Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια Τζαμάικα δεν θα με χάλαγε καθόλου, Ανεπιθύμητε...
Να θυμηθώ να ζητησω μια αύξηση από το Θεόδωρο, για να πάω...

Έμμισθος λοιπόν ή βλάκας;
Ιδού η απορία...
Και δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο ατιμωτικό...
Θα προτιμήσω το βλάκας...Δεν είναι τόσο κακό...Και σε κάθε περίπτωση είναι ελαφρύτερο το το να είσαι ΤΟΣΟ κρετίνος να πιστεύεις στην Ισχυρή Ελλάδα και τους Εθνικούς πρωταθλητές επί σημίτη ή στην πολιτική σοφιά του τσίπρα...
(για τους νοσταλγούς της 8ετίας ανδρέα και ειδικα της β' τετραετίας, δεν θα πω τίποτα, μιλάμε για ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη)..

Ωστόσο, μιας και πιάσαμε τις ερωτήσεις, να σου κάνω και εγώ μία, στο αυτό στυλάκι:
Αγνός στρατιώτης της παράταξης που σιχάθηκε τη βρωμιά ή κάποιος που ζήτησε τόσα πολλά που ως και τα διεφθαρμένα κομματόσκυλα αγανάκτησαν και τον έστειλαν;

με διασκεδάζεις πολύ........
και προτιμώ έμμισθος από βλάκας και
"κάποιος που ζήτησε τόσα πολλά που ως και τα διεφθαρμένα κομματόσκυλα αγανάκτησαν και τον έστειλαν"
Οι αγνοί στρατιώτες πεθαίνουν για να τρώνε οι "βλάκες".....

Συνημμένα

• capitalism.jpg
    capitalism.jpg
    223,2 KB · Εμφανίσεις: 37

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
με διασκεδάζεις πολύ........
και προτιμώ έμμισθος από βλάκας και
"κάποιος που ζήτησε τόσα πολλά που ως και τα διεφθαρμένα κομματόσκυλα αγανάκτησαν και τον έστειλαν"
Οι αγνοί στρατιώτες πεθαίνουν για να τρώνε οι "βλάκες".....

Αμοιβαία τα αισθήματα διασκέδασης!
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτό το ποστ σου μου θύμισε έντονα Άθενς1...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμοιβαία τα αισθήματα διασκέδασης!
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτό το ποστ σου μου θύμισε έντονα Άθενς1...
ακολουθώ τα βήματά σας για να συμφωνήσουμε κάπου.........
εάν δε γίνω σκουλήκι του καπιταλισμού για σας είμαι εχθρός........

"We fool you"  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Το έμαθα καλά το μάθημα δάσκαλε;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι, μπορώ αλλά δεν θα έχει και ιδιαίτερο νόημα...
Να χαλάσω το κλίμα ομόνοιας του εν λόγω thread;
Jamais!
Μπορείτε να συνεχίσετε να φαντασιώνεστε ανενόχλητοι αυτοδικίες (και btw ασφαλώς και διαφωνώ με αυτά που έγραψες), το χαμένο παράδεισο πριν το 2004 και τον Αλαβάνο ΠτΔ με πρωθυπουργό τον Τσίπρα...

Δυστυχώς προβλέψιμη η απάντησή σου

Η μάλλον - η ΜΗ απάντησή σου. Μάλλον σε φέρνω σε δύσκολη θέση, ε;

Κανεις ένα λάθος - μη με κρίνεις με κομματικά κριτήρια. Σου ειναι δύσκολο, το καταλαβαίνω αλλα προσπάθησε.

Ειναι η δεύτερη φορά που αποφεύγεις να απαντήσεις. Ως εκ τούτου δεν έχει νόημα οποιοσδήποτε μελλοντικός μας διάλογος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ακολουθώ τα βήματά σας για να συμφωνήσουμε κάπου.........
εάν δε γίνω σκουλήκι του καπιταλισμού για σας είμαι εχθρός........

"We fool you"  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Το έμαθα καλά το μάθημα δάσκαλε;

Αν κάποιος έχει αποφασίσει να είναι κάθαρμα, δώστης και χώστης και ρουφιάνος, δεν του φταίει ούτε ο καπιταλισμός, ούτε ο σοσιαλισμός ούτε ο κομμουνισμός...

Είναι καθαρά προσωπική επιλογή...

Και δάσκαλος εγώ; Από που και ως πού;
Σεν ήμουν ποτέ γραμμένος σε καμια δαπ νδφκ, δεν έμαθα ποτέ το κομματικό παιχνίδι ούτε και ζήτησα ποτέ ανταλλάγματα για υπηρεσίας που (δεν) παρείχα...
Μπορείς εσύ να πεις το ίδιο;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δυστυχώς προβλέψιμη η απάντησή σου

Η μάλλον - η ΜΗ απάντησή σου. Μάλλον σε φέρνω σε δύσκολη θέση, ε;

Κανεις ένα λάθος - μη με κρίνεις με κομματικά κριτήρια. Σου ειναι δύσκολο, το καταλαβαίνω αλλα προσπάθησε.

Ειναι η δεύτερη φορά που αποφεύγεις να απαντήσεις. Ως εκ τούτου δεν έχει νόημα οποιοσδήποτε μελλοντικός μας διάλογος.

Στην τρίτη φορά που θα απόφύγω να απαντήσω, θα αυτοδικήσεις;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στο μεταξύ ετοιμαστείτε πάλι... :jerking:

Για μεγάλες διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα κάνει λόγο  με ανακοίνωση της η ΔΕΗ. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι καθώς η απραξία της διοίκησης, η κακή συντήρηση και η έλλειψη  εκσυγχρονισμού του δικτύου θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση κι αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. Νίκος Φωτόπουλος είχε πει πριν από λίγες μέρες στο zougla.gr: "είναι σίγουρο οτι θα αντιμετωπίσουμε και πάλι διακοπές ρεύματος, οι οποίες θα είναι και προγραμματισμένες και θα βαπτιστούν από την διοίκηση βλάβες. Αυτό το καλοκαίρι όχι απλώς δε θα διαφέρει από τα προηγούμενα, αλλά θα είναι χειρότερο, καθώς έως σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί καμία από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για την  ύπαρξη επιπλέον μονάδων με αποτέλεσμα το δίκτυο να παραμένει στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια".

Η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη, καθώς συνεχίζεται η κατάληψη των ταινιοδρόμων μεταφοράς λιγνίτη στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης από εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής.

Από την άλλη πλευρά, την κατάσταση δυσχεραίνουν και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, οι οποίοι κάνουν λόγο για καλοκαίρι με περισσότερους καύσωνες από εκείνους που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Στο μεταξύ ετοιμαστείτε πάλι... :jerking:

Για μεγάλες διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα κάνει λόγο  με ανακοίνωση της η ΔΕΗ. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι καθώς η απραξία της διοίκησης, η κακή συντήρηση και η έλλειψη  εκσυγχρονισμού του δικτύου θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση κι αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. Νίκος Φωτόπουλος είχε πει πριν από λίγες μέρες στο zougla.gr: "είναι σίγουρο οτι θα αντιμετωπίσουμε και πάλι διακοπές ρεύματος, οι οποίες θα είναι και προγραμματισμένες και θα βαπτιστούν από την διοίκηση βλάβες. Αυτό το καλοκαίρι όχι απλώς δε θα διαφέρει από τα προηγούμενα, αλλά θα είναι χειρότερο, καθώς έως σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί καμία από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για την  ύπαρξη επιπλέον μονάδων με αποτέλεσμα το δίκτυο να παραμένει στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια".

Η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη, καθώς συνεχίζεται η κατάληψη των ταινιοδρόμων μεταφοράς λιγνίτη στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης από εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής.

Από την άλλη πλευρά, την κατάσταση δυσχεραίνουν και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, οι οποίοι κάνουν λόγο για καλοκαίρι με περισσότερους καύσωνες από εκείνους που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες.
ποσο για τον πουτσο κρατος εχουμε τελικα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
γαμω την δεη τους ρε πουστη μου,μου εχουν καψει την tv,το χβοχ360 κ ενα λαπτοπ..στον διαολο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Επανιδρυση του κρατους απο τον μπουλη  :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γαμω την δεη τους ρε πουστη μου,μου εχουν καψει την tv,το χβοχ360 κ ενα λαπτοπ..στον διαολο

Ξεφεύγει του θέματος... δεν τα βάζεις όλα αυτά πάνω σε κανα UPS?
Αξίζει τον κόπο..

Όσο για κείνους... δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δε γαμήσουν τα πάντα κι εμάς μαζί, που ήδη το κάνουν δηλαδή... Επανίδρυσις.
Ο δε str81977 κάνει την πάπια και δε μας λέει ποια είναι τα καλά που έχουν πετύχει.
Εκτός και αν για να τα διαπιστώσει ο απλός πολίτης χρειάζεται να μελετήσει στατιστικούς & οικονομικούς δείκτες, μοντέλα ανάλυσης και προσομοίωσης και δε συμμαζεύεται.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι οχια,θα αγορασω απο αυριο,δεν παει αλλο..
εντωμεταξυ την προηγουμενη τεταρτη καναν κατι εργα κ χωρις ειδοποιηση μου κοψαν μεσα σε ενα απογευμα 12 φορες το ρευμα!ερχοταν για 10 λεπτα κ κοβοταν αμεσως!τρομαρα τους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν κάποιος έχει αποφασίσει να είναι κάθαρμα, δώστης και χώστης και ρουφιάνος, δεν του φταίει ούτε ο καπιταλισμός, ούτε ο σοσιαλισμός ούτε ο κομμουνισμός...

Είναι καθαρά προσωπική επιλογή...

Και δάσκαλος εγώ; Από που και ως πού;
Σεν ήμουν ποτέ γραμμένος σε καμια δαπ νδφκ, δεν έμαθα ποτέ το κομματικό παιχνίδι ούτε και ζήτησα ποτέ ανταλλάγματα για υπηρεσίας που (δεν) παρείχα...
Μπορείς εσύ να πεις το ίδιο;
Ποιά προσωπική επιλογή ρε κακομοίρη;

Καθαρά στη θεωρία άμα το πάρουμε το χειρότερο από τα τρία δόγματα που επικαλέστηκες είναι ο καπιταλισμός.
Και ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός απέτυχε, όχι λόγω θεωρίας, αλλά γιατί κάποια από τα μουνιά που υπερασπίζεσαι αποφάσισαν να τον εφαρμόσουν με καπιταλιστικά κριτήρια........
Είσαι δάσκαλος στη μαλακία, αλλά που να καταλάβεις τι θέλει να πει τω ποιητή.....
Παπαγαλία τελείωσες το σχολείο, παπαγαλία μπήκες πανεπιστήμιο, παπαγαλία πήρες πτυχίο, παπαγαλία αναπνέεις, παπαγαλία υπάρχεις......
Εγώ αποχώρησα όπως προείπα γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να παίρνω αυτό που δικαιούμαι, ούτε να κλέβω, ούτε να κοροιδεύω, ούτε να γλείφω, ούτε να κάνω πίπες.
Μέτρα μαζί με του ενφό κι άλλα 2 αρχίδια και το μουνί που γαμάω. Εκεί σε γράφουμε γιατί πουθενά αλλού δεν έχεις θέση. Εκτός από το κόμμα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ποιά προσωπική επιλογή ρε κακομοίρη;

Καθαρά στη θεωρία άμα το πάρουμε το χειρότερο από τα τρία δόγματα που επικαλέστηκες είναι ο καπιταλισμός.
Και ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός απέτυχε, όχι λόγω θεωρίας, αλλά γιατί κάποια από τα μουνιά που υπερασπίζεσαι αποφάσισαν να τον εφαρμόσουν με καπιταλιστικά κριτήρια........
Είσαι δάσκαλος στη μαλακία, αλλά που να καταλάβεις τι θέλει να πει τω ποιητή.....
Παπαγαλία τελείωσες το σχολείο, παπαγαλία μπήκες πανεπιστήμιο, παπαγαλία πήρες πτυχίο, παπαγαλία αναπνέεις, παπαγαλία υπάρχεις......
Εγώ αποχώρησα όπως προείπα γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να παίρνω αυτό που δικαιούμαι, ούτε να κλέβω, ούτε να κοροιδεύω, ούτε να γλείφω, ούτε να κάνω πίπες.
Μέτρα μαζί με του ενφό κι άλλα 2 αρχίδια και το μουνί που γαμάω. Εκεί σε γράφουμε γιατί πουθενά αλλού δεν έχεις θέση. Εκτός από το κόμμα.

Ομολογώ ότι ανέκαθεν είχα μια δυσκολία στο να καταλάβω τί θέλεις να πεις...
Όχι όμως διότι γράφεις πολύπλοκα αλλά διότι γράφεις ασυνάρτητα και παραληρηματικά..
Αν είχα να συνοψίσω με μια φράση το παραλήρημά σου, αυτή θα ήταν το "Ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι"...

Από το Ζέρβα στον Τσίπρα (είσαι και βλάσθημος) , από τη δαπ στον τσύριζα, από την αυθεντική δεξιά στους προδότες του κέντρου, από το ηθικό και αμερόληπτο τυπάκι στην ηθική (; ) του Άθενς1..

Επιστέφω με το νόμιμο τόκο τα αρχίδια και το μουνί που γαμάς, παρ' τη γκόμενά σου και μπρος και άντε γεια...

Υ/γραφο: Ρε μπας και είσαι ο οννεδίτης που διέγραψαν επειδή είπε το Μ. Αλέξανδρο σφαγέα των λαών;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ομολογώ ότι ανέκαθεν είχα μια δυσκολία στο να καταλάβω τί θέλεις να πεις...
παπαγάλος ων...........

Από το Ζέρβα στον Τσίπρα (είσαι και βλάσθημος) , από τη δαπ στον τσύριζα, από την αυθεντική δεξιά στους προδότες του κέντρου, από το ηθικό και αμερόληπτο τυπάκι στην ηθική (; ) του Άθενς1..
ανέκαθεν είχατε οι δεξιοί τη λογική της αμοιβάδας, όσο και το εγκεφαλικό περιέχομενο.....
εάν δεν είναι μαύρο, είναι άσπρο....
εάν δεν είναι ζέρβα είναι τσίπρα....
εάν δεν είναι καπιτάλ είναι κομμουνίστ.

τα ενδιάμεσα αποτελούν φάσμα που δεν εντάσσεται στο δυαδικό εγκεφαλικό σύστημα..........

Επιστέφω με το νόμιμο τόκο τα αρχίδια και το μουνί που γαμάς, παρ' τη γκόμενά σου και μπρος και άντε γεια...
Να μας επιστρέψεις με νόμιμο τόκο και τα λεφτά που φάγατε απ τα ασφαλιστικά ταμεία.................. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ.
δε με διέγραψε κανείς καραγκιόζης... Εφυγα μόνος μου.

Επισκέπτης
Και ενω τα πληθη ετοιμαζονται για την εφοδο στα χειμερινα ανακτορα και οι γκιλοτινες τροχιζονται και λιπαινονται με Ουκρανικο ηλιελαιο...Ο Γιωργος Αλογοσκουφης βραβευεται ως πολιτικος της χρονιας παραλαμβανοντας ενα φαλλομορφο βραβειο,με την Μαρια Μπακοδημου να βρισκει την εξουσια εξαιρετικα καυλωτικη.Προλογιζει ενας εμφανως μεθυσμενος Γιωργος Κυρτσος...
[youtube=425,350]nZKCVErAfJg[/youtube]
Η Λουμπεν Μεγαλο-Αστικη ταξη σε ακομη ενα επεισοδιο ακραιου κιτς και επαρχιωτισμου,λιγο πριν επελθει το μοιραιο.Μην το χασετε...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Kυριακή βράδυ 23 μμ

ΝΕΚΡΗ

η έγκυος μητέρα (δύο ανηλίκων)

εξ αιτίας της επίθεσης των ΜΑΤ

για εγκατάσταση εργολάβου για κατασκευή «ΧΥΤΑ»

στην ΛΕΥΚΙΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Βαριά και ο νεαρός που

κτυπήθηκε πάνω στη μηχανή.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα εχουμε ΝΕΚΡΗ απο μπατσους κ εσεις ολοι ασχολειστε με τον γαμο των γκει  κ με τους σκοπιανους?

κ μετα λεμε γιατι ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΛΗΣ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom