Νέα

Πόσες γκόμενες ή/και πουτάνες έχετε γαμήσει στη ζωή σας ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Δυνατος μουνακιας σημαινει πως το εχει και μπορει. Καλη εμφανιση και καλο λεγειν και καλο παιχνιδι.
Κυνηγαει σημαινει πως εχει το χρονο και τη διαθεση και το χρημα να κυνηγαει το μουνι αδιαλειπτως.
Υψηλα στανταρ σημαινει πως δε στοχευει μονο στα 8+ αλλα καθαριζει οτι πεσει στο πιατο του.

Υψηλά στανταρς δλδ ειναι να γαμας μπαζα;
Εξαιρετικά δύσκολο να υπαρχει αυτο που περιγραφεις... Και εμφάνιση και χρήμα και χρόνο και λέγειν και καλό παιχνίδι και και και...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Υψηλά στανταρς δλδ ειναι να γαμας μπαζα;
Εξαιρετικά δύσκολο να υπαρχει αυτο που περιγραφεις... Και εμφάνιση και χρήμα και χρόνο και λέγειν και καλό παιχνίδι και και και...

Δεν εχει υψηλα στανταρ = ειναι διατεθειμενος να γαμα και μπαζακια (που ειναι αλλωστε και η πλειοψηφια).

Εννοειται πως ειναι σπανιο να τα εχει καποιος ολα αυτα ρε τυπε, γιαυτο και δε βλεπεις και πολλους με νουμερα σπαλιαρα.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν εχει υψηλα στανταρ = ειναι διατεθειμενος να γαμα και μπαζακια (που ειναι αλλωστε και η πλειοψηφια).

Εννοειται πως ειναι σπανιο να τα εχει καποιος ολα αυτα ρε τυπε, γιαυτο και δε βλεπεις και πολλους με νουμερα σπαλιαρα.

ειχες γαμησει ινδη στο λονδινο?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Δυνατος μουνακιας σημαινει πως το εχει και μπορει. Καλη εμφανιση και καλο λεγειν και καλο παιχνιδι.
Κυνηγαει σημαινει πως εχει το χρονο και τη διαθεση και το χρημα να κυνηγαει το μουνι αδιαλειπτως.
Δεν εχει υψηλα στανταρ σημαινει πως δε στοχευει μονο στα 8+ αλλα καθαριζει οτι πεσει στο πιατο του.

προσωπικα ξερω ατομο που εχει παει με 500+ γκομενες στα 30 του
καμια απο αυτες δεν ειναι πουτανα
και ο τυπος δεν εχει φραγκο
εχει εμφανιση και λεγειν και αφιερωνει παρα πολυ χρονο

υ.γ εχει αλλεργια στις σαυρες παρεπιπτοντως
ουτε να τον πληρωσουνε δεν παει με ασχημες

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
με λιγα λογια ειναι στην φαντασια καποιων οτι θες φραγκα για να γαμησεις γκομενα

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω έναν που μου έλεγε ότι ο θείος του ήταν παλιά ζιγκολό είχε φτάσει κάπου 5000+, λες να έλεγε φίδια :huh:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
προσωπικα ξερω ατομο που εχει παει με 500+ γκομενες στα 30 του
καμια απο αυτες δεν ειναι πουτανα
και ο τυπος δεν εχει φραγκο
εχει εμφανιση και λεγειν και αφιερωνει παρα πολυ χρονο

υ.γ εχει αλλεργια στις σαυρες παρεπιπτοντως
ουτε να τον πληρωσουνε δεν παει με ασχημες

500 γκομενες στα 30 σημαινει 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γκομενες το μηνα αν υποθεσουμε πως ξεκινησε στα 16. Καθε μηνα, επι 14 χρονια, ασχετως συνθηκων (αρρωστια, στεναχωρια, στρατος, εξεταστικη, περιοδοι με πολλη δουλεια) παντα δηλαδη αυτος ο φιλος σου ειχε το χρονο και τη διαθεση να κυνηγαει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γκομενες... Χαρα στο κουραγιο του...

Επισης το οτι δε γαμαει σαυρες ειναι σχετικο, μια κοπελα του 6, οπου βρισκεται και η πλειοψηφια των Ελληνιδων, θεωρειται σαυρα;

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Μονο πουτανες!
Δεν βλεπομαι και πολυ οποτε δεν μπηκα στον κοπο να τραβολογιεμαι.
Αν εξαιρεσεις δυο μεγαλοκοπελες πατσαβουρες που δεν ηταν να τις κυκλοφορησεις αλλα ειχαν το κατιτις τους και με αβανταρανε.
ξερεις να ζεις τυπε.πουτανες δαγκωτο

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.171
Πόντοι
1.936

Ανεκσθεν.Τι διαιτες τι γυμναστηρια τι χαπια τι μποντιλαην,τιποτα δεν με επιανε.Εεε και τωρα που ειμαι και 40φευγα καταλαβαινω πως ουδεμια σωτηρια υπαρχει οποτε και εγω δεν το σκεφτομαι πλεον.Οποτε υπαρχει το απαραιτητο παραβολο το καταθετω και ξεχαρμανιαζω.Κουτουπωνω κανα πιπινι η κανα καβλομουνο που σε διαφορετικες συνθηκες ουτε να με κοιταξει δεν θα γυρναγε δεν θα γυρναγε και ολα καλα.
Το προβλημα μου το ξερω μια φορα οποτε και δεν καθομαι να το κανω πονοκεφαλο εχω ή δεν εχω γκομενα.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
28 χρονων
38 πουτανες(υπαρχουν και γκομενες στον αριθμο αλλα δεν τις ξεχωρίζω)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Ανεκσθεν.Τι διαιτες τι γυμναστηρια τι χαπια τι μποντιλαην,τιποτα δεν με επιανε.Εεε και τωρα που ειμαι και 40φευγα καταλαβαινω πως ουδεμια σωτηρια υπαρχει οποτε και εγω δεν το σκεφτομαι πλεον.Οποτε υπαρχει το απαραιτητο παραβολο το καταθετω και ξεχαρμανιαζω.Κουτουπωνω κανα πιπινι η κανα καβλομουνο που σε διαφορετικες συνθηκες ουτε να με κοιταξει δεν θα γυρναγε δεν θα γυρναγε και ολα καλα.
Το προβλημα μου το ξερω μια φορα οποτε και δεν καθομαι να το κανω πονοκεφαλο εχω ή δεν εχω γκομενα.
τουλάχιστον τυπε δεν εισαι σαν μερικους που τους τραβανε από τη μυτη η κάθε λογης χαζογκομενα.βγαινω εξω και βλεπω κατι παλικαρια να τους σερνουν οι ψωλουδες και αυτοι να υποκυπτουν σε όλα,να χαλανε χρημα ενεργεια χρονο για δαυτες και αυτές μολις βρουν την ευκαιρια τους πετανε σαν στημενες λεμονόκουπες διασκεδαζοντας με κανα ψευτοπαλικαρα και ο πρωην της κάθε ψωλους να πεφτει σε καψουρα σε ποτα και σε καταθλιψη για όλα αυτά που εκανε για δαυτην.στη σημερον εποχη οι γυναικες υπερτιμηθηκαν δεοντος γιατι τα φεμινιστικα κινηματα και ολοι αυτοι που παλευουν για την ταχα ισοτητα των φυλων ενώ στην πραγματικοτητα παλευουν για την υποβαθμιση του αντρικου φυλου εναντι του γυναικειου.ετσι οι γυναικες απεκτησαν το πανω χερι σε πολλους τομεις όπως στα ερωτικα τα επαγγελματικα κλπ.ο αντρας πια εχει αναγκη την γυναικα και ετσι η αξια της γυναικας υπερτιμηθηκε από τις περασμένες δεκαετιες,με αποτέλεσμα το δυνατο φυλο να είναι η γυναικα και το αδυναμο ο αντρας.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
οι περισοτεροι που γαμανε στα μπουρδελα εχουν καποιο θεμα η ειναι ψυχασθενης η καθυστερημενοι οι αγαμητοι οι τερατα φισικα  υπαρχουν και κανονικοι ανθρωποι που πανε να ξεχαρμανιασουν γιατι εχουν βαρεθει τις γκομενες τους η τις γυναικες τους αλλα οι περισοτεροι ανηκουν στην πρωτη κατηγορια αυτο φαινεται και απο τα μελη του σιτε

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
οι περισοτεροι που γαμανε στα μπουρδελα εχουν καποιο θεμα η ειναι ψυχασθενης η καθυστερημενοι οι αγαμητοι οι τερατα φισικα  υπαρχουν και κανονικοι ανθρωποι που πανε να ξεχαρμανιασουν γιατι εχουν βαρεθει τις γκομενες τους η τις γυναικες τους αλλα οι περισοτεροι ανηκουν στην πρωτη κατηγορια αυτο φαινεται και απο τα μελη του σιτε
τυπε και εσυ μελος του σαιτ εισαι σε ποια κατηγορια ανηκεις?

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
εγω παω για να ξεχαρμανιασω απο την γκομενα μου

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Λοιπόν έχω βρεθεί σε συνουσία με χίλιες εκδιδόμενες, δέκα χιλιάδες αμισθί ιερόδουλες όσο ο Σώρρας έχει ένα τρισεκατομμύριο €.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
500 γκομενες στα 30 σημαινει 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γκομενες το μηνα αν υποθεσουμε πως ξεκινησε στα 16. Καθε μηνα, επι 14 χρονια, ασχετως συνθηκων (αρρωστια, στεναχωρια, στρατος, εξεταστικη, περιοδοι με πολλη δουλεια) παντα δηλαδη αυτος ο φιλος σου ειχε το χρονο και τη διαθεση να κυνηγαει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γκομενες... Χαρα στο κουραγιο του...

Επισης το οτι δε γαμαει σαυρες ειναι σχετικο, μια κοπελα του 6, οπου βρισκεται και η πλειοψηφια των Ελληνιδων, θεωρειται σαυρα;

φιλε ο τυπος στηνοτανε στο μετρο και την επεφτε σε γκομενες ολη την μερα

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
φιλε ο τυπος στηνοτανε στο μετρο και την επεφτε σε γκομενες ολη την μερα

για το είδος του πεσίματος που αποτυγχάνει όλη μέρα για να πετύχει μια φορά το μήνα και να θεωρηθεί ως επιτυχία.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

την επεφτε σε μετρο
σε δρομο
σε clubs
παντου
δεν κολλαγε πουθενα
και ναι οσες γαμαγε ητανε 8αρακια στην ξεφτιλα και πανω

για αυτη εδω συγκεκριμενα
μου ειχε πει ουτε να τον πληρωνε δεν πηγαινε

οποτε καταλαβαινεις

Stories

Νέο!

Stories