Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Χορεύεις μόνος σου τύπε;
Χορεύεις μόνος σου τύπε;
και τι φιλε μονο την χουφτα?
πρωτα το ενα και μετα το αλλοφαντάρος ή φοιτητής;
Και πάλι εξαρτιώσουν απο τους δικούς σου όμως.Τουλάχιστον ως φαντάρος.πρωτα το ενα και μετα το αλλο
δεν ειναι η καλυτερη λυση ακριβα και κανουν την γκομενα να νιωθεο φτηνη
για το χρονο που ημουν φανταρος ναιΚαι πάλι εξαρτιώσουν απο τους δικούς σου όμως.Τουλάχιστον ως φαντάρος.
Μπράβο σου τότε που κατάφερες σε τόσο "μικρή" ηλικία να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος.για το χρονο που ημουν φανταρος ναι
μετα δεν ειχα καμια επαφη
δεν μπορω να βλεπω σε παρεες - κουβεντες , αντρες 25 - 30 χρονων να μου λενε ζουν με τους γονεις τους και να το παιζουν και μαγκεςΚαι πάλι εξαρτιώσουν απο τους δικούς σου όμως.Τουλάχιστον ως φαντάρος.
δες πμΜπράβο σου τότε που κατάφερες σε τόσο "μικρή" ηλικία να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος.
Αν επιτρέπεται τι δουλειά κάνεις;
Μην μου πεις ζιγκολό!!!λολ
Το είδα,μπράβο σου.Είναι επάγγελμα που σε βοηθά να "απογαλακτιστείς" απο την γονική εστία.δες πμ
ναι αλλα οι περισσοτεροι θελουν τα ευκολα χωρις να κουραστουνΤο είδα,μπράβο σου.Είναι επάγγελμα που σε βοηθά να "απογαλακτιστείς" απο την γονική εστία.
ετσι πρεπειναι αλλα οι περισσοτεροι θελουν τα ευκολα χωρις να κουραστουν
για αυτο εχουν γινει αδερφεςετσι πρεπει
Kαλά εσύ το ξέρουμε ότι είσαι ανώμαλος.Τι μας το λες;Εγώ και στα 50 μου με τους δικούς μου θα ζω. Έχεις κανένα πρόβλημα μουνόδουλε σχεσάκια;
ουτε μουνοδουλος ειμαιΕγώ και στα 50 μου με τους δικούς μου θα ζω. Έχεις κανένα πρόβλημα μουνόδουλε σχεσάκια;
δεν μπορω να βλεπω σε παρεες - κουβεντες , αντρες 25 - 30 χρονων να μου λενε ζουν με τους γονεις τους και να το παιζουν και μαγκες
απαραδεκτοι , αχρηστοι και ανικανοι
να βγαζεις παραπανωΣοβαρά;Δηλαδή εαν βγάζεις 400 και το νοίκι είναι 300,τί θα πληρώσεις με τα υπόλοιπα;Τη ΔΕΗ;Τα κοινόχρηστα;Το φαγητό;Άσε ρε φίλε.
αχρηστοςΤι πρόβλημα υπάρχει ρε μαλάκα; Έχω το δωμάτιό μου, δεν ζητάω ποτέ λεφτά και 4 πρωινά την εβδομάδα λέω στη μάνα μου "γεια σου μάνα, πάω στο Μετάξι να γαμήσω".
Τι πρόβλημα υπάρχει ρε μαλάκα; Έχω το δωμάτιό μου, δεν ζητάω ποτέ λεφτά και 4 πρωινά την εβδομάδα λέω στη μάνα μου "γεια σου μάνα, πάω στο Μετάξι να γαμήσω".