TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
καλυτερα γραψε εσυ για κανενα πεσιμο που εκανες στο Γκαζι!zeliko πες μας καμια ιστορια με κανα καμακι που εκανες κ εφαγες τρελη χυλοπιτα στην μουρη
καλυτερα γραψε εσυ για κανενα πεσιμο που εκανες στο Γκαζι!zeliko πες μας καμια ιστορια με κανα καμακι που εκανες κ εφαγες τρελη χυλοπιτα στην μουρη
καλυτερα γραψε εσυ για κανενα πεσιμο που εκανες στο Γκαζι!
θυμαμαι που εγραφε για κατι χυλοπιτες που ετρωγε στα κλαμπακια του γκαζιου σοχο κτλ...στο θρεντ των ελλεηνιδων! Τρολιες ηταν ρε?! :Sεχει το λοντον γκαζι??
θυμαμαι που εγραφε για κατι χυλοπιτες που ετρωγε στα κλαμπακια του γκαζιου σοχο κτλ...στο θρεντ των ελλεηνιδων! Τρολιες ηταν ρε?! :S
Μοναγαμικός.
Μόνο γαμάω.
Από καμάκι , από αυτές που τσίμπαγα τηλέφωνα, μπορεί να γάμαγα 1/40.
Αλλά αυτή , τη γάμαγα χωρίς σπονσοριλίκια, χωρίς να κάνω τον ταξιτζή και ανεχόταν άγριο χούφτωμα χαμούρεμα κτλ από το πρώτο ραντεβού , ενώ τον έτρωγε μέσα στη πρώτη βδομάδα. Κάποιος αγαπούλης που θα επέμενε, μπορεί να έτρωγε 20/40 από αυτές. Αλλά από την άλλη , αγαπούλης, δεν θα μάζευε με τέτοια ευκολία τηλέφωνα.
Στα 20 μου γυρω στις 20 κοπελες (οι 15 τα 2 χρονια που σπουδαζω). Απο εργαζομενες(δεν τις βαζω μεσα στις προηγουμενες 20) μονο 2 σε δωματιο και 2 απο πιατσα...Νομιζω αν εισαι στο ελαχιστο εμφανισιμος δεν αξιζει να πληρωνεις...και τις 4 φορες το μετανιωσα γιατι εξω υπαρχουν πολυ ευκολες και ωραιες κοπελες οι οποιες κανουν ακομη καλυτερο και ποιοτικοτερο σεξ απο πουτανες! ;)
Εν συντομία στα 32 μου πλεον εχω γαμησει 3 γκομενες και αν υπολογιζω καλα αρχιζοντας τη μπουρδελοιστορια μου το 1998 (στο διδυμου 16) οι πουτανες σε μπουρδελα-στουντιο-cg κλπ πρεπει να εινα περιπου 250
Ποιος λεει Ψεματα ρε Καραγκιοζακο..Επειδη δεν Γαμας εσυ;Απο το 1999 παω στα μπουρδελα 3 φορες τη βδομαδα παλιοτερα και λογω κρισης τα τελευταια χρονια 2 φορες.Για κανε τις πραξεις Ανιδεε!!
εχει το λοντον γκαζι??
35αρης Πλεον πανω απο 1000 Πουτανες και καμια 60αρια Γκομενες απο f/b και Καμακι εξω
τυπε μήπως υπονοείς ότι τα μέλη του μπου είναι λιγάκι φιδεμπορες;39αρης ...δεν γουσταρα τις πουτανες και δεν πηγαινα....αντε να εχω πηδηξει καμια 20αρια πουτανες.
Και 10 γκομενες.....
Απο τα 39 που ειμαι , τα 10 χρονια ημουν παντρεμενος, οποτε εκει δεν επαιζα με αλλες καθολου.
Δεν κανω τον αγαπουλη, ταξιτζη ή χορηγο, οποτε εχω αφησει καποιες λιγες περιπτωσεις που ισως να μου καθονταν. Αντε να ταν 4 ακομα.
Τα νουμερα 60 γκομενες μου φαινονται υπερβολικα για να ειναι αληθινα.
τυπε μήπως υπονοείς ότι τα μέλη του μπου είναι λιγάκι φιδεμπορες;
τυπε μήπως υπονοείς ότι τα μέλη του μπου είναι λιγάκι φιδεμπορες;
έτσι λέω και γωμπαααααααα
Αυτα τα χουμε λυσει εδω και χρονια...Η πλειοψηφία των μελών του μπου ειναι εμφανίσιμοι,γυμνασμένοι και με πουτσα ανω των 17cm..Μεσα σε αυτους ειναι και οι γνωστοι-αγνωστοι τραμπουκοι του πληκτρολογιου που ενιοτε σκιζουν και καμια βρεγμενη εφημεριδα αμα λαχει..μη σου πω πως τραβανε μπουνια σε κουραδα και τη λιωνουν..μπαααααααα
Αυτα τα χουμε λυσει εδω και χρονια...Η πλειοψηφία των μελών του μπου ειναι εμφανίσιμοι,γυμνασμένοι και με πουτσα ανω των 17cm..Μεσα σε αυτους ειναι και οι γνωστοι-αγνωστοι τραμπουκοι του πληκτρολογιου που ενιοτε σκιζουν και καμια βρεγμενη εφημεριδα αμα λαχει..μη σου πω πως τραβανε μπουνια σε κουραδα και τη λιωνουν..
τυπε λεει θελει να τους διαλεγει μονος του :S :S :SΜερικούς αράπηδες χρειαζόμαστε και θα φάει καλά ο τύπος.
τυπε απο που να βγαζεις αραγε αυτο το αυθαιρετο συμπερασματο δαφνι εχει
ψοφας για σκηνικα