Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λογικοτατο...αν συμφωνουσαν ολοι μαζι μου δεν θα χαν βγει οι δεξιοι τωρα να κατασπαραξουν την Ελλαδα!Θα χαμε δει φως!!!
εχεχεχχεεχχεεχεχ
πάντως και εμείς που συμφωνούμε μαζί σου δε νομίζω ότι θα δούμε φως.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οχι και προκλητικος ρε φιλε...την γνωμη μου λεω απλα!η καταστροφη της Ελλαδας ηταν και ειναι η δεξια για μενα,παει και τελειωσε...οι ζημια στο κρατος απο το πασοκ,δεν συγκρινεται για μενα με αυτη της δεξιας...    . και -  :tickedoff: :tickedoff:
ωραιος :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: και καθολου προκλητικος :think: :think: :think: :think: :think:

πάντως και εμείς που συμφωνούμε μαζί σου δε νομίζω ότι θα δούμε φως.
προσδωκω ανασταση πασοκ!!!  :dancing: :dancing:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κοιτα φιλε η λεξη φιλοδοξος εχει πολλα παρακλαδια. υπαρχει ο φιλοδοξος που θα κανει αυτο που εκανε η φιλη σου η αγγλιδα, υπαρχει φιλοδοξος που μπορει να βρει μια δουλιτσα τυπου πωλητης,σεκιουρητας,ντιλιβερι και να ψαχνει για δουλεια. γιατι φιλε μου αυτος που ................πτυχειο θες να το παιξεις κουλτουριαρης με τουπε και δεν καταδεχεσαι να δουλέψεις στο μεροκαματο τοτε καλα κανεις που δεν εχεις δουλεια.

αυτο που λέω εγω ειναι οτι δεν μπορεις να κατηγορεις την ΚΟΙΝΩΝΙΑ για την ανεργια!!! Ειναι σαν να λες οτι για τα χαλια της Παιδειας δεν φταιει ουτε το Υπουργεο ουτε οι καθηγητες ουτε το σχολειο αλλα οι μαθητες που ΔΕΝ καθονται να διαβάζουν!!!!!!!!!!

Απο την αλλη δουλεια του κρατους ειναι να ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ την κοινωνία!!!! γιατι ΤΕΜΠΕΛΗΣ δεν γεννιεσαι ΓΙΝΕΣΑΙ!!
 Τωρα μαθαμε την λέξη "επιλέκτικη ανεργια" και την κοπαναμε!! Ειναι ευθυνη του κρατους να διαμορφωσει μια αγορα που να τους χωρα όλους! Αν δεν μπορει ας κανει στην ακρη και ας αποφασίσει μονη της η αγορα!!  Αν δεν μας σηκωνει όλους η αγορα ας σηκωθουμε να φύγουμε!!! Τωρα παντως ειναι αστειο να βλεπεις 2 συμφοιτητες να παιρνει ο ενας 2000€ και ο αλλος 600€!!! Ασε που καμια φορα ο 2000€ μπορει και να ειναι και αφισοκολλητης του ΠΑΣΟΚ που διορίστηκε επι ΝΔ!!!!

και ασχετο Αντρεα ζεις ΕΣΥ μας οδηγεις, τραγουδανε τα γαλαζια παιδια οταν παιρνουν την μιζα!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από τότε που γεννήθηκες προσπαθούν να σε πείσουν μια φορά το χρόνο. Πάσχα το λένε. Οχι το πτώμα, την ημερομηνία πλύσης εγκεφάλου η οποία ενίοτε συνοδεύεται και από πλύσεις στομάχου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και το ΠΑΣΟΚ παραδόθηκε. Σαν τον Κουφοντίνα ένα πράμα...... Ολοι τον έψαχναν, όλοι τον είχαν ντύσει με ένα πέπλο μυστηρίου, όλοι περίμεναν ηρωική έξοδο.... Κι αυτός τι έκανε; Πήγε στη ΓΑΔΑ με ταξί......... Ασχημο πράγμα να πεθαίνεις μένοντας ζωντανός.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  αυτο που λέω εγω ειναι οτι δεν μπορεις να κατηγορεις την ΚΟΙΝΩΝΙΑ για την ανεργια!!! Ειναι σαν να λες οτι για τα χαλια της Παιδειας δεν φταιει ουτε το Υπουργεο ουτε οι καθηγητες ουτε το σχολειο αλλα οι μαθητες που ΔΕΝ καθονται να διαβάζουν!!!!!!!!!!

Απο την αλλη δουλεια του κρατους ειναι να ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ την κοινωνία!!!! γιατι ΤΕΜΠΕΛΗΣ δεν γεννιεσαι ΓΙΝΕΣΑΙ!!
  Τωρα μαθαμε την λέξη "επιλέκτικη ανεργια" και την κοπαναμε!! Ειναι ευθυνη του κρατους να διαμορφωσει μια αγορα που να τους χωρα όλους! Αν δεν μπορει ας κανει στην ακρη και ας αποφασίσει μονη της η αγορα!!  Αν δεν μας σηκωνει όλους η αγορα ας σηκωθουμε να φύγουμε!!! Τωρα παντως ειναι αστειο να βλεπεις 2 συμφοιτητες να παιρνει ο ενας 2000€ και ο αλλος 600€!!! Ασε που καμια φορα ο 2000€ μπορει και να ειναι και αφισοκολλητης του ΠΑΣΟΚ που διορίστηκε επι ΝΔ!!!!

και ασχετο Αντρεα ζεις ΕΣΥ μας οδηγεις, τραγουδανε τα γαλαζια παιδια οταν παιρνουν την μιζα!!!!

φιλε οσο αναφορα το κρατος εχεις δικιο . οσο αναφορα τα περι τεμπελιας να σου πω και εγω τεμπελης ειμαι δεν κανω τιποτα ουτε σπιτι που μενω μονος ουτε τιποτα γενικως. στην δουλεια μου ομως που την γουσταρω την κανω με πολι κεφι και μερακι.εγω ειμαι τελικα τεμπελης η οχι για πες μου?
τωρα στα περι να τα φτιαξουν και να χωραν ολοι ναι συμφωνω ελα ομως που δεν γινεται εδω αυτο και τι θα κανουμε αφου δεν γινετε?θα περιμενουμε τον εργοδοτη να ερθει να μας κανει προταση μαμουθ για δουλεια???μπααααα
οχι φιλε επειδη εγω δεν ημουν μαλακας και το ξαναλεω αυτο που μεχρι να βρω αυτο που μου αρεσει και ταιριαζει δουλευα οπουδηποτε για να μην σφαζω τους δικους μου που δεν ειναι λατσιδες. ετσι πρεπει να ειναι.
το βρηκαμε τωρα οτι δεν ειναι του επιπεδου μας και τετοιες πιπες
και βεβαια η περισοτερη ανεργια ειναι επιλεκτικη

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
και βεβαια η περισοτερη ανεργια ειναι επιλεκτικη

Τεσπα τα εχω ξαναπει αν ειχαμε μεγαλώσει σε ενα κορφοβουνι θα ειχαμε 2 επιλογες ή να κατσουμε και να γινουμε βοσκοι ή να σηκωθουμε να φυγουμε! Το να καθεσαι δεν ειναι επιλογη ειναι ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!

Οποιος αγαπάει τοσο πολυ στην Ελλαδα ας κατσει και να κάνει οτι νομιζει!! Επειδη ομως η Ελλαδα  δεν ειναι χωρα των ευκαιριων θα επρεπε να μας δειξουν ενα δρομο διαφυγης.

Η ΕΕ αναγνωριζοντας οτι ειμαστε ΦΤΩΧΗ χωρα μας εδωσε ενα ματσο λεφτα με τα ΚΠΣ για να  πλησιασουμε  (συγκλινουμε με) τον ευρωπαικο μεσο ορο και εμεις ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ (αποκλινουμε). Ποιος τα εφαγε τα λεφτα ο τεμπελης ανεργος ή το ΚΡΑΤΟΣ?????????

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  Τεσπα τα εχω ξαναπει αν ειχαμε μεγαλώσει σε ενα κορφοβουνι θα ειχαμε 2 επιλογες ή να κατσουμε και να γινουμε βοσκοι ή να σηκωθουμε να φυγουμε! Το να καθεσαι δεν ειναι επιλογη ειναι ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!

Οποιος αγαπάει τοσο πολυ στην Ελλαδα ας κατσει και να κάνει οτι νομιζει!! Επειδη ομως η Ελλαδα  δεν ειναι χωρα των ευκαιριων θα επρεπε να μας δειξουν ενα δρομο διαφυγης.

Η ΕΕ αναγνωριζοντας οτι ειμαστε ΦΤΩΧΗ χωρα μας εδωσε ενα ματσο λεφτα με τα ΚΠΣ για να  πλησιασουμε  (συγκλινουμε με) τον ευρωπαικο μεσο ορο και εμεις ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ (αποκλινουμε). Ποιος τα εφαγε τα λεφτα ο τεμπελης ανεργος ή το ΚΡΑΤΟΣ?????????

μετα απο τοση συζητηση καταλαβα οτι δεν καταλαβενεις τι λεω. με ειδες πουθενα να πω οτι εμεις εχουμε μεγαλυτερη ευθυνη?? ΟΧΙ
εγω ειπα οτι μετα τους πολιτικους εχουμε και εμεις ενα μεριδιο ευθυνης τωρα μικρο η μεγαλο ειναι αλλο ζητημα
το να μην εχεις δουλεια και να μην βρισκεις δουλεια ειναι αδιεξοδο
το να βρισκεις δουλεια οχι ομως της αρεσκιας σου και να μην την δεχεσε σαν κατι προσωρινο δεν ειναι αδιεξοδο
ειναι ΤΕΜΠΕΛΙΑ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
το να βρισκεις δουλεια οχι ομως της αρεσκιας σου και να μην την δεχεσε σαν κατι προσωρινο δεν ειναι αδιεξοδο
ειναι ΤΕΜΠΕΛΙΑ

Ωραια και τη δεχεσαι και εισαι μια ζωη απογοητευμένος!!!

Αυτη ειναι η Ελλαδα των λυσεων
  Εισαι ανεργος????????/ Βρες δουλεια!!!
  Εισαι απογοητευμενος? Να μην εισαι!!
  θες Λεφτα? Δανεισου!
  Χρωστας? Να μην δανειζόσουνα!!

Ειναι αυτη η λογικη που θυμίζει΄λίγο στρατο!!
Θελω 5 ημερες αδεια!!! Να εισαι ικανοποιημένος που δεν σου ριχνω 5 ημερες φυλάκη!!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  Ωραια και τη δεχεσαι και εισαι μια ζωη απογοητευμένος!!!

Αυτη ειναι η Ελλαδα των λυσεων
  Εισαι ανεργος????????/ Βρες δουλεια!!!
  Εισαι απογοητευμενος? Να μην εισαι!!
  θες Λεφτα? Δανεισου!
  Χρωστας? Να μην δανειζόσουνα!!

Ειναι αυτη η λογικη που θυμίζει΄λίγο στρατο!!
Θελω 5 ημερες αδεια!!! Να εισαι ικανοποιημένος που δεν σου ριχνω 5 ημερες φυλάκη!!!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η τελευταία φορά που αναστήθηκε πτώμα φίλε ήταν πριν από 1974 χρόνια.... Κι αυτό ελέγχεται.

[youtube=425,350]FUv1sRFGn20[/youtube]

Ο Θεος να τους συνγχωρεσει ?????????? αθανατοι

* Τσέκαρε PM παρακαλώ

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κάνα Πασόκο λήσταρχο δεν θυμάμαι να είχε τ αρχίδια να παραιτήθεί, ούτε κ να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, η προπαγάνδα των αριστερών δουλεύει μια χαρά εδώ πολλά χρόνια...

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1

1η εξίσωση:

2 δις ευρώ χ 10% = 200 εκ. ευρώ = 68 δις δραχμές = αποκατάσταση κωστάκη + νατάσσας

2η εξίσωση:

Μας πιάσανε = Ζαχόπουλε πήδα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλώς την την μπλε χλόη...... Βάζελος και πασόκ δε γίνεται. Κωστάκη Θεέ πάρε την ΠΑΕ

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ολα γίνονται εκτός εαν είσαι στόκος (γενικά μιλάω, μη το πάρεις προσωπικά)...

figaro

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη τη στιγμη ετσι οπως πανε τα πραγματα δν υπαρχει καποιο κομμα ποθ μπορει να παλεψει για τα δικαιωματα μας. Η λυση ειναι μιά:ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ισως σε καποιους ακουγεται ακραιο αλλα ετσι ειναι. Αν εμεις οι ιδιοι δεν παλεψουμε για μας τοτε δν θα το κανει κανενας.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom