Νέα

Πόσο Κομπλεξικοί παίζει να είναι οι Ρουμάνοι τελικά ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:uzi :ak::Στα υπόψην. Οι Ρουμάνοι, είναι πρώτοι στην Βίζιτα!  Πάνε με Άντρες, και κάνουν τα πάντα με 10-20 ευρώ. Όχι μόνο αυτοί βέβαια. Άλλα ;oλλα, τα αλλοδαπά. Οι Ρουμάνοι όμως πρέπει, να φυλάς καi τα ΟΤΑ σου!!!ΚΥΝΔΙΝΟΣ!!! :hammer: :argue:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Είμαι 2 χρόνια στην κώλο-Ρουμανία κι επειδή έξω καταλάβει ότι όλοι οι Ρουμάνοι κατακλύζονται από χιλιάδες κόμπλεξ έξω πάψει να ανοίγω συζητήσεις μαζί τους πλέον μέχρι να βγάλω αρκετά χρήματα και να την κάνω για Ρωσσία.
Χθες που έψαχνα για σπίτι, λόγω του ότι άλλαξα πόλη (από Βουκουρέστι ήρθα Arad), έπεσα σε ιδιοκτήτη που είχε πολύ όρεξη για πολιτικές και κοινωνιολογικές συζητήσεις.
Εγώ απλά πήγα να δω πως είναι το διαμέρισμα που ενοικιάζει κι εκείνος με κράτησε
1 ώρα μιλώντας μου για κρίση, για δημοκρατία που γεννήθηκε στην Ελλάδα και τελείωσε στην Ελλάδα κτλ.
Δεν άντεξα κι άρχισα επίθεση (με το γάντι) κατά της τρισαθλίας χώρας του λέγοντας του έμεσα πως για να μας φτάσουν θα χρειαστούν 100 χρόνια.
Αφού πλέον τον ισοπέδωσα σε όλα τα επίπεδα (από ιστορία, πολιτισμό,πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Ολυμπιακούς αγώνες, ανάπτυξη, τουρισμό, φυσικές ομορφιές, πλούτο σε αεροδρόμια, δρόμους, metro, κτήρια, Clubs κτλ) άλλαξε θέμα και φτάσαμε να μιλάμε για γκόμενες... κι εκεί που τα λέγαμε μου πρότεινε να πάμε σε ένα μπαράκι που δουλεύει η ερωμένη του για να μου την γνωρίσει.
Φτάσαμε λοιπόν στο bar (ένα βρώμικο δωματιάκι με 5-6 τραπεζάκια κι έναν πάγκο με μετρημένα μπουκάλια δηλαδη)
και με συστήνει στην ερωμένη και σε μια συνάδελφο της η οποία αμέσως με γουστάρε κι άρχισε να μου μιλάει Ελληνικά και να μου λέει πως πέρασε στην Ελλάδα (Ιωάννινα) πριν από μερικά χρόνια που είχε πάει για δουλειά.Η γκόμενα του τύπου μου έκανε κι ένα κοπλιμέντο "Esti un baiat foarte frumos" (Είσαι πολύ ωραίο αγόρι) κι ο τύπος την πιάνει παιχνιδιάρικα από το λαιμό την φιλάει και της λέει "Εσύ είσαι γεννημένη για Ρουμάνο δεν είσαι για τυχοδιoκτικούς μεσογειακούς" -Το καταπίνω- διότι η φίλη της γκόμενας του κούνησε την καρέκλα και ήρθε και κόλησε δίπλα μου ακουμπώντας με και μιλώντας μου σε απόσταση αναπνοής....  Ο τύπος με την ερωμένη την θαύμασαν για τα Ελληνικά της και της έκαναν κοπλιμέντο κι εκείνη τους απαντά με ένα θράσσος "Ε αφού οι Έλληνες δεν μιλάνε καθόλου Αγγλικά έπρεπε να μάθω από της πρώτες μέρες που έφτασα Ελλάδα τα Ελληνικά" Εκείνη τη στιγμή τα πήρα άγρια κι άρχισα "Αυτό είναι αστείο ! Στην Ελλάδα τα Αγγλικά τα έχουμε δεύτερη γλώσσα" εκείνη να επιμένει, ο μαλάκας ο άλλος να την ακούει μαζί με την ερωμένη του και να γυρνάει με ειρωνία να με ρωτάει
"Αλήθεια δεν μιλάτε Αγγλικά?"
Εκεί πια τα πήρα ακόμα πιο άγρια κι αρχίζω "Μπορώ να αποδείξω αυτή τη στιγμή ότι ο Έλληνας τα μιλάει άπταιστα ενώ οι Ρουμάνοι δεν μπορούν να σταθούν σε μια κουβέντα στα Αγγλικά - Let's carry on our conversation in English then"
Kι αρχίζει η ερωμένη του "Είσαι την Ρουμανία και πρέπει να μιλάς Ρουμανίkα μαζί μας" Kαι τότε γυρίζω κι εγώ και τους λέω "και το που καταδέχτικα να κάτσω να μιλήσω 2 ώρες μαζί σας πολύ σας είναι ΡΟΥΜΆΝΟΙ !" και σηκώθηκα τους πέταξα 100 RON υποτιμητικά στο τραπέζι κι έφυγα .
Δεν με νοιάζει που έχασα την ευκαιρία με την γκόμενα διότι έxω ένα milf το οποίο το κάνω όπως θέλω και της έξω κόψει τον αέρα σχετικά με την Ελλάδα (δεν τολμάει να πει το παραμικρό για την ένδοξη χώρα μου - Μόνο εγώ λέω για τη δική της και καλά κάνω).
Οι Ρουμάνοι μας ζηλεύουν επικύνδινα  !!!!

Ενταξι? Τι επεδειξες? Οτι εισαι ενας ακομη μ@λ@κ@ς ελληνας!
Εχετε πολλους εδω! Τωρα αναπτυσεστε και στο εξωτερικο!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
οι μοναδικοι λαοι που μας συμπαθουνε ακομα στην ευρωπη,ειναι οι ιταλοι κ οι ισπανοι.
οι υπολοιποι μας εχουνε για γυφτους,τεμπεληδες,καλοπερασακηδες και πολλα αλλα.

Καλα σας κανουν!  :grin:
Δεν εχουν αδικο!  :sunglasses:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
(γιατί "καταδέχτικα" καί " επικύνδινα " μάλλον γράφωνται )
Eνώ εσύ τα έγραψες σωστά!!!!!!!!!!!!! :grin:
Υ.Γ.ήταν απο εδώ κανένας στην DELTA?

Επισκέπτης
Ο Έλληνας έχει την απίστευτη ικανότητα να κάνει έναν έξυπνο άνθρωπο να αισθανθεί χαζός.
Πιο εύκολα συνενοείσαι με ένα κουνέλι.
Γενικά πιο μαλάκες στον πλανήτη δύσκολα να βρεθούν

Επισκέπτης
Ο Έλληνας έχει την απίστευτη ικανότητα να κάνει έναν έξυπνο άνθρωπο να αισθανθεί χαζός.

εφχαριστουμε για το κοπλιμεντο

Επισκέπτης
οι ρουμανοι δε ξερω οι ρουμανες παντως ειναι ακομπλεξαριστες :fuck1: :pipa1: :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είμαι 2 χρόνια στην κώλο-Ρουμανία κι επειδή έξω καταλάβει ότι όλοι οι Ρουμάνοι κατακλύζονται από χιλιάδες κόμπλεξ έξω πάψει να ανοίγω συζητήσεις μαζί τους πλέον μέχρι να βγάλω αρκετά χρήματα και να την κάνω για Ρωσσία.
Χθες που έψαχνα για σπίτι, λόγω του ότι άλλαξα πόλη (από Βουκουρέστι ήρθα Arad), έπεσα σε ιδιοκτήτη που είχε πολύ όρεξη για πολιτικές και κοινωνιολογικές συζητήσεις.
Εγώ απλά πήγα να δω πως είναι το διαμέρισμα που ενοικιάζει κι εκείνος με κράτησε
1 ώρα μιλώντας μου για κρίση, για δημοκρατία που γεννήθηκε στην Ελλάδα και τελείωσε στην Ελλάδα κτλ.
Δεν άντεξα κι άρχισα επίθεση (με το γάντι) κατά της τρισαθλίας χώρας του λέγοντας του έμεσα πως για να μας φτάσουν θα χρειαστούν 100 χρόνια.
Αφού πλέον τον ισοπέδωσα σε όλα τα επίπεδα (από ιστορία, πολιτισμό,πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Ολυμπιακούς αγώνες, ανάπτυξη, τουρισμό, φυσικές ομορφιές, πλούτο σε αεροδρόμια, δρόμους, metro, κτήρια, Clubs κτλ) άλλαξε θέμα και φτάσαμε να μιλάμε για γκόμενες... κι εκεί που τα λέγαμε μου πρότεινε να πάμε σε ένα μπαράκι που δουλεύει η ερωμένη του για να μου την γνωρίσει.
Φτάσαμε λοιπόν στο bar (ένα βρώμικο δωματιάκι με 5-6 τραπεζάκια κι έναν πάγκο με μετρημένα μπουκάλια δηλαδη)
και με συστήνει στην ερωμένη και σε μια συνάδελφο της η οποία αμέσως με γουστάρε κι άρχισε να μου μιλάει Ελληνικά και να μου λέει πως πέρασε στην Ελλάδα (Ιωάννινα) πριν από μερικά χρόνια που είχε πάει για δουλειά.Η γκόμενα του τύπου μου έκανε κι ένα κοπλιμέντο "Esti un baiat foarte frumos" (Είσαι πολύ ωραίο αγόρι) κι ο τύπος την πιάνει παιχνιδιάρικα από το λαιμό την φιλάει και της λέει "Εσύ είσαι γεννημένη για Ρουμάνο δεν είσαι για τυχοδιoκτικούς μεσογειακούς" -Το καταπίνω- διότι η φίλη της γκόμενας του κούνησε την καρέκλα και ήρθε και κόλησε δίπλα μου ακουμπώντας με και μιλώντας μου σε απόσταση αναπνοής....  Ο τύπος με την ερωμένη την θαύμασαν για τα Ελληνικά της και της έκαναν κοπλιμέντο κι εκείνη τους απαντά με ένα θράσσος "Ε αφού οι Έλληνες δεν μιλάνε καθόλου Αγγλικά έπρεπε να μάθω από της πρώτες μέρες που έφτασα Ελλάδα τα Ελληνικά" Εκείνη τη στιγμή τα πήρα άγρια κι άρχισα "Αυτό είναι αστείο ! Στην Ελλάδα τα Αγγλικά τα έχουμε δεύτερη γλώσσα" εκείνη να επιμένει, ο μαλάκας ο άλλος να την ακούει μαζί με την ερωμένη του και να γυρνάει με ειρωνία να με ρωτάει
Εκεί πια τα πήρα ακόμα πιο άγρια κι αρχίζω "Μπορώ να αποδείξω αυτή τη στιγμή ότι ο Έλληνας τα μιλάει άπταιστα ενώ οι Ρουμάνοι δεν μπορούν να σταθούν σε μια κουβέντα στα Αγγλικά - Let's carry on our conversation in English then"
Kι αρχίζει η ερωμένη του "Είσαι την Ρουμανία και πρέπει να μιλάς Ρουμανίkα μαζί μας" Kαι τότε γυρίζω κι εγώ και τους λέω "και το που καταδέχτικα να κάτσω να μιλήσω 2 ώρες μαζί σας πολύ σας είναι ΡΟΥΜΆΝΟΙ !" και σηκώθηκα τους πέταξα 100 RON υποτιμητικά στο τραπέζι κι έφυγα .
Δεν με νοιάζει που έχασα την ευκαιρία με την γκόμενα διότι έxω ένα milf το οποίο το κάνω όπως θέλω και της έξω κόψει τον αέρα σχετικά με την Ελλάδα (δεν τολμάει να πει το παραμικρό για την ένδοξη χώρα μου - Μόνο εγώ λέω για τη δική της και καλά κάνω).

hahahahha μια χαρα στην γυρισε ο τυπος ! Δεν εκατσε να διαφωνησει μαζι σου
αλλα κανονισε παρεάκι να σε δουλευουνε ολοι μαζι.... αυτος , αυτη και μια φιλη της και καλα !!!!

Μεταξυ μας αυτος μια χαρα ξηγηθηκε. Εσυ το χες το προβλημα.
Οταν βλεπεις οτι δεν μπορεις να κανεις συζητηση με κάποιον μετα απο λιγο το κοβεις....
δεν αρχιζεις να τους την μπαινεις ακομη περισσοτερο οπως εκανες εσυ. Και αν θες να συνεχισεις την επικοινωνια και καλα
απλα τον παιρνεις στον χαβαλε  :P ουτε αυτο δεν εκανες...

Και εν παση περιπτωση τα χαλια μας ειναι γνωστα λογικο να γελανε οι ανθρωποι εδω σε μαθανε οτι ψηφισες εναν ΤΣΙΠΡΑ που ηθελε να φορολογησει ενα 75% τις επιχειρησεις εσυ λες να μην σε παρουν στο δουλεμα !!!! Ξεχασε το παρελθον... ηταν πριν 1.000.000
χρονια ... το θεμα ειναι να κανουμε κατι τωρα και οχι να τσακωνομαστε με Ρουμανους και να νομιζουμε οτι ειναι αυτοι οι κομπλεξικοι και καλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τον προσβαλλες ... τον μειωσες.... τον πικαρισες
και μετα πηγες και βγηκες και μαζι του.

Στην φυλαγε και στην φυτεψε. Τι περιμενες??? να σου κανει και δωρο
επειδη τον προσβαλλες?  :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι βασικοτατος νομος. Αν κανεις μια μαλακια σε κάποιον ή καποια
και επιστρεψει ξανα ισως θελει να στην φερει.... τι ισως δηλαδη κατα 90% +

καλυτερα να τους κρατησεις ως εχθρους.... (Οπως σε βλεπουν και αυτοι αλλωστε)
παρα να χαψεις το παραμυθακι της φιλιας και καλα δεν ειστε φιλοι τον προσβαλλες...
τελος. Οι φιλοι δεν προσβαλλουν και δεν κανουν τον φιλο να νιωθει αψυχος.

Επισκέπτης
και μαζι του που τον πηρε ο ρουμανος να του φαει κανα φραγκο ηθελε γιαυτο και του πεταξε διπλα τη γκομενα γαμησετα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως για καλο δεν τον πηρε.... και φανηκε αυτο  :P

μην σου πω οτι παιζει να ηταν και ολο σκηνοθετημενο εξαρχης.

Δεν ηταν δυσκολο να σκεφτει οτι εκανε την μαλακια και τον προσβαλλε...
δεν κρατησε την γλωσσα του. Οκ κανενα προβλημα αυτες ηταν οι αποψεις του...
δεν αντεξε τις ξεστομισε. ΜΠορουσε μετα να μην δεχθει να βγει μαζι του. Απλο.

Δεν καταλαβα θεωρεις σκουπιδι τον αλλον και βγαινεις μαζι του? χαχαχα ανωμαλος εισαι ?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εγώ το έχω ξαναπεί 100 φορές χειρότεροι από τους Αλβανούς. Πολύ κακοί και με πολλά κόμπλεξ . Για τον πούτσο γενικώς. Και οι ρουμάνες θέλουν πολύ προσοχή.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν γινεται να ταιριαζεις με ολων τις αποψεις.... με καποιους θα κοντραριστεις.

Κρατα τους σαν εχθρους. ΠΟυ το προβλημα ?  :P

αλλα τωρα πηγε και βγηκε μαζι του... γιατι να γνωρισει την ερωμενη του?

οχι ρε φιλε δεν θελω να τη γνωρισω θελω να κατσω σπιτι μου αποψε και να πουτσισω.

Να φαω πατατακια και να δω κανα DVD.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mπα δεν νομιζω. ΑΝ ειναι τοτε ειναι μλκας  :P

εκατσε και εγραψε ενα καρο φιδια χωρις λογο.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Pουμάνος/α ή αλβανός/ίδα είσαι; Τέλος πάντων ότι και να είσαι σκέψου πρώτα καλά πριν αρχίσεις να γράφεις εδώ μέσα κομπλιμέντα τέτοιου είδους για τους Έλληνες. Καλύτερα να βρείς κανένα άλλο άλλο site για να γράψεις τέτοιες μαλακίες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Pουμάνος/α ή αλβανός/ίδα είσαι; Τέλος πάντων ότι και να είσαι σκέψου πρώτα καλά πριν αρχίσεις να γράφεις εδώ μέσα κομπλιμέντα τέτοιου είδους για τους Έλληνες. Καλύτερα να βρείς κανένα άλλο άλλο site για να γράψεις τέτοιες μαλακίες.

Συμφωνω. Ειπαμε εχουμε κάποια ελαττωματα
αλλα αυτος το παραξυλωσε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom