bakouliskos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
Να υποθέσω πως εσύ τώρα είσαι το official troll. Καλά τα πας.σιγα την αστεια ιστορια που σου ειπε
Να υποθέσω πως εσύ τώρα είσαι το official troll. Καλά τα πας.σιγα την αστεια ιστορια που σου ειπε
Φίλε μου άσε της ειρωνίες κατά μέρος !
Οι Έλληνες είναι Γιοι Θεών !
Όταν είχα έρθει ΕΛΛΆΔΑ το πάσχα έπαθα πολιτισμικό Shock
με το που πάτησα στο ΕΛ.βενιζέλος όχι μόνο από την τρομερή ανάπτυξη και τεχνολογία
(σε σχέση με Ρουμανία) της χώρας μας αλλά και από την ευγένεια των πολιτών, την καθαριότητα, το επίπεδο και την θετική ενέργεια που έχουν οι συμπατριώτες μας.
(Και να φανταστείς όταν σπούδαζα U.Κ. και γύριζα Ελλάδα μου φενονταν όλα χάλια)
Πραγματικά έχουμε μια χώρα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ
(άσχετα εάν οι πολιτικοί είναι μαλάκες)
Νεοελληνας. Σε ολα.
Δε γουστάρεις και μπορείς φύγε, αλλά μη το βλέπεις τόσο δραματικά. Κι εγώ όταν κατεβαίνω για διακοπές διαπιστώνω πόσο ζωώδης είμαστε κι εμείς ως λαός, άξεστος, αγενής, ασεβής. Αλλά έχουμε και τα καλά μας, όπως όλοι. Χαλάρωσε κι άκου ιστοριάκι από στρατό. Μιλάμε με μια σειρά που είχε πτυχίο γυμανστικής ακαδημίας από Γιουγκοσλαβία (ύπήρχε ακόμη τότε) και φυσικά μιλάμε για μουνιά. Έχει λοιπόν πάρει στο αμάξι μια τσιγγάνα μουνάρα και την πάει για γαμήσι. Παρκάρει στο σωστό μέρος και η τζίπσι γδύνεται και κατεβάζει κυλότα. "Οπότε και μου έρχεται μια ΒΡΩΜΑ, κόντεψα να ξεράσω" -"Μαλακία κρίμα, αλλά καλά λες τι να γαμήσεις;" Με το αθωότερο ύφος γυρνα η σεριρά και ατάκα: "-Όχι δεν κατάλαβες, τη γάμησα..!" 15 κομανταραίοι έπεσαν κάτω και κυλιόντουσαν κατουρημένοι στο γέλιο.. Καλή του ώρα όπου κι αν βρίσκεται..
Νεοελληνας. Σε ολα.
Σερβία φίλε είναι άλλο πράγμα !
Πάντα ήταν πολύ πιο ανεπτυγμένη και πιο μπροστά σε ιδέες από την Ρουμανία.
50% κουμουνισμό είχαν οι Γιουγκοσλάβοι ενώ τα Ρουμάνια είχαν 90% συν τον δικτάτορα Ceausescu συν τα 4 εκταμμύρια τσιγγάνων συν τα 16 εκταυμμύρια ημι-τσιγγάνων η' τσιγγανοείδων.
Οι Σέρβοι είναι αδέρφια των Ελλήνων !
Οι Ρουμάνοι είναι απλά οι πουτάνες της Ευρώπης - πάνε με οποίoν έχει δύναμη και χρήμα - Αγαπούν μόνο την Γερμανία και την γλύφουν συνέχεια.
και αυτός που γράφει όσα γράφεις εσύ συμπληρώνω.Ο Μεγαλύτερος Νεοέλληνας η Ελληνάρας είναι ΑΥΤΌΣ που τσατίζεται, γκρινιάζει συνεχώς και βρίζει την Ελλάδα και τους Ελληνες
Σε ξαναρωτώ για τρίτη φορά.
Γιατί δεν γυρίζεις πίσω;
Υ.Γ.
Ειδικά αυτό περί ευγένειας πολιτών και καθαριότητα είναι για όσκαρ μαλακίας.
Ναι αλλά οι πουτάνες της Ευρώπης τον εριξαν τον Τσαουσέσκου, έναν απο τους πιο σκληρούς δικτάτορες της Ευρώπης τον 20ο αιώνα μαζί με τον Φράνκο.
Εσύ που είσαι μάγκας ούτε την Τρόικα δε μπορείς να διώξεις.
Εάν οι Έλληνες δεν τρώγονταν με τα ρούχα τους και ήταν ενωμένοι
θα μπορούσαν να είχαν απεριόριστες συλογικές δυνατότητες !!!!
ΑΛΛΑΓΉ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΦΊΛΕ !
Δεν κερδίζεις κάτι με το να προσπαθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με καπιον συμπατριώτη σου.
Γενικεύεις πολύ. Για Σερβία έχω ακούσει για αυτοκίνητα τουριστών με κλεμμένους τροχούς, και λοιπόν; Από την άλλη με Ρουμανία και Βουλγαρία με όσους/ες έχουμε έρθει στην Εταιρεία σε επαγγελματική επαφή έχουμε αποκομμίσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Σύμπτωση; Ίσως. Με Έλληνες πάλι καήκε η γούνα μας. Σύμπτωση; Πάλι ίσως. Γενικά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ένα πράμα... ;)Σερβία φίλε είναι άλλο πράγμα !
Πάντα ήταν πολύ πιο ανεπτυγμένη και πιο μπροστά σε ιδέες από την Ρουμανία.
50% κουμουνισμό είχαν οι Γιουγκοσλάβοι ενώ τα Ρουμάνια είχαν 90% συν τον δικτάτορα Ceausescu συν τα 4 εκταμμύρια τσιγγάνων συν τα 16 εκταυμμύρια ημι-τσιγγάνων η' τσιγγανοείδων.
Οι Σέρβοι είναι αδέρφια των Ελλήνων !
Οι Ρουμάνοι είναι απλά οι πουτάνες της Ευρώπης - πάνε με οποίoν έχει δύναμη και χρήμα - Αγαπούν μόνο την Γερμανία και την γλύφουν συνέχεια.
και αυτός που γράφει όσα γράφεις εσύ συμπληρώνω.
Γενικεύεις πολύ. Για Σερβία έχω ακούσει για αυτοκίνητα τουριστών με κλεμμένους τροχούς, και λοιπόν; Από την άλλη με Ρουμανία και Βουλγαρία με όσους/ες έχουμε έρθει στην Εταιρεία σε επαγγελματική επαφή έχουμε αποκομμίσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Σύμπτωση; Ίσως. Με Έλληνες πάλι καήκε η γούνα μας. Σύμπτωση; Πάλι ίσως. Γενικά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ένα πράμα... ;)
Συγγνώμη αλλά γιατί δηλαδή οι Ρουμάνοι να ναι πιο κομπλεξικοί από τους Έλληνες;;;¨ολους ρε γαμώτο αλλά όλους τους βάζουν στάμπες..Τα χάλια μας όμως δεν τα βλέπει κανείς..Είμαστε η πουτάνα της Ευρωπης επίσημα σα χώρα και ακόμα βγάζουμε γλώσσα.
Η Ελλάδα διαλύθηκε από τα ΑΝ των ηλιθίων και τα ΘΑ των επιτήδειων.Εάν οι Έλληνες δεν τρώγονταν με τα ρούχα τους και ήταν ενωμένοι
θα μπορούσαν να είχαν απεριόριστες συλογικές δυνατότητες !!!!
ΑΛΛΑΓΉ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΦΊΛΕ !
Δεν κερδίζεις κάτι με το να προσπαθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με καπιον συμπατριώτη σου.
Γενικεύεις πολύ. Για Σερβία έχω ακούσει για αυτοκίνητα τουριστών με κλεμμένους τροχούς, και λοιπόν; Από την άλλη με Ρουμανία και Βουλγαρία με όσους/ες έχουμε έρθει στην Εταιρεία σε επαγγελματική επαφή έχουμε αποκομμίσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Σύμπτωση; Ίσως. Με Έλληνες πάλι καήκε η γούνα μας. Σύμπτωση; Πάλι ίσως. Γενικά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ένα πράμα... ;)
Να'σαι καλά πόσω μάλλον αφότου έπιασες και το αστειάκι. Εύγεπαρακαλω