Νέα

Πόσο ασφαλές είναι το γλείψιμο ποδιών σε τάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
hahaha ναι έλεος...πάντως ως τώρα με έχετε κάνει να φοβάμαι όλο περισσότερο να της γλείψω τα ποδαράκια της:p

καλα μην τρελλαινεσαι δεν ειναι τοσο τρομακτικα τα πραγματα... :sunglasses:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα μην τρελλαινεσαι δεν ειναι τοσο τρομακτικα τα πραγματα... :sunglasses:
τοσο δεν ειναι αλλα ενα ερπη ανετα το κολαει???????????
συμφωνεις?????
(που ο επρης σε αλλους βγαινει και απο την στεναχωρια)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
hahaha ναι έλεος...πάντως ως τώρα με έχετε κάνει να φοβάμαι όλο περισσότερο να της γλείψω τα ποδαράκια της:p

Φίλε μου, πάνω από όλα η υγεία!!
Καταρχήν η κοπέλα θα δεχτεί να το κάνεις;;
Αν ναι, θα πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω καθότι θα καθήσεις αρκετή ώρα στο δωμάτιο!

Επισκέπτης
Θα δεκτέι χωρίς εχτρας την ξέρω καιρό και γενίκα καθίζει πάντα αρκετη ώρα μαζί μου...κάνει ότι της ζητήσω όποτε δεν νομίζω να κολώσει αν της πω να τις γλείψω τα πόδια

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Θα δεκτέι χωρίς εχτρας την ξέρω καιρό και γενίκα καθίζει πάντα αρκετη ώρα μαζί μου...κάνει ότι της ζητήσω όποτε δεν νομίζω να κολώσει αν της πω να τις γλείψω τα πόδια

ωραια τοτε καντο...
πες της να πλυνει τα ποδια της πρωτα φυσικα...
:grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ε, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας, να τη πεις πως ενδιαφέρεσαι να το κάνεις αυτό και να της πεις πως θα πρέπει να φέρει και σύνεργα καθαρισμού!

Κάτι άλλο... σπίτι σου δεν μπορείς να την πάρεις;

Επισκέπτης
Ε, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας, να τη πεις πως ενδιαφέρεσαι να το κάνεις αυτό και να της πεις πως θα πρέπει να φέρει και σύνεργα καθαρισμού!

ε σπίτι μου δεν ξέρω λογικά δύσκολο δεν της το έχω πει ποτέ αν κ αμφιβάλω αν 8α δεκτεί...

Επισκέπτης
τότε η γλυκοτσούτσουνος είσαι η τραβάει ζόρι μαζί σου από κάψα αν σου κάνει αυτά  τα  χατίρια.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.441
Πόντοι
506
nefelaki μετά την σύντομη γνωριμία μας και τον επιπέδου διάλογο που είχαμε σήμερα, νομίζω ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου, θέλω να γίνεις η ερωμένη μου (είμαι παντρεμένες ο μάλαξ). ΤΕΛΟΣ  :rockon:

Επισκέπτης

αζαχ χλωρίνη ακουα φορτε κλπ.

Επισκέπτης
nefelaki μετά την σύντομη γνωριμία μας και τον επιπέδου διάλογο που είχαμε σήμερα, νομίζω ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου, θέλω να γίνεις η ερωμένη μου (είμαι παντρεμένες ο μάλαξ). ΤΕΛΟΣ  :rockon:
εδώ αρχίζει έναςέρωτας μεγάλος που λέει και το άσμα.

Επισκέπτης
τότε η γλυκοτσούτσουνος είσαι η τραβάει ζόρι μαζί σου από κάψα αν σου κάνει αυτά  τα  χατίρια.

ε βασικά δεν μπορώ να ξέρω τι ρόλο βαράει..κάνει οτί της λεώ και είναι καλή αλλά σχεδόν ποτέ μα ποτέ δεν μιλάει εκτος απο ένα γεια οταν μπαίνει και βγαίνει...γενικά με έχει διεγείρει τόσο η ψυχρή της συμπεριφορα που 8α με καβλωνε ακόμα πιο πολυ αν όταν εγω θα της εγλυφά τα ποδαράκια κάπνιζε η διάβαζε ένα περιοδικο:p Ναι ξέρω ...έχω ξεφύγει:p

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Για aυτό είναι τα φετίχ... για να ξεφεύγουμε από τα συνιθισμένα...

Heelover speaking!! :grin:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ε βασικά δεν μπορώ να ξέρω τι ρόλο βαράει..κάνει οτί της λεώ και είναι καλή αλλά σχεδόν ποτέ μα ποτέ δεν μιλάει εκτος απο ένα γεια οταν μπαίνει και βγαίνει...γενικά με έχει διεγείρει τόσο η ψυχρή της συμπεριφορα που 8α με καβλωνε ακόμα πιο πολυ αν όταν εγω θα της εγλυφά τα ποδαράκια κάπνιζε η διάβαζε ένα περιοδικο:p Ναι ξέρω ...έχω ξεφύγει:p

Εχεις ξεφύγει μόνο …..θα μας πεις και πιο πολλά έτσι που το πας … :rockon:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

λοοοοοοολ
τι κριμα ε? :grin:

Επισκέπτης
για κάνε της καμιά πρόταση γάμου να δεις τι θα παίξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom