Νέα

Πόσο Κομπλεξικοί παίζει να είναι οι Ρουμάνοι τελικά ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αλλα που να ξερει οτι αναφερεται σε καποιον που δεν  εχει παιξει ποτε ον λαιν βιντεο γκειμς ή γενικα γκειμς ειν'απιστευτα βαρετα, εχει παει σε απειροελαχιστα κλαμπ στην ελλαδα σ'ολη τη ζωη του μετριουντε στα δεκα δαχτυλα και εχει διαβασει τοσα βιβλια που ο αγγραμματος αναλφαβητος δεν θα δει σε μια ζωη ουτε στις βιτρινες των βιβλιοπωλειων..

Ἐπισκεπτόσασταν κανὲν πορνεῖον τουλάχιστον;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε οι ρουμανοι ειναι καθαροαιμοι βλαχοι :grin:

Στην πραξη ο τυπος ηττηθηκε απο εναν Ρουμανο
και αποχωρησε λεγοντας τον κομπλεξικο  :P

και το θεωρησε και πολυ σημαντικο να ερθει να το πει και εδω.

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προφανῶς δὲν ἔχετε καμμίαν ἐπαφὴν μὲ τὸν Ἀραβικὸν Κόσμον.

Γενικα δεν εχει καμια επφαη με την πραγματικοτητα
καποιος που κραζει ετσι την καταγωγη του. Εκτος και αν ειναι αλβανος...
μεταξυ μας μπορει εδω μεσα μερικοι να ειναι ξενοι.... αλλιως δεν εξηγειται
ειναι ανωμαλοι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
τυποι δεν κοιτατε καλυτερα τα χαλια μας? Οι ρουμανοι αποτιναξαν ενα τυρανικο καθεστως που τους αφησε καποια καταλοιπα οπως δουλοπρεπεια, μικροαπατεωνια κλπ.
Απο την αλλη ειναι μαθημενοι σε πειθαρχεια, προσελκυσαν επενδυσεις (διαφανεις και μη) και αυτη τη στιγμη στεκονται καλυτερα απο εμας που με 30% ακρα αριστερα και 20% ακρα δεξια βαδιζουμε προς τα εκει απ' οπου που εκεινοι χυνοντας αιμα δραπετευσαν. :'( :'( :'( :'(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυποι δεν κοιτατε καλυτερα τα χαλια μας? Οι ρουμανοι αποτιναξαν ενα τυρανικο καθεστως που τους αφησε καποια καταλοιπα οπως δουλοπρεπεια, μικροαπατεωνια κλπ.
Απο την αλλη ειναι μαθημενοι σε πειθαρχεια, προσελκυσαν επενδυσεις (διαφανεις και μη) και αυτη τη στιγμη στεκονται καλυτερα απο εμας που με 30% ακρα αριστερα και 20% ακρα δεξια βαδιζουμε προς τα εκει απ' οπου που εκεινοι χυνοντας αιμα δραπετευσαν. :'( :'( :'( :'(

Προς το παρον τα πραγματα ειναι εντος ελεγχου. Απλα πλεον δεν θα ζεις
με 2 αυτοκινητα και καθε βραδυ χλιδες και επιδειξεις... οπως παλια.

Η λυση ειναι μια προς το παρον.... να εφαρμοσθουν τα μετρα με πειθαρχια.
3-4 χρονια υπομονη.

Επισκέπτης
Στην πραξη ο τυπος ηττηθηκε απο εναν Ρουμανο
και αποχωρησε λεγοντας τον κομπλεξικο  :P

και το θεωρησε και πολυ σημαντικο να ερθει να το πει και εδω.

:2funny:

Δεν έγινε και καμιά μάχη ξέρεις !
Δεν τίθεται θέμα νίκης - ηττας σε τέτοια θέματα ρε τυπε....
Και στο κάτω κάτω, τώρα που πέρασαν οι μέρες και το γεγονός έχει κρυώσει, μου φενεται πως εγώ τελικά αντέδρασα υπερβολικά εφόσον πριν το bar του έβγαλα την χώρα του εντελώς σκάρτη συγκρίνοντας την με την δική μου. Ο λόγος βέβαια που το έκανα αυτό είναι επειδή έξω κουραστεί από τα ρουμανικά κόμπλεξ κατωτερωτητας τα οποία δεν τα βγάζουν μόνο σε Έλληνες αλλά σε ΌΛΟΥΣ τους ξένους που προέρχονται από
ΜΗ-ΚΟYΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΈΣ χώρες !
Ιταλοί μου έχουν περιγράψει φάσεις ώπου τους τα χώνουν πολύ άσχημα !

Κλασσική περίπτωση Κομπλεξικών Ρουμάνων που :

1) Έχουν έρθει Ελλάδα και τους έβαζαν να κάνουν της χειρότερες δουλειές
2) Έχουν τσατιστεί με τους Έλληνες από τη δεκατια του 90 που ερχόντουσαν Ρουμανία και συμπεριφεροντούσαν σαν Βασιλιάδες.
3) Έχουν πάει σαν τουρίστες Ελλάδα και απλά ζηλεύουν τον παράδεισο μας.

Πιστεύω πως η λογική σου είναι περίεργη γενικά σε όλα τα θέματα λόγω του ότι :

1) Υποφέρεις από πρόωρη εκσπερμάτωση - Είχες γράψει σε παλιότερο μύνημα :
"Tις γυναίκες της χρειαζόμαστε μόνο για 5 λεπτά, μετά μόνο χώρο πιάνουν στο κρεβάτι"
Ένας τύπος λοιπoν που έχει αυτό το σοβαρό πρόβλημα δεν πρόκειται ποτέ να κάνει σχέση χωρίς να γίνει τάρανδος  :2funny: Μην έχεις αυταπάτες ! ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν χαίρεται ΜΌΝΟ 5 λεπτά ! Είσαι γεννημένος για μόνιμος επισκέπτης μπουρδέλων όπου εκεί ο πιο καλός πελάτης είναι ο πιο γρήγορος  ;)

2)Υποφέρεις από στομαχικά προβλήματα που γενικά σε κάνουν νωχελικό, κακότροπο, κακοδιάθετο, επιθετικό και τα βλέπεις όλα από περίεργες οπτικές γωνίες εφόσον οι περισσότερες παθήσεις του στομάχου μειώνουν την ποιότητα ζωής σε σημαντικό βαθμό
και ως συνέπεια έχουν και την κακή ψυχολογική κατάσταση !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν έγινε και καμιά μάχη ξέρεις !
Δεν τίθεται θέμα νίκης - ηττας σε τέτοια θέματα ρε τυπε....
Και στο κάτω κάτω, τώρα που πέρασαν οι μέρες και το γεγονός έχει κρυώσει, μου φενεται πως εγώ τελικά αντέδρασα υπερβολικά εφόσον πριν το bar του έβγαλα την χώρα του εντελώς σκάρτη συγκρίνοντας την με την δική μου. Ο λόγος βέβαια που το έκανα αυτό είναι επειδή έξω κουραστεί από τα ρουμανικά κόμπλεξ κατωτερωτητας τα οποία δεν τα βγάζουν μόνο σε Έλληνες αλλά σε ΌΛΟΥΣ τους ξένους που προέρχονται από
ΜΗ-ΚΟYΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΈΣ χώρες !
Ιταλοί μου έχουν περιγράψει φάσεις ώπου τους τα χώνουν πολύ άσχημα !

Κλασσική περίπτωση Κομπλεξικών Ρουμάνων που :

1) Έχουν έρθει Ελλάδα και τους έβαζαν να κάνουν της χειρότερες δουλειές
2) Έχουν τσατιστεί με τους Έλληνες από τη δεκατια του 90 που ερχόντουσαν Ρουμανία και συμπεριφεροντούσαν σαν Βασιλιάδες.
3) Έχουν πάει σαν τουρίστες Ελλάδα και απλά ζηλεύουν τον παράδεισο μας.

Πιστεύω πως η λογική σου είναι περίεργη γενικά σε όλα τα θέματα λόγω του ότι :

1) Υποφέρεις από πρόωρη εκσπερμάτωση - Είχες γράψει σε παλιότερο μύνημα :
"Tις γυναίκες της χρειαζόμαστε μόνο για 5 λεπτά, μετά μόνο χώρο πιάνουν στο κρεβάτι"
Ένας τύπος λοιπoν που έχει αυτό το σοβαρό πρόβλημα δεν πρόκειται ποτέ να κάνει σχέση χωρίς να γίνει τάρανδος  :2funny: Μην έχεις αυταπάτες ! ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν χαίρεται ΜΌΝΟ 5 λεπτά ! Είσαι γεννημένος για μόνιμος επισκέπτης μπουρδέλων όπου εκεί ο πιο καλός πελάτης είναι ο πιο γρήγορος  ;)

2)Υποφέρεις από στομαχικά προβλήματα που γενικά σε κάνουν νωχελικό, κακότροπο, κακοδιάθετο, επιθετικό και τα βλέπεις όλα από περίεργες οπτικές γωνίες εφόσον οι περισσότερες παθήσεις του στομάχου μειώνουν την ποιότητα ζωής σε σημαντικό βαθμό
και ως συνέπεια έχουν και την κακή ψυχολογική κατάσταση !

χαχαχαχχα ελεος. Δεν εχω γραψει σε κανενα θρεντ των 5 λεπτων εκσπερματωσης ... μαλλον εσυ εχεις τετοια θεματα. ΑΠο το πολυ δουλεμα που σου ριξε ο ρουμανος με τις 2 κοπελες τα χεις χασει εντελως και λες αλλα ντι αλλων. 

Κακη ψυχολογικη κατασταση εχεις εσυ... εγω μια χαρα ειμαι. Δεν μπαινω στο ιντερνετ να
ανοιγω θρεντ οτι με δουλεψανε Ρουμανοι και οτι αυτοι ειναι κατωτεροι και εγω ανωτερος...

Περαστικα σου ρε φιλε... και προσπαθησε να ξεχασεις τον Ρουμανο και την παλιοπαρεα του  :P

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Μερικοί που έχουν έρθει στο χωριό μου εδω και πολλά χρόνια, δε πειράζουν κανένα μεν, αλλά εχουν ενα κυριαρχικό κομπλεξάκι του στυλ "θα σας γκαμήσω γκιατι ειμαι ρουμανέσκου", κάνε στην άκρη να περάσω και τέτοια. Δε δείχνουν κανένα σεβασμό και θέλουν φοβέρα και προπυλακισμό για να στρώσουν, ετσι τους κάνω. ΤΟ χουν και οι ΑΛβανοί πολυ αυτό, γενικά ειναι βάρβαροι λαοί, άξεστοι και πρωτόγονοι στη συμπεριφορά. Η Ελλάδα ειναι το χειρότερο μέρος για αυτούς γιατι τους κάνει καό, τους αφήνει τόσο λάσκα (τέτοιο μπουρδέλο κράτος και ησυχούληδε πολίτες που ειμαστε) που δε θα στρώσουν στον αιώνα τον άπαντα, αποθρασύνονται εδω πέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom