Νέα

Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ελα λακη, δειξε στους αποτυχημενους και σε μας τις πατσαβουρες ποσο γαματος εισαι! για καποιο λογο σε φτιαχνει ολο αυτο αλλιως απλα θα εγραφες καμια κριτικη..  :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
θελω να το δω. Να εισαι και συ μεσα ομως. Θα εχω και τα 20 χιλιαρικα πανω μου, μπεσα.

Εμένα με βλέπουν μόνο όσοι γουστάρω.
Κάτι που για σένα δεν ισχύει.
Αν αμφισβητεί όμως κανείς την ύπαρξη του γκόλφ και το τούρμπισμα ,το στέλνω με δικό μου παληκάρι και σε δυναμόμετρο.Αν δεν υπάρχει GOLF MK3 VR6 BITURBO και αν δεν βγάλει 520+ άλογα στους τροχούς , χάνω 20.000€.
Αν υπάρχει και βγάλει πάνω από 520 άλογα στους τροχούς , κερδίζω 20.000€.
Όποιος χάσει πληρώνει τη δυναμομέτρηση και δίνει και 150€ στο παληκάρι που θα πάει το γκόλφ στο δυναμόμετρο.

Επισκέπτης
ελα λακη, δειξε στους αποτυχημενους και σε μας τις πατσαβουρες ποσο γαματος εισαι! για καποιο λογο σε φτιαχνει ολο αυτο αλλιως απλα θα εγραφες καμια κριτικη..  :sunglasses: :sunglasses:

ή θα υπερασπιζόταν τα σύνορα του ελλαδιστάν...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Αν αμφισβητεί όμως κανείς την ύπαρξη του γκόλφ και το τούρμπισμα ,το στέλνω με δικό μου παληκάρι και σε δυναμόμετρο.Αν δεν υπάρχει GOLF MK3 VR6 BITURBO και αν δεν βγάλει 520+ άλογα στους τροχούς , χάνω 20.000€.
Όποιος χάσει πληρώνει τη δυναμομέτρηση και δίνει και 150€ στο παληκάρι που θα πάει το γκόλφ στο δυναμόμετρο.

απ'τα 600+...πέσαμε στα 520+

σε λίγο βλέπω να έχουμε μαζική αυτοκτονία αλόγων...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΣΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οκ ασε με να κοιμηθω με την αγωνια να ξημερωσει αυριο να δω δυναμομετρηση.

αντε γαμησου ρε και σκασε. Μπηκες στη μεση στα χυσια και μας εκοψες βλακα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Είσαι τόσο μαλάκας , που δεν αξίζει να πω ποτέ ξανά μαζί σου τίποτε για αυτοκίνητα.
Γιατί ΔΕΙΧΝΕΙΣ ότι δεν ξέρεις τίποτε!

Ρε ΜΑΛΑΚΑ γράφω ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ !!!!!

ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό , αρχίδι;

Μια πόρσε που λένε ότι βγάζει 340 άλογα , ξέρεις πόσα βγάζει ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ  ΜΑΛΑΚΑ ????????????????
260 το πολύ !
Μαλάκα !!!!!
520 άλογα στους τροχούς , σημαίνει πάνω από 620 - 630 άλογα απόδοση στο στρόφαλο.

ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!

Μάθε την ΑΒ και μετά μίλα για αυτοκίνητα ξεφτυλισμένε .......

Επισκέπτης
Άλλος μαλάκας ο on the road δεν ξέρει ότι η ιπποδύναμη που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές για ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , είναι στο στρόφαλο.

Στους τροχούς υπάρχει απώλεια τουλάχιστον 20% για 2κίνητα
και πολύ παραπάνω για 4κίνητα.

Μα τόσο μαλάκες;
Τόσο άσχετοι ???????????????????????????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε μαλακα να το σκεφτουμε...θαχει 20 χιλιαρικα ο απεσταλμενος πανω του. Ποιος τη γαμει τη δυναμομετρηση, εγω θα φυγω με τα λεφτα που να βγουνε αλογα απο το καπω και να τρεχουν

Επισκέπτης
κουλ καλε! θα παθεις και τπτ και θα μεινει η ΚΚΚ χωρις το ιδαλμα της  :boobies: :boobies:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Το έπιασα ...
Ότι δεν ξέρεις να μιλάς ...
ούτε να γράφεις ...
ούτε ελληνικά ...

Κλασσικό.
Κατηγορεί άλλους ότι δεν ξέρουν να γράφουν Ελληνικά όταν ο ίδιος δεν ξέρει ορθογραφία.

Το θεωρώ αξιοθρ[size=20pt]ύ[/size]νητο αντί να παίρνουν καμιά χρήσιμη πληροφορία για πουτάνες ,

Επισκέπτης
Σιγά μην κλάσει κανένα άλογο και μου σπάσει την σιλικόνη.. :2funny: :2funny: :2funny:Αχ μωρέ Λάκη..Ελα να συζητησουμε περι αστικής τάξης να σε κάνω άλογο καυμένε.

Επισκέπτης
Γερό βολτέρε ξύπνιος;
Προφανώς ξύπνησες για πρωινό εσύ ...

Το συνηθίζουν οι γέροι λιγο πριν τους πάρει ο χάρος ....

Επισκέπτης
Είσαι τόσο μαλάκας , που δεν αξίζει να πω ποτέ ξανά μαζί σου τίποτε για αυτοκίνητα.
Γιατί ΔΕΙΧΝΕΙΣ ότι δεν ξέρεις τίποτε!

Ρε ΜΑΛΑΚΑ γράφω ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ !!!!!

ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό , αρχίδι;

Μια πόρσε που λένε ότι βγάζει 340 άλογα , ξέρεις πόσα βγάζει ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ  ΜΑΛΑΚΑ ????????????????
260 το πολύ !
Μαλάκα !!!!!
520 άλογα στους τροχούς , σημαίνει πάνω από 620 - 630 άλογα απόδοση στο στρόφαλο.

ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!

Μάθε την ΑΒ και μετά μίλα για αυτοκίνητα ξεφτυλισμένε .......

Άλλος μαλάκας ο on the road δεν ξέρει ότι η ιπποδύναμη που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές για ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , είναι στο στρόφαλο.

Μα τόσο μαλάκες;

Ρε μαλάκα...χωρίς πλάκα...

μήπως έχεις περίοδο ?

ή μπας κ μπήκες στην κλιμακτήριο ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλακα να το σκεφτουμε...θαχει 20 χιλιαρικα ο απεσταλμενος πανω του. Ποιος τη γαμει τη δυναμομετρηση, εγω θα φυγω με τα λεφτα που να βγουνε αλογα απο το καπω και να τρεχουν

δλδ μ'ένα Agusta δώρο ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ντεν γκαμιέται...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Μα τόσο μαλάκες;

απο το "Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο; " φτασαμε στα ποσα αλογα βγαζεις σε καθε τροχο.....

αληθεια που ειναι οι κριτικες σου?

Επισκέπτης

τις διαβάζει στα 600+ άλογά του...πριν τις ποστάρει...είναι ένα είδος φιλτραρίσματος...

εε..όπως καταλαβαίνεις...600+ άλογα...είναι πολλά..μέχρι να δει αντιδράσεις απ'όλα..σπαταλάει λίγο χρόνο μαζί μας...

Επισκέπτης
τις διαβάζει στα 600+ άλογά του...πριν τις ποστάρει...είναι ένα είδος φιλτραρίσματος...

εε..όπως καταλαβαίνεις...600+ άλογα...είναι πολλά..μέχρι να δει αντιδράσεις απ'όλα..σπαταλάει λίγο χρόνο μαζί μας...

χαχαχαχαχαχαχα μουτζα! αχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοιπον εγω ψηθηκα. σοβαρα. περιμενω πμ που να παω να περιμενω να δω τη δυναμομετρηση.

υποψιν, ετσι και δεν εχει τα φραγκουδακια μαζι του ο απεσταλμενος...καλυτερα να μην ειναι συγγενης σου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
απο το "Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο; " φτασαμε στα ποσα αλογα βγαζεις σε καθε τροχο.....

εγω επειδη τρεφομαι με τα μιλκσεικ της βελβυς χυνω γιαουρτι να'ουμ

χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom