mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
2,4 ετησίως μεγάλε?36 χρ. με 20 χρόνια πορνοκαριέρα γκόμενες καμιά δεκαριά, πουτάνες 600+
2,4 ετησίως μεγάλε?36 χρ. με 20 χρόνια πορνοκαριέρα γκόμενες καμιά δεκαριά, πουτάνες 600+
καλά κάνουν και τους θυμούνται.Το θέμα είναι εσύ να είσαι ακομπλεξάριστος και στ αρχίδια σου απεναντι τουςολες οι γκομενες θυμουνται τους πρωην!!! :S :S :S
χρονια τωρα παρακολουθω το site αλλα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να κανω account εως οτου ειδα αυτο το thread μονο και μονο επειδη ειμαι περιεργος να δω την εξελιξη της κουβεντας
Προσωπικα 250+ γκομενες και 10 τανες στα 28 μου.
χρονια τωρα παρακολουθω το site αλλα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να κανω account εως οτου ειδα αυτο το thread μονο και μονο επειδη ειμαι περιεργος να δω την εξελιξη της κουβεντας
Φιλε κατουρας ποτέ ή μονο χυνεις?χρονια τωρα παρακολουθω το site αλλα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να κανω account εως οτου ειδα αυτο το thread μονο και μονο επειδη ειμαι περιεργος να δω την εξελιξη της κουβεντας
ωραιος φιλε για πες σκηνικα κ πως γνωριζες τις γκομενεςχρονια τωρα παρακολουθω το site αλλα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να κανω account εως οτου ειδα αυτο το thread μονο και μονο επειδη ειμαι περιεργος να δω την εξελιξη της κουβεντας
τυπε δεν τον σκεφτεσαι καθολου τον ιακωβο,να ψαχνει να βρει τι χρωμα και μηκος σου ταιριαζει εσενα τωρα,τσαμπα το φιδι θα παει :S :S :Sχρονια τωρα παρακολουθω το site αλλα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να κανω account εως οτου ειδα αυτο το thread μονο και μονο επειδη ειμαι περιεργος να δω την εξελιξη της κουβεντας
Φιλε κατουρας ποτέ ή μονο χυνεις?
τυπε δεν τον σκεφτεσαι καθολου τον ιακωβο,να ψαχνει να βρει τι χρωμα και μηκος σου ταιριαζει εσενα τωρα,τσαμπα το φιδι θα παει :S :S :S
Ακριβως αυτο εννοουσα!
Ναι φιλε μου κατουραω και θα μπορουσα να χω βαλει και αλλες τοσες.
Απο την μια σκεφτομαι αν οντως εγω εχω καραγαμησει ειτε καποιοι τον εχετε κανει σφεντονα και εχετε χαλασει μια περιουσια στις πουτανες και απο την αλλη και φιδεμπορας να μουν , σκεφτομαι εγω ειμαι ο μιζερος ειτε καποιοι αλλοι με τρεις γυναικες και 500 επαγγελματιες στην ζωη τους?
Οσο για τα σκηνικα που λεει ο φιλος , δεν ειναι δυσκολο για καποιον που δουλευει νυχτα και συναναστρεφεται με ηλικιες 20 - 26 να χει goal 2-3 φορες την εβδομαδα ειτε μεσω μπλα μπλα στο μαγαζι ειτε απο facebook
τυπε δεν δουλευεις τετοια ωρα?νυχτωσε,12 παει :S :S :SΑκριβως αυτο εννοουσα!
Ναι φιλε μου κατουραω και θα μπορουσα να χω βαλει και αλλες τοσες.
Απο την μια σκεφτομαι αν οντως εγω εχω καραγαμησει ειτε καποιοι τον εχετε κανει σφεντονα και εχετε χαλασει μια περιουσια στις πουτανες και απο την αλλη και φιδεμπορας να μουν , σκεφτομαι εγω ειμαι ο μιζερος ειτε καποιοι αλλοι με τρεις γυναικες και 500 επαγγελματιες στην ζωη τους?
Οσο για τα σκηνικα που λεει ο φιλος , δεν ειναι δυσκολο για καποιον που δουλευει νυχτα και συναναστρεφεται με ηλικιες 20 - 26 να χει goal 2-3 φορες την εβδομαδα ειτε μεσω μπλα μπλα στο μαγαζι ειτε απο facebook
φαντασου και με λιγοτερα νυχτοκαματα παλι μπορει να σ'εχωτυπε δεν δουλευεις τετοια ωρα?νυχτωσε,12 παει :S :S :S
εγω σε πιστευω φιλε
τυπε δεν δουλευεις τετοια ωρα?νυχτωσε,12 παει :S :S :S
Tυπε μπορει να μην εχει ορεξη να γαμησει σημερα :S :S :S
Tυπε μπορει να μην εχει ορεξη να γαμησει σημερα :S :S :S
τυπε στις 250 γκομενες εχεις πει οτι εχεις παει και με πουτανες?η στα αρχιδια σου για τον νομο του Πικερ :S :S :SΛογικο δεν το βρισκεις απο την αλλη? Αν χτυπησεις τετοιο νουμερο στα τσαμπα μετα βαριεσαι απο το ποσο ευκολο ειναι
Βεβαια ετσι απο απορια, εσεις που λετε οτι αποκλειεται , ποσο χρονων ειστε?