Νέα

Πόσες γκόμενες ή/και πουτάνες έχετε γαμήσει στη ζωή σας ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greek_mon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
193
Πόντοι
280
τυπε παραδεξου ομως οτι οταν βλεπεις αλλους τυπους που ουτε πιο πλουσιοι ουτε πιο ωραιοι απο σενα ειναι
να πηδανε μουνακια κλαις με μαυρο δακρυ  :effemine: :effemine: :gay: :gay:

Αυτά τα έχω ξεπεράσει πολλά χρόνια πριν τύπε. Υπάρχουν μουνάκια για όλους.  :fuck1:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
ναι και εγω δεν ειπα το αντιθετο υπαρχουν για ολουςςςςς  αλλα εσυ γιατι βριζεις ετσι μηπως σε ενοχλησε η αληθεια? 2 μηνες μελος με 14 μνμ?

greek_mon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
193
Πόντοι
280
ναι και εγω δεν ειπα το αντιθετο υπαρχουν για ολουςςςςς  αλλα εσυ γιατι βριζεις ετσι μηπως σε ενοχλησε η αληθεια? 2 μηνες μελος με 14 μνμ?

10 χρόνια μέλος με 345 μνμ. έχω πολύ καλύτερα stats :2funny: (κάνε τα μαθηματικά) Και σε βλέπω έχεις μοιραστεί ατελείωτες εμπειρίες με τους συναγωνιστές τα 10 αυτά χρόνια....

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
3μηνο εκανε
αλβανος ειναι ο συγκεκριμενος

υ.γ δεν εχω λογο να πω ψεματα

εσυ μπορει αν μην λες ψεματα, αλλα ο αλβανος σιγουρα λεει.

αλβανος δεν ειναι??? ψεματα θα λεει

οσο για το εμφανισιμος και αλβανος δεν παει ποτε. οι αλβανοι δεν βλεπονται,

αρα συμπερασματικα τυπε δεν μας τα λες καλα.......

και απορια.....κανεις παρεα αλβανουσ???  μαλλον και εσυ αλβανος θασαι

:hi:

Επισκέπτης
Ελα μωρε παίρνετε στα σοβαρα το καθε τρολ

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
στο στρατο γνωρισα εναν αλβανο κ ελεγε οτι οταν βγαινε εφοδουχος γνωριζε μουνια κ τις γαμουσε σχεδον σε καθε εξοδο αυτο

πριν φυγω απο το στρατοπεδο οταν ειχα παλιωσει ενα αλλο παιδι απο το ταγμα του μου ελεγε οτι ειναι φιδεμπορας κ ελεγε συνεχεια μουφες

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Κανεις δεν μπορει να ξερει πόσες πουτάνες και γκόμενες εχει γαμησει. Η ερώτηση ειναι ηλίθια και στο τέλος δε μετράει η ποσότητα αλλα η ποιότητα. Σημασία εχει το γαμήσι να ειναι αξέχαστο και γι αυτο οταν βρίσκεις κατι εξαιρετικό το γαμας συνέχεια.
Αρα μπορουμε να γραψουμε με ποιες πουτανες μας μεινανε αξεχαστα τα γαμησια! Καλη ιδεα για θρεντ! Κ τα καλυτερα γαμησια που καναμε με γκομενες!

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
ο αντρας πια εχει αναγκη την γυναικα και ετσι η αξια της γυναικας υπερτιμηθηκε από τις περασμένες δεκαετιες,με αποτέλεσμα το δυνατο φυλο να είναι η γυναικα και το αδυναμο ο αντρας.

Δλδ πριν 10-20-30 χρόνια ο άντρας δεν είχε ανάγκη τη γυναίκα;

Πέρα από τους ψευτοφεμινισμούς μήπως να δούμε λίγο και τα του οίκου μας;
Πόσες καλές κοπέλες αλλά κατώτερες σε εμφάνιση δεν ακυρώσαμε για να τρέχουμε πίσω από το κάθε τσολί που μας έδειξε λίγο μπούτι και βυζάκι; Πόσοι μαλάκες σήμερα πάνε και κάνουνε πανάκριβα τραπέζια σε γκόμενες ή "δωράκια" χωρίς καν να τους ζητήσουνε οι γυναίκες κάτι τέτοιο ή χωρίς να τους θέλουνε για κάτι περισσότερο από το να περνάνε την ώρα τους οταν δεν το ξυνουνε; Και μολις τους εκμεταλλευτούν λίγο να τους πετάνε στο καλάθι των αχρήστων... Και ο πιρφόρος αυτός μετά να συνεχίζει τον αγώνα του...

Και σιγά το δυνατό φύλο που λέτε... Βρίσκουνε απλά και τα κάνουνε, πιστεύω αν δεν υπήρχαν αυτοί που αναφέρω τα πράγματα θα ήταν αρετά πιο εύκολα για εμάς τους υπόλοιπους...

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Ζορμπα φίλε μου αν έχεις βαρεθεί την γκόμενα σου την αλλάζεις, αν έχεις βαρεθεί να γαμάς τη γυναίκα σου έχεις κάνει λάθος επιλογή. Δεν επέλεξες το σωστό forum για να μας αποκαλέσεις όπως μας αποκάλεσες. Εδώ γουστάρουμε την πορνεία. Οπότε άντε και γαμήσου ψόφα καραγκιοζάκο.
:o

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Έχω γνωρίσει λεφτάδες που γαμάνε συνέχεια διαφορετικές μουνάρες.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.
Έχω γνωρίσει και καλοστεκούμενους οικονομικά με δυνατό κύκλο και άκρες, που κάνουν το ίδιο . ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.

Έχω γνωρίσει και άφραγκους τελείως, που έχουν δουλέψει στο θέμα καμάκι/γνωριμίες/άκρες και γαμάνε αρκετά καλά μουνέτα, συνέχεια.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, αλλά τέλως πάντων απο 6/10 και πάνω (ίσως όχι 10αρια).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ.

Προσωπική μου μαγκιά, θεωρώ είναι ότι προσπάθησα να μάθω όσο γίνεται περισσότερα από όλους τους παραπάνω ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ/ΜΕΤΡΑ/ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom