Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22
OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ποιο ήταν...πες το μας να το καταλάβουμε...μην μου πεις τα τεράστια κονδύλια του ΥΠΠΟ,γιατί είναι άσχετο
ρε ενα σωρο αρχαιολογικοι χωροι αποχαρακτηριζονταν στο λεπτο με τις αποφασεις του και χτιζανε ξενοδοχεια...οι μιζες και τα λαδωματα επεφταν βροχη για χαρακτηρισμους και αποχαρακτηρισμους αρχ.χωρων....
το χεις παρακολουθησει το θεμα καθολου ή ακους μονο την λεξη dvd ολη μερα?
μαθε πρωτα και μετα εχε αποψη φιλε μου...φιλικα...
πες για βασικο μετοχο....ηταν σκανδαλο ναι η οχι?
πες για τα ομολογα των ασφαληστικων ταμειων....
τι να πρωτοθυμηθω....
δεν λεω οτι δεν εκανε πουστιες και το πασοκ αλλα κοψτε αυτη τη βλακεια του οτι εκανε τοσα το πασοκ αρα ας κανουν κι αυτοι...και τα μεν και τα δε εις βαρος μας ειναι...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προφανώς ο φίλος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί με τους ναυαγούς του Lost και δεν άκουσε τίποτα για κουμπάρους, υποκλοπές, Τσιτουρίδη (εις διπλούν!), Μαγγίνα, ΔΕΗ, και τα υπόλοιπα κατορθώματα της κυβερνησάρας μας.

Ούτε βέβαια είδε αυτά που βγήκαν στη φόρα για τα έργα και τις ημέρες του Ζαχόπουλου στο ΥΠΠΟ, όπου είχε στήσει φάμπρικα αποχαρακτηρισμών μνημείων για λογαριασμό συγκεκριμένων συμφερόντων.

Πλάκα κάνεις; Ούτε καν για τις "ασύμμετρες απειλές" που κόντεψαν να αφανίσουν το έθνος μας εν μέσω θέρους δεν άκουσε προφανώς. Ούτε για τα ομόλογα ούτε για τόσα άλλα. Τι να λέμε τώρα.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παντως για μενα ειναι παρα μα παρα πολυ ανυσηχητικο το να παιζεται ενα θεμα απο τις 20 Δεκεμβριου σε ολα τα δελτια καθε μερα και να υπαρχουν ακομα ανθρωποι που νομιζουν οτι μιλαμε για εναν ερωτικο εκβιασμο απλα....
μα τοσο καλα κανουν την δουλεια τους οι δεξιες φυλλαδες?Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
παντως για μενα ειναι παρα μα παρα πολυ ανυσηχητικο το να παιζεται ενα θεμα απο τις 20 Δεκεμβριου σε ολα τα δελτια καθε μερα και να υπαρχουν ακομα ανθρωποι που νομιζουν οτι μιλαμε για εναν ερωτικο εκβιασμο απλα....
μα τοσο καλα κανουν την δουλεια τους οι δεξιες φυλλαδες?Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε

Και πάντως εμένα μου έχει φανεί πάρα μα πάρα πολύ ανησυχητικό πως παρά τις όσες λαμογιές έχει κάνει τούτη δω η κυβέρνηση, τα όσα σκάνδαλα, τις απάτες, τις κλεψιές, τις κομπίνες, τους γαλάζιους διορισμούς, τις προφορικές συνεντεύξεις, τα καρτέλ, τα ομόλογα και από πού ν αρχίσω και πού να τελειώσω, ο ελληνικός λαός την ξαναεμπιστεύτηκε (!?!?!?!?! :tickedoff: :tickedoff: :huh: :huh: :huh:) στις εκλογές και την ξαναέκανε κυβέρνηση.
Τα πράγματα δεν πάνε καλά.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και πάντως εμένα μου έχει φανεί πάρα μα πάρα πολύ ανησυχητικό πως παρά τις όσες λαμογιές έχει κάνει τούτη δω η κυβέρνηση, τα όσα σκάνδαλα, τις απάτες, τις κλεψιές, τις κομπίνες, τους γαλάζιους διορισμούς, τις προφορικές συνεντεύξεις, τα καρτέλ, τα ομόλογα και από πού ν αρχίσω και πού να τελειώσω, ο ελληνικός λαός την ξαναεμπιστεύτηκε (!?!?!?!?! :tickedoff: :tickedoff: :huh: :huh: :huh:) στις εκλογές και την ξαναέκανε κυβέρνηση.
Τα πράγματα δεν πάνε καλά.
κι ακομα χειροτερα το σημερινο πασοκ δεν εκμεταλευεται καθολου τα γεγονοτα...μα καθολου δυστηχως...μαγγινας ζαχοπουλος επρεπε να τους ειχαν σακατεψει...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κι ακομα χειροτερα το σημερινο πασοκ δεν εκμεταλευεται καθολου τα γεγονοτα...μα καθολου δυστηχως...μαγγινας ζαχοπουλος επρεπε να τους ειχαν σακατεψει...

To ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξει πολιτική (όχι στα λόγια μόνο) και ίσως και πρόσωπα, είναι τελειωμένο. Όσο και να μη θέλουν να το παραδεχτούν.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
υπάρχει έστω και υπόνοια ακόμη για κορυφαίο υπουργό ή για τον Καραμανλή?....
είναι αστείο να θεωρείται σκάνδαλο ένα αυθαίρετο...στην Ελλάδα ζούμε....ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ είναι αυτά Μαγγίνας,Τσιτουρίδης...
οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ ήρθαν άσημοι το 1981 και έφυγαν όλοι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ....
η σύγκριση είναι καταλυτική...
το ΜΕΓΚΑ προσπαθεί με το ζόρι να κατασκευάσει σκάνδαλα...τι απέγιναν τα περίφημα ομόλογα,κατάλαβε κανείς?

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
To ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξει πολιτική (όχι στα λόγια μόνο) και ίσως και πρόσωπα, είναι τελειωμένο. Όσο και να μη θέλουν να το παραδεχτούν.
εχεις δικιο....μωρο μου!!!θα βγω για μια δουλιτσα κι επανερχομαι γυναικα της ζως μου....
χοχοχοχοχοχο!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
είναι αστείο να θεωρείται σκάνδαλο ένα αυθαίρετο...στην Ελλάδα ζούμε....ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ είναι αυτά Μαγγίνας,Τσιτουρίδης...
οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ ήρθαν άσημοι το 1981 και έφυγαν όλοι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ....
το ΜΕΓΚΑ προσπαθεί με το ζόρι να κατασκευάσει σκάνδαλα...τι απέγιναν τα περίφημα ομόλογα,κατάλαβε κανείς?

Πραγματικά δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά.
Αυτά που λες εκτός από επικίνδυνα παιδαριώδη είναι και φαιδρά.
Πού ζεις άνθρωπέ μου;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για βολεμένους-διορισμένους τη δεκαετία του 80 σας κόβω και τους 2....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φιλε μου ειλικρινα και χωρις να θελω να σε προσβαλω νομιζω δεν εχεις ιδεα απο πολιτικη γι αυτο δεν θατο συζητησουμε....
το αυθερετο του μαγγινα λες πτεσμα?το οτι ηταν υπουργος εργασιας κι ειχε ανασφαλιστους εργατες τι το λες?
τους παναγους και τους κουμπαρους τι τους λες?
υπονοια για υπουργους?για δες με ποσα λεφτα μπηκε ο βουλγαρακης το 2004 και δες σημερα...διαβασε καμια εφημεριδα...
τεσπα οπως σου ειπα δεν εισαι καλα ενημερωμενος και δεν θα το συνεχισω...να σαι καλα!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Εσένα πάλι σε κόβω για βολεμένο-διορισμένο στην τετραετία 2004-2008.
Ή μήπως να πάω λίγο πιο πίσω στο 91 ας πούμε;

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαχααχαχχαχαχαχαα....τωρα επειδη με προκαλεσες θα σου πω οτι εισαι απλα γελιος...
ειμαι 26 χρονον και κανενας δικος μου δεν ηταν και δεν ειναι στο δημοσιο....αν με κοβεις για διορισμενο του 80 σε κοβω ο πατερας σου να πειναγε χρονια,να τον βολεψε η δεξια κι οταν τρωτε το μεσημερι να ακους 1 απ τις δεκα κουβεντες που λεει και πετας εδω τη μαλακια σου...
αντε καληνυχτα!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οχια μου γλυκια σκεφτομαστε τα ιδια πραγματα και απανταμε....μηπως να ξανασκεφτεις την προταση μου βρε μαναρι μου?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν δεν το ξέρεις όλη Ελλάδα είναι ένα αυθαίρετο...με ημιυπαίθριους,υπόγεια κλπ...είναι γελοίο βέβαια και παράνομο,αλλά δεν μπορώ να βάλω στην ίδια ζυγαριά ένα αυθαίρετο με ας πούμε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου....δεν υπάρχει σύγκριση καμία....
και παρά την ασύλληπτη προπαγάνδα των καναλιών και ιδίως του Μέγκα,πριν 3 μήνες αυτά τα πράγματα κρίθηκαν στις εκλογές....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έτσι φαίνεται. Κακώς που ασχολήθηκα και απάντησα σοβαρά.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν δεν το ξέρεις όλη Ελλάδα είναι ένα αυθαίρετο...με ημιυπαίθριους,υπόγεια κλπ....
ακριβως την ιδια δικαιολογια ειπε κι ο μαγγινας...τοσο μυαλο εχετε...επειδη παρανομουν ολοι,νομιμοποιειται κι ο υπουργος να το κανει?μα τι σκατα εχετε στο κεφαλι τεσπα...
οπως ειπε και το μωρο μου κριμα που δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα και να συζητησουμε....την κανω...
φιλακια οχια μου!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν δεν το ξέρεις όλη Ελλάδα είναι ένα αυθαίρετο...με ημιυπαίθριους,υπόγεια κλπ...είναι γελοίο βέβαια και παράνομο,αλλά δεν μπορώ να βάλω στην ίδια ζυγαριά ένα αυθαίρετο με ας πούμε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου....δεν υπάρχει σύγκριση καμία....
και παρά την ασύλληπτη προπαγάνδα των καναλιών και ιδίως του Μέγκα,πριν 3 μήνες αυτά τα πράγματα κρίθηκαν στις εκλογές....

πεστα ρε wobasor!χρυσοστομε!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μακάρι να εξαλειφθεί αυτή η γελοιότητα με τα αυθαίρετα....αλλά είπαμε υπάρχει ζυγαριά,άλλη απαξία το ένα άλλη το άλλο πχ Κτηματολόγιο...με την ίδια λογική μπορεί να μην φοράει και ζώνη ο Μαγγίνας,παράνομος είναι...
η διαφθορά είναι το σήμα κατατεθέν του ΠΑΣΟΚ,το καταστατικό του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom