Νέα

Ποσό Επιστροφής 2013 απο την Εφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες.καταρχας καλη χρονια μακαρι σε ολους. προσφατα εβγαλα εκκαθαριστικο για το 2013. ναι ξερω οτι αργησα ισως για αυτο. εχω παει ολα τα χαρτια,αποδοχες και αποδειξεις στην εφορια. στο εκκαθαριστικο του 2013 γραφει πανω ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ καπου στα 350 ευρω. ποτε προκειτε να παρω αυτα τα λεφτα ???? εχω ακουσει οτι πολλοι εχουν πευδευτει ακομα και για 100 ευρω. ποτε προκειτε να τα παρω αυτα τα λεφτα ? πρεπει να κανω καμοια συγκεκριμενη ενεργεια ,να παω στην εφορια,ξερει κανεις ??? στο γραφω το ΑΦΜ μου και μου λεει οτι εχω πιστωτικο εκκαθαριστικο και μου λεει Η επιστροφή σας θα γίνει από τη Δ.Ο.Υ. μετά από έλεγχο. ποτε δλδ να περιμενω ? μπορει να παρει και ημερες ??? το εκκαθαριστικο το παρελαβα της 30 δεκεμβρη. απλα το λεω μηπως παιζει ρολο με το ποτε προκειτε να γινει ο ελγχος της δου για να παρω την επιστροφη.
περιμενω τις απαντησεις σας συναγωνιστες και ειδικα αυτους που γνωριζουν τα εφοριακα !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες.καταρχας καλη χρονια μακαρι σε ολους. προσφατα εβγαλα εκκαθαριστικο για το 2013. ναι ξερω οτι αργησα ισως για αυτο. εχω παει ολα τα χαρτια,αποδοχες και αποδειξεις στην εφορια. στο εκκαθαριστικο του 2013 γραφει πανω ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ καπου στα 350 ευρω. ποτε προκειτε να παρω αυτα τα λεφτα ???? εχω ακουσει οτι πολλοι εχουν πευδευτει ακομα και για 100 ευρω. ποτε προκειτε να τα παρω αυτα τα λεφτα ? πρεπει να κανω καμοια συγκεκριμενη ενεργεια ,να παω στην εφορια,ξερει κανεις ??? στο γραφω το ΑΦΜ μου και μου λεει οτι εχω πιστωτικο εκκαθαριστικο και μου λεει Η επιστροφή σας θα γίνει από τη Δ.Ο.Υ. μετά από έλεγχο. ποτε δλδ να περιμενω ? μπορει να παρει και ημερες ??? το εκκαθαριστικο το παρελαβα της 30 δεκεμβρη. απλα το λεω μηπως παιζει ρολο με το ποτε προκειτε να γινει ο ελγχος της δου για να παρω την επιστροφη.
περιμενω τις απαντησεις σας συναγωνιστες και ειδικα αυτους που γνωριζουν τα εφοριακα !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Πας στην τράπεζα που εχεις δηλώσει και εισπράτεις

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
δεν σε καταλαβαινω καθολου συναγωνιστη

με το εκκαθαριστικό της εφορίας που έλαβες παρουσιάζεσαι στην τράπεζα που έχεις δηλωσει για επιστροφή φόρου και εισπράτεις το ποσό που αναφέρει.
Η Τράπεζα εχει ηδη ενημερωθεί μεσω του ΤΑΧΙΣ

διάβεσε προσεκτικά το εκκαθαριστικο που έλαβες - τα αναφέρει όλα - επίσης κανεις χρήση του εκκαθαριστικού για φορολογικη ενημερότητα επι 2 μηνο

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
με το εκκαθαριστικό της εφορίας που έλαβες παρουσιάζεσαι στην τράπεζα που έχεις δηλωσει για επιστροφή φόρου και εισπράτεις το ποσό που αναφέρει.
Η Τράπεζα εχει ηδη ενημερωθεί μεσω του ΤΑΧΙΣ

διάβεσε προσεκτικά το εκκαθαριστικο που έλαβες - τα αναφέρει όλα - επίσης κανεις χρήση του εκκαθαριστικού για φορολογικη ενημερότητα επι 2 μηνο
αγαπητε συναγωνιστη δεν εχω δηλωσει καμοια τραπεζα στην φορολογικη μου δηλωση.και κατι ακομα γιατι στο ταχιςνετ λεει οτι η επιστροφη θα γινει μετα απο ελεγχο της δου ? μηπως πρεπει να περιμενω να γινει αυτος ο γαμημενος ελεγχος πρωτα ? και εαν ποσο διαρκει ???

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
αγαπητε συναγωνιστη δεν εχω δηλωσει καμοια τραπεζα στην φορολογικη μου δηλωση.και κατι ακομα γιατι στο ταχιςνετ λεει οτι η επιστροφη θα γινει μετα απο ελεγχο της δου ? μηπως πρεπει να περιμενω να γινει αυτος ο γαμημενος ελεγχος πρωτα ? και εαν ποσο διαρκει ???

αναγράφεται επι του εκκαθαριστικού η τράπεζα επιστροφής - ο έλεγχος της δου εχει πραγαματοποιηθεί.

πήγαινε σε μια αγροτικη και ρωτα - με ταυτότητα - εκκαθαριστικο

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αναγράφεται επι του εκκαθαριστικού η τράπεζα επιστροφής - ο έλεγχος της δου εχει πραγαματοποιηθεί.

πήγαινε σε μια αγροτικη και ρωτα - με ταυτότητα - εκκαθαριστικο
δεν γραφει καμοια τραπεζα επιστροφης πανω στο εκκαθαριστικο.σε ποιο σημειο αναφερεσαι ? δεν λεει τιποτα. το μονο που λεει ειναι για την επιστροφη απευθυθυται στην δου. και μου φαινεται αυτο θα κανω. θα παω στην δου να ρωτησω.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Όταν περιμένεις  επιστροφή στην κατάθεση της δήλωσης βάζεις τράπεζα με αριθμό λογαριασμού και στα καταθέτουν όταν γίνει εκκαθάριση. Αφού δεν δήλωσες πρέπει να απευθυνθείς στην ΔΟΥ.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Όταν περιμένεις  επιστροφή στην κατάθεση της δήλωσης βάζεις τράπεζα με αριθμό λογαριασμού και στα καταθέτουν όταν γίνει εκκαθάριση. Αφού δεν δήλωσες πρέπει να απευθυνθείς στην ΔΟΥ.
ευχαριστω για την βοηθεια φιλε κριστιανο !! :rockon:

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Μη κάνεις τον κόπο να πας στη ΔΟΥ. Η εκαθάριση έγινε αυτόματα από το σύστημε  (ΤΑΧΙΣ) και βγήκε το Πιστωτικό με βάση τα στοιχεία  - ποσά που δήλωσες. Έλεγχος από την ΔΟΥ δεν έχει γίνει ακόμη, κοινώς όλα τα χαρτιά που τους έχεις καταθέσει δεν τα έχουν διασταυρώσει. Όταν γίνει αυτό, θα σου στείλει η ΔΟΥ ειδοποίηση να πας για να δηλώσεις τραπεζικό λογαριασμό. Το πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρω. Μπορεί σε 1 μήνα, σε 5 μήνες, μπορεί και ποτέ, ειδικά αν χρωστάς θα γίνει συμψηφισμός.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Αμα σου λέει οτι η επιστροφη θα γινει μετα απο έλεγχο τότε θα καθυστερήσει αρκετά καθως η εφορία θέλει να ελένξει κατι πριν αποδώσει την επιστροφή.
Για είπστραξη του ποσού μέσω τράπεζας ξέχνα το εάν δεν είχες βαλει στην φορολογικη σου δηλωση λογαριασμό iban. Είμαι τραπεζικός υπάλληλος και σε ενημερώνω οτι ειδα ανακοίνωση που ελεγε απο 27/12 δεν ειναι διαθεσιμη η εν λόγω συναλλαγή οπότε θα πρέπει να πας στην εφορία.
Καλή χρονια.

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Μη κάνεις τον κόπο να πας στη ΔΟΥ. Η εκαθάριση έγινε αυτόματα από το σύστημε  (ΤΑΧΙΣ) και βγήκε το Πιστωτικό με βάση τα στοιχεία  - ποσά που δήλωσες. Έλεγχος από την ΔΟΥ δεν έχει γίνει ακόμη, κοινώς όλα τα χαρτιά που τους έχεις καταθέσει δεν τα έχουν διασταυρώσει. Όταν γίνει αυτό, θα σου στείλει η ΔΟΥ ειδοποίηση να πας για να δηλώσεις τραπεζικό λογαριασμό. Το πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρω. Μπορεί σε 1 μήνα, σε 5 μήνες, μπορεί και ποτέ, ειδικά αν χρωστάς θα γίνει συμψηφισμός.
καλημερα και καλη χρονια.
καπως ετσι εγινε και σε περιπτωση αντιστοιχη του αδερφου μου.ρωτησε στη ΔΟΥ του και του ειπαν οτι απο αυτους εγινε ο ελεγχος και εστειλαν τα στοιχεια στο ΤΑΧΙΣ.και τωρα περιμενει ειδοποιηση (αγνωστο το πότε) απο το ΤΑΧΙΣ.ισχυει οτι στα πιστωτικα γινεται ελεγχος για συμψηφισμο με παλαιοτερες οφειλες σου.κανε ενα κοπο και περνα απο τη ΔΟΥ σου με τυπωμενο το εκκαθαριστικο που εχεις τωρα,μηπως πεσεις σε καποιον υπαλληλο και παρεις μια πιο συγκεκριμενη απαντηση.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Να προσθεσω και εγω την δικη μου μικρη περιπέτεια. Με την καταθεση της δηλωσης μου , βγηκε επιστροφή φόρου και αυτοματα μου ζητησαν τα χαρτια για έλεγχο εντος 15 ημερων. Τα πηγα τον Σεπτέμβρη. Στις 20/12 μου ηρθε το εκκαθαριστικο και πηγα όλο χαρα στην ΔΟΥ , να εισπράξω περιπου 1200 ευρω. Αμ δε. Υπηρχε ξεχωριστο γραφειο για τις επιστροφές φορου. Αφου περιμενα στην ουρα, οταν εφτασε η σειρά μου με πληροφορισε η υπαλληλος οτι η 11η παρτιδα των εκαθαριστικών που ανηκε και το δικό μου , αργει ακόμα να πληρωθει. Με προέτρεψε να ξαναπάω αρχες Φλεβάρη με iban λογαρισμου τραπέζης. Συνεχιζετε λοιπόν...

Το <<αστείο>> της υποθεσης ειναι οτι όσο εκρεμμουσε η εκκαθάριση μου , το συστημα δεν μου εδινε φορολογική ενημεροτητα απο το ιντερνετ. :jerking:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Να πάρουμε τα τέλη κυκλοφορίας ρε τύπε. Απο την μια θα τα έπαιρνα απο την άλλη θα τα έδινα. :headbang:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
το δικο μου εκκαθαριστικο ηρθε τελη σεπτεμβριου,εννοειται πως ολα τα διακιολογητικα τα κατεθεσα στην εφορια σε φακελο μια μερα μετα την ηλεκτρονικη υποβολη τον Ιουλιο.Καπου αρχες Οκτωβριου ερχεται χαρτι ειδοποιηση απο την εφορια να περασω απο την δου μου γιατι εχω να παρω επιστροφη.Χαρηκα αλλα τσαμπα....εκει μας εβαλαν να κανουμε ξανα αιτηση,που επρεπε να δηλωσουμε ξανα την τραπεζα και το iban για να κατατεθουν τα χρηματα της επιστροφης (αυτα φυσικα υπηρχαν στην αρχικη δηλωση). Απο τοτε περασαν 2 μηνες και φυσικα τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom