Νέα

Πόσο αλκοόλ πίνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hlektrop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι αλκοολ πίνετε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.388
Πόντοι
2.306
Πειραιάς: Νεκρός 18χρονος μετά από βραδινή έξοδο – Φέρεται να ήπιε μέχρι λιποθυμίας

Πιστεύω έχει παραγίνει το κακό με την κάθε μαλακία μπόμπα που σερβίρουν έξω. Ποιος ξέρει τι πότισαν τον καημένο.
εαν βρουν μπομπες στο μαγαζι και η νεκροψια δειξει δηλητηριαση, πρεπει να τους μαζεψουν για ανθρωποκτονια με πρόθεση και εγκληματικη οργανωση, αμα θελει ο Φλωριδης να δείξει προσωπο ας ξεκινησει απο κάτι τετοια τομαρια….

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.774
Πόντοι
456
Η μαυροδάφνη πίνετε όλες τις εποχές του χρόνου ή πίνετε συγκεκριμένη εποχή όπως το κονιακ που είναι για το χειμώνα;

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.572
Πόντοι
206
καθολου. μονο ενα ποτηρακι κρασι στις γιορτες.

OP
OP
hlektrop

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
32
Like
2.351
Πόντοι
2.471
Ολοι βλεπω δεν πινουν τιποτα νερο και κοκα κολα μονο...

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.039
Πόντοι
1.056
Καθημερινά σχεδόν 1 η 1/2 ποτηράκι κρασί, σε εξόδους για φαγητό 2-3 μπουκάλια μπύρα αν δεν οδηγώ, μάξιμουμ 2 αν οδηγώ και αντίστοιχα 1 έως 2 ποτήρια κάποιο σπέσιαλ ουίσκι.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.964
Πόντοι
456
4-5 ποτά την εβδομάδα, όπου ποτό θεωρείται κ μία μπύρα κυρίως το καλοκαίρι ή κρασί για χειμώνα. Χειμώνα προτιμώ ουίσκι ή κονιάκ στα πολλά κρύα. Άνοιξη , καλοκαίρι, μπύρα, βότκα, τζιν τόνικ κ κοκτέιλς

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.623
Πόντοι
456
πινουμε γιατι ως γνωστον : οταν πινω δεν ξερω τι κανω αλλα κανω αυτο που μ' αρεσει

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
655
Πόντοι
81
Είναι εκπληκτικό το αλκοόλ αρκεί να μην σου γίνει εθισμός, λέω εγώ. Γυρνάω το βράδυ μετά από 14ωρο στο μαγαζί και με ένα καλό ουίσκι γλιτώνω την κατάθλιψη.

Ενέχει και κινδύνους βέβαια, ακόμα και πριν το στάδιο του αλκοολισμού:να, για παράδειγμα, οι "τρομερές" ιδέες που σου δημιουργεί. Εγώ τώρα είμαι σπίτι, έχω σφίξει 4 βότκα-τζιν-μαρτίνι, η κυρά κοιμάται μετά από άκρως επιτυχημένο σεξ, τα παιδιά κοιμούνται από τις 10, και ψήνομαι να βγω κρυφά να πάω σε κάνα κωλόμπαρο. Το ξέρω ότι δεν θα το κάνω, αλλά πραγματικά μου φαίνεται εφικτή και καλή ιδέα.

• Like
Αντιδράσεις: Amelie

Amelie

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
5.215
Πόντοι
1.041
Νεγκρονι-νεκρώνει με μετρο ομως!

• Ουάου
Αντιδράσεις: Odin_

slact0r

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Είναι εκπληκτικό το αλκοόλ αρκεί να μην σου γίνει εθισμός, λέω εγώ. Γυρνάω το βράδυ μετά από 14ωρο στο μαγαζί και με ένα καλό ουίσκι γλιτώνω την κατάθλιψη.

Ενέχει και κινδύνους βέβαια, ακόμα και πριν το στάδιο του αλκοολισμού:να, για παράδειγμα, οι "τρομερές" ιδέες που σου δημιουργεί. Εγώ τώρα είμαι σπίτι, έχω σφίξει 4 βότκα-τζιν-μαρτίνι, η κυρά κοιμάται μετά από άκρως επιτυχημένο σεξ, τα παιδιά κοιμούνται από τις 10, και ψήνομαι να βγω κρυφά να πάω σε κάνα κωλόμπαρο. Το ξέρω ότι δεν θα το κάνω, αλλά πραγματικά μου φαίνεται εφικτή και καλή ιδέα.
Πιστεύεις ενέχει κίνδυνο στο να καταλάβει η γυναίκα ή στο ότι αρχίζει το ποτό και γίνεται συνήθεια; Προσωπικά το βράδυ έχω και εγώ τέτοιες ιδέες, βέβαια δεν είμαι παντρεμένος, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα περάσω σε περίεργα μονοπάτια στην σχέση μου με το αλκοόλ διότι τα 3-4 ποτάκια είναι στανταράκι σε κάθε έξοδο.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
655
Πόντοι
81
Πιστεύεις ενέχει κίνδυνο στο να καταλάβει η γυναίκα ή στο ότι αρχίζει το ποτό και γίνεται συνήθεια; Προσωπικά το βράδυ έχω και εγώ τέτοιες ιδέες, βέβαια δεν είμαι παντρεμένος, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα περάσω σε περίεργα μονοπάτια στην σχέση μου με το αλκοόλ διότι τα 3-4 ποτάκια είναι στανταράκι σε κάθε έξοδο.
Στο ότι φτάνουν χαζές ιδέες να σου φαίνονται μη-χαζές ή έστω εφικτές. Φυσικά και θα ήταν επικίνδυνο να με καταλάβει η κυρά, και φυσικά δεν άξιζε το ρίσκο για μια χαζή μπαρότσαρκα.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
76
Like
3.512
Πόντοι
13.025
Με φαγητο και με εταιρες.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.107
Πόντοι
456
Λάτρης του Γιάννη του Περιπατητή απο τα μικράτα μου...χειμωνα-καλοκαίρι!!!!2 φορες εβδομαδιαίως απο 3 ποτά στανταρ...σε ιδιαιτερες περιστάσεις κατεβαινει και το 4ο εύκολα!!!!Με παγο μονο χωρις ξενερουα συμπληρωματα κοκα κολας...αραια και που μπυρα για την παρακολουθηση καμιάς ματσάρας!!!!

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.819
Πόντοι
4.696
Καλησπέρα σε ολους!!
Δεν βρηκα σχετικο θεμα...
Λοιπόν εδω θελω να γράψουμε τι αλκοολ πινετε...
Ουίσκι, ρουμι , βότκα, τεκιλα , μπερμπον , τσιπου κτλ..
Και τι ποιότητα δηλαδη 10 ετων 12 ετων κτλ. Με παγο χωρις με χυμο κτλ.
Επίσης ποσο ενδέχεται το ποτο ?
Χωρις να σας πειράζει.

Προσωπικά πινω τεκιλα το καλοκαίρι και ρουμι ή μπερμπον το χειμώνα αλλά premium ποτα οχι της σειράς με παγο μονο γιατι οι χυμοι κτλ χαλάνε την γεύση.
Επίσης μετα απο ποσα ποτα είστε λιώμα?

Αυτς για αρχή περιμένω τις εμπειρίες σας απόψεις σάς

Ευχαριστώ
ούτε πάγο στο καλό ουίσκι.
λίγες σταγόνες νερό αν θες

OP
OP
hlektrop

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
32
Like
2.351
Πόντοι
2.471
ούτε πάγο στο καλό ουίσκι.
λίγες σταγόνες νερό αν θες
Στο καλο ουσκι βαζω ενα μονο παγο αλλα απο αυτον που δεν λιώνει. Γενικα σε καλα ουσκι, ρουμια κτλ δεν θελει χυμος αναψυκτικά κτλ

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
6.748
Πόντοι
1.041
καθολου
περναω καλα και χωρις να χρειαζεται να καταναλωσω αλκοολ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.370
Πόντοι
7.885
Φτώχεια τύποι,που να βρεθούν λεφτά για ποτά. Μόνο καμιά μπύρα με κάνα σουβλακι :confused::confused:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
903
Πόντοι
86
Λοιπον παλαιοτερα, ειχα κανει τις κρεπαλες μου με ξυδια κι εγω σαν χριστιαννος κι ορθοδοξος. Πλεον κανα τσιπουρακι, σπανια κανα κρασακι και σπανιοτερα, αμα παω σε κανα μπαρ, βοτκα με μια φετα λεμονι και δυο βιονικα παγακια. Εχουμε και ζαχαρο και πρεπει να προσεχουμε. Πουρειντζερ ειμαι, οχι τηνειτζερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom