Είμαι 2 χρόνια στην κώλο-Ρουμανία κι επειδή έξω καταλάβει ότι όλοι οι Ρουμάνοι κατακλύζονται από χιλιάδες κόμπλεξ έξω πάψει να ανοίγω συζητήσεις μαζί τους πλέον μέχρι να βγάλω αρκετά χρήματα και να την κάνω για Ρωσσία.
Χθες που έψαχνα για σπίτι, λόγω του ότι άλλαξα πόλη (από Βουκουρέστι ήρθα Arad), έπεσα σε ιδιοκτήτη που είχε πολύ όρεξη για πολιτικές και κοινωνιολογικές συζητήσεις.
Εγώ απλά πήγα να δω πως είναι το διαμέρισμα που ενοικιάζει κι εκείνος με κράτησε
1 ώρα μιλώντας μου για κρίση, για δημοκρατία που γεννήθηκε στην Ελλάδα και τελείωσε στην Ελλάδα κτλ.
Δεν άντεξα κι άρχισα επίθεση (με το γάντι) κατά της τρισαθλίας χώρας του λέγοντας του έμεσα πως για να μας φτάσουν θα χρειαστούν 100 χρόνια.
Αφού πλέον τον ισοπέδωσα σε όλα τα επίπεδα (από ιστορία, πολιτισμό,πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Ολυμπιακούς αγώνες, ανάπτυξη, τουρισμό, φυσικές ομορφιές, πλούτο σε αεροδρόμια, δρόμους, metro, κτήρια, Clubs κτλ) άλλαξε θέμα και φτάσαμε να μιλάμε για γκόμενες... κι εκεί που τα λέγαμε μου πρότεινε να πάμε σε ένα μπαράκι που δουλεύει η ερωμένη του για να μου την γνωρίσει.
Φτάσαμε λοιπόν στο bar (ένα βρώμικο δωματιάκι με 5-6 τραπεζάκια κι έναν πάγκο με μετρημένα μπουκάλια δηλαδη)
και με συστήνει στην ερωμένη και σε μια συνάδελφο της η οποία αμέσως με γουστάρε κι άρχισε να μου μιλάει Ελληνικά και να μου λέει πως πέρασε στην Ελλάδα (Ιωάννινα) πριν από μερικά χρόνια που είχε πάει για δουλειά.Η γκόμενα του τύπου μου έκανε κι ένα κοπλιμέντο "Esti un baiat foarte frumos" (Είσαι πολύ ωραίο αγόρι) κι ο τύπος την πιάνει παιχνιδιάρικα από το λαιμό την φιλάει και της λέει "Εσύ είσαι γεννημένη για Ρουμάνο δεν είσαι για τυχοδιoκτικούς μεσογειακούς" -Το καταπίνω- διότι η φίλη της γκόμενας του κούνησε την καρέκλα και ήρθε και κόλησε δίπλα μου ακουμπώντας με και μιλώντας μου σε απόσταση αναπνοής.... Ο τύπος με την ερωμένη την θαύμασαν για τα Ελληνικά της και της έκαναν κοπλιμέντο κι εκείνη τους απαντά με ένα θράσσος "Ε αφού οι Έλληνες δεν μιλάνε καθόλου Αγγλικά έπρεπε να μάθω από της πρώτες μέρες που έφτασα Ελλάδα τα Ελληνικά" Εκείνη τη στιγμή τα πήρα άγρια κι άρχισα "Αυτό είναι αστείο ! Στην Ελλάδα τα Αγγλικά τα έχουμε δεύτερη γλώσσα" εκείνη να επιμένει, ο μαλάκας ο άλλος να την ακούει μαζί με την ερωμένη του και να γυρνάει με ειρωνία να με ρωτάει
"Αλήθεια δεν μιλάτε Αγγλικά?"
Εκεί πια τα πήρα ακόμα πιο άγρια κι αρχίζω "Μπορώ να αποδείξω αυτή τη στιγμή ότι ο Έλληνας τα μιλάει άπταιστα ενώ οι Ρουμάνοι δεν μπορούν να σταθούν σε μια κουβέντα στα Αγγλικά - Let's carry on our conversation in English then"
Kι αρχίζει η ερωμένη του "Είσαι την Ρουμανία και πρέπει να μιλάς Ρουμανίkα μαζί μας" Kαι τότε γυρίζω κι εγώ και τους λέω "και το που καταδέχτικα να κάτσω να μιλήσω 2 ώρες μαζί σας πολύ σας είναι ΡΟΥΜΆΝΟΙ !" και σηκώθηκα τους πέταξα 100 RON υποτιμητικά στο τραπέζι κι έφυγα .
Δεν με νοιάζει που έχασα την ευκαιρία με την γκόμενα διότι έxω ένα milf το οποίο το κάνω όπως θέλω και της έξω κόψει τον αέρα σχετικά με την Ελλάδα (δεν τολμάει να πει το παραμικρό για την ένδοξη χώρα μου - Μόνο εγώ λέω για τη δική της και καλά κάνω).
Οι Ρουμάνοι μας ζηλεύουν επικύνδινα !!!!