Ενώ εσύ που αν κρίνω από το 1977 είσαι 30 ετών και την 8ετία 1981-1989 την έζησες παίζοντας ποδόσφαιρο,κάνοντας ποδήλατο,βλέποντας "Σκανδαλιές στο γυμνάσιο Ντεγκράσι"κλπ...Και ποιος σου είπε ότι είμαι στη Χιλή από γεννησιμιού;Είχα την ατυχία να ζήσω τα 2 πρώτα χρόνια Μητσοτάκη ως εργαζόμενος στην Ελλάδα σε βιομηχανία...Με απέλυσαν,πήρα τη γυναίκα μου και επέστρεψα στη Νότιο Αμερική.Τη δε 8ετία Σημίτη,τη ζούσα μέσω των δικών μου,που ποτέ δε μου ζήτησαν "επιχορήγηση" για να πληρώσουν τους λογαριασμούς όντας συνταξιούχοι.Τώρα αναγκάζομαι να τους στέλνω ένα μικρό ποσό,τους δίνει και ο αδερφός μου,για να έχουν θέρμανση το χειμώνα,και να πηγαίνουν αξιοπρεπώς να ψωνίζουν κρέας,και όχι μόνο χόρτα,που και αυτά είναι στα ύψη.Εκεί κατάντησαν τους συνταξιούχους σε μόλις 3 χρόνια οι δικοί σου.Όλα στα ύψη και οι μισθοί βαλτωμένοι.Και η εύκολη διαιολογία είναι "το ΠΑΣΟΚ φταίει".Όταν όμως υπόσχονταν,δεν έλεγαν "θα εφαρμόσουμε ότι λέμε αν,μετά την απογραφή που θα κάνουμε,βρούμε λεφτά στο ταμείο".Έταξαν λαγούς με πετραχείλια και μετά τις πάπιες...Έσπευσαν να κάνουν "αλλαγές" για να βολέψουν τους δικούς τους μόνο.Και συνεχώς βγαίνουν νέα σκάνδαλα...Αλλά το λαό μπορείς να τον κοροϊδέψεις μια φορά.Δεύτερη δεν έχει.Και ο Μητσοτάκης με σημαία την κάθαρση ανέβηκε,και μετά πήγε στα Χανιά για μπάνιο.Και ο μπούλης εκεί θα πάει,όχι στα Χανιά,αλλά στη Ραφήνα να κάνει μπάνια με τα παιδιά του.