Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ααα και κατι αλλο οτι το ''στην πουτανα πουτανιες δεν γινεται'' ειναι πολυ σωστο και πιστευω οτι ολοι μας ημαστε ενα ματσο ''σκατα'' για πειτε μου ποσοι απο εμας δεν δουλευουν με βυσμα στο δημοσιο??? ποσοι απο μας δεν εχουν βαλει βυσμα για μια κληση να την σβησουμε???ποσοι απο μας δεν εχουμε κλεψει απο το δημοσιο(φοροδιαφυγη)ειτε λιγο ειτε πολυ???? ποσοι απο μας δεν εχουμε τσιμπησει με τον εναν η με τον αλλο τροπο εστω και ενα ευρω απο το κρατος???ποσοι απο μας δεν εχουν βαλει βυσμα για μια καλη μεταθεση στο στρατο????και τελος για οποιον πει οτι αυτα ειναι ψιχουλακια που θα συμφωνησω για πειτε μου και ποιος απο μας αν ειχε τα κονε για μεγαλα φαγοποτια δεν θα ετρωγε απο το κρατος??? αν τελικα μου πειτε κανενας τοτε χιλια συγνωμη ειμαι πολυ αδικος και βλεπω ονειρα. απλα ειμαι της αποψης οτι απο τη στιγμη που ολοι μας ημαστε ενα γραναζι του συστηματος τι να πουμε δηλαδη φτενε οι πολιτικοι???ναι φταινε αλλα και εμεις φταιμε μαγγες

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Niko278 ,

Αυτα που λες δεν ειναι παραλογα , ετσι ειναι η κατασταση οπως την περιεγραψες .
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι για ολα αυτα που γινονται φταιει το κρατος αλλα ειμαι αντιθετος στο οτι φταιμε και εμεις .

Το κρατος και η ηθικη των κυβερνησεων διαμορφωνουν και την συνήδηση του λαου τους .

Σαν λαος δεν εχουμε αυτη την συνολικη πυξιδα ,αλλα την ατομικη .
Θεωρω οτι διαμορφωθηκε δια μεσσο των ετων ολο αυτο.
Απο την στιγμη που σαν φορολογουμενοι βλεπουμε τους φορους μας , τις στερησεις μας και ολη την προσφορα μας να γινεται ...αερας ,για ποιο λογο θα χρειαστει να στηριξω το κρατος ?
Και μιλαω παντα για εμενα και οχι για το συνολο .
Για πιο λογο να μην κλεψω ? Για πιο λογο να μην κανω τα παντα ,εστω να μην δωσω τιποτα σε αυτη την κρατικη μηχανη που μου ρουφαει το μεδουλι ?

Σαν φορολογουμενος πολιτης εχω τι ?
Δρομους ?
Συστημα υγειας ?
Θα παρω συνταξη ?
Εχω παιδεια ?
Εχω κρατικη μηχανη που ειναι εκει πριν απο εμενα ?
Εχω συστημα προληψης ?

Τι εχουμε ?
Ισωπεδοτικα τελειος θα πω οτι δεν εχουμε τιποτα .
Ημημετρα εχουμε για να λεμε οτι κατι εχουμε .
Σαν λαος απο μονοις μας τα βγαζουμε περα και απο μονοι μας κοιταμε να εχουμε .

Το κρατος αλλου ειναι ...παντως διπλα στο πολιτη δεν ειναι .
Απο τον πολτη το μονο που θελει ...ειναι να εισπρατει οσο γινεται ποιο πολλα .

Το 1974 ο Καραμανλης δεν ηξερε πως πρεπει να φτιαξει ενα κρατος ?
Και βεβαια το ηξερε , τοσα χρονια ζουσε στο εξωτερικο .
Στα μπαλακια του μας εγραψε .
Το 1981 ο Ανδρεας δεν ηξερε ?
Και βεβαια ηξερε , σε ολες τις προηγμενες χωρες σπουδασε ,μεγαλωσε ,δουλεψε .
Και εν ετη 2007 προσπαθουμε ακομα να φτιαξουμε την οδο Αθηνας -Θεσ/νικης.

Και μετα σαν πολιτης να στηριξω αυτο το κρατος ?

Οι προγωνοι μας ...μαλλον θα πρεπει να ντρεπονται για αυτα που μας αφησαν και εμεις τα χειριζομαστε δια χειρος ....Ζαχοπουλου.

Οι προγωνοι μας εφτιαξαν...εμεις ακομα το 2007 ....καθομαστε ακινητοι 2 ωρες στο ποταμι για να παμε στην δουλεια μας .

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Τεσπα η ουσια ειναι οτι ΔΕΝ παει αλλο. Κλεψανε οι μεν κλεψανε οι δεν κλεβουνε και οι μεν και οι δεν και δεν εχει μεινει φραγκο. Καπου πρεπει να σταματησει η κλεψια!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα αυτη η προπαγανδα οτι δεν φταιει το πιλιτικο συστημα αλλα φταινε οι πολίτες ειναι μια τεραστια ΠΑΠΑΡΑ. Οταν ερχεται η εφορια για ελεγχο σου λέει με ΚΛΕΒΕΙΣ αρα πλήρωνε!!! Αν πεις εσυ κα εφορία ΔΕΝ ΣΕ ΚΛΕΒΩ θα σου πει "ας με εκλεβες". Απλα το συστημα σε αφηνει να κάνεις μια μικρη κομπίνα των 100€ για να κάνουν αυτοι κομπίνες των 100 εκατομυρίων €.

Τον ελεγκτικο μηχανισμο να μην κλέβει, να μην διορίζεται εκτος ΑΣΕΠ κοκ  ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα το βάλω εγω αλλα το ΚΡΑΤΟΣ. Αν κοιταξαν οι κυβερνησεις να φτιαξουν ΚΡΑΤΟΣ και οχι την τσέπη τους θα γινοτανε δουλεια. Σημερα ειμαστε ενα ανοργανωτο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗ

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ποιά Εύη;
Σε ποιό σπίτι δουλεύει;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Niko278 ,

Αυτα που λες δεν ειναι παραλογα , ετσι ειναι η κατασταση οπως την περιεγραψες .
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι για ολα αυτα που γινονται φταιει το κρατος αλλα ειμαι αντιθετος στο οτι φταιμε και εμεις .

Το κρατος και η ηθικη των κυβερνησεων διαμορφωνουν και την συνήδηση του λαου τους .

Σαν λαος δεν εχουμε αυτη την συνολικη πυξιδα ,αλλα την ατομικη .
Θεωρω οτι διαμορφωθηκε δια μεσσο των ετων ολο αυτο.
Απο την στιγμη που σαν φορολογουμενοι βλεπουμε τους φορους μας , τις στερησεις μας και ολη την προσφορα μας να γινεται ...αερας ,για ποιο λογο θα χρειαστει να στηριξω το κρατος ?
Και μιλαω παντα για εμενα και οχι για το συνολο .
Για πιο λογο να μην κλεψω ? Για πιο λογο να μην κανω τα παντα ,εστω να μην δωσω τιποτα σε αυτη την κρατικη μηχανη που μου ρουφαει το μεδουλι ?

Σαν φορολογουμενος πολιτης εχω τι ?
Δρομους ?
Συστημα υγειας ?
Θα παρω συνταξη ?
Εχω παιδεια ?
Εχω κρατικη μηχανη που ειναι εκει πριν απο εμενα ?
Εχω συστημα προληψης ?

Τι εχουμε ?
Ισωπεδοτικα τελειος θα πω οτι δεν εχουμε τιποτα .
Ημημετρα εχουμε για να λεμε οτι κατι εχουμε .
Σαν λαος απο μονοις μας τα βγαζουμε περα και απο μονοι μας κοιταμε να εχουμε .

Το κρατος αλλου ειναι ...παντως διπλα στο πολιτη δεν ειναι .
Απο τον πολτη το μονο που θελει ...ειναι να εισπρατει οσο γινεται ποιο πολλα .

Το 1974 ο Καραμανλης δεν ηξερε πως πρεπει να φτιαξει ενα κρατος ?
Και βεβαια το ηξερε , τοσα χρονια ζουσε στο εξωτερικο .
Στα μπαλακια του μας εγραψε .
Το 1981 ο Ανδρεας δεν ηξερε ?
Και βεβαια ηξερε , σε ολες τις προηγμενες χωρες σπουδασε ,μεγαλωσε ,δουλεψε .
Και εν ετη 2007 προσπαθουμε ακομα να φτιαξουμε την οδο Αθηνας -Θεσ/νικης.

Και μετα σαν πολιτης να στηριξω αυτο το κρατος ?

Οι προγωνοι μας ...μαλλον θα πρεπει να ντρεπονται για αυτα που μας αφησαν και εμεις τα χειριζομαστε δια χειρος ....Ζαχοπουλου.

Οι προγωνοι μας εφτιαξαν...εμεις ακομα το 2007 ....καθομαστε ακινητοι 2 ωρες στο ποταμι για να παμε στην δουλεια μας .

ναι ρε φιλαρακι συμφωνω απολυτα με αυτα που λες ουδεποτε ειπα οτι το κρατος ειναι οκ απλα απο τη στιγμη που ενα τεραστιο ποσοστο ανθρωπων καθετε καλα στα αυγα του γιατι με οποιον τροπο μπορει και μασαει τοτε τι να λεμε δηλαδη?
εγω ειλικρινα και θα μιλισω και εγω προσωπικα απο τη στιγμη που ειχα καλη μεταχειρηση στο στρατο λογω ''θειου'',εχω σβησει κληση λαγω ''θειου''(οχι του ιδιου :grin: :grin: :grin:)και διαφορα αλλα (γαμω το σοι μου δηλαδη) και ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος αλλα μελος των περισοτερων ελληνων γιατι να μιλησω? εχω το δικαιωμα? αντε εγω εκλεψα λιγο εσυ πιο πολυ και ο αλλος περισοτερο???αφου σου λεω απο τον πρωθυπουργο μεχρι τον πιο ασυμαντο πολιτη ολοι κλεβουμε και οσι δεν μπορουν στεναχοριουντε γιατι δεν μπορουν να κλεψουνε . τι λεμε τωρα??

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ναι ρε φιλαρακι συμφωνω απολυτα με αυτα που λες ουδεποτε ειπα οτι το κρατος ειναι οκ απλα απο τη στιγμη που ενα τεραστιο ποσοστο ανθρωπων καθετε καλα στα αυγα του γιατι με οποιον τροπο μπορει και μασαει τοτε τι να λεμε δηλαδη?

Με 11% ανεργια και το 1/3 του πληθυσμου κατω απο το όριο της φτωχειας (κατω απο 500€ μηνιαιο εισόδημα), με μισθους κατω των 800€ το μηνα και αλλα πολλα το παραμύθι ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ στην Ελλαδα καπου πρέπει να τελειωσει!!!!!!!!!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Με 11% ανεργια και το 1/3 του πληθυσμου κατω απο το όριο της φτωχειας (κατω απο 500€ μηνιαιο εισόδημα), με μισθους κατω των 800€ το μηνα και αλλα πολλα το παραμύθι ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ στην Ελλαδα καπου πρέπει να τελειωσει!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα για το πρωτο εχω τρομερη εμπειρια να σου πω. πριν 2 χρονια ειχα ανοιξει ενα ψιλικατζιδικο και καποια στιγμη αφου ψιλοτσουλαγε πηγα στον οαεδ και εκανα ετηση(σου δινουν υπαλληλο με 60% να πληρωνει ο οαεδ). λοιπον με τα πολλα ο υπαλληλος θα επερνε καθαρα μαζι με τα του οαεδ με τα δικα μου και μαζι με μερικες κυριακες που χρειαζομουνα λογω του ειδους της δουλειας περιπου 900 που πιστευω οτι ειναι καλα. ε λοιπον ηρθαν κανα 3-4 και δεν ηθελε κανενας . ο ενας ελεγε α εγο δεν μπορω να δουλευω κυριακες γιατι παω βολτες. ο αλλος α εγω εψαχνα κατι σε πωλητρια ρουχων , ο αλλος α εμενα μου ειπαν οτι θα δουλευω πωλητρια(γιατι της ειπα οτι οταν ειναι πρωι θα σκουπιζει θα σφουγγαριζει και γενικως καποιες καθαριοτητες) κατα την πρωσοπικη μου εμπειρια η ανεργια ειναι μεν ετσι αλλα επειδη ολοι ψαχνουν την θεση διευθυντη. εγω δηλαδη μεχρι να μαζεψω τα λεφτα που ηθελα για να κανω κατι δικο μου ημουνα μαλακας που δουλευα σεκιουρητας 12ωρο βραδινο καθε μερα επειδη εδιναν καλο μεροκαματο???

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Οταν ψαχνεις για δουλεια ψαχνεις κατι με ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Φιατι αν δουλεψεις 5 χρονια στο ψιλικατζιδικο και κλεισει το ψιλικατζίδικο ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ???

Γιατι στα 18 πας στα ψιλικα υπαλληλος στα 25 ΔΕΝ σε παιρνουν!!!!!!!!!!! Και γω στο μαγαζακι που εχω ΑΝ πάρω υπάλληλο δεν θα παρω νεαρο με ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ θα πάρω καμια 45αρα μανα με παιδι που θα δουλευει ΜΟΝΟ για τα φραγκα. Θα ζητησω εναν τελειωμλενο και οχι εναν ανθρωπο με ονειρα!!! Γιατι αν ειναι νεος και με ορεξη για δουλεια θα πρεπει να τον ΠΛΗΡΩΣΩ και οχι να τον εχω 5 χρονια με τον ιδιο μισθο!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  Οταν ψαχνεις για δουλεια ψαχνεις κατι με ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Φιατι αν δουλεψεις 5 χρονια στο ψιλικατζιδικο και κλεισει το ψιλικατζίδικο ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ???

Γιατι στα 18 πας στα ψιλικα υπαλληλος στα 25 ΔΕΝ σε παιρνουν!!!!!!!!!!! Και γω στο μαγαζακι που εχω ΑΝ πάρω υπάλληλο δεν θα παρω νεαρο με ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ θα πάρω καμια 45αρα μανα με παιδι που θα δουλευει ΜΟΝΟ για τα φραγκα. Θα ζητησω εναν τελειωμλενο και οχι εναν ανθρωπο με ονειρα!!! Γιατι αν ειναι νεος και με ορεξη για δουλεια θα πρεπει να τον ΠΛΗΡΩΣΩ και οχι να τον εχω 5 χρονια με τον ιδιο μισθο!!!

ναι ρε φιλε καλα τα λες . εγω αλλο λεω ομως . οτι αφου δηλαδη δεν βρισκεις την δουλεια με συνεχεια οπως λες κατσε περιμενε και τρωγε τα λεφτα της οικογενειας σου. οχι φιλε αυτο το λεω τεμπελια. αν εχεις ονειρα βρισκεις μια δουλεια για  τα φραγκα οπως λες και ταυτοχρονο ψαχνεις και το καλο-μονιμο

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εγω πάντως ειχα γνωστη ΒΡΕΤΤΑΝΙΔΑ που εψαψνε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δουλεια και ειπε "εγω ψαχνω ΑΥΤΟ". Παρόλο που πειναγε ουτε καθαριστρια πήγε να γινει ουτε δασκαλα!! Τελικα τα μαζεψε και βρηκε δουλεια στην πατριδα της, με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που επαιρνε ΠΡΙΝ φυγει αλλα σε αυτο που ήθελε!!!

Οπως εχουν γραφεια ευρεσεως εργασιας στην ΡΩΣΙΑ για δουλειες στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ να γινουν και γραφεια ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για άλλες χωρες να πανε οι νεοι ελληνες να δουλέψουν σαν ανθρωποι!!!!

Απο πότε η φιλοδοξία εχει γίνει τεμπελια δεν το ξέρω!!!!!!!!! Ας κλεισουν και τα πανεπιστημια να γίνουμε ολοι κτιστες στο φινάλε!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
  Εγω πάντως ειχα γνωστη ΒΡΕΤΤΑΝΙΔΑ που εψαψνε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δουλεια και ειπε "εγω ψαχνω ΑΥΤΟ". Παρόλο που πειναγε ουτε καθαριστρια πήγε να γινει ουτε δασκαλα!! Τελικα τα μαζεψε και βρηκε δουλεια στην πατριδα της, με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που επαιρνε ΠΡΙΝ φυγει αλλα σε αυτο που ήθελε!!!

Οπως εχουν γραφεια ευρεσεως εργασιας στην ΡΩΣΙΑ για δουλειες στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ να γινουν και γραφεια ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για άλλες χωρες να πανε οι νεοι ελληνες να δουλέψουν σαν ανθρωποι!!!!

Απο πότε η φιλοδοξία εχει γίνει τεμπελια δεν το ξέρω!!!!!!!!! Ας κλεισουν και τα πανεπιστημια να γίνουμε ολοι κτιστες στο φινάλε!!!

κοιτα φιλε η λεξη φιλοδοξος εχει πολλα παρακλαδια. υπαρχει ο φιλοδοξος που θα κανει αυτο που εκανε η φιλη σου η αγγλιδα, υπαρχει φιλοδοξος που μπορει να βρει μια δουλιτσα τυπου πωλητης,σεκιουρητας,ντιλιβερι και να ψαχνει για δουλεια. γιατι φιλε μου αυτος που θελει κατι συγκεκριμενο μπορει να το βρει σε 7-8 μηνες αλλα και αυτους τους μηνες να τρωει τα φραγκα των δικων του. σε αυτη την περιπτωση αυτον τον ανθρωπο θα τον πω φιλοδοξο μεν αχαιρευτο δε. οπως και δεν θυα τον πω ανεργο αλλα αεργο. αλλα φιλε καμοια δουλεια δεν ειναι ντροπη.οι χτιστες τι εχουν δηλαδη δεν καταλαβα?ξερεις ποσοι επιστημονες εχουν βγει απο λεφτα χτιστων και μεροκαμαδιαριδων? παρα πολλοι φιλε. τωρα αν εσυ(οχι πρωσοπικα αλλα γενικα) που εχεις ενα πτυχειο θες να το παιξεις κουλτουριαρης με τουπε και δεν καταδεχεσαι να δουλέψεις στο μεροκαματο τοτε καλα κανεις που δεν εχεις δουλεια.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
nikos δεν ειναι θεμα ποσες κουβεντες ειπα για το πασοκ...
ο κολος μας το ξερει και γι αυτους...με μια μεγαλη διαφορα ομως...οτι αυτοι οι κοπριτες που βγηκαν τωρα εχουν πολυ αλλαζονικο υφος και ειρωνικο...εχουν υφος οτι τα καθαριζουν ολα και με αυτη τη σημαια ξεγελασαν τον κοσμο να τους ξαναψηφισει..οι πασοκοι δεν βγηκαν ποτε με σημαια του "εμεις δεν κλεβουμε οπως οι αλλοι,ψηφιστε μας"...
τεσπα χρονιαρες μερες δεν εχω μυαλο για τετοια!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αφήστε τα παιδιά να μας πηδήξουν λίγο ακόμα! Πήραν και λαϊκή εντολή να το συνεχίσουν........  :jerking:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
nikos δεν ειναι θεμα ποσες κουβεντες ειπα για το πασοκ...
ο κολος μας το ξερει και γι αυτους...με μια μεγαλη διαφορα ομως...οτι αυτοι οι κοπριτες που βγηκαν τωρα εχουν πολυ αλλαζονικο υφος και ειρωνικο...εχουν υφος οτι τα καθαριζουν ολα και με αυτη τη σημαια ξεγελασαν τον κοσμο να τους ξαναψηφισει..οι πασοκοι δεν βγηκαν ποτε με σημαια του "εμεις δεν κλεβουμε οπως οι αλλοι,ψηφιστε μας"...
τεσπα χρονιαρες μερες δεν εχω μυαλο για τετοια!

κοιτα επειδη οπως ειπες χρονιαρες μερες δεν αξιζει τετοια ιστορια τα λεμε αλλη φορα γιατι δεν προκειτε να συμφωνησουμε

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αφήστε τα παιδιά να μας πηδήξουν λίγο ακόμα! Πήραν και λαϊκή εντολή να το συνεχίσουν........  :jerking:
αστους να συνεχισουν αδερφε...αυτοι σε λιγο καιρο θα διαληθουν απο μονοι τους...
Δεν ειναι για πλακες το θεμα αλλα αρχισαν να σαλτερνουν απ τα μπαλκονια.....

κοιτα επειδη οπως ειπες χρονιαρες μερες δεν αξιζει τετοια ιστορια τα λεμε αλλη φορα γιατι δεν προκειτε να συμφωνησουμε
νικολα δεν προκειτε να συνεχισουμε και να συμφωνησουμε μιας και προ πολλων μηνων εχω κανει απειρες πολιτικες συζητσεις εδω μεσα που δεν οδηγουν πουθενα!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αστους να συνεχισουν αδερφε...αυτοι σε λιγο καιρο θα διαληθουν απο μονοι τους...
Δεν ειναι για πλακες το θεμα αλλα αρχισαν να σαλτερνουν απ τα μπαλκονια.....
νικολα δεν προκειτε να συνεχισουμε και να συμφωνησουμε μιας και προ πολλων μηνων εχω κανει απειρες πολιτικες συζητσεις εδω μεσα που δεν οδηγουν πουθενα!!!

οτι θες φιλαρακι και να σου πω και κατι? ειναι πολυ λογικο να μην συμφωνουμε ολοι μαζι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πού να οδηγήσουν ρε φίλε; Ο έλληνας είναι τόσο ηλίθιος που ενώ ακόμα τον πονάει ο κώλος του απ το γαμήσι χωρίς αντίκρυσμα ξαναψηφίζει τον ίδιο νταβά. Και δεν ομιλώ μόνο για τον κυβερνήτη. Το αυτό ισχύει και για τον εν δυνάμει κυβερνήτη. Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που επιβραβεύει με περίσσεια γαλαντομία την αποτυχία. Οι επιτυχημένοι οδηγούνται πάραυτα στον Καιάδα.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οτι θες φιλαρακι και να σου πω και κατι? ειναι πολυ λογικο να μην συμφωνουμε ολοι μαζι
λογικοτατο...αν συμφωνουσαν ολοι μαζι μου δεν θα χαν βγει οι δεξιοι τωρα να κατασπαραξουν την Ελλαδα!Θα χαμε δει φως!!!
εχεχεχχεεχχεεχεχ

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
οσο ολοι εμεις ψηφιζουμε αυτους που τοσα χρονια εχουν καταντησει την ελλαδα ετσι καλα να παθουμε γιατι τα θελει ο κολος μας.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λογικοτατο...αν συμφωνουσαν ολοι μαζι μου δεν θα χαν βγει οι δεξιοι τωρα να κατασπαραξουν την Ελλαδα!Θα χαμε δει φως!!!
εχεχεχχεεχχεεχεχ

ωραιος :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: και καθολου προκλητικος :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom