αυτο που λέω εγω ειναι οτι δεν μπορεις να κατηγορεις την ΚΟΙΝΩΝΙΑ για την ανεργια!!! Ειναι σαν να λες οτι για τα χαλια της Παιδειας δεν φταιει ουτε το Υπουργεο ουτε οι καθηγητες ουτε το σχολειο αλλα οι μαθητες που ΔΕΝ καθονται να διαβάζουν!!!!!!!!!!
Απο την αλλη δουλεια του κρατους ειναι να ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ την κοινωνία!!!! γιατι ΤΕΜΠΕΛΗΣ δεν γεννιεσαι ΓΙΝΕΣΑΙ!!
Τωρα μαθαμε την λέξη "επιλέκτικη ανεργια" και την κοπαναμε!! Ειναι ευθυνη του κρατους να διαμορφωσει μια αγορα που να τους χωρα όλους! Αν δεν μπορει ας κανει στην ακρη και ας αποφασίσει μονη της η αγορα!! Αν δεν μας σηκωνει όλους η αγορα ας σηκωθουμε να φύγουμε!!! Τωρα παντως ειναι αστειο να βλεπεις 2 συμφοιτητες να παιρνει ο ενας 2000€ και ο αλλος 600€!!! Ασε που καμια φορα ο 2000€ μπορει και να ειναι και αφισοκολλητης του ΠΑΣΟΚ που διορίστηκε επι ΝΔ!!!!
και ασχετο Αντρεα ζεις ΕΣΥ μας οδηγεις, τραγουδανε τα γαλαζια παιδια οταν παιρνουν την μιζα!!!!
φιλε οσο αναφορα το κρατος εχεις δικιο . οσο αναφορα τα περι τεμπελιας να σου πω και εγω τεμπελης ειμαι δεν κανω τιποτα ουτε σπιτι που μενω μονος ουτε τιποτα γενικως. στην δουλεια μου ομως που την γουσταρω την κανω με πολι κεφι και μερακι.εγω ειμαι τελικα τεμπελης η οχι για πες μου?
τωρα στα περι να τα φτιαξουν και να χωραν ολοι ναι συμφωνω ελα ομως που δεν γινεται εδω αυτο και τι θα κανουμε αφου δεν γινετε?θα περιμενουμε τον εργοδοτη να ερθει να μας κανει προταση μαμουθ για δουλεια???μπααααα
οχι φιλε επειδη εγω δεν ημουν μαλακας και το ξαναλεω αυτο που μεχρι να βρω αυτο που μου αρεσει και ταιριαζει δουλευα οπουδηποτε για να μην σφαζω τους δικους μου που δεν ειναι λατσιδες. ετσι πρεπει να ειναι.
το βρηκαμε τωρα οτι δεν ειναι του επιπεδου μας και τετοιες πιπες
και βεβαια η περισοτερη ανεργια ειναι επιλεκτικη