Νέα

Πόσες γκόμενες ή/και πουτάνες έχετε γαμήσει στη ζωή σας ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μοναγαμικός.
Μόνο γαμάω.

Από καμάκι , από αυτές που τσίμπαγα τηλέφωνα, μπορεί να γάμαγα 1/40.
Αλλά αυτή , τη γάμαγα χωρίς σπονσοριλίκια, χωρίς να κάνω τον ταξιτζή και ανεχόταν άγριο χούφτωμα χαμούρεμα κτλ από το πρώτο ραντεβού , ενώ τον έτρωγε μέσα στη πρώτη βδομάδα. Κάποιος αγαπούλης που θα επέμενε, μπορεί να έτρωγε 20/40 από αυτές. Αλλά από την άλλη , αγαπούλης, δεν θα μάζευε με τέτοια ευκολία τηλέφωνα.

Με τοση ευκολια??? Ελα τωρα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Στα 20 μου γυρω στις 20 κοπελες (οι 15 τα 2 χρονια που σπουδαζω). Απο εργαζομενες(δεν τις βαζω μεσα στις προηγουμενες 20) μονο 2 σε δωματιο και 2 απο πιατσα...Νομιζω αν εισαι στο ελαχιστο εμφανισιμος δεν αξιζει να πληρωνεις...και τις 4 φορες το μετανιωσα γιατι εξω υπαρχουν πολυ ευκολες και ωραιες κοπελες οι οποιες κανουν ακομη καλυτερο και ποιοτικοτερο σεξ απο πουτανες!  ;)

στα 20 σου , εχεις γαμησει 20 κοπελες απο τις οποιοες τις 15 μεσα σε 2 χρονια.

Και αλλος οπως θα δειτε παρακατω στα 32 εχει ςγαμησει 2 γκομενες.

Ρεεεεεεε οχιεςςςς!!! Τι  20 γκομενες στα 20 σου....χαχαχααχ

Πιο πιστευτο οι 3 του αλλου στα 32 του

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εν συντομία στα 32 μου πλεον εχω γαμησει 3 γκομενες και αν υπολογιζω καλα αρχιζοντας τη μπουρδελοιστορια μου το 1998 (στο διδυμου 16) οι πουτανες σε μπουρδελα-στουντιο-cg κλπ πρεπει να εινα περιπου 250

Τυπε, εισαι πιστευτος!

Ο αλλος λεει αν εισαι και λιγο εμφανισιμος...

ρεεεεεεε τι λεειι...

εγω ειμαι αρκετα εμφανισιμος....αλλα οχι και τετοια νουμερα.....νουμερο... !!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ποιος λεει Ψεματα ρε Καραγκιοζακο..Επειδη δεν Γαμας εσυ;Απο το 1999 παω στα μπουρδελα 3 φορες τη βδομαδα παλιοτερα και λογω κρισης τα τελευταια χρονια 2 φορες.Για κανε τις πραξεις Ανιδεε!!

αδελφε, δεν σου λεει για τις πουτανες ΙΣΩΣ!!

σου λεει για τις 60.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
35αρης Πλεον πανω απο 1000 Πουτανες και καμια 60αρια Γκομενες απο f/b και Καμακι εξω

39αρης ...δεν γουσταρα τις πουτανες και δεν πηγαινα....αντε να εχω πηδηξει καμια 20αρια πουτανες.

Και 10 γκομενες.....

Απο τα 39 που ειμαι , τα 10 χρονια ημουν παντρεμενος, οποτε εκει δεν επαιζα με αλλες καθολου.

Δεν κανω τον αγαπουλη, ταξιτζη ή χορηγο, οποτε εχω αφησει καποιες λιγες περιπτωσεις που ισως να μου καθονταν. Αντε να ταν 4 ακομα.

Τα νουμερα 60 γκομενες μου φαινονται υπερβολικα για να ειναι αληθινα.

Και ειμαι αρκετα εμφανισιμος.

Βεβαια δεν ριχνω τα μουτρα μου για να κυνηγησω μουνια(ισως δηλαδη οι 10 γκομενες να ηταν οι διπλασιες αν γινομουν γλυφτης και να τρεχω σαν τα σκυλια πισω απο τα μουνια τους που σταζουν , και αν  λαβεις υποψινσου οτι και μια 10ετια ημουν παντρεμενος)  ....να σερνομαι σαν το σκυλι ή να κανω κερασματα σε μπαρ και μαλακιες. ΑΝτε να εχω κερασει 10 φορες ολες και ολες....σε γκομενες που γαμαγα. Προσφατα μια που την ειχα πηδηξει 2 φορες μου λεει μονο για πηδημα με εχεις, να παμε να φαμε εξω. Της ειπα δεν τα κανω αυτα ( να βρει αλλο χορηγο) και δεν μου ξαναεκατσε.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
39αρης ...δεν γουσταρα τις πουτανες και δεν πηγαινα....αντε να εχω πηδηξει καμια 20αρια πουτανες.

Και 10 γκομενες.....

Απο τα 39 που ειμαι , τα 10 χρονια ημουν παντρεμενος, οποτε εκει δεν επαιζα με αλλες καθολου.

Δεν κανω τον αγαπουλη, ταξιτζη ή χορηγο, οποτε εχω αφησει καποιες λιγες περιπτωσεις που ισως να μου καθονταν. Αντε να ταν 4 ακομα.

Τα νουμερα 60 γκομενες μου φαινονται υπερβολικα για να ειναι αληθινα.
τυπε μήπως υπονοείς ότι τα μέλη του μπου είναι λιγάκι φιδεμπορες;

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Αυτα τα χουμε λυσει εδω και χρονια...Η πλειοψηφία των μελών του μπου ειναι εμφανίσιμοι,γυμνασμένοι και με πουτσα ανω των 17cm..Μεσα σε αυτους ειναι και οι γνωστοι-αγνωστοι τραμπουκοι του πληκτρολογιου που ενιοτε σκιζουν και καμια βρεγμενη εφημεριδα αμα λαχει..μη σου πω πως τραβανε μπουνια σε κουραδα και τη λιωνουν..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτα τα χουμε λυσει εδω και χρονια...Η πλειοψηφία των μελών του μπου ειναι εμφανίσιμοι,γυμνασμένοι και με πουτσα ανω των 17cm..Μεσα σε αυτους ειναι και οι γνωστοι-αγνωστοι τραμπουκοι του πληκτρολογιου που ενιοτε σκιζουν και καμια βρεγμενη εφημεριδα αμα λαχει..μη σου πω πως τραβανε μπουνια σε κουραδα και τη λιωνουν..

χτυπανε ενα κουνουπι και το κουνουπι ψοφαει

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μερικούς αράπηδες χρειαζόμαστε και θα φάει καλά ο τύπος.
(m=eqgl9daaaa)9.jpg
τυπε λεει θελει να τους διαλεγει μονος του :S :S :S

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1