Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Επισκέπτης
Κλειδώθηκε επειδή ανέβασα 2 φωτό που δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη εφημερίδα με την μεγαλύτερη κυκλοφορία, υπάρχουν σε δεκάδες θρεντ και απ' ότι είδα τις έδειξαν και στα δελτία ειδήσεων!!! :think:
τι σχέση έχουν οι φωτογραφίες μπορούν να διαγραφούν και το θρέντ να είναι ανοιχτό, εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι απλά έχουν ξεφύγει από το θέμα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι αλλά με αφορμή τις φωτό το κλειδώσανε και μου βάλανε warned!Υπερβολική ευαισθησιά? :think:
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι... :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ακριβώς αυτό που λες για υπερβολική ευαισθησία ενός συκεκριμένου μοντ ανέφερα και μου διαγράψανε το ποστ.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι πρόκειται γι'αυτό κι όχι για τίποτε άλλο. :rolleyes:
οχι, δεν προκειται για υπερβολικη ευαισθησια.
προκειται για το παρακατω που υπαρχει στους κανονες λειτουργιας του φορουμ..

# 9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/η.

εκτος αυτου, προκειται και για προ'ι'όν υποκλοπης.

οταν θα φτιαξουμε τον δικο μας ιστότοπο και θα παιζεται ο δικος μας κωλος, ας κανουμε ο,τι θελουμε..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε px75, διεγραφη ΠΑΛΙ το ποστ που επιμενεις να ανεβαζεις. εχουμε ηδη βγει off-topic. ας μην το συνεχισουμε. για τα περαιτερω αν θελεις με πμ.

ευχαριστω..

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν με αφορα το θεμα αλλα αποτελει παραμονη φωτο μια φωτο που ειναι εξωφυλλο εφημεριδας?
και κατι αλλο εγκυκλοπαιδικα...αν πχ παω στο γηπεδο και βγαλω μια φωτο των παιχτων (ερασητεχνικη φωτο) και την αναρτησω στο σαιτ θα διαγραφει συμφωνα με τους κανονες?δεν ρωταω ειρωνικα,σοβαρα ρωταω....
ευχαριστω

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οποία συμβασιούχος πάρει πίπα σε Γ.Γ υπουργείου με σκοπό την μονιμοποίηση να της πέσουν όλα τα δόντια ..

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Σημερα λενε οτι αυτοπυροβοληθηκε ο δημαρχος της ανοιξης (η κατι τετοιο,δεν το προλαβα),τον οποιο λεει ειχε βγάλει περυσι το "θεμα" εξωφυλλο φωτογραφια με τον ρουσοπουλο,και του εγραφε "κυριε υπουργε να σας ζησουν οι χρηματοδοτες σας - πολυ αυτοκτονια παντως αυτη η δεξια....μηπως ειναι ολοι τους ΕΜΟ ????

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μηδενική ανοχή στον Λουδοβίκο των Ανωγείων που τσέπωσε 150.000 ευρώ σε επιδοτήσεις του ΥΠΠΟ και διορίστηκε και σε μερικά ΔΣ, έτσι για να πορεύεται ως καλιτέχνης.
Aυτος ειναι κολληταρι και αγαπημενος της...Νατασσας :boobies:,να μην παρει το κατι τις του ?  ετσι για να φτιαξει και ο ανθρωπος ενα..."αναψυκτηριο" για παρτη του ρε αδερφε :headbang: :headbang: :headbang:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
O πρωτος, χρονια στις εκδοσεις, ο δευτερος διαμεσολαβητης στο Μαξιμου, ο τριτος και καλυτερος (τον αφηνω να βρειτε εσεις ποιος), ετοιμαζονταν να μπουν δυναμικα στο χ(ω)ορο των εκδοσεων... Ενα ατυχες γεγονος ομως τους αλλαξε τα σχεδια και η Εταιρεια εκλεισε μολις με μερικες εβδομαδες ζωης. Οι εργαζομενοι φυσικα απολυθηκαν.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επειδή σε άλλο thread διάβασα σχόλιο που λέει "η Ελλάδα είναι μπουρδέλο και είναι για τον πούτσο" θέλω να σας παραθέσω ένα μικρό αρθράκι σχετικό...

www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=462395&tag=7948]http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=462395&tag=7948[/url]
ΡΟΪΤΕΡ
Μεγάλωσε τη διαφθορά η κυβέρνηση Καραμανλή

Στο κενό έπεσαν οι υποσχέσεις του Κ. Καραμανλή για «επανίδρυση του κράτους», διαπιστώνει το πρακτορείο Ρόιτερ, με αφορμή το σκάνδαλο Ζαχόπουλου. «Αντί για μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλιση και στις δημόσιες υπηρεσίες, οι ψηφοφόροι έρχονται αντιμέτωποι με αλλεπάλληλα σκάνδαλα.

Μόνο πέρυσι ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ομόλογα των συνταξιοδοτικών ταμείων, ενώ ένας υπουργός Εργασίας (σ.σ.: ο Β. Μαγγίνας) παύθηκε επειδή απασχολούσε παράνομα Ινδούς εργάτες στο εξοχικό του», αναφέρει η ανταπόκριση του διεθνούς πρακτορείου.

Το Ρόιτερ επισημαίνει ότι την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ η Ελλάδα «πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο» στους δείκτες διαφθοράς. Μάλιστα έπεσε από την 49η θέση του 2004 στην 56η το 2007, πίσω από κράτη όπως η Ιορδανία, η Μποτσουάνα και η Κόστα Ρίκα.

Οσον αφορά το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, υποστηρίζεται ότι από μια φαινομενικά απλή υπόθεση με «σεξ, ψέματα και DVD», κατέληξε να βγάλει στο φως όλες τις παθογένειες της σύγχρονης Ελλάδας: Οικογενειοκρατία, εκτεταμένη διαφθορά στην πολιτική και στα ΜΜΕ, σεξισμό σε βάρος των γυναικών και απουσία ευκαιριών για τους νέους που τυχαίνει να μη διαθέτουν τις κατάλληλες διασυνδέσεις.

Το ρεπορτάζ φιλοξενεί και ανώνυμη δήλωση Ευρωπαίου πρέσβη στην Αθήνα, που καταδεικνύει τις υπερεξουσίες του Ζαχόπουλου την εποχή της παντοδυναμίας του.

«Οποτε χρειαζόμουν κάτι στο υπουργείο Πολιτισμού, μου ξεκαθάριζαν ότι έπρεπε να απευθύνομαι στον Ζαχόπουλο και όχι στον υπουργό. Ηταν σαφές ότι αυτός έκανε κουμάντο», είπε ο Ευρωπαίος διπλωμάτης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
saradakos@pegasus.gr

Πάμε καλά!!! Σεμνά και ταπεινά αναμορφώνουμε το μπουρδέλο μας.... προς το χειρότερο μάλλον  :idiot: :idiot:

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οι μπασταρδοι...και βγηκαν με τη σημαια οτι ειναι κατα της διαφθορας..τα μουνοπανα...
χθες ειδα οτι αυτος ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ο Κλαδας ηταν ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ για το χαμο του μικρου ΒΑΣΙΛΕΛΗ απ τη Μυτιληνη που πεθανε επειδη ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ο Κλαδας δεν πιεσε ποτε την ΠΟΥΤΑΝΑ την Τραπεζα να αποδεσμευτουν τα λεφτα που ο κοσμακης εδωσε για να σωθει το παιδι!!!ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Μην σβηστει το ποστ μου επειδη βριζω δημοσια προσωπα...Οποιος θελει να μου κανει μηνυση,τα στοιχεια μου ειναι διαθεσιμα για καθε τετοιο ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι μπασταρδοι...και βγηκαν με τη σημαια οτι ειναι κατα της διαφθορας..τα μουνοπανα...
χθες ειδα οτι αυτος ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ο Κλαδας ηταν ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ για το χαμο του μικρου ΒΑΣΙΛΕΛΗ απ τη Μυτιληνη που πεθανε επειδη ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ο Κλαδας δεν πιεσε ποτε την ΠΟΥΤΑΝΑ την Τραπεζα να αποδεσμευτουν τα λεφτα που ο κοσμακης εδωσε για να σωθει το παιδι!!!ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Μην σβηστει το ποστ μου επειδη βριζω δημοσια προσωπα...Οποιος θελει να μου κανει μηνυση,τα στοιχεια μου ειναι διαθεσιμα για καθε τετοιο ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ!!!

Πώς γίνεται ρε γαμώ την κοινωνία μου μία 20άδα (το πολύ) ονόματα να είναι ανακατεμένα σε κάθε σκάνδαλο και σε κάθε βρωμιά δεν το χωρά ο νους μου.  :headbang:

Κι εμείς να τους βάζουμε νταβά στα   :bigdick: μας κάθε φορά... :headbang: :headbang: :headbang:
Καημένο παιδάκι...  :'(    R.I.P.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πώς γίνεται ρε γαμώ την κοινωνία μου μία 20άδα (το πολύ) ονόματα να είναι ανακατεμένα σε κάθε σκάνδαλο και σε κάθε βρωμιά δεν το χωρά ο νους μου.  :headbang:
Κι εμείς να τους βάζουμε νταβά στα  :bigdick: μας κάθε φορά... :headbang: :headbang: :headbang:
ποσο χρονον εισαι οχια?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Είσαι σίγουρος οτι την ξέρεις καλά την υπόθεση αυτη;

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρος οτι την ξέρεις καλά την υπόθεση αυτη;
οχι...δεν ειμαι...Αλλα ειμαι σιγουρος οτι το παιδακι χαθηκε επειδη καποια καθικια δεν νοιαστηκαν...διαφωνεις φιλε μου?
Σχήμα λόγου είναι το "δεν το χωρά ο νους μου". Δεν είμαι αφελής... Περισσότερο ρητορική η ερώτησις...
το καταλαβα βρε....αλλου ηθελα να καταληξω γι αυτο ρωτησα...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι...δεν ειμαι...Αλλα ειμαι σιγουρος οτι το παιδακι χαθηκε επειδη καποια καθικια δεν νοιαστηκαν...διαφωνεις φιλε μου?το καταλαβα βρε....αλλου ηθελα να καταληξω γι αυτο ρωτησα...
Για το δεύτερο ναι συμφωνω μαζί σου.
Αλλα για το θέμα που άνοιξε ο Μ@@@@κης ναι διαφωνώ.
θα ποστάρω σε λίγο σημαντικά στοιχεία και θα δεις οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Για το δεύτερο ναι συμφωνω μαζί σου.
Αλλα για το θέμα που άνοιξε ο Μ@@@@κης ναι διαφωνώ.
θα ποστάρω σε λίγο σημαντικά στοιχεία και θα δεις οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα.
αν εννοεις στοιχεια για το παιδακι,περιμενω μ ανυπομονεσια...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Το σχετικό άρθρο από την Καθημερινή 7-3-2001

Μεταξύ των άλλων αναφέρεται :

Να υποβαθμίσει το σάλο από το θάνατο του μικρού Παναγιώτη Βασιλέλη στη Μυτιλήνη, επιχειρεί η κυβέρνηση. Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Ρέππας δήλωσε ότι «αυτή την ώρα περιορίζομαι να πω πως έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό». Για να προσθέσει: «Δυστυχώς η επιβαρημένη κατάσταση της υγείας του μικρού Παναγιώτη οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Μακάρι πολλά πράγματα να είχαν γίνει διαφορετικά. Αλλά αυτή την ώρα συζητούμε εκ των υστέρων και μάλιστα χωρίς να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης». Ο κ. Ρέππας δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα πλήρης φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης ενώ ανέφερε ότι υπάρχει επιστολή του πρώτου δικηγόρου της οικογένειας Βασιλέλη προς την Εθνική Τράπεζα στην οποία δηλώνεται ότι δεν χρειάζεται να αποδεσμευθούν τα χρήματα διότι προσφέρθηκαν να καλύψουν τα έξοδα ομογενειακοί παράγοντες.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Από τα πρακτικά της βουλής, για την υπόθεση Βασιλέλη.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Δεύτερη είναι η με αριθμό 709/7-3-2001 επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Παρθένας Φουντουκίδου προς τους Υπουργούς Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σχετικώς με την πρόσφατη τραγική κατάληξη του παιδιού στη Μυτιλήνη κλπ.
Η επίκαιρη ερώτηση της κας Φουντουκίδου έχει ως εξής:
"Συγκλόνισε το πανελλήνιο η τραγική ιστορία του μικρού Παναγιώτη από τη Μυτιλήνη, θύμα της αρτηριοσκληρωτικής γραφειοκρατίας και αντίληψης, της έλλειψης υπευθύνων "αρμοδίων" ικανών να χειρίζονται κρίσεις και ιδιαίτερα περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη.
Πέρα από την ανάδειξη των τραγικών αδυναμιών σε υποδομή, πρόνοια και πολιτική προστασίας της υγείας των πολιτών από κάθε αιτία με αποτελεσματικούς τρόπους παρέμβασης, ο θάνατος ενός αθώου παιδιού θα 'πρεπε να ταρακουνήσει συνειδήσεις και περίμενα να προκαλέσει, μία, έστω μία, παραίτηση υπευθύνου.
Κανείς δε φταίει για τίποτα; Τα μάτια του μικρού Παναγιώτη, πριν
σβήσουν, ήταν στραμμένα κατευθείαν στους υπευθύνους.
Γι'αυτό ερωτάσθε, κύριοι Υπουργοί:
Νιώθετε πολιτικά και ηθικά υπεύθυνοι για την απαράδεκτη ολιγωρία και αδιαφορία που επιδείξατε στην περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλέλη, η περιπέτεια και οι συνθήκες θανάτου του οποίου σόκαραν την κοινή γνώμη ώστε να υποβάλετε την παραίτησή σας;"
Θα απαντήσει ο Υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Θάνος.
Ορίστε, έχετε το λόγο.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΟΣ (Υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας): Πρώτα απ'όλα, κύριε Πρόεδρε, θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για την απώλεια του μικρού Παναγιώτη Βασιλέλη.
Ο Παναγιώτης Βασιλέλης εισήχθη στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" το Σεπτέμβριο του 1999 σε ηλικία είκοσι μηνών. Από την ιατρική διάγνωση διαπιστώθηκε ότι έπασχε από νευροβλάστωμα, στάδιο τέταρτο. Η εν λόγω πάθηση χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά βαριά και η πρόγνωσή της είναι δυσμενής.
Ωστόσο στην ιατρική πρέπει να παλεύεις, έστω και αν ξέρεις ότι μόνος σύμμαχος είναι ο Θεός, γιατί η ελπίδα και η προσπάθεια είναι προϋπόθεση ζωής. Ο χώρος της υγείας περικλείει μέσα την προσφορά, τη ματαιότητα, την απογοήτευση, αλλά και την ελπίδα και τη δικαίωση.
'Αρχισε, λοιπόν, μια δύσκολη μάχη σε μια από τις καλύτερες μονάδες μεταμοσχεύσεων στον κόσμο, αυτή του "Αγία Σοφία", όπου νοσηλεύονται αρκετές δεκάδες παιδιά το χρόνο και μισά περίπου από αυτά κερδίζουν τη μάχη της ζωής. Ο ασθενής υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της νεοπλασματικής μάζας.
Μετά την επέμβαση εφαρμόσθηκε χημειοθεραπεία, όπως ενδείκνυται από την παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία και μάλιστα το σχήμα ήταν το λεγόμενο Memorial, γιατί εφαρμόζεται στο Memorial. Προς επίτευξη του τελικού σκοπού ίασης έγινε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Δυστυχώς, η ασθένεια υποτροπίασε.
'Εγινε εκ νέου προσπάθεια αφαίρεσης της καρκινικής μάζας, αλλά επειδή το νευροβλάστωμα διηθούσε ευγενή όργανα και αγγεία, αυτό δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί στη χειρουργική επέμβαση. 'Ετσι ο ασθενής υπεβλήθη σε ακτινοθεραπεία και σε νέα σειρά χημειοθεραπειών.
Αναφέρομαι στο ιατρικό ιστορικό και στις προσπάθειες, γιατί η δικαιολογημένη δυσκολία να συμβιβασθούμε με το θάνατο ενός παιδιού και η αναζήτηση πιθανών αιτιών, δεν επιτρέπεται να αδικεί το έργο και την προσφορά των εργαζομένων στο χώρο της υγείας γιατρών και νοσηλευτών, ιδιαίτερα σε δύσκολες μονάδες, όπως αυτή των μεταμοσχεύσεων παιδιών του "Αγία Σοφία", εκεί που δοκιμάζονται ανθρώπινες αντοχές και κορυφαία ανθρώπινα συναισθήματα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσήλωση στο καθήκον, τη φιλοτιμία και την αλληλεγγύη ανθρώπων, που δίνουν καθημερινά μάχες δύσκολες και συχνά άνισες.
Διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του μικρού
Παναγιώτη δεν υπεβλήθη από τους γονείς αίτημα για έγκριση νοσηλείας στο εξωτερικό, όπως θα μπορούσε λόγω της έμμεσης ασφάλισης του μικρού στο ΙΚΑ και όπως συμβαίνει με εκατοντάδες ασφαλισμένους στο ΙΚΑ ή και άλλων ασφαλιστικών ταμείων ή ακόμη και με άπορους.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα, την ίδια μέρα έστειλε προς την Εθνική Τράπεζα επιστολή, την
οποία καταθέτω, στην οποία αναφερόταν ότι το Υπουργείο προτίθεται να προχωρήσει σε τροποποίηση του ν.5101 και να προβλέπεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις η δυνατότητα έγκρισης συγκέντρωσης χρημάτων σε λογαριασμούς που έχουν ήδη ανοιχθεί επ'ονόματι οικονομικά αδύνατων ατόμων για την αντιμετώπιση σοβαρότατων προβλημάτων υγείας.
(Στο σημείο αυτό ο Υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Δημ. Θάνος
καταθέτει για τα Πρακτικά την προαναφερθείσα επιστολή, η οποία βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής.)
Μετά την επιστολή αυτή, την επόμενη μέρα η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε
να διαθέσει το ποσόν των δώδεκα εκατομμυρίων δραχμών στην οικογένεια του μικρού ασθενούς, ενώ η τροπολογία συμπεριελήφθη στο πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας στις 11 Δεκεμβρίου.
Το νοσοκομείο "Αγία Σοφία" έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για τη σωτηρία του μικρού Παναγιώτη Βασιλέλη. Το Υπουργείο προχώρησε σε ψήφιση τροπολογίας για την αποδέσμευση των χρημάτων, μόλις ενημερώθηκε γι'αυτό το θέμα. Ευθύνη και υποχρέωση όλων μας είναι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών υγείας με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας και την προσπάθεια ίασης εκεί που υπάρχουν δύσκολα και ακραία προβλήματα.
Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom