Νέα

Πόσες γκόμενες ή/και πουτάνες έχετε γαμήσει στη ζωή σας ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

για το είδος του πεσίματος που αποτυγχάνει όλη μέρα για να πετύχει μια φορά το μήνα και να θεωρηθεί ως επιτυχία.

καμια σχεση φιλε
αν τον γνωριζες θα καταλαβαινες
ο τυπος το εχει τερματισει το καμακι
δεν παιζεται

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
Αδερφια ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος

θα λεμε ηλικεια κ σε τι φαση της ζωη μας ειμαστε

κ ποσες γκομενες αλλα κ ποσες πουτανες εχουμε γαμησει

επισης για οποιον εχει εμπειρια καλο ειναι να λεει εναν καλο αριθμο για δυνατους μουνακηδες αλλα κ πουτανιαρηδες σε σχετια ηλικειακα γκρουπ

παρακαλω να μην γραφετε ψεμματα

σας ευχαριστω
Ημαρτον ρε επικοινωνειτε;  :idiot: :jerking: :jerking:

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ανεκσθεν.Τι διαιτες τι γυμναστηρια τι χαπια τι μποντιλαην,τιποτα δεν με επιανε.Εεε και τωρα που ειμαι και 40φευγα καταλαβαινω πως ουδεμια σωτηρια υπαρχει οποτε και εγω δεν το σκεφτομαι πλεον.Οποτε υπαρχει το απαραιτητο παραβολο το καταθετω και ξεχαρμανιαζω.Κουτουπωνω κανα πιπινι η κανα καβλομουνο που σε διαφορετικες συνθηκες ουτε να με κοιταξει δεν θα γυρναγε δεν θα γυρναγε και ολα καλα.
Το προβλημα μου το ξερω μια φορα οποτε και δεν καθομαι να το κανω πονοκεφαλο εχω ή δεν εχω γκομενα.

type μου καταλαβα οτι εισαι χοντρουλης απο το νικνειμ σου

μιχαλακης :)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
28 χρονων
38 πουτανες(υπαρχουν και γκομενες στον αριθμο αλλα δεν τις ξεχωρίζω)
την επεφτε σε μετρο
σε δρομο
σε clubs
παντου
δεν κολλαγε πουθενα
και ναι οσες γαμαγε ητανε 8αρακια στην ξεφτιλα και πανω

για αυτη εδω συγκεκριμενα
μου ειχε πει ουτε να τον πληρωνε δεν πηγαινε

οποτε καταλαβαινεις

Δηλαδη συνεχομενα απο τα 16 του γαμαει 3 διαφπρετικες γκομενες ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, επι 14 χρονια . Στο στρατο παλι γαμαγε 3 διαφορετικες καθε μηνα??? Μηπως τον γαμαγαν τυπε?

Φιδιααααα

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 22

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
την επεφτε σε μετρο
σε δρομο
σε clubs
παντου
δεν κολλαγε πουθενα
και ναι οσες γαμαγε ητανε 8αρακια στην ξεφτιλα και πανω

για αυτη εδω συγκεκριμενα
μου ειχε πει ουτε να τον πληρωνε δεν πηγαινε

οποτε καταλαβαινεις

ζεζουλας

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
οι περισοτεροι που γαμανε στα μπουρδελα εχουν καποιο θεμα η ειναι ψυχασθενης η καθυστερημενοι οι αγαμητοι οι τερατα φισικα  υπαρχουν και κανονικοι ανθρωποι που πανε να ξεχαρμανιασουν γιατι εχουν βαρεθει τις γκομενες τους η τις γυναικες τους αλλα οι περισοτεροι ανηκουν στην πρωτη κατηγορια αυτο φαινεται και απο τα μελη του σιτε

ή τυπε........

:hi:

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
οι περισοτεροι που γαμανε στα μπουρδελα εχουν καποιο θεμα η ειναι ψυχασθενης η καθυστερημενοι οι αγαμητοι οι τερατα φισικα  υπαρχουν και κανονικοι ανθρωποι που πανε να ξεχαρμανιασουν γιατι εχουν βαρεθει τις γκομενες τους η τις γυναικες τους αλλα οι περισοτεροι ανηκουν στην πρωτη κατηγορια αυτο φαινεται και απο τα μελη του σιτε
για ένα τέτοιο ποστ κάποτε η Σίλβα είχε φάει μουτ θαρρώ
...

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Συμπεράσμα τα γυναικεία μέλη τρώνε πιο εύκολα μουτ/μπαν

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Κανεις δεν μπορει να ξερει πόσες πουτάνες και γκόμενες εχει γαμησει. Η ερώτηση ειναι ηλίθια και στο τέλος δε μετράει η ποσότητα αλλα η ποιότητα. Σημασία εχει το γαμήσι να ειναι αξέχαστο και γι αυτο οταν βρίσκεις κατι εξαιρετικό το γαμας συνέχεια.

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
193
Πόντοι
1
Κανεις δεν μπορει να ξερει πόσες πουτάνες και γκόμενες εχει γαμησει. Η ερώτηση ειναι ηλίθια και στο τέλος δε μετράει η ποσότητα αλλα η ποιότητα. Σημασία εχει το γαμήσι να ειναι αξέχαστο και γι αυτο οταν βρίσκεις κατι εξαιρετικό το γαμας συνέχεια.
:thumbsup:

greek_mon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
193
Πόντοι
280
οι περισοτεροι που γαμανε στα μπουρδελα εχουν καποιο θεμα η ειναι ψυχασθενης η καθυστερημενοι οι αγαμητοι οι τερατα φισικα  υπαρχουν και κανονικοι ανθρωποι που πανε να ξεχαρμανιασουν γιατι εχουν βαρεθει τις γκομενες τους η τις γυναικες τους αλλα οι περισοτεροι ανηκουν στην πρωτη κατηγορια αυτο φαινεται και απο τα μελη του σιτε

Ζορμπα φίλε μου αν έχεις βαρεθεί την γκόμενα σου την αλλάζεις, αν έχεις βαρεθεί να γαμάς τη γυναίκα σου έχεις κάνει λάθος επιλογή. Δεν επέλεξες το σωστό forum για να μας αποκαλέσεις όπως μας αποκάλεσες. Εδώ γουστάρουμε την πορνεία. Οπότε άντε και γαμήσου ψόφα καραγκιοζάκο.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ζορμπα φίλε μου αν έχεις βαρεθεί την γκόμενα σου την αλλάζεις, αν έχεις βαρεθεί να γαμάς τη γυναίκα σου έχεις κάνει λάθος επιλογή. Δεν επέλεξες το σωστό forum για να μας αποκαλέσεις όπως μας αποκάλεσες. Εδώ γουστάρουμε την πορνεία. Οπότε άντε και γαμήσου ψόφα καραγκιοζάκο.

type στην αρχη το πηγες γλυκο ρελαντι αλλα το εσκασες στο τελος το γκαζι σου  :orchestra:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Σωστος

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε παραδεξου ομως οτι οταν βλεπεις αλλους τυπους που ουτε πιο πλουσιοι ουτε πιο ωραιοι απο σενα ειναι
να πηδανε μουνακια κλαις με μαυρο δακρυ  :effemine: :effemine: :gay: :gay:

raw

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

glitsoulini ti lene oi thessales?  :tits2:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Δηλαδη συνεχομενα απο τα 16 του γαμαει 3 διαφπρετικες γκομενες ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, επι 14 χρονια . Στο στρατο παλι γαμαγε 3 διαφορετικες καθε μηνα??? Μηπως τον γαμαγαν τυπε?

Φιδιααααα

3μηνο εκανε
αλβανος ειναι ο συγκεκριμενος

υ.γ δεν εχω λογο να πω ψεματα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195