μενιοσ33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μισό να δω τις πτήσεις της AEGEAN για τον Ιουλη....
Πέρσι πόσα πλήρωσες; Μας πουλάς φούμαρα μου φαίνεται.
Μισό να δω τις πτήσεις της AEGEAN για τον Ιουλη....
Μόλις 283 ευρωπουλάκια. Πέρσι ήμουν ακόμη στη Banana Rebublik!Πέρσι πόσα πλήρωσες; Μας πουλάς φούμαρα μου φαίνεται.
ας ξεκινήσω εγώ...
περίπου... 1 ώρα ημερησίως!!!!
Τι να πιστεψεις καλέ;;;;σου φαίνονται πολλά;;;έβαλα και την επιστροφή μου;;;πειράζει;;;;Χμ... Ας το πιστέψομεν...
Πάντως 283 ευρώ για να βγάλω γκόμενα για καφέ δε δίνω.
Μόλις 283 ευρωπουλάκια. Πέρσι ήμουν ακόμη στη Banana Rebublik!
Οκ τότε μη το ζορίζουμε ...!Καλά να περνάς και στη Φυλής και έξω από κει!!Εννοούσα ας το πιστέψουμε ότι μένεις στη Γερμανία. Δεν ήσουν πολύ πειστική.
Μέχρι ένα 20ευρω σου δίνω για να βγούμε. Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα θα μου πουν δώστα καλύτερα Φυλής, αλλά ...
Μη σε κοροιδευει η τυπισσα υπαρχει και πουλμαν που ερχεται απο γερμανια πιο οικονομικο.Εννοούσα ας το πιστέψουμε ότι μένεις στη Γερμανία. Δεν ήσουν πολύ πειστική.
Μέχρι ένα 20ευρω σου δίνω για να βγούμε. Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα θα μου πουν δώστα καλύτερα Φυλής, αλλά ...
Μη σε κοροιδευει η τυπισσα υπαρχει και πουλμαν που ερχεται απο γερμανια πιο οικονομικο.
283 ευρώ και να μην γαμήσεις.... πολλά δεν είναι;
Αστο Μένιο.... Βάλε 17 ακόμα... πλυνε καλά το τσουτσούνι σου και παρε Sheilla Grant
Θα σου κάνει τα πάντα.... επαγγελματικά!
Εγώ πάντως νιώθω τις απίστευτες ενοχές αν τρωω τον χρόνο μου στο site και γενικά στο νετ.εσεις;;
Γενικά στατιστικά - stam_90
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 167 ημέρες, 5 ώρες και 13 λεπτά.
ο χριστος και η παναγια..
μισος χρονος συνδεδεμενος.. ανουσιος ο περισσοτερος..
Γενικά στατιστικά - stam_90
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 167 ημέρες, 5 ώρες και 13 λεπτά.
ο χριστος και η παναγια..
μισος χρονος συνδεδεμενος.. ανουσιος ο περισσοτερος..
o χρονος συνδεσης δε λεει και πολλα
ο αριθμος μυνηματων ειναι που δειχνει το ποσο καμενος εισαι
ρε μαλακα 45χρονων γομαρι τραβα ρε να βρεις καμια γυναικα και ασε το ιντερνετ και της φοιτητριες δεν ειναι για την ηλικια σουτι πα να πει αυτο?
γουσταρεις ραντισμα?
σε ειχα για φλωρο και οχι για φουστη
ρε μαλακα 45χρονων γομαρι τραβα ρε να βρεις καμια γυναικα και ασε το ιντερνετ και της φοιτητριες δεν ειναι για την ηλικια σου