Νέα

Πόσο ασφαλές είναι το γλείψιμο ποδιών σε τάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
hahah τι μεγαλύτερη ευτύχια να έχω γυνάικα την κοπελα που λέω και το nefelaki κουμπάρα:p

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.441
Πόντοι
506
nefelaki δεν σε έπιασα, την είναι το λοοοοοολ

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
hahah τι μεγαλύτερη ευτύχια να έχω γυνάικα την κοπελα που λέω και το nefelaki κουμπάρα:p

αχμμμ...
αααα!!ακου να σου πω...δεν εχει ο κουμπαρος την κουμπαρα και τα τοιαυτα!!!
να εξηγουμαστε απο τωρα :rolleyes:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αχμμμ...

Άκου να δεις nefelaki αυτά τα πράγματα είναι πατροπαράδοτα δεν τα χαλάμε έτσι …χα χα …

Επισκέπτης
αχμμμ...

Θα αρκεστώ τότε στο να καμαρώνω για τα κάλη της κουμπάρας απλά ...Ωστόσο μην ορκίζεσαι μπορεί κ η κουμπάρα να αλλάξει γνώμη δεν ξέρεις ποτέ:p

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.441
Πόντοι
506
Ρε, κάτω τα χέρια από την ερωμένη μου. :tickedoff: Εγώ την είδα πρώτος.  :grin:

Επισκέπτης
εσυ αγόρι μου πιστός στην νύφη μπράβο θα προκόψεις.

ναι το έχω αυτό...άμα ερωτευθώ μια κοπέλα και το αξίζει σε θέμα εμφάνισης τότε γινομε χαλί να με πατήσει...Ποτέ δεν θα της παίξω πουστιά:p Ναι είμαι μαλάκας το ξέρω:)

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ναι το έχω αυτό...άμα ερωτευθώ μια κοπέλα και το αξίζει σε θέμα εμφάνισης τότε γινομε χαλί να με πατήσει...Ποτέ δεν θα της παίξω πουστιά:p Ναι είμαι μαλάκας το ξέρω:)

Είσαι μαλακός παιδί μου όχι μαλακας πρέπει να σκληρύνεις ……

Επισκέπτης
Εγω δεν ειπα να ειστε σε μενα  :-
στις γυναικες σας εννοουσα :P

Το θέμα είναι να το αξίζουν οι γυναίκας μας:) Εγω προσωπικά ποτέ δεν θα κανα σχέση με μια κοπέλα που δεν μου ταιρίαζει/αρέσει για να αναγκαστώ μετά να την απατάω και να την δουλευώ..Όταν παντρευέσε/κάνεις σχέση οφείλεις να είσαι σίγουρος οτι παίρνεις την κατάλληλη και οτί 8α είσαι εντάξει απέναντι της...Ένα πράγμα που μισώ είναι οι πορνόγεροι 70 χρονών που αντι να είναι με τα εγγόνια τους προσπαθουν να γαμησουν τανες ανεπιτυχώς καμία φορά...

loxagos6969

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα δεκτέι χωρίς εχτρας την ξέρω καιρό και γενίκα καθίζει πάντα αρκετη ώρα μαζί μου...κάνει ότι της ζητήσω όποτε δεν νομίζω να κολώσει αν της πω να τις γλείψω τα πόδια

Εγώ λέω να πάρεις μαζί σου πετσέτα για να της πλύνεις τα ποδαράκια αλλά για να πατήσει μέχρι το κρεβάτι πάρε ένα λεξικό του μπαμπινιώτη να πατήσει αφού έτσι και αλλιώς την έχεις γαμήσει την ελληνική.

Ήμαρτον ρε μάγκες. Λίγο την ορθογραφία μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom