Επισκέπτης
εισαι ενα πληγωμενο περιστερακιΣυμπεράσμα τα γυναικεία μέλη τρώνε πιο εύκολα μουτ/μπαν
εισαι ενα πληγωμενο περιστερακιΣυμπεράσμα τα γυναικεία μέλη τρώνε πιο εύκολα μουτ/μπαν
εισαι ενα πληγωμενο περιστερακι
τυπε παραδεξου ομως οτι οταν βλεπεις αλλους τυπους που ουτε πιο πλουσιοι ουτε πιο ωραιοι απο σενα ειναι
να πηδανε μουνακια κλαις με μαυρο δακρυ
ένα πληγωμένο αρχιδακι ειμαιεισαι ενα πληγωμενο περιστερακι
δίνουν κώλο αλλά δυσκολαglitsoulini ti lene oi thessales?
gia pes arithmoένα πληγωμένο αρχιδακι ειμαι
6 /400+gia pes arithmo
ναι και εγω δεν ειπα το αντιθετο υπαρχουν για ολουςςςςς αλλα εσυ γιατι βριζεις ετσι μηπως σε ενοχλησε η αληθεια? 2 μηνες μελος με 14 μνμ?
a ναι ρε μου τον ξαναπες6 /400+
3μηνο εκανε
αλβανος ειναι ο συγκεκριμενος
υ.γ δεν εχω λογο να πω ψεματα
Ελα μωρε παίρνετε στα σοβαρα το καθε τρολ
Αρα μπορουμε να γραψουμε με ποιες πουτανες μας μεινανε αξεχαστα τα γαμησια! Καλη ιδεα για θρεντ! Κ τα καλυτερα γαμησια που καναμε με γκομενες!Κανεις δεν μπορει να ξερει πόσες πουτάνες και γκόμενες εχει γαμησει. Η ερώτηση ειναι ηλίθια και στο τέλος δε μετράει η ποσότητα αλλα η ποιότητα. Σημασία εχει το γαμήσι να ειναι αξέχαστο και γι αυτο οταν βρίσκεις κατι εξαιρετικό το γαμας συνέχεια.
ο αντρας πια εχει αναγκη την γυναικα και ετσι η αξια της γυναικας υπερτιμηθηκε από τις περασμένες δεκαετιες,με αποτέλεσμα το δυνατο φυλο να είναι η γυναικα και το αδυναμο ο αντρας.
:oΖορμπα φίλε μου αν έχεις βαρεθεί την γκόμενα σου την αλλάζεις, αν έχεις βαρεθεί να γαμάς τη γυναίκα σου έχεις κάνει λάθος επιλογή. Δεν επέλεξες το σωστό forum για να μας αποκαλέσεις όπως μας αποκάλεσες. Εδώ γουστάρουμε την πορνεία. Οπότε άντε και γαμήσου ψόφα καραγκιοζάκο.
δυσκοληειχες γαμησει ινδη στο λονδινο?
δυσκολη