Νέα

Πόσο χρονών είσαι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα o-taf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσο ετων ειμαστε εδω μεσα ???

• 18-21

Ψήφοι: 10 5,4%
  • 22-25

Ψήφοι: 22 11,9%
  • 26-30

Ψήφοι: 30 16,2%
  • 31-35

Ψήφοι: 34 18,4%
  • 36-40

Ψήφοι: 22 11,9%
  • 41-45

Ψήφοι: 24 13,0%
  • 46-50

Ψήφοι: 16 8,6%
  • 51-55

Ψήφοι: 9 4,9%
  • 56-60

Ψήφοι: 1 0,5%
  • 61-65

• 66-70

• 71-75

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 76-80

Ψήφοι: 2 1,1%
  • 81+

Ψήφοι: 13 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πλητω αφορητα με τις δηθεν τσαμπουκαλουδες γκομενες με στυλακι Κολωνος και Κερατσινι....Περαστικα κομπλεξικη ασχημουλα!

κολωνος; κερατσινι; για βοηθα λιγο γτ δεν εχω πατησει ποτε εκει. :2funny: :2funny: :2funny: κανε μια βολτα απο βρυξελλες μερια και τα λεμε. εγω να δεις πως πλητω με κατι ψωναρες που αυτοαποκαλουντα σταρ επειδη ανοιξαν τα ποδια. αληθεια εσυ ποδια ανοιξες η έστησες κωλο. γτ εισαι και αδιευκρινιστου φύλου. ακουσε κει μεγκασταρ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
21 μαιων ανυπαντρος,ψαχνω για 15χρονη πλουσια να με αποκαταστησει

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Τσαουσες Λυσαξτε

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_661_303400__type11104.jpg
    newego_LARGE_t_661_303400__type11104.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 36

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κολωνος; κερατσινι; για βοηθα λιγο γτ δεν εχω πατησει ποτε εκει. :2funny: :2funny: :2funny: κανε μια βολτα απο βρυξελλες μερια και τα λεμε. εγω να δεις πως πλητω με κατι ψωναρες που αυτοαποκαλουντα σταρ επειδη ανοιξαν τα ποδια. αληθεια εσυ ποδια ανοιξες η έστησες κωλο. γτ εισαι και αδιευκρινιστου φύλου. ακουσε κει μεγκασταρ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Καλε μηπως αφρισες λιγο εως  πολυ με τρελα............ και εσυ που ανοιγεις τα ποδαρακια σου τι καταλαβαινεις....... αν τα ανοιγες καλα.... δεν θα ησουν εδω μεσα..... εκτος και αν εισαι Ντα νιελα  και κοιτας τι παιζει και εισαι εδω.......

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ειλικρινα πιστευω οτι αν ειχες μια πιο υγιειη σεξουαλικη ζωη δεν θα παθαινες υστερικο επεισοδιο με τις επιλογες ανθρωπων που δεν εισαι καν στο οπτικο τους πεδιο.

Αντι να το παιζεις σκληροπυρηνικη αντιδραστικη γκομενα πισω απο υπολογιστες πηγαινες βρες εναν να σε ξεμουνιασει να ερθεις στα συγκαλα σου. Φιλικα στο λεω. Σαν καποια που και ποδια ανοιξε και κωλο εστησε, επειδη το γουσταρε τρελα. Αν δεν σε γοητευαν αυτα δεν θα ησουν εδω μεσα τωρα φτωχο μου...

Το οτι εισαι κακασχημη το εχω 10000% δεδομενο παντως  :2funny:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βαλεντίνα καλησπέρα. 5 ερωτήσεις:

1) Eίσαι Βαλεντίνα, Βαλεντίνος , ή πρώην Βαλεντίνος που έγινε Βαλεντίνα; Χωρίς παρεξήγηση, έτσι;

2) Η φωτογραφία στο avatar είναι δική σου;

3) Έχεις γυρίσει πολλές adult movies; Σας πληρώνουνε καλά; (Χεχε..... όχι δεν ενδιαφέρομαι, κουβέντα να γίνεται.....απλώς η βιομηχανία πορνό έχω ακούσει ότι πληρώνει καλά τις ηθοποιούς , όταν είναι ακόμα νέες.....βλέπε Jeena Jameson.....)

4) Αληθεύει ότι γυρίζονται πολλές ταινίες στην Ελλάδα κάθε χρόνο και προβάλλονται μόνο σε αγορές του εξωτερικού;

5) Πώς και ασχολήθες με την adult βιομηχανία; Δεν φοβάσαι μη σε αναγνωρίσουν στο μέλλον; Πώς και την προτίμησες έναντι του πληρωμένου έρωτα;

Επαναλαμβάνω: κουβέντα να γίνεται, δεν θέλω να σε προσβάλλω. Αν θες μην απαντήσεις καν.....

Η πρωτη ερωτηση σου ειναι πολυ παρεξηγησιμη :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ειλικρινα πιστευω οτι αν ειχες μια πιο υγιειη σεξουαλικη ζωη δεν θα παθαινες υστερικο επεισοδιο με τις επιλογες ανθρωπων που δεν εισαι καν στο οπτικο τους πεδιο.

Αντι να το παιζεις σκληροπυρηνικη αντιδραστικη γκομενα πισω απο υπολογιστες πηγαινες βρες εναν να σε ξεμουνιασει να ερθεις στα συγκαλα σου. Φιλικα στο λεω. Σαν καποια που και ποδια ανοιξε και κωλο εστησε, επειδη το γουσταρε τρελα. Αν δεν σε γοητευαν αυτα δεν θα ησουν εδω μεσα τωρα φτωχο μου...

Το οτι εισαι κακασχημη το εχω 10000% δεδομενο παντως  :2funny:

τι επαθα; υστερικο επεισοδιο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σκληροπυρινικη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οταν εσυ καβγαδιζες με την λιλα, εγω μιλαγα με το μισο σαιτ, ας σου πουν λοιπον αυτοι. ααα και ξερεις δεν χρειαζομαι ουτε να πληρωνω ουτε να πληρωνομαι για να κανω αυτα που γουσταρω.

κρατα το παντως σαν δεδομενο οτι ειμαι κακασχημη. ειναι καλυτερα για εσενα θα μπορεις να κοιμασε πιο ησυχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι επαθα; υστερικο επεισοδιο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σκληροπυρινικη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οταν εσυ καβγαδιζες με την λιλα, εγω μιλαγα με το μισο σαιτ, ας σου πουν λοιπον αυτοι. ααα και ξερεις δεν χρειαζομαι ουτε να πληρωνω ουτε να πληρωνομαι για να κανω αυτα που γουσταρω.

κρατα το παντως σαν δεδομενο οτι ειμαι κακασχημη. ειναι καλυτερα για εσενα θα μπορεις να κοιμασε πιο ησυχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Ειναι πολυ αστειο οταν εσεις τα "απελευθερωμενα" κοριτσια του σαιτ εκφραζετε την αηδια σας για τον πληρωμενο ερωτα... Για τη δουλεια μου δεν σηκωνω κουβεντα και σιγουρα δεν θεωρω κακο να πληρωνει καποιος για να κανει αυτα [που του αρεσουν...

Στο εξωτερικο τι ακριβως κανεις; Εκτος απο πολλα ορθογραφικα;

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η πρωτη ερωτηση σου ειναι πολυ παρεξηγησιμη :)
Όχι ρε συ απλά να ξέρουμε τι είναι ο καθένας εδώ μέσα αρσενικός ή θηλυκός ή "τρίτου φύλου"..... :2funny:

Τελικά δεν απάντησες σε καμία από τις ερωτήσεις..... :grin:

Έχουμε βγει εκτός θέματος ή μου φαίνεται???  :o
Ε καλά πρώτη φορά είναι;  :2funny:

Στο ντέρμπυ Εύα - Βαλεντίνα ποντάρω στην Εύα.....Απόδοση 1,5..... :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ακου τωρα..Εμεις δεν γνωριζομαστε, αλλα θα σου πω το εξης..

Τα καλυτερα γαμισια τα κανουν οι μετριοασχημες..Οποτε θα εισαι φωτια στο σεξ..

Τωρα κατι σχολια απο κατι Αντ1-Μεγκα και λοιπα καναλια τα διαβαζω με τον ιδιο σκοπο που διαβαζω τα ανεκδοτα.

:2funny: :2funny: :2funny: το εχω ακουσει και απο αλλους αυτο. ρε λες γι αυτο να μου την πεφτουν οταν βγαινω εξω με το μαλλι θαμνο;χαχαχαχαχαχαχα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
επειδη την εχω δει την EVA θα σας πω κατι: δεν ειναι η τελεια μουναρα ειναι ομως πολυ ομορφο κοριτσι και το ανταγωνισμο της τον βαζει κατω χ α λ α ρ α Voutoupou πας ταμειο!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ευα γιατι τσακωνεσαι? κ απο ποια σελιδα ξεκιναει ο τσακωμος για να παρω ματι η τηλεθεατρια

πιες: κακασχημη μου εσυ :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
επειδη την εχω δει την EVA θα σας πω κατι: δεν ειναι η τελεια μουναρα ειναι ομως πολυ ομορφο κοριτσι και το ανταγωνισμο της τον βαζει κατω χ α λ α ρ α Voutoupou πας ταμειο!

ευχαριστω για το support ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ευα γιατι τσακωνεσαι? κ απο ποια σελιδα ξεκιναει ο τσακωμος για να παρω ματι η τηλεθεατρια

πιες: κακασχημη μου εσυ :2funny: :2funny: :2funny:

ειδες βρε μπαιτ μου :2funny: ξεκινα απο την προηγουμενη σελιδα εκει που ειπε η βαλεντινα οτι ειναι 22 κι εγω δεν την πιστεψα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom