gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γεμισε ο τοπος τιμημενες αδελφες του ελεους μαν......μονο εσυ κι ο πηγασιος κρατατε ενα επιπεδοειδικα μεσα στο σπαμ εχουμε καργα
γεμισε ο τοπος τιμημενες αδελφες του ελεους μαν......μονο εσυ κι ο πηγασιος κρατατε ενα επιπεδοειδικα μεσα στο σπαμ εχουμε καργα
2.εκτιμησα καποιους απο τους αντρες που συναναστρεφομαι εξω γτ ειδα τι κυκλοφορει αλλου...
μαν εχω ενα παραπονο...εγω σου κανω σαπορτ σε ολα τα θεματα που ανοιγεις και γω χτες ανοιξα για τις πουτανες/πρωταγωνιστριες και με εκλασες.....θα φυγω και θα πεσει η τηλεθεαση να ξερεις.....Επππ. Μαζεύετε η ομάδα...
οταν λες "γνωρισα"1.γνωρισα και "γνωρισα" καποια γαματα τυπακια!!
Υ.Γ. Πάλι έφαγα συχγώνευση αλλα τουλάχισταν κράτησαν τον δικό μου τίτλο...
οταν λες "γνωρισα"
εννοεις οτι ?
προφανως οχι.τυπισα τους κοιταζες και αυτους και αναρωτιοσουν
αν τελικα ηταν αυτο το σπερμα που νικησε?
ααχαχχαχαχαχαχαχαχχαα
:-* :-* :-*
ουτε μακαριτη δεν σε σεβαστηκαν μαν....σου πηραν και τον τιτλο.....ποσο δηλαδή έχετε καταλάβει να σας επηρεάζει η ενημέρωση η συζήτηση και όλη η θεματολογία του σαιτ στη συχνότητα που πηγαίνετε με πουτάνες αλλα και στο είδος του αγοραίου ερωτα που επιλέγετε(μπουρδέλα,στούντιο,CT κτλ)
οταν λες "γνωρισα"
εννοεις οτι ?
γιατι τυπε αμφιβαλεις οτι αν πας σαν τον λιγουρη που εχει να γαμησει κανα 2μηνο δεν θα προλαβαινεις να μετρας πιτες???χαχαχαχα τα ελεγε και η μουνιτσα χθες τυπε
οτι και καλα πρεπει να κανεις καμακι αλλα
να μην εχεις στο πισινο μερος του μυαλου να γαμησεις
αλλιως εισαι παλιανθρωπος και δεν θα γινει δουλεια.
πιο πολλες θα φας αν πας σαν σαλιαρης αγαπουλης τυπεγιατι τυπε αμφιβαλεις οτι αν πας σαν τον λιγουρη που εχει να γαμησει κανα 2μηνο δεν θα προλαβαινεις να μετρας πιτες???
γιατι τυπε αμφιβαλεις οτι αν πας σαν τον λιγουρη που εχει να γαμησει κανα 2μηνο δεν θα προλαβαινεις να μετρας πιτες???
εγω θα κοψω γ σενα την νυχτα στα δυο.μιλαω σοβαρα.μη το παιρνεις γ αστειο.Θα γινω μακεδονομαχος για σενα
Δε κόβεις καμιά φλέβα καλύτερα.εγω θα κοψω γ σενα την νυχτα στα δυο.μιλαω σοβαρα.μη το παιρνεις γ αστειο.
χειροτεροι απο τους αγαπουληδες και τους καληνυχτακηδες ειναι οι "βοσκοι" τυπε ;)πιο πολλες θα φας αν πας σαν σαλιαρης αγαπουλης τυπε
απλα θα την βγαλεις βολτα και μετα θα φας την πιτα σου
ενω αν πας χυμα θα γλυτωσεις χρονο
βρωμερες ελλεεινιδες
δε κοβεις την πολυ μαλακια καλυτερα?Δε κόβεις καμιά φλέβα καλύτερα.