Δεν έγινε και καμιά μάχη ξέρεις !
Δεν τίθεται θέμα νίκης - ηττας σε τέτοια θέματα ρε τυπε....
Και στο κάτω κάτω, τώρα που πέρασαν οι μέρες και το γεγονός έχει κρυώσει, μου φενεται πως εγώ τελικά αντέδρασα υπερβολικά εφόσον πριν το bar του έβγαλα την χώρα του εντελώς σκάρτη συγκρίνοντας την με την δική μου. Ο λόγος βέβαια που το έκανα αυτό είναι επειδή έξω κουραστεί από τα ρουμανικά κόμπλεξ κατωτερωτητας τα οποία δεν τα βγάζουν μόνο σε Έλληνες αλλά σε ΌΛΟΥΣ τους ξένους που προέρχονται από
ΜΗ-ΚΟYΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΈΣ χώρες !
Ιταλοί μου έχουν περιγράψει φάσεις ώπου τους τα χώνουν πολύ άσχημα !
Κλασσική περίπτωση Κομπλεξικών Ρουμάνων που :
1) Έχουν έρθει Ελλάδα και τους έβαζαν να κάνουν της χειρότερες δουλειές
2) Έχουν τσατιστεί με τους Έλληνες από τη δεκατια του 90 που ερχόντουσαν Ρουμανία και συμπεριφεροντούσαν σαν Βασιλιάδες.
3) Έχουν πάει σαν τουρίστες Ελλάδα και απλά ζηλεύουν τον παράδεισο μας.
Πιστεύω πως η λογική σου είναι περίεργη γενικά σε όλα τα θέματα λόγω του ότι :
1) Υποφέρεις από πρόωρη εκσπερμάτωση - Είχες γράψει σε παλιότερο μύνημα :
"Tις γυναίκες της χρειαζόμαστε μόνο για 5 λεπτά, μετά μόνο χώρο πιάνουν στο κρεβάτι"
Ένας τύπος λοιπoν που έχει αυτό το σοβαρό πρόβλημα δεν πρόκειται ποτέ να κάνει σχέση χωρίς να γίνει τάρανδος
Μην έχεις αυταπάτες ! ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν χαίρεται ΜΌΝΟ 5 λεπτά ! Είσαι γεννημένος για μόνιμος επισκέπτης μπουρδέλων όπου εκεί ο πιο καλός πελάτης είναι ο πιο γρήγορος ;)
2)Υποφέρεις από στομαχικά προβλήματα που γενικά σε κάνουν νωχελικό, κακότροπο, κακοδιάθετο, επιθετικό και τα βλέπεις όλα από περίεργες οπτικές γωνίες εφόσον οι περισσότερες παθήσεις του στομάχου μειώνουν την ποιότητα ζωής σε σημαντικό βαθμό
και ως συνέπεια έχουν και την κακή ψυχολογική κατάσταση !