lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι οι ταξιτζηδεςχειροτεροι απο τους αγαπουληδες και τους καληνυχτακηδες ειναι οι "βοσκοι" τυπε ;)
κι οι ταξιτζηδεςχειροτεροι απο τους αγαπουληδες και τους καληνυχτακηδες ειναι οι "βοσκοι" τυπε ;)
εγω θα κοψω γ σενα την νυχτα στα δυο.μιλαω σοβαρα.μη το παιρνεις γ αστειο.
δεν σε γαμησε βοσκος και εχεις παραπονο;χειροτεροι απο τους αγαπουληδες και τους καληνυχτακηδες ειναι οι "βοσκοι" τυπε ;)
τυπε εκει παιζει ρολο το εμπειρο ματι του καμακιουΤυπε οχι. Αλλα και ανετος φουλ να πας
αμα πεσεις στο μαλακισμενο δεν σε σωζει ουτε αυτο
γιατι το προβλημα δεν ειναι πλεον σε σενα... αλλα στην αλλη.
Κόψε εσύ φλέβα κ μην σε νοιάζει...μετά θα τα κόψω κ γω όλα.δε κοβεις την πολυ μαλακια καλυτερα?
βουλωστο πια μωρη ξεφωνημενηδεν σε γαμησε βοσκος και εχεις παραπονο;
πιο πολλες θα φας αν πας σαν σαλιαρης αγαπουλης τυπε
απλα θα την βγαλεις βολτα και μετα θα φας την πιτα σου
ενω αν πας χυμα θα γλυτωσεις χρονο
βρωμερες ελλεεινιδες
απο τοτε που γνωρισες τον γκωνλικον ερωταν εχεις καει μαν :- ουτε ο παπαζολης δεν εγινε ετσι...δεν σε γαμησε βοσκος και εχεις παραπονο;
μεγιστε ΤΥΠΕ το καμακι ειναι σπορπιο πολλες θα φας αν πας σαν σαλιαρης αγαπουλης τυπε
απλα θα την βγαλεις βολτα και μετα θα φας την πιτα σου
ενω αν πας χυμα θα γλυτωσεις χρονο
βρωμερες ελλεεινιδες
ετσι κ αλλιως....αχαχαχαχχααχΚόψε εσύ φλέβα κ μην σε νοιάζει...μετά θα τα κόψω κ γω όλα.
τυπε εκει παιζει ρολο το εμπειρο ματι του καμακιου
αντε γαμησου κολομπινα......πανε πηδα την μεμουλα να μην κλαιει αλλοβουλωστο πια μωρη ξεφωνημενη
θα κοψωγεσενα την νυχτα στα δυο.μιλαω σοβαρα.μη το παιρνεις γ αστειο.
τρομερος παραλληλισμος!τύπε γκόμενα που δεν ανοίγει τα πόδια το πρώτο βράδυ τι να την κάνεις;
θα αγόραζες ποτέ μπύρα ή σοκολάτα που να μη μπορείς να τη φας αμέσως, αλλά σε κάνα μήνα;
γιατι ετσι δικε μου?εχω να κανω καμακι κανα 2μηνο
τελείωσε το πασατέμπογιατι ετσι δικε μου?
γιατι ετσι δικε μου?
κακως!!!!!εχω να κανω καμακι κανα 2μηνο
τυπε μηπως εγινε τιποτα αλλο?βαριεμαι. Σε ποσες ακομη θα δωσουμε
τσαμπα αξια πια?
βαριεμαι. Σε ποσες ακομη θα δωσουμε
τσαμπα αξια πια?