Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
ααααα να γεια σου!!! στα λογια μου ερχεσε!!!ναι,ετσι πηγε ο ανθρωπας στο Φεγγάρι
ααααα να γεια σου!!! στα λογια μου ερχεσε!!!ναι,ετσι πηγε ο ανθρωπας στο Φεγγάρι
Tυπε δεν εχεις το πνευμα του ανταγωνισμου μεσα σου :S :S :S
και τι θα γινει,θα περιμενουμε ποτε θα σου καυλωσει να θυμηθεις να ανοιξεις το θρεντ που ρωτας πως να κοψεις την πουτσα σου, για να μοστραρεις την κατα τα λεγομενα σου 'κλειστη' :S πατουρα σου :S :S :SΈχω και αποδείξεις για αυτό αλλά δεν θέλω να χαλάσω το θρεντ με άσχετες φωτός!!!
Εεεε δεν ειδα να μιλαει και κανεις εκει!!και τι θα γινει,θα περιμενουμε ποτε θα σου καυλωσει να θυμηθεις να ανοιξεις το θρεντ που ρωτας πως να κοψεις την πουτσα σου, για να μοστραρεις την κατα τα λεγομενα σου 'κλειστη' :S πατουρα σου :S :S :S
Πουτανες από το 1987 , χωρίς να μετράω πουτάνες ρδέλων και πιάτσας,
είναι πάνω από 1000.
Γκομενες, που είχα γνωρίσει μέσω γνωριμιών από παρέες,σχολεία, σχολή, προξενιά παρεών κτλ είχα γαμήσει μόνο 3.
Ευτυχώς σχετικά νωρίς στη ζωή μου (γύρω στα 23), κατάλαβα ότι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΥΝΑΡΕΣ και μπόλικες γκόμενες, οπότε πήρα το δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο του καμακιού.
Το μόνο που μετανιώνω σχετικά με το καμάκι , είναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, έτσι ώστε να μην είχα γαμήσει ούτε εκείνες τις 3 από προξενιά, παρέες και τέτοια ΣΚΑΤΑ.
τυπε μην το παιρνεις βαρια,θα σε στηριξουμε :S :S :SΕεεε δεν ειδα να μιλαει και κανεις εκει!!
(οποτε αναγκαζομαι και περναω την ωρα μου πολιτικολογοντας, μεχρι εκει εχω φτασει!!)
Αντε να δουμε, γιατι εχω βαρεθει να δουλευω φασιστακια στο αλλο θρεντ χεχεχεχ!!τυπε μην το παιρνεις βαρια,θα σε στηριξουμε :S :S :S
5/10 , 6/10 , 6.5/10 ........αυτες οι 3 που γαμησες ηταν μπαζα τυπε?
Τέντυ τον λεγκολας τον παλιο τι τον έχεις;Και μη μου πεις πηδήξειααααα να γεια σου!!! στα λογια μου ερχεσε!!!
τυπε μην το παιρνεις βαρια,θα σε στηριξουμε :S :S :S
Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπέσα όμως...
κάνα τραβελι η πουστρακί έχεις γαμησει μαν;Η καμία πίπα να του δώσεις έστω στα μπάνια στον στρατό πχ
είσαι πουτανογαμικος δλδ αυστηρά.....Όχι.
Γάμαγα πάντα πουτάνες.
είσαι πουτανογαμικος δλδ αυστηρά.....
τυχερός είσαι που ο λακις δεν σε γαμαειΑντε να δουμε, γιατι εχω βαρεθει να δουλευω φασιστακια στο αλλο θρεντ χεχεχεχ!!
1 ενα μια --πρεπι να προσθεσο καπια μιδενικα στο ταιλοσ αλα δεν θιμαμε !επισησ μονο τσιμοθκι κ χισιμο μαπασ η ισπανικι στισ βιζαρεσ κ μετα χισιμο μαπασ η σκετο χισιμο μαπασ η μονο ισπανικι η αγκαποτο τσιμοθκι με γκαποτα χορισ χισιμο μετραη ?επισισ μια φορα στι καλεργι πορδελο με εκαμε τσιμοθκι κ μετα μοθ εβγαλε τιν γκαποτα κε το εκαμε να χισι πανο στο πεντικιοθρ τον ποδακιωνε τησ γιατι ετσι μοθ ιπε οτι τιν γκαβλονει!κ εγο τι να εκαμα να τισ χαλαγα το χατηρη!και ναι έχουμε το πρώτο σωστό post χωρίς αναγραμματισμούς και μπερδεμένα σύμβολα απο τον geiasou
ωραίος πολύ ωραιος1 ενα μια --πρεπι να προσθεσο καπια μιδενικα στο ταιλοσ αλα δεν θιμαμε !επισησ μονο τσιμοθκι κ χισιμο μαπασ η ισπανικι στισ βιζαρεσ κ μετα χισιμο μαπασ η σκετο χισιμο μαπασ η μονο ισπανικι η αγκαποτο τσιμοθκι με γκαποτα χορισ χισιμο μετραη ?επισισ μια φορα στι καλεργι πορδελο με εκαμε τσιμοθκι κ μετα μοθ εβγαλε τιν γκαποτα κε το εκαμε να χισι πανο στο πεντικιοθρ τον ποδακιωνε τησ γιατι ετσι μοθ ιπε οτι τιν γκαβλονει!κ εγο τι να εκαμα να τισ χαλαγα το χατηρη!