Νέα

Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα ξέρω τα κόλπα ρε...υπάρχουν φορές που πρέπει να αποφύγεις κάποια πράγματα...κ επινοείς τρελές μαλακίες...

χαχαχαχααχαχα

αμα εκνευριζομαι δε σκεφτομαι εκεινη την ωρα δυστυχως...ειμαι αγαρμπος. Θα τοχω στο μυαλο μου τωρα  :rockon:

Επισκέπτης
γούτσου γούτσου χυμένη?  :think:
ρίλι?

αφού έχει παραστήσει την πουτάνα η κυρία...κ αφού έχει φάει τα φλόκια...

θέλει αγκαλίτσες...γουτσου-γουτσου...κ μάκια-μάκια...

άπειρες περιπτώσεις...όχι μία κ δυο...

περίεργο ? καθόλου !!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφού έχει παραστήσει την πουτάνα η κυρία...κ αφού έχει φάει τα φλόκια...

θέλει αγκαλίτσες...γουτσου-γουτσου...κ μάκια-μάκια...

άπειρες περιπτώσεις...όχι μία κ δυο...

περίεργο ? καθόλου !!!!

ρε ολες μη σου πω. Παντως η αληθεια ειναι οτι ποτε δε μου εφεραν προβλημα σε αυτο, δε με νοιαζει τι σκεφτονταν αλλα εκτος απο μια/δυο περιπτωσεις που εληξε ηπια με μια κουβεντα, δεν ειχα θεμα. Εξαιρεση μια μαλακω που ηθελε να το αναλυσουμε σαν ελληνικο ομολογο  :headbang:

Επισκέπτης

τι δεν κατάλαβες ?

ρε ολες μη σου πω. Παντως η αληθεια ειναι οτι ποτε δε μου εφεραν προβλημα σε αυτο, δε με νοιαζει τι σκεφτονταν αλλα εκτος απο μια/δυο περιπτωσεις που εληξε ηπια με μια κουβεντα, δεν ειχα θεμα. Εξαιρεση μια μαλακω που ηθελε να το αναλυσουμε σαν ελληνικο ομολογο  :headbang:

χαχαχαχαχα...

εμένα μ'αρέσουν όλα...κ δεν έχω πρόβλημα...ούτε στο πριν...ούτε κατα τη διάρκεια..ούτε στο μετά...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...που λενε...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
παντως αλιντισα στο abatar σου εισαι λες και δοκιμασες σπερμα και δεν σου αρεσε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι δεν κατάλαβες ?

χαχαχαχαχα...

εμένα μ'αρέσουν όλα...κ δεν έχω πρόβλημα...ούτε στο πριν...ούτε κατα τη διάρκεια..ούτε στο μετά...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...που λενε...

να σου στελνω και τα χυμενα μου ρε να τα τζουραρεις και να κοιμασαι αγκαλια.  :headbang:
Αλλα θα μου τα κανεις μπουγαδα πριν τα επιστρεφεις

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ε όχι και όλες, είπαμε, εδώ είναι το φόρουμ των εξαιρέσεων που λέει ο ιόργκος  :2funny:

εγώ όταν με έχυναν πάντα πήγαινα και πλενόμουν κατευθείαν μετά, γούτσου γούτσου μόνο όταν έχυναν στο προφυλακτικό  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βρε αγάπη καλύτερα γκουμουτσας παρά αγαπούλης.Γαμάνε καλύτερα αυτοί.Άκου την γριούλα που σου λέει..

γαμαω δυνατα και σταρχιδια μου οι ιδιοτροπιες μου. Στο μουνι τους και αυτων δειχνει η ιστορια  :rockon:

Επισκέπτης
να σου στελνω και τα χυμενα μου ρε να τα τζουραρεις και να κοιμασαι αγκαλια.  :headbang:
Αλλα θα μου τα κανεις μπουγαδα πριν τα επιστρεφεις

δεν είπα οτι γουστάρω τα χύσια τρίτων...τα δικά μου γουστάρω...κ των γκομενακιων που νταλαβερίζομαι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χμ μουρχονται φασεις τωρα. Μια πιτσιρικα ηθελε να παιδιακισει και μου εκανε με το δαχτυλο της λερωμενο στα χειλια μου την ωρα που δε κοιταγα. Τη χαστουκισα αγαρμπα χωρις να το θελω, σχεδον αντανακλαστικα. Μιλαμε ακομα πρεπει να της κουνιεται ο εγκεφαλος...κριμα αλλα μαλακιστηκε δε παιζουν με αυτα

Επισκέπτης
χμ μουρχονται φασεις τωρα. Μια πιτσιρικα ηθελε να παιδιακισει και μου εκανε με το δαχτυλο της λερωμενο στα χειλια μου την ωρα που δε κοιταγα. Τη χαστουκισα αγαρμπα χωρις να το θελω, σχεδον αντανακλαστικα. Μιλαμε ακομα πρεπει να της κουνιεται ο εγκεφαλος...κριμα αλλα μαλακιστηκε δε παιζουν με αυτα
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom