Σε ποσοστα απο περισσοτερες προς τις λιγες ηταν τουριστριες αλλοδαπες -τουριστριες ελληνιδες -φοιτητριες - ερωτες.τυπε κάποιοι δεν θέλουν να θυμούνται ποσες ελλεϊνιδες γάμησαν :S
Τα καλυτερα τεμαχια ηταν οντως οι αλλοδαπες! Αλλο επιπεδο
Σε ποσοστα απο περισσοτερες προς τις λιγες ηταν τουριστριες αλλοδαπες -τουριστριες ελληνιδες -φοιτητριες - ερωτες.τυπε κάποιοι δεν θέλουν να θυμούνται ποσες ελλεϊνιδες γάμησαν :S
παιδιά άκυρο πρέπει να ναι 500 οι πουτανες που γαμησαοχι τυπε διοτι ειμαι 25 χρονων εχω παει και με καποιες απο μεταξυ αλλα δεν τις θυμαμαι ολες
εννοείται τυπεεδω ειναι και θεμα ηλικιας τυπε αλλο 25 αλλο 35 αλλο 45 και αλλο 55
τυπε λεει οτι εχει κλειστη σουφρα :S :S :Sχαχαχαχαχαχα
και θα ερθει αυριο με ξεσκισμενη σουφρα να λεει για τον καπιταλισμοο...δεν υπαρχει σωτηρια
Σε ποσοστα απο περισσοτερες προς τις λιγες ηταν τουριστριες αλλοδαπες -τουριστριες ελληνιδες -φοιτητριες - ερωτες.
Τα καλυτερα τεμαχια ηταν οντως οι αλλοδαπες! Αλλο επιπεδο
Καλημέρα, η αλήθεια είναι ότι το "δουλεψα" το σύστημα λίγο χτες, μου ήρθε ο νεος δονητής και έπρεπε να γίνει το test drive!!!χαχαχαχαχαχα
και θα ερθει αυριο με ξεσκισμενη σουφρα να λεει για τον καπιταλισμοο...δεν υπαρχει σωτηρια
Έχω και αποδείξεις για αυτό αλλά δεν θέλω να χαλάσω το θρεντ με άσχετες φωτός!!!τυπε λεει οτι εχει κλειστη σουφρα :S :S :S
ΓΙΩΡΓΟ οι κοπέλες το ξέρουν ότι έχεις πάει,μαζί τους;
Για γυναίκες μετράνε και οι.... φωτογραφίες? Γιατί και αυτές θηλυκού γένους είναι!ΓΙΩΡΓΟ οι κοπέλες το ξέρουν ότι έχεις πάει,μαζί τους;
τεντι εχεις κανει τριο με γυναικα και αντρα ;Για γυναίκες μετράνε και οι.... φωτογραφίες? Γιατί και αυτές θηλυκού γένους είναι!
δεν χαλας τιποτα τεντι,ριξε υλικο :S :S :SΈχω και αποδείξεις για αυτό αλλά δεν θέλω να χαλάσω το θρεντ με άσχετες φωτός!!!
Ναι αμεεεε!!!τεντι εχεις κανει τριο με γυναικα και αντρα ;
δεν χαλας τιποτα τεντι,ριξε υλικο :S :S :S