stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
καλησπερα συναγωνιστες.καταρχας καλη χρονια μακαρι σε ολους. προσφατα εβγαλα εκκαθαριστικο για το 2013. ναι ξερω οτι αργησα ισως για αυτο. εχω παει ολα τα χαρτια,αποδοχες και αποδειξεις στην εφορια. στο εκκαθαριστικο του 2013 γραφει πανω ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ καπου στα 350 ευρω. ποτε προκειτε να παρω αυτα τα λεφτα ???? εχω ακουσει οτι πολλοι εχουν πευδευτει ακομα και για 100 ευρω. ποτε προκειτε να τα παρω αυτα τα λεφτα ? πρεπει να κανω καμοια συγκεκριμενη ενεργεια ,να παω στην εφορια,ξερει κανεις ??? στο γραφω το ΑΦΜ μου και μου λεει οτι εχω πιστωτικο εκκαθαριστικο και μου λεει Η επιστροφή σας θα γίνει από τη Δ.Ο.Υ. μετά από έλεγχο. ποτε δλδ να περιμενω ? μπορει να παρει και ημερες ??? το εκκαθαριστικο το παρελαβα της 30 δεκεμβρη. απλα το λεω μηπως παιζει ρολο με το ποτε προκειτε να γινει ο ελγχος της δου για να παρω την επιστροφη.
περιμενω τις απαντησεις σας συναγωνιστες και ειδικα αυτους που γνωριζουν τα εφοριακα !!!!
περιμενω τις απαντησεις σας συναγωνιστες και ειδικα αυτους που γνωριζουν τα εφοριακα !!!!