OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για τον καραμανλη τι να πει κανεις αφου μια ζωη ειναι κρυμμενος....
Την πρώτη τριετία το κολπάκι έπιασε όμως. Για τη δεύτερη (τριετία να πω, διετία, μήνες....) δεν ξέρω.....
Για τον καραμανλη τι να πει κανεις αφου μια ζωη ειναι κρυμμενος....
ρε ενα σωρο αρχαιολογικοι χωροι αποχαρακτηριζονταν στο λεπτο με τις αποφασεις του και χτιζανε ξενοδοχεια...οι μιζες και τα λαδωματα επεφταν βροχη για χαρακτηρισμους και αποχαρακτηρισμους αρχ.χωρων....ποιο ήταν...πες το μας να το καταλάβουμε...μην μου πεις τα τεράστια κονδύλια του ΥΠΠΟ,γιατί είναι άσχετο
Προφανώς ο φίλος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί με τους ναυαγούς του Lost και δεν άκουσε τίποτα για κουμπάρους, υποκλοπές, Τσιτουρίδη (εις διπλούν!), Μαγγίνα, ΔΕΗ, και τα υπόλοιπα κατορθώματα της κυβερνησάρας μας.
Ούτε βέβαια είδε αυτά που βγήκαν στη φόρα για τα έργα και τις ημέρες του Ζαχόπουλου στο ΥΠΠΟ, όπου είχε στήσει φάμπρικα αποχαρακτηρισμών μνημείων για λογαριασμό συγκεκριμένων συμφερόντων.
παντως για μενα ειναι παρα μα παρα πολυ ανυσηχητικο το να παιζεται ενα θεμα απο τις 20 Δεκεμβριου σε ολα τα δελτια καθε μερα και να υπαρχουν ακομα ανθρωποι που νομιζουν οτι μιλαμε για εναν ερωτικο εκβιασμο απλα....
μα τοσο καλα κανουν την δουλεια τους οι δεξιες φυλλαδες?Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε
κι ακομα χειροτερα το σημερινο πασοκ δεν εκμεταλευεται καθολου τα γεγονοτα...μα καθολου δυστηχως...μαγγινας ζαχοπουλος επρεπε να τους ειχαν σακατεψει...Και πάντως εμένα μου έχει φανεί πάρα μα πάρα πολύ ανησυχητικό πως παρά τις όσες λαμογιές έχει κάνει τούτη δω η κυβέρνηση, τα όσα σκάνδαλα, τις απάτες, τις κλεψιές, τις κομπίνες, τους γαλάζιους διορισμούς, τις προφορικές συνεντεύξεις, τα καρτέλ, τα ομόλογα και από πού ν αρχίσω και πού να τελειώσω, ο ελληνικός λαός την ξαναεμπιστεύτηκε (!?!?!?!?! ) στις εκλογές και την ξαναέκανε κυβέρνηση.
Τα πράγματα δεν πάνε καλά.
κι ακομα χειροτερα το σημερινο πασοκ δεν εκμεταλευεται καθολου τα γεγονοτα...μα καθολου δυστηχως...μαγγινας ζαχοπουλος επρεπε να τους ειχαν σακατεψει...
εχεις δικιο....μωρο μου!!!θα βγω για μια δουλιτσα κι επανερχομαι γυναικα της ζως μου....To ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξει πολιτική (όχι στα λόγια μόνο) και ίσως και πρόσωπα, είναι τελειωμένο. Όσο και να μη θέλουν να το παραδεχτούν.
υπάρχει έστω και υπόνοια ακόμη για κορυφαίο υπουργό ή για τον Καραμανλή?....
είναι αστείο να θεωρείται σκάνδαλο ένα αυθαίρετο...στην Ελλάδα ζούμε....ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ είναι αυτά Μαγγίνας,Τσιτουρίδης...
οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ ήρθαν άσημοι το 1981 και έφυγαν όλοι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ....
η σύγκριση είναι καταλυτική...
το ΜΕΓΚΑ προσπαθεί με το ζόρι να κατασκευάσει σκάνδαλα...τι απέγιναν τα περίφημα ομόλογα,κατάλαβε κανείς?
φιλε μου ειλικρινα και χωρις να θελω να σε προσβαλω νομιζω δεν εχεις ιδεα απο πολιτικη γι αυτο δεν θατο συζητησουμε....υπάρχει έστω και υπόνοια ακόμη για κορυφαίο υπουργό ή για τον Καραμανλή?....
είναι αστείο να θεωρείται σκάνδαλο ένα αυθαίρετο...στην Ελλάδα ζούμε....ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ είναι αυτά Μαγγίνας,Τσιτουρίδης...
οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ ήρθαν άσημοι το 1981 και έφυγαν όλοι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ....
η σύγκριση είναι καταλυτική...
το ΜΕΓΚΑ προσπαθεί με το ζόρι να κατασκευάσει σκάνδαλα...τι απέγιναν τα περίφημα ομόλογα,κατάλαβε κανείς?
για βολεμένους-διορισμένους τη δεκαετία του 80 σας κόβω και τους 2....
χαχααχαχχαχαχαχαα....τωρα επειδη με προκαλεσες θα σου πω οτι εισαι απλα γελιος...για βολεμένους-διορισμένους τη δεκαετία του 80 σας κόβω και τους 2....
ακριβως την ιδια δικαιολογια ειπε κι ο μαγγινας...τοσο μυαλο εχετε...επειδη παρανομουν ολοι,νομιμοποιειται κι ο υπουργος να το κανει?μα τι σκατα εχετε στο κεφαλι τεσπα...αν δεν το ξέρεις όλη Ελλάδα είναι ένα αυθαίρετο...με ημιυπαίθριους,υπόγεια κλπ....
αν δεν το ξέρεις όλη Ελλάδα είναι ένα αυθαίρετο...με ημιυπαίθριους,υπόγεια κλπ...είναι γελοίο βέβαια και παράνομο,αλλά δεν μπορώ να βάλω στην ίδια ζυγαριά ένα αυθαίρετο με ας πούμε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου....δεν υπάρχει σύγκριση καμία....
και παρά την ασύλληπτη προπαγάνδα των καναλιών και ιδίως του Μέγκα,πριν 3 μήνες αυτά τα πράγματα κρίθηκαν στις εκλογές....