ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Τι γίνεται? Γεμίσαμε κακάσχημες εδώ μέσα… Θα σηκωθώ να φύγω!
μπορει να μην εβαλε το ΦΠΑ 19%ειδες βρε μπαιτ μου ξεκινα απο την προηγουμενη σελιδα εκει που ειπε η βαλεντινα οτι ειναι 22 κι εγω δεν την πιστεψα
Δεν ξέρω, αλλά μοιάζει το κορίτσι της ζωής μου...Δηλαδη ειναι λιμανι με μολο ?
ειδες βρε μπαιτ μου ξεκινα απο την προηγουμενη σελιδα εκει που ειπε η βαλεντινα οτι ειναι 22 κι εγω δεν την πιστεψα
Ότι και να’ναι και παρ’όλες τις απόψεις μας δεν είναι σωστό να λοιδορούμε οκ?καλα ευα με πεθανες στο γελιο... κ γιατι δεν πιστεψες? ε? ε? Ε?
αφου ειναι ηλιου φαεινοτερον *P
καλα ευα με πεθανες στο γελιο... κ γιατι δεν πιστεψες? ε? ε? Ε?
αφου ειναι ηλιου φαεινοτερον *P
Άλλη μια απόδειξη του πόσο σκληρές είσαστε οι γυναίκες… >κατι ο σπασμενος λαιμος κατι ο μαυρος κυκλος που ουτε με 10 κιλα μεικ απ δεν στρωνει.
κατι ο σπασμενος λαιμος κατι ο μαυρος κυκλος που ουτε με 10 κιλα μεικ απ δεν στρωνει.
Ωχ! Η μία λάκισε και τα'ριξε στην άλλη…η ευα μονο
δεν ξερεις τι κουμασι ειναι
*P
Τώρα λάκισε και η βασική αντίπαλος! Εύα έμεινες μόνη...Και σπασμενο λαιμο εχεις; και κυκλους ; γαμησετα..... ενα κοριτσι δεν θα σκεφτονταν τετοια ..... οταν μας καινε τα αναφερουμε......
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ............!!! πρεπει να φυγω ....
Και σπασμενο λαιμο εχεις; και κυκλους ; γαμησετα..... ενα κοριτσι δεν θα σκεφτονταν τετοια ..... οταν μας καινε τα αναφερουμε......
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ............!!! πρεπει να φυγω ....
Σε ποιον αναφέρεστε? :oιζυααςμπου εισαι νεο μελος? μ αρεσεις
ναι. το επιβεβαιωνω. *Pναι οσοι με εχουν δει το καταλαβενουν απολυτα οτι στις φωτος μου ειμαι με μεικ απ και φοτοσοπ ετσι δεν ειναι ρε μπαιτ;
σε σενα δεν φαινεται? *PΣε ποιον αναφέρεστε? :o
Ναι? Συγνώμη δεν το κατάλαβα...σε σενα δεν φαινεται? *P
ναι. το επιβεβαιωνω. *P
ασχετο εχεις μια φωτο σ ενα καφε που κοιτας σκεφτικη.. ειναι πολυ ωραιασε σενα δεν φαινεται? *P