ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ναι τυπε μου αλλα αξιζε πολυ περναγα σουπερ!!! ;)72 φορες μεσα σε 6 μηνες :S :S :S
Ναι τυπε μου αλλα αξιζε πολυ περναγα σουπερ!!! ;)72 φορες μεσα σε 6 μηνες :S :S :S
ο καθενας οπως βολευετε...Ναι τυπε μου αλλα αξιζε πολυ περναγα σουπερ!!! ;)
Τα εκανε ολα τυπε μου και ηταν καθαρη ;)ο καθενας οπως βολευετε...
περιπου 2-3 φορες το μηνα ......πανω απο 15 φορες μεσα σε 6 μηνες :o :o δηλαδη πηγαινες μια φορα την εβδομαδα???
...εστω προσεγγιστικα...
ποια ηταν η πουτανα αυτη?
γιατι πηγατε τοσες φορες μαζι της ?
πως εξελιχθηκε το γαμησι καθολη τη διαρκεια των επισκεψεων σας?
ποσα λεφτα σας εφυγαν...?
γιατι τελικα σταματησατε?
...η μηπως την επισκεπτεστε ακομα...?
βαζω και ψηφοφορια...
τα χρόνια πέρασαν και πλέον έχω 20+ επισκέψεις σε ιωάννα από κολωνου 30 πάνω,βαλερια αλκαμενους 113 και τις πιο πολλές σε αλιονα χωρίς να ξέρω όμως πόσες γιατί στην αρχή δεν περίμενα να μου κρατήσει τόσο η καυλα και δε μέτρησα καθόλου.η ιωάννα σταμάτησε,τη βαλερια την έχω βαρεθεί ,την αλιονα θα μπορούσα να τη γαμαω κάθε μέραεγω νομιζω πανω απο 4 φορες δεν εχω παει με καμια
Εαν μου επιτρεπεις :Με τη Μαργκώ από Βριλλησού 42 έχω πάει κατ' επανάληψη από τότε που δούλευε πιο κάτω στο 53 (για όσους θυμούνται). Επίσης παλιά είχα φάει κόλλημα με τη Σόνια όταν δούλευε στη Λέλας (απίστευτα τσιμπούκια). Τέλος συγχωρήστε με, ίσως κάνω λάθος το όνομα, νομίζω λεγόταν Ιβάνκα ή καπως έτσι από Αλκαμένους 117 (ας μου θυμήσει κάποιος το όνομα ρε παιδιά) Σίγουρα το θυμάστε αυτό το τσέχικο άτι. Επίσης χωρίς να είανι πολλές οι φορές (λιγότερες πάντως από 10) με τη Ρομίνα επίσης από το 42.
Αναμνήσεις, τι θα κάναμε χωρίς αυτές!!!
οπως;ο ογκος και η εγκυροτης των πληροφοριων που μπορεις να παρεις απο τα μελη του μπου ειναι συγκλονιστικες
Επίσης η Μαργκό έχει δουλέψει Φραντζή και Βριλησσού 57Εαν μου επιτρεπεις :
1. Η Μαργκω δουλευε στο Βριλησσου 55 και στο Βουλιαγμενης 83
2. Η Σονια δουλευει ακομα στο studio 12 στην Λυκοβρυση
3. Ιβανα την ελεγαν την κοπελα.