Νέα

Πόσες γκόμενες ή/και πουτάνες έχετε γαμήσει στη ζωή σας ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έχω και αποδείξεις για αυτό αλλά δεν θέλω να χαλάσω το θρεντ με άσχετες φωτός!!!
και τι θα γινει,θα περιμενουμε ποτε θα σου καυλωσει να θυμηθεις να ανοιξεις το θρεντ που ρωτας πως να κοψεις την πουτσα σου, για να μοστραρεις την κατα τα λεγομενα σου 'κλειστη' :S πατουρα σου :think: :S :S :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πουτανες από το 1987 , χωρίς να μετράω πουτάνες ρδέλων και πιάτσας,
είναι πάνω από 1000.

Γκομενες, που είχα γνωρίσει μέσω γνωριμιών από παρέες,σχολεία, σχολή, προξενιά παρεών κτλ είχα γαμήσει μόνο 3.

Ευτυχώς σχετικά νωρίς στη ζωή μου (γύρω στα 23), κατάλαβα ότι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΥΝΑΡΕΣ και μπόλικες γκόμενες, οπότε πήρα το δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο του καμακιού.

Το μόνο που μετανιώνω σχετικά με το καμάκι , είναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, έτσι ώστε να μην είχα γαμήσει ούτε εκείνες τις 3 από προξενιά, παρέες και τέτοια ΣΚΑΤΑ.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
και τι θα γινει,θα περιμενουμε ποτε θα σου καυλωσει να θυμηθεις να ανοιξεις το θρεντ που ρωτας πως να κοψεις την πουτσα σου, για να μοστραρεις την κατα τα λεγομενα σου 'κλειστη' :S πατουρα σου :think: :S :S :S
Εεεε δεν ειδα να μιλαει και κανεις εκει!!
(οποτε αναγκαζομαι και περναω την ωρα μου πολιτικολογοντας, μεχρι εκει εχω φτασει!!)

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πουτανες από το 1987 , χωρίς να μετράω πουτάνες ρδέλων και πιάτσας,
είναι πάνω από 1000.

Γκομενες, που είχα γνωρίσει μέσω γνωριμιών από παρέες,σχολεία, σχολή, προξενιά παρεών κτλ είχα γαμήσει μόνο 3.

Ευτυχώς σχετικά νωρίς στη ζωή μου (γύρω στα 23), κατάλαβα ότι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΥΝΑΡΕΣ και μπόλικες γκόμενες, οπότε πήρα το δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο του καμακιού.

Το μόνο που μετανιώνω σχετικά με το καμάκι , είναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, έτσι ώστε να μην είχα γαμήσει ούτε εκείνες τις 3 από προξενιά, παρέες και τέτοια ΣΚΑΤΑ.

αυτες οι 3 που γαμησες ηταν μπαζα τυπε?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εεεε δεν ειδα να μιλαει και κανεις εκει!!
(οποτε αναγκαζομαι και περναω την ωρα μου πολιτικολογοντας, μεχρι εκει εχω φτασει!!)
τυπε μην το παιρνεις βαρια,θα σε στηριξουμε :S :S :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αυτες οι 3 που γαμησες ηταν μπαζα τυπε?
5/10 , 6/10 , 6.5/10 ........

Στα προξενιά οι επιλογές είναι περιορισμένες και τα όρια τα ορίζουν ΑΛΛΟΙ.
Στο καμάκι , οι επιλογές ειναι ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Και τα όρια τα ορίζεις εσυ, το να μην πας φυλακή, να μην σε μαχαιρώσουν/πυροβολήσουν κτλ .

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τυπε μην το παιρνεις βαρια,θα σε στηριξουμε :S :S :S

Μερικούς αράπηδες χρειαζόμαστε και θα φάει καλά ο τύπος.
(m=eqgl9daaaa)9.jpg

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπέσα όμως...
κάνα τραβελι η πουστρακί έχεις γαμησει μαν;Η καμία πίπα να του δώσεις έστω στα μπάνια στον στρατό πχ

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
είσαι πουτανογαμικος δλδ αυστηρά.....

Μοναγαμικός.
Μόνο γαμάω.

Από καμάκι , από αυτές που τσίμπαγα τηλέφωνα, μπορεί να γάμαγα 1/40.
Αλλά αυτή , τη γάμαγα χωρίς σπονσοριλίκια, χωρίς να κάνω τον ταξιτζή και ανεχόταν άγριο χούφτωμα χαμούρεμα κτλ από το πρώτο ραντεβού , ενώ τον έτρωγε μέσα στη πρώτη βδομάδα. Κάποιος αγαπούλης που θα επέμενε, μπορεί να έτρωγε 20/40 από αυτές. Αλλά από την άλλη , αγαπούλης, δεν θα μάζευε με τέτοια ευκολία τηλέφωνα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
και ναι έχουμε το πρώτο σωστό post χωρίς αναγραμματισμούς και μπερδεμένα σύμβολα απο τον geiasou  :rockon:
1 ενα μια --πρεπι να προσθεσο καπια μιδενικα στο ταιλοσ αλα δεν θιμαμε !επισησ μονο τσιμοθκι κ χισιμο μαπασ η ισπανικι στισ βιζαρεσ κ μετα χισιμο μαπασ η σκετο χισιμο μαπασ η μονο ισπανικι η αγκαποτο τσιμοθκι με γκαποτα χορισ χισιμο μετραη ?επισισ μια φορα στι καλεργι πορδελο με εκαμε τσιμοθκι κ μετα μοθ εβγαλε τιν γκαποτα κε το εκαμε να χισι πανο στο πεντικιοθρ τον ποδακιωνε τησ γιατι ετσι μοθ ιπε οτι τιν γκαβλονει!κ εγο τι να εκαμα να τισ χαλαγα το χατηρη! :orchestra: :orchestra: :orchestra:

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
1 ενα μια --πρεπι να προσθεσο καπια μιδενικα στο ταιλοσ αλα δεν θιμαμε !επισησ μονο τσιμοθκι κ χισιμο μαπασ η ισπανικι στισ βιζαρεσ κ μετα χισιμο μαπασ η σκετο χισιμο μαπασ η μονο ισπανικι η αγκαποτο τσιμοθκι με γκαποτα χορισ χισιμο μετραη ?επισισ μια φορα στι καλεργι πορδελο με εκαμε τσιμοθκι κ μετα μοθ εβγαλε τιν γκαποτα κε το εκαμε να χισι πανο στο πεντικιοθρ τον ποδακιωνε τησ γιατι ετσι μοθ ιπε οτι τιν γκαβλονει!κ εγο τι να εκαμα να τισ χαλαγα το χατηρη! :orchestra: :orchestra: :orchestra:
ωραίος πολύ ωραιος

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
zeliko πες μας καμια ιστορια με κανα καμακι που εκανες κ εφαγες τρελη χυλοπιτα στην μουρη  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ψοφας για σκηνικα :2funny:

Stories