Νέα

Δάνειο απο γερμανική τράπεζα. Όνειρο ή απάτη ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παιδιά εγώ έπεσα βαθιά μέσα στο λάκο τους!
Ο κος Βάνης όποως εμφανίζεται ο κος Ψώνης Αθανάσιος όπως εμφανίζεται ως διευθυντής τα παρουσίασαν όλα ρόδινα.... Πήγα από τα γραφεία τους για συμβόλαιο εκατομμυρίων. Για αρχή πλήρωσα 160 ευρώ μετάφραση, έπειτα με την έγκριση του δικηγόρου μου στο συμβόλαιο μαζί τους ότι είναι όλα οκ τους έκοψα επιταγή 1250 ευρώ εμού του ιδίου και από εκέι και μετά επέμεναν για καταβολή του 10%  ώστε να τρέξει το θέμα! Σήμερα που κάλεσα για να δω πως πάει το θέμα είναι άφαντοι και οι 2 ενώ η κοπέλα στη ρεσεψιόν κάνει τη χαζή εδώ και 1 εβδομάδα ότι τάχα είναι σε σύσκεψη! >.<
Εμενα απο όλα αυτα που λες, μου κανει εντυπωση οτι ασχοληθηκε με το θεμα σου και δικηγορος, και δεν σου αστραψε δυο σφαλιαρες οταν ακουσε τι πας να κανεις, αλλά σε βοηθησε κιολας.
Το ονομα του παρακαλω. Πρεπει αυτο το αστερι να γινει πασιγνωστο.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
παιδιά εγώ έπεσα βαθιά μέσα στο λάκο τους!
Ο κος Βάνης όποως εμφανίζεται ο κος Ψώνης Αθανάσιος όπως εμφανίζεται ως διευθυντής τα παρουσίασαν όλα ρόδινα.... Πήγα από τα γραφεία τους για συμβόλαιο εκατομμυρίων. Για αρχή πλήρωσα 160 ευρώ μετάφραση, έπειτα με την έγκριση του δικηγόρου μου στο συμβόλαιο μαζί τους ότι είναι όλα οκ τους έκοψα επιταγή 1250 ευρώ εμού του ιδίου και από εκέι και μετά επέμεναν για καταβολή του 10%  ώστε να τρέξει το θέμα! Σήμερα που κάλεσα για να δω πως πάει το θέμα είναι άφαντοι και οι 2 ενώ η κοπέλα στη ρεσεψιόν κάνει τη χαζή εδώ και 1 εβδομάδα ότι τάχα είναι σε σύσκεψη! >.<
οκ φιλε μην τρελενεσε.
γραψου τωρα και σε μια πυραμιδα με χρυσο-ταξιδια-καλλυντικα-σαμπουαν και θα ρεφαρεις, ειμαι σιγουρος.

και μην ξεχνας να ψηφιζεις νεα δημοκρατια η ελια.
ο σαμαρας και ο βενιζελος ατομα σαν και εσενα τα χρειαζοντε.

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
80
Πόντοι
0
Το γελίο της υπόθεσης είναι οτι ολοι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε φόρους και περημένουμε απο αυτην την προστασία των πολίτών απο τέτοια λαμόγια που εμνφανίζονται κάθε μέρα και δεν υπάρχει. Σε μια χώρα που πληρώνουμε 10πλάσιους δημοσίου υπαλλήρους σε σχέση με άλλες Ευρωπαικές χωρες θα ακούσεις διαρκώ το ίδιο παραμύθι.

"Οι υπάλληλοι στην υπηρεσία δεν επαρκούν για τους σημαντικούς ελέγχους"

Είμαστε ακόμα για γέλια και για κλάματα σε αυτην την χώρα!

Καλημέρα!

Συμβουλή! Μέχρι να υπάρχουν οι μηχανησμοί και οι ελέγχοι που θα μας κάνουν και εμας Ευρωπαική χώρα όχι μόνο στα χαρτιά αλλα και στις πράξεις μακριά απο λαμογια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το γελίο της υπόθεσης είναι οτι ολοι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε φόρους και περημένουμε απο αυτην την προστασία των πολίτών απο τέτοια λαμόγια που εμνφανίζονται κάθε μέρα και δεν υπάρχει. Σε μια χώρα που πληρώνουμε 10πλάσιους δημοσίου υπαλλήρους σε σχέση με άλλες Ευρωπαικές χωρες θα ακούσεις διαρκώ το ίδιο παραμύθι.

"Οι υπάλληλοι στην υπηρεσία δεν επαρκούν για τους σημαντικούς ελέγχους"

Είμαστε ακόμα για γέλια και για κλάματα σε αυτην την χώρα!

Καλημέρα!

Συμβουλή! Μέχρι να υπάρχουν οι μηχανησμοί και οι ελέγχοι που θα μας κάνουν και εμας Ευρωπαική χώρα όχι μόνο στα χαρτιά αλλα και στις πράξεις μακριά απο λαμογια!
Το κρατος φταιει που μερικοι εχουν νοημοσυνη καναρινιού και πεφτουν θυμα του καθε απιθανου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το κρατος φταιει που μερικοι εχουν νοημοσυνη καναρινιού και πεφτουν θυμα του καθε απιθανου?

αυτη ειναι η εννοια του κρατους. να προστατευει τον ηλιθιο τον αμορφωτο και τον ανημπορο. οι εξυπνοι δεν εχουν αναγκη απο κοινωνικους μηχανισμους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτη ειναι η εννοια του κρατους. να προστατευει τον ηλιθιο τον αμορφωτο και τον ανημπορο. οι εξυπνοι δεν εχουν αναγκη απο κοινωνικους μηχανισμους.
Κατσε ρε φιλε.
Ηξερα εγω περιπτωση, που ενας 19χρονος (!!) εβαλε αγγελια στην εφημεριδα, οτι πουλαει μια SLK σε αριστη κατασταση για 3.000 ευρω.
Τον πηραν δέκα τύποι τηλεφωνο.Σε ολους ειπε "καταθεστε μου τα χρηματα πρωτα και θα σας την στειλω" (!!!!!!!!!!!!!!)
Ε, σε πληροφορω οτι οι τρεις του τα εστειλαν.
Ποιο κρατος μπορει να προστατεψει αυτους τους ηλιθιους και με ποιον τροπο?

Επισκέπτης

Ἡ ἔννοια τοῦ κράτους εἶναι ἡ χρησιμοποίησις τῶν ἠλιθίων καὶ τῶν ἀμορφώτων πρὸς καταπίεσιν τῶν ἠθικῶν καὶ ἐργατικῶν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΤΟ κρατος θα επρεπε να τους στειρωνει για να μην υπαρχει περιπτωση να  μεταφερουν την βλακεια στις επομενες γενιες .

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
κ από αγγλία κύριοι δάνεια τρέχτε κόσμε
απατεώνας έβγαζε δήθεν από αγγλική τράπεζα τελικά  έκανε εξαμηνάκι στο κορυδαλλό μου το πε φίλος δικηγόρος

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Είμαι τραπεζικός υπάλλληλος....ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ μυριζει απατη.
Δάνειο απο αλλοδαπή τράπεζα είναι εφικτό να εκταμιευτεί αλλά μόνο για σπουδαίους πελάτες (μεγαλου μεγέθους Α.Ε. κερδοφόρες και βιώσιμες) και με αξασφάλισης της τράπεζας ασφαλώς.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κατσε ρε φιλε.
Ηξερα εγω περιπτωση, που ενας 19χρονος (!!) εβαλε αγγελια στην εφημεριδα, οτι πουλαει μια SLK σε αριστη κατασταση για 3.000 ευρω.
Τον πηραν δέκα τύποι τηλεφωνο.Σε ολους ειπε "καταθεστε μου τα χρηματα πρωτα και θα σας την στειλω" (!!!!!!!!!!!!!!)
Ε, σε πληροφορω οτι οι τρεις του τα εστειλαν.
Ποιο κρατος μπορει να προστατεψει αυτους τους ηλιθιους και με ποιον τροπο?

αχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

drivertruks

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Φιλέ εγώ την γλιτωσα από των συγκεκριμένο έχασα μόνο 65 ευρω.μολισ μου είπε να του στείλω 750 ευρώ σε φάκελο με κούριερ κατάλαβα τη μαλακασ ήμουνα κ του στειλα κ τα 65.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom