Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όταν ο φανατισμός χτυπάει κόκκινο....
Ευτυχώς που υπάρχουν τσακάλια σαν εσένα και μαθαίνουμε την πραγματικότητα...

Καλά οι δεξιοί δεν δικαιούστε να μιλάτε για φανατισμό...Και 10 τετραετίες να κάτσετε επάνω-στα όνειρά σας βέβαια-το ΠΑΣΟΚ και τα 20 χρόνια θα σας φταίνε.

Εσύ αν είσαι τσακάλι..Πρέπει να έχεις ολόκληρο σπίτι με απομαγνητωφωνημένες κορώνες από Γιακουμάτο,Μεϊμαράκη κλπ...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιλησε ο METZ και ειπε τη σοφια του. Εδω θα σε ξεμπροστιασω ρε αμυαλε ΠΑΣΟΚΤΣΗ. Λεει ο αγαπητος METZ ότι 30.000.000 ευρα μπορουν να καλυψουν τους συνταξιούχους. Αν έκανες ένα προχειρο πολλαπλασιασμο θα έβλεπες τι βλακιες ακούς στη ΤV και τα  υιοθετεις  και καλα σαν κορυφαία επιχειρηματα!

Ας πούμε ότι θέλουμε να αυξήσουμε την σύνταξη 200.000 συνταξιούχων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ κατα 300 ευρώ΄

200.000 x 300 evra = 60.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή μόνο ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ για 200.000 συνταξιουχους θα χρειαζονταν τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ

Τωρα αν απολύαμε μόνο 100.000 δημοσίους υπάλληλους χαραμοφάηδες που διοριστηκαν επι Ανδρέα, που επι τόσα χρόνια δουλεύουν τον κόσμο και περνουν 1200-1600 ευρα το μηνα ξυνοντας αρχιδι και βαζοντας μερικες σφραγιδες δεστε ποσα θα κερδισουμε για μια 20ετια

100.000 διμ.υπαλλ. x 1400evro x 12μηνες x 20 χρονια ========
=====
33.600.000.000 δηλαδη 34 δισ ευρώ!!!!!

Αν θέλουμε αυτά να τα ρίξουμε σε αυξήσεις των χαμηλοσυνταξιούχων που λέγαμε : 33.600.000.000 :200.000συνταξιουχοι :300ευρω :12μήνες=====================================

ΓΙΑ 46ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η΄Αυξηση 600 ευρώ για 23χρονια σε κάθε απο τους 200.000 χαμηλοσυνταξιουχους!!!!

Αυτά λοιπον είναι συγκρησιμα μεγεθη , και όχι το ποντικι με τον ελεφαντα.

Οποτε ακυρο αυτό που λέτε για Ολυμπιαδα (που έτσι και αλλιώς και τα δυο μεγαλα κομματα συμφωνησαν στην διοργάνωση), ακυρα και γενικοτερα αυτα που λετε γιατι δεν καθεστε να σκεφτητε τι λετε, απλα παπαγαλιζεται ότι ακουτε απο τα καναλια, λογια που φευγουν σαν το χεσιμο δηλαδη, καμια σοβαροτητα. Ετσι μονο να βριζουμε την αντιπαλη παραταξη και να αισθανόμαστε ξαλαφρωμένοι.

Αν δεν στρώσετε χαρακτηρα δυστυχώς θα συνεχίζεται να τρωτε σκατα και κοντα σε σας και εμεις.

κουτοπονηροι βαλκανιοι ξυπνηστε!

Ρε γαμημένε δεξιέ άλλος τα έγραψε.Όχι εγώ.Αλλά και πάλι το σκάνδαλο είναι σκάνδαλο.Και κανονικά πρέπει να στήσει το ΠΑΣΟΚ ειδικό δικαστήριο για την δεξιά παρέα.Αλλά βλέπεις δεν είναι Μητσοτάκης ο Παπανδρέου...ʼντε πέστε για ύπνο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά οι δεξιοί δεν δικαιούστε να μιλάτε για φανατισμό...Και 10 τετραετίες να κάτσετε επάνω-στα όνειρά σας βέβαια-το ΠΑΣΟΚ και τα 20 χρόνια θα σας φταίνε.

Εσύ αν είσαι τσακάλι..Πρέπει να έχεις ολόκληρο σπίτι με απομαγνητωφωνημένες κορώνες από Γιακουμάτο,Μεϊμαράκη κλπ...

Αν θυμάμαι καλά έως και το Μάρτη του 2004 αν κάτι πήγαινε στραβά στο Πασόκ (και πήγαιναν πολλά..) έριχναν το φταίξιμο στην μετεμφυλιοπολέμική δεξιά...(ενίοτε και στην προπολεμική)..
Παρόλο που κυβερνούσαν 20 χρόνια...
Το να επιρρίπτεις ευθύνες στην αμέσως προηγούμενη κυβέρνηση μου φαίνεται αρκετά πιο νορμάλ...

Να υποθέσω ότι εσύ στο δωμάτιό σου αντί για αφίσσες ποδοσφαιριστών, γκόμενες κτλ έχεις τα πρωτοσέλιδα της Αυριανής του 1989 ;

Και μια τελευταία ερώτηση; Πόσων χρονών είσαι; Αν θες απάντα με πμ...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αν θυμάμαι καλά έως και το Μάρτη του 2004 αν κάτι πήγαινε στραβά στο Πασόκ (και πήγαιναν πολλά..) έριχναν το φταίξιμο στην μετεμφυλιοπολέμική δεξιά...(ενίοτε και στην προπολεμική)..
Παρόλο που κυβερνούσαν 20 χρόνια...
Το να επιρρίπτεις ευθύνες στην αμέσως προηγούμενη κυβέρνηση μου φαίνεται αρκετά πιο νορμάλ...

Να υποθέσω ότι εσύ στο δωμάτιό σου αντί για αφίσσες ποδοσφαιριστών, γκόμενες κτλ έχεις τα πρωτοσέλιδα της Αυριανής του 1989 ;

Και μια τελευταία ερώτηση; Πόσων χρονών είσαι; Αν θες απάντα με πμ...
το να μην εχεις καταλαβει οτι κυβερνας ειναι το προβλημα.μηπως βλεπεις τριανταφυλλπουλο σεμνε και ταπεινε?

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε χαζε, εγω δεν λέω ότι καλα έκαναν για οποιοδηποτε σκανδαλο, όποιου ποσου Ευρώ. Το θέμα όμως είναι να βάλουμε και κάποια σειρά στα θέματα και να μην κανουμε το κουνουπι ελεφαντα και μετα καταπινουμε τους δεινόσαυρους. Επίσης έκανα τους υπολογισμούς για να δειτε ότι δεν στέκει αθτό που νομιζετε χρονια τωρα (γιατι το λεει η τηλεοραση και η μανα και ο πατερας σας), ότι μπορουν αυτά να "μικροποσα" να καλύψουν τις αυξήσεις που ζητάμε σε συντάξεις και μισθους. Οι αυξήσεις αυτές θα έρθουν μόνο αν κάνουμε αλλαγές στην οικονομια μας και γινουμε αποτελεσματικοι και ανταγωνιστικοι. Αν δεν γίνει αυτο, εσυ και ο laplace θα χτυπατε συνεχώς τον κολο σας κατω, εγω θα προσπαθω να σας πω αυτα που σας λέω, τα κομματα θα εναλλασονται το ενα μετα το αλλο στην εξουσια, και εμεις ακομα τρεις και εξηντα θα περνουμε, ή θα φιλαμε κατουριμενες ποδιες όπως λές.

Βάλτο καλα στο μυαλο σου ότι άλλη λυση δεν υπάρχει. Όταν το καταλαβεις αυτο ίσως υπαρξει μια ελπίδα εσυ, εγώ ή τουλαχιστον τα παιδια μας να την περάσουν αξιοπρεπώς

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πως θα βαλουμε σειρα ρε μπομπ με τις κομπινες που κανει η δεξια?αντε ας πουμε οτι το πασοκ τα εκανε οοοοοοοοοοοοολα σκατα.που ειναι το χαηρι των ευαγγελιστων κλεφταραδων της νδ?πες μου που.πες μου ενα καλο στην οικονομια μας στα 3 χρονια της δεξιας.μια και μονο
αντε μην με εξοργιζεις και κοιμαται κι η δικια μου διπλα μου..χεχεχε

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω πόσο είμαι...

39 ετών είμαι.Παντρεμένος με Χιλιανή-που ο πατέρας της έχασε το χέρι του από το καθεστώς πινοτσέτ-έχω μια κόρη 10 ετών.Μένω μόνιμα στο Σαντιάγο,έχω σπουδάσει Χημεία στη Μαδρίτη έχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφίμων,εργάζομαι σε ιδιωτική βιομηχανία,Έχω ένα subaru impreza,σπίτι στο Santiago και εξοχικό στις άνδεις.Έχω 2 κυνηγόσκυλα 1 επανιελ μπρετον και 1 ιρλανδικό σετερ,2 καραμπίνες browning & franchi,έναν παπαγάλο.

Θέλεις κάτι άλλο από το βιογραφικό μου
Ξέχασα,είμαι στην Ελλάδα για οικογενειακό λόγο.Φεύγω τον άλλο μήνα,αλλά θα ξαναγυρίσω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.Κρίμα που δεν μπορεί να ψηφίσει και η γυναίκα μου (αν ήταν Αλβανίδα θα ψήφιζε!!!)!!!!!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

39 ετών είμαι.Παντρεμένος με Χιλιανή-που ο πατέρας της έχασε το χέρι του από το καθεστώς πινοτσέτ-έχω μια κόρη 10 ετών.Μένω μόνιμα στο Σαντιάγο,έχω σπουδάσει Χημεία στη Μαδρίτη έχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφίμων,εργάζομαι σε ιδιωτική βιομηχανία,Έχω ένα subaru impreza,σπίτι στο Santiago και εξοχικό στις άνδεις.Έχω 2 κυνηγόσκυλα 1 επανιελ μπρετον και 1 ιρλανδικό σετερ,2 καραμπίνες browning & franchi,έναν παπαγάλο.

Ξέχασα,είμαι στην Ελλάδα για οικογενειακό λόγο.Φεύγω τον άλλο μήνα,αλλά θα ξαναγυρίσω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.Κρίμα που δεν μπορεί να ψηφίσει και η γυναίκα μου (αν ήταν Αλβανίδα θα ψήφιζε!!!)!!!!!
μπραβο ρε φιλε.ελπιζω να μπαινεις κι απ το Σαντιαγκο οταν πας!να σαι καλα εσυ κι η οικογενεια σου!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το χω πει χιλιαδες φορές, αλλα και χωρις να το ελεγα εσεις δεν εχετε παρει χαμπαρι πως πρεπει να βαδισουμε σαν χώρα? Εκανε κάτι ο Σημιτης για την οικονομια/καθημερινότητα του πολίτη? Τιποτα εκτος απο μαγειρέματα που μας έβαλαν στη ΟΝΕ. Έκανε κάτι ο Καραμανλης για αθτά? Οχι θα σου πω πάλι? Τοτε θα μου πεις , τι κάνουνε? Και γω θα σου πω man ότι ο Σημιτης ασχολείθηκε με την δημιουργια καποιων υποδομών , επισης εκανε αρχικά κάποιες βασικές ιδιωτικοποιήσεις και τωρα ο Καραμανλης ανοίγει τις αγορές, προσπαθεί να συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις που πρέπει οπωσδηποτε να γινουν, όπως και να κάνει αλλάγες και μεταρρυθμίσεις σε ορισμενους τομεις (οσο όμως ξεσηκώνονται οι βολεμενοι ή τα φρικιά στα πανεπιστημια, όλα βαδιζουν πολύ αργα). Αν δεν γινουν αυτες οι διαρθρωτικές αλλαγες στο τροπο λειτουργιας των αγορών και των δημοσιων υπηρεσιών, δεν αποδίσει ο φιλελευθερισμος.

Σε αυτη τη διαδικασια ειμαστε λοιπόν. Και ο Σημίτης θα ήθελε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις αλλα δεν το έκανε γιατι φοβήθηκε το πολιτικό κόστος και θεωρησε οτι η ΝΔ επειδη απο φυση της είναι φιλελευθερη , και άρα θα εβγαζε αυτη το φίδι απο την τρύπα. Αυτό παει να γινει τωρα, αλλά ευτυχώς ο πολύς ο κόσμος καταλαβαινει ότι δεν υπαρχει σωτηρια αν δεν αλλαξουν καποια πραγματα πρωτα, οπότε και έχει περιοριστεί το πολιτικό κοστος για τη ΝΔ. Εξου και η διαφορά παιζει σταθερη αναμεσα στισ 2,5 με 4 μοναδες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κι αφού συνεχίζονται οι ιδιωτικοποιήσεις τότε πως γίνονται προσλήψεις ακόμα και στην ολυμπιακη; Κι αφού θέλει να αλλάξει τα πράγματα στα πανεπιστήμια τότε πως εξηγούνται οι συνεχείς προκηρύξεις θέσεων ΔΕΠ; Και τι καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος, ότι κάποιοι καλοπερνάνε και κάνουν κήρυγμα για λιτότητα στους μη προνομιούχους;

Επισκέπτης
Κι αφού ο καραμανλής συνεχίζει τις ιδιωτικοποιήσεις τότε πως γίνονται προσλήψεις ακόμα και στην ολυμπιακη; Κι αφού θέλει να αλλάξει τα πράγματα στα πανεπιστήμια τότε πως εξηγούνται οι συνεχείς προκηρύξεις θέσεων ΔΕΠ; Και τι καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος, ότι κάποιοι καλοπερνάνε και κάνουν κήρυγμα για λιτότητα στους μη προνομιούχους;

μην μπερδευεις την εξεληξη με την αποκρατηκοπιοιση φιλε τοντοκ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Με κάλυψες απόλυτα...Ιδίως όσον αφορά στην επαφή σου με την ελληνική πραγματκότητα, τα ίχνη της οποίας χάνονται κάπου στη δεκαετία του '80..
Να' σαι καλά πάντως, νόμιζα ότι το είδος του οργισμένου αυριανιστή- υβριστή είχε εκλείψει με την έλευση Σημίτη...Με χαρά ( ; )διαπιστώνω ότι υπάρχει ακόμα κρυμμένο στις κορυφές των ʼνδεων (προσοχή στα λάμα)- θέμα για το National Geographic..

P.S. Έπρεπε να είχες πάρει Ρωσοπόντια..Θα είχε κατοχυρώσει εκλογικό δικαίωμα από το 2000 και είχε διευρύνει τη με τη ψυχή στο στόμα νίκη του πασόκ- διότι τότε ως και εγώ ψηφισα Σημίτη (και όχι πασόκ- το τονίζω) και πάλι έπρεπε να ψηφίσει ολόκληρη η Οδησσός για να κερδίσει...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ εσύ που αν κρίνω από το 1977 είσαι 30 ετών και την 8ετία 1981-1989 την έζησες παίζοντας ποδόσφαιρο,κάνοντας ποδήλατο,βλέποντας "Σκανδαλιές στο γυμνάσιο Ντεγκράσι"κλπ...Και ποιος σου είπε ότι είμαι στη Χιλή από γεννησιμιού;Είχα την ατυχία να ζήσω τα 2 πρώτα χρόνια Μητσοτάκη ως εργαζόμενος στην Ελλάδα σε βιομηχανία...Με απέλυσαν,πήρα τη γυναίκα μου και επέστρεψα στη Νότιο Αμερική.Τη δε 8ετία Σημίτη,τη ζούσα μέσω των δικών μου,που ποτέ δε μου ζήτησαν "επιχορήγηση" για να πληρώσουν τους λογαριασμούς όντας συνταξιούχοι.Τώρα αναγκάζομαι να τους στέλνω ένα μικρό ποσό,τους δίνει και ο αδερφός μου,για να έχουν θέρμανση το χειμώνα,και να πηγαίνουν αξιοπρεπώς να ψωνίζουν κρέας,και όχι μόνο χόρτα,που και αυτά είναι στα ύψη.Εκεί κατάντησαν τους συνταξιούχους σε μόλις 3 χρόνια οι δικοί σου.Όλα στα ύψη και οι μισθοί βαλτωμένοι.Και η εύκολη διαιολογία είναι "το ΠΑΣΟΚ φταίει".Όταν όμως υπόσχονταν,δεν έλεγαν "θα εφαρμόσουμε ότι λέμε αν,μετά την απογραφή που θα κάνουμε,βρούμε λεφτά στο ταμείο".Έταξαν λαγούς με πετραχείλια και μετά τις πάπιες...Έσπευσαν να κάνουν "αλλαγές" για να βολέψουν τους δικούς τους μόνο.Και συνεχώς βγαίνουν νέα σκάνδαλα...Αλλά το λαό μπορείς να τον κοροϊδέψεις μια φορά.Δεύτερη δεν έχει.Και ο Μητσοτάκης με σημαία την κάθαρση ανέβηκε,και μετά πήγε στα Χανιά για μπάνιο.Και ο μπούλης εκεί θα πάει,όχι στα Χανιά,αλλά στη Ραφήνα να κάνει μπάνια με τα παιδιά του.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φεύγω τον άλλο μήνα,αλλά θα ξαναγυρίσω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.Κρίμα που δεν μπορεί να ψηφίσει και η γυναίκα μου (αν ήταν Αλβανίδα θα ψήφιζε!!!)!!!!!
Θα ειχε φροντισει για αυτο το ΠΑΣΟΚ! Ετσι δεν βγηκε και το 2000?

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λες ε;Και το 2004 τι έγινε;Έφυγαν οι Αλβανοί ή τους δελέασε ο Καραμανλής και άλλαξαν "στρατόπεδο";

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
το 2004 δεν εγινε το μαγειρεμα που εγινε το 2000,
που το ποσοστο ξεκινησε να αλλαζει κατα τις 11:00 το βραδυ!
Το θυμαστε εκεινο το φοβερο; Αλλη μια ελληνικη πρωτοπορια!
Και μετα μιλαμε για τις εκλογες νοθειας του Μπερισα στην Αλβανια!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Ας όψεται ο Θεός ο τζοχατζόπουλος για τις εκλογές του 2000.Συναγωνίζεται άνετα τον θεό τον Καραμανλή τον παλαιό που ψήφίζαν και τα δέντρα...

Το πολύ απλό κόλπο που σκέφτηκε ήταν ένα μήνα πριν τις εκλογές αντί να δώσει παροχές στου Ελλήνες έδωσε δικαίωμα ψήσου στους αλλοδαπούς που είναι 2 χρόνια στην χώρα μας και βάλε.Ταυτόχρονα τους παρεχώρησε τα περιβόητα δάνεια χωρίς επιτόκια και το δωρεάν υπόθαλψη στα δήμοσια νοσοκομεία.Οι περιοχές που κάναν την ανατροπή ήταν όλες περιοχές που δεν μιλάνε ελληνικά και δεν το περίμενε η ΝΔ....

Πολύ τρελλή πολιτική κίνηση και από τις πιο έξυπνες που έχω δει τα τελευταία χρόνια....Αλλά παραμένει μεγάλη αλητεία να βγάζουν αλβανοκυβέρνηση με τα λευτά των ελλήνικών ταμείων...

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο,
αλλα εγω μιλαω για την ανατροπη των ποσοστων τρεις ωρες αφου ανοιξαν οι καλπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom