You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο χρόνο περνάτε στο site???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gkas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Χρύσα προσφέρεις κάποια γυναικεία υπηρεσία έναντι αμοιβής; Όχι πορνική αναγκαστικά.
νομιζει οτι θα την κανουν καθηγητρια ενω θα ξεσκατιζει γερμανιδες γιαγιαδες μεχρι να γερασει κ αυτη
ΧΧΧΧΜΜΜ για να σκεφτώ!! tips για μαγειρική, ζαχαροπλαστική....σαν τι θα θέλατε αλήθεια;;Χρύσα προσφέρεις κάποια γυναικεία υπηρεσία έναντι αμοιβής; Όχι πορνική αναγκαστικά.
και δεν χρεώνω κανέναν σας!!!!
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εχω ακουσει οτι στο πανεπιστημιο στην γερμανια δυσκολα γινεσαι καθηγητης.Δεν παιρνουν ξενους μαλλον.Ισως για κανα δημοτικο μιλαεινομιζει οτι θα την κανουν καθηγητρια ενω θα ξεσκατιζει γερμανιδες γιαγιαδες μεχρι να γερασει κ αυτη
μενιοσ33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΧΧΧΧΜΜΜ για να σκεφτώ!! tips για μαγειρική, ζαχαροπλαστική....σαν τι θα θέλατε αλήθεια;;
Πόσα θα ήθελες για να βγούμε μαζί για καφέ;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εσενα στα 4ΧΧΧΧΜΜΜ για να σκεφτώ!! tips για μαγειρική, ζαχαροπλαστική....σαν τι θα θέλατε αλήθεια;;
Πάνε όλοι στα γηροκομεια . Οι αποκλειστικές είναι πανάκριβες εδώ...με την ώρα. Για χρέωση δεν ξέρω να σας πω!νομιζει οτι θα την κανουν καθηγητρια ενω θα ξεσκατιζει γερμανιδες γιαγιαδες μεχρι να γερασει κ αυτη
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ρε παιδιά μην την πιέζεται,μπορεί να είναι ανήλικο το κορίτσι.
και παρθενο
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Εγώ περνάω τον καλύτερο χρόνο μου εδώ στο σάιτ... Τρελλαίνομαι να διαβάζω και να γράφω μαλακίες εδώ μέσα.
Κρίμα που θα πρέπει να σας αποχωρίζομαι για μερικές μέρες σε λίγο καιρό.
Ξεκινάει η δουλειά εντός ολίγων μηνών και δεν θα έχω τόσο χρόνο όσο θα ήθελα.
Το εισητήριο μου (αεροπορικό φυσικα) συν τπτ!!! Το καφέ θα τον κεράσω εγώ!Πόσα θα ήθελες για να βγούμε μαζί για καφέ;
μενιοσ33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το εισητήριο μου (αεροπορικό φυσικα) συν τπτ!!! Το καφέ θα τον κεράσω εγώ!
Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι να βγαίνεις με τον κάθε άγνωστο χωρίς αντάλλαγμα (πόσο μάλλον να τον κερνάς καφέδες).
Εγώ πάλι παθαίνω κάτι και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είναι πολύ ΄΄φορτωμένο΄΄ το site!Αυτά τα έντονα πορνοχρώματα... με πειράζουν στα μάτια βρε παιδιά!!Εγώ περνάω τον καλύτερο χρόνο μου εδώ στο σάιτ... Τρελλαίνομαι να διαβάζω και να γράφω μαλακίες εδώ μέσα.
Τι ψυχή έχουν 3 άντε 4 ευρώ!;Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι να βγαίνεις με τον κάθε άγνωστο χωρίς αντάλλαγμα (πόσο μάλλον να τον κερνάς καφέδες).
ελληνίδα!Μετανάστρια τέλος πάντων!Δλδ δεν είσαι Ελληνίδα;;;
Εξαρτάται ..εγώ που θέλω να κατέβω το καλοκαιράκι...είναι ακριβό!Πόσο κάνει το εισιτήριο;
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάλι παθαίνω κάτι και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είναι πολύ ΄΄φορτωμένο΄΄ το site!Αυτά τα έντονα πορνοχρώματα... με πειράζουν στα μάτια βρε παιδιά!!
Να προσέχεις εδώ στο σάιτ... Εκτός από τα καλά υπάρχουν και κακά παιδιά και μπορεί να βρεθείς πηδημένη και στα μάτια, και τότε θα βλέπεις τον κόσμο τρύπιο...
μενιοσ33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εξαρτάται ..εγώ που θέλω να κατέβω το καλοκαιράκι...είναι ακριβό!
Λέγε ποσό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K