με χάλαγε καθόλου, Ανεπιθύμητε...
Να θυμηθώ να ζητησω μια αύξηση από το Θεόδωρο, για να πάω...
Έμμισθος λοιπόν ή βλάκας;
Ιδού η απορία...
Και δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο ατιμωτικό...
Θα προτιμήσω το βλάκας...Δεν είναι τόσο κακό...Και σε κάθε περίπτωση είναι ελαφρύτερο το το να είσαι ΤΟΣΟ κρετίνος να πιστεύεις στην Ισχυρή Ελλάδα και τους Εθνικούς πρωταθλητές επί σημίτη ή στην πολιτική σοφιά του τσίπρα...
(για τους νοσταλγούς της 8ετίας ανδρέα και ειδικα της β' τετραετίας, δεν θα πω τίποτα, μιλάμε για ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη)..
Ωστόσο, μιας και πιάσαμε τις ερωτήσεις, να σου κάνω και εγώ μία, στο αυτό στυλάκι:
Αγνός στρατιώτης της παράταξης που σιχάθηκε τη βρωμιά ή κάποιος που ζήτησε τόσα πολλά που ως και τα διεφθαρμένα κομματόσκυλα αγανάκτησαν και τον έστειλαν;