Νέα

Πόσο κατάλληλη για σύζυγος είναι μια εκδιδόμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Πάντως να πούμε και το εξής: πιθανότατα ούτε αυτές σας θέλουν. ΟΛΑ ΚΑΛΑ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Οταν έψαχνα σε ποια χώρα θα πάω, για να κάνω τρεις βδομάδες τουρισμό αλλά και να ρίξω και κανά πούτσο, διάβασα όλα τα μπλογκ που έγραφαν για σεξοτουρισμό. Όσα ανέφεραν την Ελλάδα, συμβούλευαν αποφυγή. Από όλες τις αναφορές, και για να μην πλατιάσω, θα σταθώ σε αυτό που είχε γράψει ένας νεαρός Βέλγος, γιατί την θεωρώ την πιο περιεκτική. Έγραφε ως είχε κλείσει για Σαντορίνη, και κατέβηκε Μοναστηράκι, τη νύχτα πριν πάρει το καράβι. Μπήκε σε κάποιο μπαράκι, το οποίο είχε καλή μουσική για τα γούστα του. Από την αρχή κατάλαβε πως ήταν αδύνατο να κάνει κάποια επιτυχημένη προσέγγιση σε κοπέλα, οπότε σαν παιχνίδι κοίταγε τι γινόταν, ενώ έπινε το ποτό του. Μέτρησε 17 απόπειρες προσέγγισης από αγόρια καλοντυμένα και με καλή εμφάνιση. Καμία δεν έγινε αποδεκτή, ενώ στη χώρα του, τουλάχιστον οι μισές θα ήταν επιτυχημένες. Αυτά
Δυστηχως σαν κοινωνια εχουμε διολισθησει και ειδικα οι γυναικες.
Φιλος 45αρης δεν μπορουσε να βρει γκομενα εδω και οσες εβρισκε ηταν παρτη μια και χτυπα την αλλη,απελπισμενος τον παροτρυνε ενας αλλος ταξιδι στη βουλγαρια,ο τυπος πηγε μαζι με τον αλλον για κανα 20ημερο και τελικα βρηκε γυναικα την εφερε εδω και αποκατασταθηκε κατι που για ελλαδα ισως εμενε μπακουρι.
Εγω πηγαινω συχνα βουλγαρια και γενικα λιγο παιχνιδι να κανεις βρισκεις αξιολογες γυναικες χωρις πολλα πολλα.
Απλα οι ελληνιδες εχουν ξεφυγει και δεν ξερω αν αξιζει καποιος να ασχολειται.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
αν κατάλαβα καλά, θεωρείς άχρηστη την άποψη των άλλων Ευρωπαίων για τις Ελληνίδες;
για να μιλήσω σοβαρά, θεωρώ άχρηστη την άποψη οποιουδήποτε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες από ένα πόστ. Ειδικά για όσους αναφέρονται σε καμάκι και γκομενικά, χρειάζεται να δεις και τη φάτσα για να καταλάβεις πολλά.

Σκέψου να διαβάσεις μεμονωμένα ένα πόστ του Δημητράκη από αυτά τα φυσιολογικά έως λογικά που γράφει μερικές φορές. Και μετά να δεις για πεπόνια και χεσίματα στους κάδους και τέλος να δεις και φάτσα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Οταν έψαχνα σε ποια χώρα θα πάω, για να κάνω τρεις βδομάδες τουρισμό αλλά και να ρίξω και κανά πούτσο, διάβασα όλα τα μπλογκ που έγραφαν για σεξοτουρισμό. Όσα ανέφεραν την Ελλάδα, συμβούλευαν αποφυγή. Από όλες τις αναφορές, και για να μην πλατιάσω, θα σταθώ σε αυτό που είχε γράψει ένας νεαρός Βέλγος, γιατί την θεωρώ την πιο περιεκτική. Έγραφε ως είχε κλείσει για Σαντορίνη, και κατέβηκε Μοναστηράκι, τη νύχτα πριν πάρει το καράβι. Μπήκε σε κάποιο μπαράκι, το οποίο είχε καλή μουσική για τα γούστα του. Από την αρχή κατάλαβε πως ήταν αδύνατο να κάνει κάποια επιτυχημένη προσέγγιση σε κοπέλα, οπότε σαν παιχνίδι κοίταγε τι γινόταν, ενώ έπινε το ποτό του. Μέτρησε 17 απόπειρες προσέγγισης από αγόρια καλοντυμένα και με καλή εμφάνιση. Καμία δεν έγινε αποδεκτή, ενώ στη χώρα του, τουλάχιστον οι μισές θα ήταν επιτυχημένες. Αυτά
Ισχυει.
Το κακο με τις ελληνιδες περα απο τα τοσα μυρια που εχουν ανοιγονται σε γκομενο πι περισσοτερες μεσω κοινωνικων επαφων.
Εχω ρωτησει πολλα ζευγαρια πως γνωριστηκαν και η δημοφιλεστερη απαντηση ηταν μεσω γνωστου η κοινωνικου κυκλου.
Αν τωρα καποιος δεν ειναι κοινωνικος η δεν εχει κυκλο για χ ψ ω λογους μενει μπακουρι η δυσκολα βρισκει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πόσες τέτοιες Κατερίνες υπάρχουν;Βρήκες τη μια στο εκατομμύριο που πήρε δικηγόρο
Ποια μια στο εκατομμύριο ρε;;; έχουμε ένα εκατομμύριο ιερόδουλες στις 5 εκατομμύρια γυναίκες στην χώρα;; και δεν είναι η μοναδική που καλοπαντρευτηκε. Οι πουτανες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές δεν το χεις ξανακούσει;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
προσπερνώ τα ορθρογραφικά, συντακτικά, γραμματικά...

τι εννοείς έχουν διολισθήσει οι γυναίκες?
δεν σου κάθονται με τη μία? γιατί το έχεις πει κι αυτό...
1.εχουν χασει τη θηλυκοτητα τους
2.εχουν γινει εγωιστριες
3.συμφεροντολογες

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Δεν γίνεται να πάρω στα σοβαρά ιστορίες άκυρων σε μπλογκς. Γιατί και γω σου λέω οτι αν είσαι ωραίος και ξέρεις να πεις δυο κουβέντες, καταλήγεις να γαμάς στις τουαλέτες του λοχαν(true story). Οπότε χωρίς κάποιο context , αδιάφορες ιστορίες Βέλγων που δεν πήδηξαν στην Ελλάδα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Δεν γίνεται να πάρω στα σοβαρά ιστορίες άκυρων σε μπλογκς. Γιατί και γω σου λέω οτι αν είσαι ωραίος και ξέρεις να πεις δυο κουβέντες, καταλήγεις να γαμάς στις τουαλέτες του λοχαν(true story). Οπότε χωρίς κάποιο context , αδιάφορες ιστορίες Βέλγων που δεν πήδηξαν στην Ελλάδα.
well said

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ποια μια στο εκατομμύριο ρε;;; έχουμε ένα εκατομμύριο ιερόδουλες στις 5 εκατομμύρια γυναίκες στην χώρα;; και δεν είναι η μοναδική που καλοπαντρευτηκε. Οι πουτανες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές δεν το χεις ξανακούσει;

Ναι,τρομερές τύχες για να φτάσουν να γίνουν πουτάνες...

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
1.εχουν χασει τη θηλυκοτητα τους
2.εχουν γινει εγωιστριες
3.συμφεροντολογες

Οι μεγάλες όλα αυτά

Οι πιτσιρίκες μια χαρά είναι,και θηλυκές και καυλιάρες και εύκολες αν είσαι στην ηλικία τους,μόνο η μαλακία με τα κινητά τις χαλάει

Γαμώ την ατυχία μας δηλαδή όσοι είμαστε άνω των 30

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ισχυει.
Το κακο με τις ελληνιδες περα απο τα τοσα μυρια που εχουν ανοιγονται σε γκομενο πι περισσοτερες μεσω κοινωνικων επαφων.
Εχω ρωτησει πολλα ζευγαρια πως γνωριστηκαν και η δημοφιλεστερη απαντηση ηταν μεσω γνωστου η κοινωνικου κυκλου.
Αν τωρα καποιος δεν ειναι κοινωνικος η δεν εχει κυκλο για χ ψ ω λογους μενει μπακουρι η δυσκολα βρισκει.

Αυτή είναι η πεπατημένη στην Ελλάδα

Γνωριμία είτε απ'το σχολείο,είτε απ'τη σχολή,είτε από παρέα/δουλειά,σχέση κανα 3,4,5,6,7 χρόνια και μετά γάμος.Όσους παντρεμένους γνωστούς ξέρω πάνω κάτω της ηλικίας μου,έτσι καταλήξανε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Ειστε λιγο αδικοι παντως, Οι Ελληνιδες ,οπως ολες οι γυναικες, δε δυσκολευονται να κατεβασουν τα βρακια. Ειναι απλα να τους κανει καποιος το κλικ. Το προβλημα τους ειναι το "μετα" για σχεση και ο δυσκολος χαρακτηρας τους οπως πχ η winwmedine που απ την αρχη κανει φαουλ με το ν'ανεβαζει φωτο με την κωλαρα της και να μην μας καθεται να την απολαυσουμε.
Οσο αφορα το θεμα, οποιος εχει συναναστραφει με πουτανα εκτος μπουρδελου ξερει οτι ειναι δυσκολη μια σοβαρη σχεση. Πολλα κομπλεξ, πολυ κυκλοθυμια , δυσκολες καταστασεις γενικως που δεν αξιζει ν ασχοληθεις. Σιγουρα βεβαια θα υπαρχουν κ εξαιρεσεις.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.903
Πόντοι
216
43 υποψήφιες πουτάνες βλέπουν αυτό το thread.
Κορίτσια για να κάνουμε ένα γκάλοπ, πόσες ξέρετε να μαγειρεύετε και είστε κάτω των 30;
:confused::confused::confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
για να μιλήσω σοβαρά, θεωρώ άχρηστη την άποψη οποιουδήποτε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες από ένα πόστ. Ειδικά για όσους αναφέρονται σε καμάκι και γκομενικά, χρειάζεται να δεις και τη φάτσα για να καταλάβεις πολλά.

Σκέψου να διαβάσεις μεμονωμένα ένα πόστ του Δημητράκη από αυτά τα φυσιολογικά έως λογικά που γράφει μερικές φορές. Και μετά να δεις για πεπόνια και χεσίματα στους κάδους και τέλος να δεις και φάτσα.
Μα δεν έγραψα πως διάβασα τι έγραψε ένας Βέλγος, ένας Βούλγαρο ή ένας Ιταλός. Δεν διάβασα ούτε ένα ποστάρισμα που να έλεγε καλά λόγια για τις Ελληνίδες, αυτό έγραψα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
129
Like
23.187
Πόντοι
29.667
Ολοι οσοι εχουν παντρευτει η παρει στα σοβαρα μια πουτανα (και ξερουμε πολλους)
δεν το εκαναν για να δωσουν δευτερη ευκαιρια αλλα για να γινουν σωτηρες/ηρωες.
Με την δευτερη ευκαιρια δεν βολευονται καλα στο κοκοριλικι ενω με το να γινουν σωτηρες πετουν.
Νιωθουν ηρωες αλλα κι επιθυμητοι οτι ντε και καλα επιλεχθησαν απο καποια που γαμιοταν με πολλους
και ειναι αυτοι καλυτεροι. Μυστηρια πραγματα! :2funny:

Οποιος θελει συμφωνει κι οποιος θελει διαφωνει.
Οποιος θελει, παιρνει πουτανα κι οποιος δεν θελει, δεν παιρνει.

Στα παπαρια μας!

:hi:
Εγώ διαφωνώ σε αυτό που λες, γιατί μπορεί να υπάρχει και η πιθανότητα να την έχει αγαπήσει.
Να του έχει κάνει κόλπα στο κρεβάτι που δεν τα κάνει με πελάτες, να είναι και αυτός λιγάκι μαπας και να αποφάσισε να την κάνει κυρία με δόξα και τιμή.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
θα ξαναπώ ότι η συζήτηση βγήκε εκτός θέματος.
όλο στην ελληνίδα το πάτε ρε άτιμα...

Προσωπικα με Ελληνιδες εχω περασει φοβερα για πολλους λογους.
Γλωσσα, κοινα σημεια διασκεδασης, βαρβατο γαμησι, εμφανιση, θηλυκοτητα κτλ.
Τις αξιολογω ως αρτια πακετα σε αποδοση και με ολα τα παραπανω ανεπτυγμενα
στα 25-30 τους.

Ωστοσο εχει και ντουβαρια. Πολλες ειναι κομπλεξικες/αχρηστες.
Μου εχει τυχει τυπισσα απο δουλεια που ελεγε οτι ειμαστε φιλοι κτλ μαλακιες
οταν της της επεσα (και ειχε δικιο) αλλα μετα πιτσι πιτσι τον εφαγε τον πουτσο.

Κλασσικο 7αρι αν και ειμαι κατα της βαθμολογιας, που:

α- ηθελε να γαμηθει ακαποτα επιμενοντας (διοτι ετσι τον τρωει παντα ελεγε)
β- δεν εκανε πιπα ουτε περιποιηση στις μπαλες
γ - δεν ηθελε προκαταρκτικα περαν 3-5 λεπτων που γινοταν μουσκεμα
δ - ειχε περιεργες εναλλαγες διαθεσης
ε - γριλιζε περιεργα (πως θα γαμησω; )
στ - εκει που την γαμουσα, χανοταν και επεστρεφε (οχι λογω ηδονης)

κι αυτη η γυναικα, ειχε τουλαχιστον μια ντουζινα γκομενους που για αγνωστο λογο
(μεχρι που την εζησα) την χωριζαν ολοι.
Φαντασου οτι εγω που κατα κυριο λογο παω εδω και χρονια ακαποτα με γκομενες
(οπως το 98% κι ας λενε), δεν την γαμησα ακαποτα γιατι τρομαξα!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Εγώ διαφωνώ σε αυτό που λες, γιατί μπορεί να υπάρχει και η πιθανότητα να την έχει αγαπήσει.
Να του έχει κάνει κόλπα στο κρεβάτι που δεν τα κάνει με πελάτες, να είναι και αυτός λιγάκι μαπας και να αποφάσισε να την κάνει κυρία με δόξα και τιμή.

Ναι, να διαφωνεις. Ετσι γινονται οι συζητησεις. :hi:

Πιστευω οτι μονο μαπας, θα παντρευοταν πουτανα μονο για το σεξ κι επειδη την αγαπησε.
Ας δουμε και τι ειναι η αγαπη στην τελικη που την αμολαμε ετσι, γενικα μιλαω. :dunno:

Αυτη τον αγαπησε; εδω σε θελω μυστη μου!

Αλλιως προς τι το δοξα και τιμη; σωτηρας ετσι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom