Kyrios Hou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 496
- Πόντοι
- 291
Ανάλογα την κοπέλα πιστεύω..μερικές έχουν καεί τόσο απ την κόκα που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 κ είναι τερμα τοξικές..
Πώς να μας αντέξουν αλλιώς μόνο με ναρκωτικά. Γιατί η τακτική πελάτες έχουν προβλήματα δεν είναι καλά.Ανάλογα την κοπέλα πιστεύω..μερικές έχουν καεί τόσο απ την κόκα που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 κ είναι τερμα τοξικές..
Κι εγω εχω αυτη την αποψη φιλε. Ξερω μαλιστα και περιπτωση που την επερνα και τωρα ειναι κυρία παντρεμένη με άτομο που δεν ηταν πελάτης.ναι ... βέβαια πολλές από αυτές τις κοπέλες έχουν γίνει σύζυγοι και μάλιστα είναι πολύ καλές συζυγοι. Διαλέγουν ματσωμένα κορόιδα... τα οποία τα μαδάνε νόμιμα με παπά και με κουμπάρο. Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω και είναι τόσο απόλυτος δεν το συμμερίζομαι. Υπάρχουν και κορίτσια κατασταλαγμένα που είναι μορφωμένα και κάνουν αυτή τη δουλειά περιστασιακά για το εύκολο χρήμα που δεν έχει άλλη δουλειά. Έχω γνωρίσει πάρα πολλά κορίτσια που τώρα δεν δουλεύουν. τι γίνανε όλα αυτά τα κορίτσια? Πολλά έχουν παντρευτεί και έχουν παιδιά και οικογένεια. Απλά μπορεί να μην θέλουν κάποιον που γνωρίζουν μέσα από τη δουλειά... ποιος ξέρει? Δεν έχει σχέση η δουλειά με το χαρακτήρα.
Αν το πάμε έτσι κι αυτή δεν θα πιστεύει όταν της λέει ο άλλος ότι είναι με τους φίλους του είναι για δουλειά θα νομίζει ότι είναι σε στο μπουρδελο και πάλι πληρώνει.Σωστα! αυτο ειναι το βασικο! εσυ μπορεις να την εμπιστευτεις; αυτο για αρχη. αν ναι τοτε τα αλλα ειναι απλες οδοντοκρεμες!
Ναι αυτό λεω. Είναι θεμα εμπιστοσύνη αμοιβαιας. αν μπορεί κανείς να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης νόμιζω ότι ολα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίραΑν το πάμε έτσι κι αυτή δεν θα πιστεύει όταν της λέει ο άλλος ότι είναι με τους φίλους του είναι για δουλειά θα νομίζει ότι είναι σε στο μπουρδελο και πάλι πληρώνει.
Γυναίκα της δουλειάς θα παντρευτεί βαθιά τσέπη εκτός δουλειάς γιατί απλά έχει μάθει στην καλοπέραση
αν δεν εχει θεμα καποιος που κανει αυτη τη δουλεια....απλα θα ξερει οτι τον κερατωνει καθε μερα 50 φορες.Αν το δεχτει καλως,,βεβαια με την ιεροδουλη εισαι σιγουρος οτι δε θα ερωτευτει αλλον οπως μια κανονικη γυναικα.Γιατι το κερατο μη εκδιδομενης,διαφερει.Ισως πεσει και συναισθημα.Υπάρχουν αναφορές για ιστορίες ανθρώπων που παντρεύτηκαν ιερόδουλο και βρήκαν την υγειά τους.
Ως πρώτη σκέψη με ξενίζει όμως έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα φιλικό ζευγάρι.
Εγώ τοποθετήθηκα κάθετα πως τις ιερόδουλες τις έχουμε μόνο για σεξ όμως η κοπέλα του φίλου μου διαφώνησε και είπε πως μια ιερόδουλος μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα ευτυχισμένο ως άνδρα το σύζυγό της.
Παράξενο σε μια παρέα με 2 άνδρες και 1 γυναίκα,η γυναίκα να είναι υπερ της παντρειάς με πόρνη.
Τι λετε εσεις μαγκες μου;
Είναι η καταλληλότερη για να σου φέρνει χρήμα κι εσύ να κάθεσαι και να τα ξύνεις σύντροφε!Υπάρχουν αναφορές για ιστορίες ανθρώπων που παντρεύτηκαν ιερόδουλο και βρήκαν την υγειά τους.
Ως πρώτη σκέψη με ξενίζει όμως έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα φιλικό ζευγάρι.
Εγώ τοποθετήθηκα κάθετα πως τις ιερόδουλες τις έχουμε μόνο για σεξ όμως η κοπέλα του φίλου μου διαφώνησε και είπε πως μια ιερόδουλος μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα ευτυχισμένο ως άνδρα το σύζυγό της.
Παράξενο σε μια παρέα με 2 άνδρες και 1 γυναίκα,η γυναίκα να είναι υπερ της παντρειάς με πόρνη.
Τι λετε εσεις μαγκες μου;
Εξαρτάται αν έχει κάποια σχέση και της καλύπτει πολλά από έξοδα κ δουλεύει για την πάρτη της όποτε δεν κάνει κάτι ή περιμένει να βρει κάποιον να τον παραμυθιάζει και να του τα τρώει εκτός, αν δεν θέλει να κανει κάτι μέσα. Δεν νομίζω ότι σέβονται τον εαυτό τους κ δεν προχωράνε διαφορετικά δεν θα δούλευαν εκειΡε παδιά, υπάρχει περίπτωση στριπτιζού να ΜΗΝ κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από χορό, όχι πριβέ δηλαδή; Είναι δυνατόν, ξέρετε εσείς κοπέλες τέτοιες; Εγώ αμφιβάλλω, αλλά, αφήνω και μια πιθανότητα να κάνω λάθος.
Απλά είχα μια διαφωνία με γνωστό, δεν θα πω περισσότερα.