Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Επισκέπτης
οσον αφορα την ολυμπιαδα ας κοιταξουμε ποσο ειχε κοστολογηθει στην αρχη και ποσο φτασαμε, ολοι εμεις να πληρωσουμε!!ειναι θεμα προτεραιοτητων ,και απ οσο φαινεται ,η προτεραιοτητα τους ηταν η ολυμπιαδα και οχι τα σχολεια ,τα νοσοκομεια ,οι ιατρικοι εξοπλισμοι!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Προχωραμε στις μεταρυθμισεις. Οι μεταρυθμισεις συνεχιζονται. Οι μεταρυθμισεις αλλαζουν την Ελλαδα. Οι μεταρυθμισεις ολοκληρωνονται.
Οι μεταρυθμισεις, το ενα οι μεταρυθμισεις το αλλο. 
ΕΓΩ σε ποια χωρα ζω?
Ειμαι τρελος? ειμαι τυφλος? ειμαι ηληθιος? ειμαι περιορισμενου IQ? ειμαι βαθια νυχτωμενος? ειμαι μιζερος? ειμαι αχαριστος? ειμαι κακοπροαιρετος? ειμαι στενομυαλος? Κατι πρεπει να ειμαι απ' ολα αυτα...
Εκτος.....εκτος εαν ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ....   
Ειμαι ευτυχης που βρηκα τον ευατο μου.  :-

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν ψήφισες ΝΔ πριν 3 χρόνια είσαι περιορισμένου IQ στενόμυαλος μαλάκας!!!!!

Διορθώνεται όμως.Απλώς δεν ψηφίζεις ξανά ΝΔ!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
η λύση μπορει να δωθεί ΜΟΝΟ απο εναν συνασπισμό συν-κκε-πασοκ...
η ΝΔ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ..

Επισκέπτης
συνεργασια ΚΚΕ με αλλο κομμα δεν προκειται να γινει!!

Επισκέπτης
αντε παλι με το 89!!το 89 εκανε συγκυβερνηση με την νδ ,για να δικαστει ο παπανδρεου και να αποδειχτει αν ηταν αθωος ή ενοχος!!αφου βγηκε η αποφαση η συγκυβερνηση διαλυθηκε!!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
30.000.000 ευρω εχουν χαθει!!και αυτα ειναι τα λεφτα μας!!και εχουν το θρασος να καθονται και να βλεπουν τους συνταξιουχους να ζητανε ουσιαστικα την αξιοπρεπεια τους!!εχουν το θρασος να μιλανε για καταπολεμηση της διαφθορας!!

Μιλησε ο METZ και ειπε τη σοφια του. Εδω θα σε ξεμπροστιασω ρε αμυαλε ΠΑΣΟΚΤΣΗ. Λεει ο αγαπητος METZ ότι 30.000.000 ευρα μπορουν να καλυψουν τους συνταξιούχους. Αν έκανες ένα προχειρο πολλαπλασιασμο θα έβλεπες τι βλακιες ακούς στη ΤV και τα  υιοθετεις  και καλα σαν κορυφαία επιχειρηματα!

Ας πούμε ότι θέλουμε να αυξήσουμε την σύνταξη 200.000 συνταξιούχων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ κατα 300 ευρώ΄

200.000 x 300 evra = 60.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή μόνο ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ για 200.000 συνταξιουχους θα χρειαζονταν τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ

Τωρα αν απολύαμε μόνο 100.000 δημοσίους υπάλληλους χαραμοφάηδες που διοριστηκαν επι Ανδρέα, που επι τόσα χρόνια δουλεύουν τον κόσμο και περνουν 1200-1600 ευρα το μηνα ξυνοντας αρχιδι και βαζοντας μερικες σφραγιδες δεστε ποσα θα κερδισουμε για μια 20ετια

100.000 διμ.υπαλλ. x 1400evro x 12μηνες x 20 χρονια ========
=====
33.600.000.000 δηλαδη 34 δισ ευρώ!!!!!

Αν θέλουμε αυτά να τα ρίξουμε σε αυξήσεις των χαμηλοσυνταξιούχων που λέγαμε : 33.600.000.000 :200.000συνταξιουχοι :300ευρω :12μήνες=====================================

ΓΙΑ 46ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η΄Αυξηση 600 ευρώ για 23χρονια σε κάθε απο τους 200.000 χαμηλοσυνταξιουχους!!!!

Αυτά λοιπον είναι συγκρησιμα μεγεθη , και όχι το ποντικι με τον ελεφαντα.

Οποτε ακυρο αυτό που λέτε για Ολυμπιαδα (που έτσι και αλλιώς και τα δυο μεγαλα κομματα συμφωνησαν στην διοργάνωση), ακυρα και γενικοτερα αυτα που λετε γιατι δεν καθεστε να σκεφτητε τι λετε, απλα παπαγαλιζεται ότι ακουτε απο τα καναλια, λογια που φευγουν σαν το χεσιμο δηλαδη, καμια σοβαροτητα. Ετσι μονο να βριζουμε την αντιπαλη παραταξη και να αισθανόμαστε ξαλαφρωμένοι.

Αν δεν στρώσετε χαρακτηρα δυστυχώς θα συνεχίζεται να τρωτε σκατα και κοντα σε σας και εμεις.

κουτοπονηροι βαλκανιοι ξυπνηστε!

Επισκέπτης
εγω το εγραψα και οχι ο μετζ!!και απαντησε μας λοιπον που πηγαν αυτα τα χρηματα?και φυσικα δεν μιλαμε ΜΟΝΟ για τα 30.000.000!!γιατι δεν εχουν φαει μονο τοσα!αυτο το ποσο ετυχε να αποκαλυφθει!!ΥΓ.η νδ αλλα και το πασοκ σε εχουν κανει να θεωρεις δεδομενο και φυσιολογικο να κλεβουν τα λεφτα μας!!

Επισκέπτης
και οσον αφορα τα καναλια αυτα σας χαιδευουν τα αυτια ,αυτα σας προμοταρουν ,σε αυτα τα χωνεται για να σας παιζουν στα δελτια ολη την ωρα και να  ακουμε τις μαλακιες των πολιτικων των 2 μεγαλων κομματων

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
όχι warhol, κατακρίνω την κλεψιά των κομματων , αλλα ξέρω ότι εάν καταφερθώ κατα ενός μόνο κομματος θα ευννοήσω το αλλο που εχει κανει ίδια και μπορει και χειρότερα. Οπότε κρίνω τα κομματα και τους πολιτικουσ στη βάση του πιός κάνει έστω και λίγο καλο στη χώρα και ποιός την χαντακώνει

Επισκέπτης
και τα 2 κομματα κλεψαν και τα 2 κομματα απετυχαν!!το ποιος εκλεψε τα περισσοτερα δεν με ενδιαφερει!!αυτο που με νοιαζει ειναι οτι και τα δυο εκλεψαν!!και εκλεψαν τα λεφτα ολων μας!!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εσεις ακουτε τα καναλια που ονομαζουν σκανδαλα ότι μικρη παγαποντια κανθν οι πολιτικοι, και σας αφηνουν ανηξερους για τα μεγαλα κολπα!

Εγω τουλαχιστον καθομαι και σκεφτομαι , υπολογιζω, ελέγχω τις πληροφορίες που περνω και δεν τις υιοθετώ αβερτα σαν εσας , που με γνωμες αλλων (του πατερα σας της μανας σας και του Κακαουνάκη), χωρίς να τις περνατε απο ένα φιλτρο λογικης, τις ανακυκλωνεται απο δω και απο κει, νομιζοντασ ότι βρήκατε την Αμερικη , με ψευτο-επιχειρηματα άλλων

Επισκέπτης
ξερω πολυ καλα οτι αυτα που βγηκαν στα καναλια ειναι μια σταλια μπροστα στο μεγεθος  των πραγματικων σκανδαλων!!και κατι αλλο!!ουτε τον κακαουανακη ακουω αλλα ουτε και τον τραγκα!!!ο ενας γλυφει το πασοκ και ο αλλος την νδ!!!οπως και ολα τα καναλια δηλαδη!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
warhol Πες μας κ εσυ για το κόμμα σου...
Γιατι μονίμως τα βάζει με το πασοκ και χαιδέυει την νδ? το πασόκ κυβερνάει η ΜΟΝΟ με αυτους ειστε εχθροι?

Επισκέπτης
το πασοκ τοσα χρονια εκλεβε και τωρα η νδ συνεχιζει το θεαρεστο εργο!!το ΚΚΕ τα βαζει και με τα 2 μεγαλα κομματα ,γιατι τα ιδια αισχη κανουν!!απλα το προβλημα των πασοκων ειναι οτι τους αντιμετωπιζουμε  οπως αντιμετωπιζουμε και την νδ!!και οπως ειχα ξαναγραψει,ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για την ανοχη στα σκανδαλα ενα ακομα εχω να πω.
Όσα σκανδαλα και να εγιναν επι Σημιτη δεν θα παψω να τον εκτιμάω γιατι στο τελικο ισοζυγιο ωφέλησε τη χωρα, με όλα τα μειονεκτηματα.
Το ιδιο λοιπον και με τον καραμανλη. Δεν προκειται να μηδενησω όλη την προσπαθεια που γινεται , για κατι το οποιο θα συνεχιζεται για πολλα ακομα χρονια μεχρι να καταφερουμε να φτασουμε σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο (θεμα διαφθορας). Όποιος κρινει την πολιτικη με βαση τα καθημερινα που ακουγονται από τα κόμματα, στα πλαισια προεκλογικών προσπαθειων για ψηφους, είναι πολυ μακρυα απο την ουσια

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν ψήφισες ΝΔ πριν 3 χρόνια είσαι περιορισμένου IQ στενόμυαλος μαλάκας!!!!!

Διορθώνεται όμως.Απλώς δεν ψηφίζεις ξανά ΝΔ!!!!

Όταν ο φανατισμός χτυπάει κόκκινο....
Ευτυχώς που υπάρχουν τσακάλια σαν εσένα και μαθαίνουμε την πραγματικότητα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θαυμάστε τη λογική και τα επιχειρήματα της κυβερνητικής παράταξης! Τι είναι 30 μύρια; Δε φτάνουν ούτε για στραγάλια! Τι να πάρουν οι συνταξιούχοι από 30 μύρια; Αυτή είναι η λογική των "φιλελεύθερων", σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν.

Και βγες εσύ κορόιδο να ψάξεις για δουλειά με πενταροδεκάρες και να φιλάς κατουρημένες ποδιές για να μπορούν κάποιοι να λένε "και τι είναι 30 μύρια;"...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Λίγδωσε το αντεράκι τους...
Δωστε δουλεια στον κόσμο ρεεεε

Stories

Νέο!